18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já mám děti dvě a doma nemáme ádné dveře na klíč.Take pokud jsou děti doma,rozhodně se neomezujeme,jen je to potichu:supr: Je pravda,e kdyby některé z dětí přeci jen zamířilo do lonice,tak slyím vrzat parkety.
Není tady
merunka napsal(a):
...kdyby některé z dětí přeci jen zamířilo do lonice,tak slyím vrzat parkety.
...a kdybyste měli koberec, tak dítě uvidí vrzat maminku s tatínkem
Není tady
Mikei: synáček je asi zkuenějí ne sis myslel co?)) já měla takové iluze o svém bráchovi(ted mu je 18)
Není tady
Mike napsal(a):
merunka napsal(a):
Milý Mikei,koberec doma opravdu máme.Ale starý debilní rozvrzaný parkety pod ním jsou stejně slyet.
Není tady
Mike napsal(a):
merunka napsal(a):
Mikei ty se neuvěřitelnej
Není tady
Mike napsal(a):
merunka napsal(a):
oni hrají na housle?
Ugo Drago napsal(a):
Mike napsal(a):
merunka napsal(a):
oni hrají na housle?
Ne na schovávanou
Není tady
Já mám děti dvě,kdy byly malé,tak to lo tak normálně,kdy ly třeba spát,ale teď jsou velké,tak můeme kdy chceme:),teda kdy je chu.Jedna známá,má čtyři děti a ty kdy byly malé,tak jim s manelem rozsypali bonbony a ne je děti posbíraly a snědly,tak bylo po vem.
Není tady
Tak to musel být buď děsně velkej pytel nebo děsně pomalý děcka
Není tady
KALIK napsal(a):
Tak to musel být buď děsně velkej pytel nebo děsně pomalý děcka
Ale pr** vdy je to 7 vteřin a hotovo
Se nediv, e maj 4 děcka
Upravil(a) Pisatel (26. 5. 2008 7:51)
Není tady
Bonbony po koberci nesypeme, to by jsme opravdu museli vysypat celý pytel... trvá to dýl ne pár vteřin.
Řeíme to ranníma pohádkama v televizi a s lehkým srdcem ho posíláme k počítači. Je hodnej a ani nás nechodí kontrolovat. Radi se u toho moc nehýbeme, neprovádíme akrobacii a kamuflujeme to tím, e tatínek mamince dává pusu vlee a pod dekou. (párkrát nás načapal v tom nejlepím, a nedivil se vocogo... myslel si, e se normálně jen líbáme)
Pak taky večer kdy usne, tedy pokud neusnu dřív já ne on. A pak kdy je monost, síla a chu.
Kolikrát by byla monost, ale síla a chu odfrčeli s ním na víkend k babičce.
Není tady
Mojak maoka tvrdí - pravda, ide o dve u pubertálne slečny - e kým sú deti doma, ....i aby ako králici ,ale akonáhle decká vypadnú, vetka chu opadne a oni radej robia niečo uitočné alebo sa celkom asexuálne túlia... Mono skrytý exhibicionizmus.
Není tady
kdy jsem tady četla ty vae příspěvky ... párkrát byla zmíněna zamčená lonice jako ideál - já si to myslím taky, ale ... malé dítě to nepochopí a starí to "bohuel" pochopí, co s tím? Někdo se povznese, někdo stydlivějí (já) ne tak lehce. Děti jetě nemám, ale vechno (snad) jednou přijde
Není tady