Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 13. 10. 2007 19:59

airgosh
♥♥♥♥---
Místo: Praha

Re: Jak zvládáte souložit, když máte doma děti?

Jo babicky lol ty zname big_smile kamaradka ve svych 20si pozvala pritele domu, zhasli a... a v tom priletela babicka a zacala rvat " co tu delate vy prasata?!" nastesti jeste nic nedelali. A tak kamaradka tvrdila, ze kamaradovi se vyboural tata a ona ho utesovala a jak zapomeli na cas tak se zatim venku setmelo.big_smile
Blby bylo, ze asi o 14dni pozdeji se babicka zeptala " Otiku a jak je tatinkovi????"

Co se ma stat stane se a vse je jak ma byt...

Není tady

#27 13. 10. 2007 20:26

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Už tu zaznělo, že:
Fórum není chat. Nemáte-li k příspěvku konstruktivní odpověď, prosím neodpovídejte. Uvědomte si, že příspěvky si přečte i několik tisíc uživatelů. Před odesláním se prosím zamyslete, zda váš příspěvek, Vaše téma, má nějakou "přidanou hodnotu", tj. může být pro ostatní nějakým způsobem přínosný.

Proto: Když nemáte co dodat, (jen vlepíte dva smajlíky), tak si raději dejte panáka...

Přidávám se k výtce, protože i já hledal na Babinetu odpovědi na otázky a problémy...

(Chápu, že i jen těmi smajlíky se dají  "nahonit body" za odpovědi - a tak velmi rychle "vyrůst" na nositele několika srdíček)... i lampasáci toužili po povýšení - já si myslel, že kvůli penězům, ale možná chtěli jen víc hvězdiček ;o)))

Upravil(a) Slavek17 (13. 10. 2007 20:31)

Není tady

#28 13. 10. 2007 20:29

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Dej si  ho sám, jsi otravnej reta

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#29 13. 10. 2007 20:33

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Áááá - potrefená husa zakejhala.... ;o)))))))
cool

Jo, když to chceš vědět, tak právě na tebe jsem myslel...........
kapitulation

Není tady

#30 13. 10. 2007 20:37

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Máme malý byt...
Syn má 20 a spává ve vedlejším pokoji (nechali jsme mu ložnici, sami spíme v obýváku) - takže občas nás vyruší, když znenadání jde na záchod a my jsme v nejlepším...

Jak to řešíme? - No, spoléháme, že už je velký a chápe (taky má holku) - prostě pod přikrývkou znehybníme a jak přejde, tak to vždycky nějak rozdýcháváme....

Se smíchem samozřejmě....
Vždyť je to legrace, ne?

Není tady

#31 13. 10. 2007 20:38

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Mam najradsej ... co sa nezmozu na nic ine ako na kecy o potrefenej huse alebo nastavovani zrkadla.
Slavku pokial si hladal a nenasiel moze to znamenat
a. to co si hladal tu nieje
b. nevies hladat

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#32 13. 10. 2007 20:47

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Víš co Slávku? Já tě taky od začátku "nemusím", ale prostě tě nevyhledávám, nechávám tě dýchat, nevopruzuju a neotravuju ti život.... o tobě se to říct nedá, kde můžeš, tam se do mě navezeš...dej mi laskavě pokoj fuckyou

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#33 13. 10. 2007 20:48

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Oxi, děkuju pussa Jsi moc milej par

Není tady

#34 13. 10. 2007 21:32

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Slavek17 napsal(a):

Už tu zaznělo, že:
Fórum není chat. Nemáte-li k příspěvku konstruktivní odpověď, prosím neodpovídejte. Uvědomte si, že příspěvky si přečte i několik tisíc uživatelů. Před odesláním se prosím zamyslete, zda váš příspěvek, Vaše téma, má nějakou "přidanou hodnotu", tj. může být pro ostatní nějakým způsobem přínosný.

Proto: Když nemáte co dodat, (jen vlepíte dva smajlíky), tak si raději dejte panáka...

Přidávám se k výtce, protože i já hledal na Babinetu odpovědi na otázky a problémy...

(Chápu, že i jen těmi smajlíky se dají  "nahonit body" za odpovědi - a tak velmi rychle "vyrůst" na nositele několika srdíček)... i lampasáci toužili po povýšení - já si myslel, že kvůli penězům, ale možná chtěli jen víc hvězdiček ;o)))

Kľudne ma bonzni... reta Uvažujem, že si sama dám týždňového zaracha od Babinetu...  dumbom

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#35 13. 10. 2007 21:48

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Slavek17 napsal(a):

Už tu zaznělo, že:

nechápu, proč jsi tak jedovatej.... že by "mužskej přechod" vavava
promiň, ale myslím, že počty srdíček tady řešíš jen ty wink
hoď se do klidu a neřeš blbosti, jsi už přece velkej kluk tonguehmm

Není tady

#36 13. 10. 2007 22:26

PetraP
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Jižní Čechy

To je teda úlet. Oni se počty srdíček snad probírají na všech vláknech. usch Nechcete si na to založit vlákno vlastní? butter

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/l/lf3dz62ty.png

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/r/rhmcv1xd8.png

Není tady

#37 13. 10. 2007 22:27

lulu24
♥♥♥♥♥♥-
Web

To jsem nevěděla, že někdo píše na Babinet, jen aby měl co největší počet srdíček?Ono to má pak nějaký výhody?????Jsi trošku přestřelil Slávku, co?A mimochodem, ta tvoje první odpověd taky nebyla moc k věci.....

