Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 15. 10. 2007 21:17

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Jak zvládáte souložit, když máte doma děti?

lulu24 napsal(a):

Já se teda někdy miluju a někdy šu..m. Obojí s jedním a tím samým.

smile tak to my všichni stoltstolt

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#52 15. 10. 2007 21:19

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Dnes se mě ptal synek, kdy se stíháme milovat (původně myslel, že jejich početím naše milování skončilo!). Projevil zájem, že by nás u toho chtěl vidět! No já fakt nestíhám! yikes)

Není tady

#53 15. 10. 2007 22:02

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

Damilo, tak to je góóól smile hned to jdu říct manželovi, aby věděl, čeho se ještě můžeme na dětech dočkat big_smile
jinak ještě k tématu - ranní chvilky "poezie" mi sice chybí, ale když jsme desetkrát během jednoho aktu končili tu kvůli jednomu, tu zas druhému dítěti, raději ráno spíme - to nás nechávají na pokoji big_smile

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#54 15. 10. 2007 22:20

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Damila napsal(a):

Dnes se mě ptal synek, kdy se stíháme milovat (původně myslel, že jejich početím naše milování skončilo!). Projevil zájem, že by nás u toho chtěl vidět! No já fakt nestíhám! yikes)

lollollollollolloltummenuppgodlikegodlikegodlike

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#55 15. 10. 2007 23:53

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Fatimah napsal(a):

Ty Martinko provádíš nějaký statistický průzkum? Mám ten dojem, když čtu tvé dotazy napříč Babinetem...
"Jak zvládáte souložit"... se mi udá, že by ses rovnou mohla zeptat, jak se vám šu.á... zní mi to tak nějak podobně. Ty souložíš? Já se s přítelem miluju...

http://cs.wikipedia.org/wiki/Soulož
Pohlavní styk (sexuální styk) je úkon vložení ztopořeného penisu muže do vaginy ženy pro reprodukci a též pro sexuální radost.

Termíny „pohlavní styk“ a „koitus“ (soulož) se používají v souvislosti s lidmi.

- neznáš? Je to docela příjemný :-)

Upravil(a) Martinka1 (16. 10. 2007 0:03)

Není tady

#56 16. 10. 2007 7:41

majkafa
Host

Taky se raději miluju. Soulož je jenom soulož,ale milování je s tou zázračnou příměsí lásky, tak to mám já. big_smile
Marti, nemusíš zase všechno psát učeně a dle Wikipedie. Taky ji znám, občas tam píšou pěkné bludy. lol Vlož do toho trošku sebe, a zváště u této otázky citu. smile

Upravil(a) majkafa (16. 10. 2007 7:42)

#57 16. 10. 2007 7:44

majkafa
Host

Slavek17 napsal(a):

Už tu zaznělo, že:
Fórum není chat. Nemáte-li k příspěvku konstruktivní odpověď, prosím neodpovídejte. Uvědomte si, že příspěvky si přečte i několik tisíc uživatelů. Před odesláním se prosím zamyslete, zda váš příspěvek, Vaše téma, má nějakou "přidanou hodnotu", tj. může být pro ostatní nějakým způsobem přínosný.

Proto: Když nemáte co dodat, (jen vlepíte dva smajlíky), tak si raději dejte panáka...

Přidávám se k výtce, protože i já hledal na Babinetu odpovědi na otázky a problémy...

(Chápu, že i jen těmi smajlíky se dají  "nahonit body" za odpovědi - a tak velmi rychle "vyrůst" na nositele několika srdíček)... i lampasáci toužili po povýšení - já si myslel, že kvůli penězům, ale možná chtěli jen víc hvězdiček ;o)))

Slávku, jsi s tím už opravdu trapnej. Požádej Juraje nebo Jirku, aby ti to zveřejnili někde na úvodní stránce, abys to nemusel psát do všech témat, ju? lol,
Uvědom si, že tento server se jmenuje babinet. Díkybohu za muže tady, ale i ty jsi "jenom" muž. My ženy si to potřebujeme probrat zeširoka do ztracena a často od témata odbočit, abychom si ujasnili v hlavince, víš,Marťánku?
My jsme z Venuše. A jestli nás nechceš tolerovat, tak tady nemusíš být, nikdo tě k tomu nenutí. wink
Když budu na serveru o autech nebo o fotbale, taky nebudu kritizovat muže, proč se pořád vrtají v tom motoru, protože to jsou prostě oni a tak je přijímám. big_smile

Upravil(a) majkafa (16. 10. 2007 7:47)

#58 16. 10. 2007 7:51

majkafa
Host

Martinka1 napsal(a):

Jak se změnila četnost sexu poté, co se vám narodilo dítě/děti?
Jak jste to dělali, když byly děti malé (0-3 roky), potom když byly v předškolním věku (3-7), a když byly starší? Když byly v pubertě?
A co v případě, že máte děti víc let od sebe?
Jak moc se to liší od případu, když jste ještě děti neměli?

Necháte děti v místnosti (miminka), zamknete se v pokoji (když jsou děti větší) nebo je vyženete ven si hrát? Nebo je pošlete k babičce atd.? Nebo chodíte souložit do hotelu? :-)

¨
Martinko, tenhle dotaz se mi nelíbí, když sama nemáš děti. lol

#59 16. 10. 2007 7:53

majkafa
Host

Ota napsal(a):

Společná ložnice.., tak jsme si říkali, že když budem potichu půjde to. No a jednou se při čtení pohádky, dcerka najednou ženy zeptala, "mami a proč v noci skáčeš tátovi po břichu"? A bylo vymalováno, už jsme to v noci v její přítomnosti, nikdy nedělali big_smile

Nás se zase dcerka zeptala, proč si skoro každý večer po tom, co jdeme spát, chodíme ještě znovu mýt do koupelny ruce. lol
Na to jsem říkala manželovi - no vidíš, a ty si stěžuješ, že je to málo a dcerka říká - skoro každý večer! lol

#60 16. 10. 2007 8:00

Nela
♥♥♥♥♥♥-

Tak když byl syn menší, tak to šlo, prostě usnul a bylo to. Horší to je teď, když je v pubertě, čekali jsme, než usne, bohužel dříve jsme usnuli my, takže se manžel naštval, řekl, že už mu to je jedno, co si chlapec domyslí, zamknul ložnici a  je to.  Nebo jsou "volná rána", to si  puboš přispí, my "starší" zase přivstaneme.smile

"Člověk si uvědomí, že byl šťastný, až už je to pryč."

Není tady

#61 16. 10. 2007 9:43

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Taky se raději miluju. Soulož je jenom soulož,ale milování je s tou zázračnou příměsí lásky, tak to mám já. big_smile
Marti, nemusíš zase všechno psát učeně a dle Wikipedie. Taky ji znám, občas tam píšou pěkné bludy. lol Vlož do toho trošku sebe, a zváště u této otázky citu. smile

Tahle odpověď byla konkrétně reakcí na příspěvek Fatimah. Nechápu, co se vám nelíbí na slovu "souložit". Můžeš si ho nahradit slovem "milovat", jestli chceš. Souložit se mi zdálo víc konkrétní v téhle konkrétní situaci.

Není tady

#62 16. 10. 2007 9:47

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Martinko, tenhle dotaz se mi nelíbí, když sama nemáš děti. lol

Právě proto ten dotaz píšu. Abych věděla, jaká úskali bude souložení - pro Tebe milování - mít, až ty děti mít budu.

Téma zakládám pro VŠECHNY na Babinetu, pro ty, které děti mají (a chtějí se podělit o zkušenosti) a pro ty, které děti ještě nemají - aby věděli, do čeho jdou.

Taky odpověď je dobrovolná. Když se Ti dotaz nelíbí, neodpovídej.

Máš-li pocit, že moje vlákno není v souladu s Pravidly, kontaktuj příslušná místa.

Není tady

#63 16. 10. 2007 9:52

Anda
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Promiň, majkafo, ale tohle už je vážně slovíčkaření. Ten dotaz byl pro všechny, nejen pro Tebe, která se miluješ.. Jak můžeš vědět, co dělám v ložnici já?

Není tady

#64 16. 10. 2007 11:09

majkafa
Host

Martinka1 napsal(a):

majkafa napsal(a):

Tahle odpověď byla konkrétně reakcí na příspěvek Fatimah. Nechápu, co se vám nelíbí na slovu "souložit". Můžeš si ho nahradit slovem "milovat", jestli chceš. Souložit se mi zdálo víc konkrétní v téhle konkrétní situaci.

Pro mne je souložit jenom sex, jenom technika. Nějak mi z toho vyprchala láska. Píšu, že já to tak mám. big_smile Nevylučuju tím, že jiní to mají jinak. Při slově souložit se mi ježí všechny chlupy na těle. lol

#65 16. 10. 2007 11:10

majkafa
Host

Anda napsal(a):

majkafa napsal(a):

Promiň, majkafo, ale tohle už je vážně slovíčkaření. Ten dotaz byl pro všechny, nejen pro Tebe, která se miluješ.. Jak můžeš vědět, co dělám v ložnici já?

Dělej si co chceš, já tady píšu, co raději dělám JÁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. big_smilewink

#66 16. 10. 2007 11:14

majkafa
Host

Marti, jaká úskalí to bude mít, až budeš mít děti?
Včerejšek je minulost, nic na ní nezměníme. Budoucnost je nejistá. Zítra vyjdeme na silnici a zajede nás auto. big_smile Žij dnes. smile Tak co, ustojíš? big_smile
Mám z tebe difný pocit, můj pocit. Začínám se cítit jak u výslechu, chybí jen lampička namířená na mne. Ale jak píšu, to je moje, můj pocit. Budu přemýšlet, proč. Zajímavé téma pro mne, proč mi některé tvé dotazy tolik iritují. Ale já na to přijdu. big_smile
Huž trošku víííím, irituje mne tvé - téma zakládám pro všechny na babinetu. Jsi snad moderátorka nebo nedejbože bůh? Já vnímám dobře témata, která zakládá babineťák sám pro sebe, aby si něco vyřešil s přispěním ostatních. Nerada, když někdo zakládá něco pro mne, za mne. Jsem svéprávná, když chci něco vědět, zeptám se, nepotřebuju, aby se někdo ptal za mne. Zakládej si svá témata pro sebe, please a neschovávej se za mne. smile
Vadí mi, že tady vystupuješ jako "spasitelka", která tady doteď chyběla a vymýšlíš pro nás témata a pak ještě popíchneš, jestlipak víme, jak je to náročné. Holčí, dělej věci ze srdce a ne jako robot. Dyk žádná témata zakládat nemusíš, a už vůbec ne taková, aby zaujala. Cítím z tebe velikou dávku manipulátorství. Jak píšu výš, sem chodí lidi, kteří si potřebují vyřešit něco, zeptat se na něco,dozvědět se něco, a ne zakládat a vymýšlet témata pro babinet. lol

Upravil(a) majkafa (16. 10. 2007 11:21)

#67 16. 10. 2007 11:20

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Při slově souložit se mi ježí všechny chlupy na těle. lol

Jo jo, co to zrcadlí Tobě? big_smile

Není tady

#68 16. 10. 2007 11:21

majkafa
Host

Sprosté slovo. big_smile
Jak píšu výš, už vím, proč mě irituje tvé psaní. Takže už s tím nemám problém, když vím proč. Díky. big_smile

Upravil(a) majkafa (16. 10. 2007 11:22)

#69 16. 10. 2007 11:22

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Marti, jaká úskalí to bude mít, až budeš mít děti?
Včerejšek je minulost, nic na ní nezměníme. Budoucnost je nejistá. Zítra vyjdeme na silnici a zajede nás auto. big_smile Žij dnes. smile Tak co, ustojíš? big_smile
Mám z tebe difný pocit, můj pocit. Začínám se cítit jak u výslechu, chybí jen lampička namířená na mne. Ale jak píšu, to je moje, můj pocit. Budu přemýšlet, proč. Zajímavé téma pro mne, proč mi některé tvé dotazy tolik iritují. Ale já na to přijdu. big_smile
Huž trošku víííím, irituje mne tvé - téma zakládám pro všechny na babinetu. Jsi snad moderátorka nebo nedejbože bůh? Já vnímám dobře témata, která zakládá babineťák sám pro sebe, aby si něco vyřešil s přispěním ostatních. Nerada, když někdo zakládá něco pro mne, za mne. Jsem svéprávná, když chci něco vědět, zeptám se, nepotřebu, aby se někdo ptal za mne. Zakládej si svá témata pro sebe, please a neschovávej se za mne. smile

No jo, divný pocit - to je oboustranné! Možná, někdy příští rok, se odhodlám na tu školičku - třeba Tě tam potkám a uvidíme :-)
Témata - neschovávám se :-) Zakládám je PRO SEBE A PRO OSTATNÍ - teda kromě Tebe :-) Když nechceš :-(

Není tady

#70 16. 10. 2007 11:23

majkafa
Host

Na školičce mě nepotkáš, neboť já už budu "pokročilá". Dopsala jsem ti něco o 2 příspěvky výš.

#71 16. 10. 2007 11:24

majkafa
Host

A pro mne nechci. Jsem příliš velká individualita. big_smile

#72 16. 10. 2007 11:24

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Sprosté slovo. big_smile
Jak píšu výš, už vím, proč mě irituje tvé psaní. Takže už s tím nemám problém, když vím proč. Díky. big_smile

Slovo "souložit" je uvedeno v pravidlech českého pravopisu.
Je to odborný termín pro pohlavní styk.

Na tom nic sprostého nevidím :-)

Není tady

#73 16. 10. 2007 11:25

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa: pokud se někde budeme mít potkat, tak se stejně potkáme...
Myslím, že máme rozdílné názory, každá si myslíme, že máme tu "svoji" pravdu... a nedokážeme uznat oprávněnost i "jiné" pravdy...
? :-)

... a když se Ti "moje" témata nelíbí, tak je můžeš klidně ignorovat :-(

Upravil(a) Martinka1 (16. 10. 2007 11:29)

Není tady

#74 16. 10. 2007 11:26

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Martinka : smile he he ... No...děti musíš dávat k babičkám, posílat je brzo spát, když jsou větší najít jim koníčky, poslat je na tábor atd. atd. smile Pak máš čas i souložit (nebo milovat se, je, myslím, jedno, jak to pro tento okamžik nazýváme) wink Jen mě tak napadá, že peklo musí bejt garsonka se dvěma dětma školou povinnýma....tak to je pak asi třeba využít každé příležitosti k pomilování se, lhostejno zda ve sklepě na stojáka, v parku v křovíčku nebo u kámoše, kterýmu musím chodit "zalejvat kytky" .... garsonka a děti, tak to je asi prekérka big_smile

Holky, prosím vás, nehádejte se o to, jestli souložíte nebo se milujete a jestli se Martinka1 může nebo nemůže takhle ptát.... Vždyť ty "spory" jsou někdy fakt tak hnidopiší. Mějte krásnej den, všichni! Pačko wink

Není tady

#75 16. 10. 2007 11:28

majkafa
Host

I to je možné. Já to vidím - měj si svoji pravdu, ale mně z ní vynech. big_smile Už s tebou nemám problém, už jsem napsala, že vím proč, mám vyřešeno. Vzala jsem na vědomí, že mě irituješ proto a proto a tím to pro mne končí. Tak to mám JÁ. big_smile

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí