|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj nová kámoško, je mi čerstvě 30 let, jsem Panna (znamením:-), mám přítele, ale dítě ještě ne, shodou nešťastných okolností jsem nedávno přišla o dobrou kamarádku a někdy mi bývá trochu smutno i když mám výbornýho chlápka - zkrátka s chlapem se o některých věcech mluvit nedá. Ráda bych poznala, nejdřív třeba po mailu, chytrou a hodnou holku, která taky občas v pátek sedí sama u telky, ale radši by pokecala u vínka s kámoškou doma nebo někde venku v bárku. Nejsem žádná sportovkyně, na to mě neužije, radši si přečtu knížku nebo tvořim blbosti ve photoshopu a občas ráda zajdu zakalit a třeba i zatancovat do centra.
Jestli jsi na tom podobně a taky postrádáš kámošku, třeba proto, že ty ostatní už maj dítě a nezbývá jim tolik času, ozvi se, budu ráda!
Lela
Není tady
Napsala jsem Ti SZ...
Není tady
Ahojda přesně takovou kámošku taky hledám.Jsem z Prahy a je mi 29let.
Není tady
Ahojda přesně takovou kámošku taky hledám.Jsem z Prahy a je mi 29let.
Není tady
Ahoj 
brouzdala jsem tudy, tady, tady, tudy a aha co jsem nasla http://www.rostaci.cz/kamoska
Staci vlozit inzerat 
Dam to vedet i ostatnim - kamaradek nikdy neni dost 
Není tady
A já zase hledám přítelkyni z Prahy 25-32 let. Tak jestli tady nějaká nezadaná a dosud bezdětná jsi (vyučená), štíhlejší postavy, tak mi zavolej na 606204761. Ovšem jen vážně! "Hodíme řeč" a vykonáme nějakou procházku. Mám samostatný malý byteček na Praze 8 v Troji. Ozvi se!
Honza Květoň, roč. 1983
Není tady