Mě je trapný sexovat i před 4 měsíčním miminem, ale naštěstí ted ještě docela dost spí....

Není tady

#38 14. 10. 2007 17:55

destinn
♥♥♥----

PPavlaa napsal(a):

Víš co Slávku? Já tě taky od začátku "nemusím", ale prostě tě nevyhledávám, nechávám tě dýchat, nevopruzuju a neotravuju ti život.... o tobě se to říct nedá, kde můžeš, tam se do mě navezeš...dej mi laskavě pokoj fuckyou

Souhlasím se Slávkem s tím, že tady není chat a že by si mohla více mluvit k tématu. Zkus to, jak tak pročítám různá témata, máš v tom rezervy...

Sláb jenom ten kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl

Není tady

#39 14. 10. 2007 18:11

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

destinn napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Souhlasím se Slávkem s tím, že tady není chat a že by si mohla více mluvit k tématu. Zkus to, jak tak pročítám různá témata, máš v tom rezervy...

big_smilefuckyou

Není tady

#40 15. 10. 2007 11:50

Ariesek67
♥♥♥♥---
Místo: okolí Brna

destinn napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Hele proč se mě navážíte do PPavlae to od vás není vůbec hezké fuckyoufuckyoufuckyoufuckyou je svoboda projevu jestli Vás to nějak prudí stavte se k sousedům třeba budou milejší.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moudro dne:
    Pesimista vidí v tunelu tmu, Optimista vidí světlo na konci tunelu
    Realista vidí světla vlaku, Strojvůdce vidí tři debily na kolejích……

Není tady

#41 15. 10. 2007 11:56

martinF
♥♥♥♥♥--

Tak jim namažte chleba s máslem a pošlete je s ním ven a dokud to nesní, tak ať se nevracej domů :-)))

Není tady

#42 15. 10. 2007 14:35

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

naštěstí jsou oba synové po manželovi a tvrdě spí... big_smile  jinak mistry ve znehybňování jsme pochopitelně taky... smile

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#43 15. 10. 2007 18:14

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Ariesek67 napsal(a):

destinn napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Hele proč se mě navážíte do PPavlae to od vás není vůbec hezké fuckyoufuckyoufuckyoufuckyou je svoboda projevu jestli Vás to nějak prudí stavte se k sousedům třeba budou milejší.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

smile pussa

Není tady

#44 15. 10. 2007 18:30

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

lol  lol lol lol lol lol lol koukám jak je zhruba poslední dva týdny na babinetu hádavé období, nejspíš erupce na slunci lol lol lol lol lol lol lol a teď hrrr do mne  lol

Není tady

#45 15. 10. 2007 18:45

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Peťo, hádavé období tady asi opravdu je lol ale jinde si taky nevybereš stolt Já si pamatuju, že jsem se společně s kamarádkou zhádala na jednom webu tak ukrutně, že jsme se vztyčeným nosem inkrimonovaný web opustily ... ale tohle je trošku offtopic
Jinak s manželem se nám stal taky pěkný trapas - do ložnice, zrovna když jsme byli ve víru váchně, napochodoval sinek, za ruku držel dceru a sdělil, že sestřičce je strašně špatně (dětem byly 3 a 2,5 roku) roll

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#46 15. 10. 2007 19:17

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

PetrHl napsal(a):

lol  lol lol lol lol lol lol koukám jak je zhruba poslední dva týdny na babinetu hádavé období, nejspíš erupce na slunci lol lol lol lol lol lol lol a teď hrrr do mne  lol

big_smile houby erupce na slunci, málo sexu mají lol

Není tady

#47 15. 10. 2007 19:23

Fatimah
♥♥♥♥♥♥-
Web

Ty Martinko provádíš nějaký statistický průzkum? Mám ten dojem, když čtu tvé dotazy napříč Babinetem...
"Jak zvládáte souložit"... se mi udá, že by ses rovnou mohla zeptat, jak se vám šu.á... zní mi to tak nějak podobně. Ty souložíš? Já se s přítelem miluju...

Jestliže nevíme, ke kterému přístavu míříme, žádný vítr není příznivý.

Není tady

#48 15. 10. 2007 19:59

nmery
♥♥♥♥---

Ota napsal(a):

Hrozně k smíchu big_smile Ženě by se tenkrát krve nedořezal.

to mi připomělo když děti byly malé taky jsme mysleli že spí a začali jsme laškovat ložnice byla předělena skříněmi takže na nás neviděli,ale  ozvalo se  s postýlky mami tati už ticho chcu spát.Od té doby chudák můj manžel pořát jsem se vymlouvala a co když děti nespí. wink

Láska je ta,která zůstává stále,ať jí všechno dáváme,nebo všechno odepíráme.

Není tady

#49 15. 10. 2007 20:08

lulu24
♥♥♥♥♥♥-
Web

Já se teda někdy miluju a někdy šu..m. Obojí s jedním a tím samým.

Není tady

#50 15. 10. 2007 20:32

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Tak to já šukám (hledám) docela často, protože jsem zapomětlivá butter .

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí