6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jo babicky ty zname kamaradka ve svych 20si pozvala pritele domu, zhasli a... a v tom priletela babicka a zacala rvat " co tu delate vy prasata?!" nastesti jeste nic nedelali. A tak kamaradka tvrdila, ze kamaradovi se vyboural tata a ona ho utesovala a jak zapomeli na cas tak se zatim venku setmelo.
Blby bylo, ze asi o 14dni pozdeji se babicka zeptala " Otiku a jak je tatinkovi????"
Není tady
Už tu zaznělo, že:
Fórum není chat. Nemáte-li k příspěvku konstruktivní odpověď, prosím neodpovídejte. Uvědomte si, že příspěvky si přečte i několik tisíc uživatelů. Před odesláním se prosím zamyslete, zda váš příspěvek, Vaše téma, má nějakou "přidanou hodnotu", tj. může být pro ostatní nějakým způsobem přínosný.
Proto: Když nemáte co dodat, (jen vlepíte dva smajlíky), tak si raději dejte panáka...
Přidávám se k výtce, protože i já hledal na Babinetu odpovědi na otázky a problémy...
(Chápu, že i jen těmi smajlíky se dají "nahonit body" za odpovědi - a tak velmi rychle "vyrůst" na nositele několika srdíček)... i lampasáci toužili po povýšení - já si myslel, že kvůli penězům, ale možná chtěli jen víc hvězdiček ;o)))
Upravil(a) Slavek17 (13. 10. 2007 20:31)
Není tady
Dej si ho sám, jsi otravnej
Není tady
Áááá - potrefená husa zakejhala.... ;o)))))))
Jo, když to chceš vědět, tak právě na tebe jsem myslel...........
Není tady
Máme malý byt...
Syn má 20 a spává ve vedlejším pokoji (nechali jsme mu ložnici, sami spíme v obýváku) - takže občas nás vyruší, když znenadání jde na záchod a my jsme v nejlepším...
Jak to řešíme? - No, spoléháme, že už je velký a chápe (taky má holku) - prostě pod přikrývkou znehybníme a jak přejde, tak to vždycky nějak rozdýcháváme....
Se smíchem samozřejmě....
Vždyť je to legrace, ne?
Není tady
Mam najradsej ... co sa nezmozu na nic ine ako na kecy o potrefenej huse alebo nastavovani zrkadla.
Slavku pokial si hladal a nenasiel moze to znamenat
a. to co si hladal tu nieje
b. nevies hladat
Není tady
Víš co Slávku? Já tě taky od začátku "nemusím", ale prostě tě nevyhledávám, nechávám tě dýchat, nevopruzuju a neotravuju ti život.... o tobě se to říct nedá, kde můžeš, tam se do mě navezeš...dej mi laskavě pokoj
Není tady
Oxi, děkuju Jsi moc milej
Není tady
Slavek17 napsal(a):
Už tu zaznělo, že:
Fórum není chat. Nemáte-li k příspěvku konstruktivní odpověď, prosím neodpovídejte. Uvědomte si, že příspěvky si přečte i několik tisíc uživatelů. Před odesláním se prosím zamyslete, zda váš příspěvek, Vaše téma, má nějakou "přidanou hodnotu", tj. může být pro ostatní nějakým způsobem přínosný.
Proto: Když nemáte co dodat, (jen vlepíte dva smajlíky), tak si raději dejte panáka...
Přidávám se k výtce, protože i já hledal na Babinetu odpovědi na otázky a problémy...
(Chápu, že i jen těmi smajlíky se dají "nahonit body" za odpovědi - a tak velmi rychle "vyrůst" na nositele několika srdíček)... i lampasáci toužili po povýšení - já si myslel, že kvůli penězům, ale možná chtěli jen víc hvězdiček ;o)))
Kľudne ma bonzni... Uvažujem, že si sama dám týždňového zaracha od Babinetu...
Není tady
Slavek17 napsal(a):
Už tu zaznělo, že:
nechápu, proč jsi tak jedovatej.... že by "mužskej přechod"
promiň, ale myslím, že počty srdíček tady řešíš jen ty
hoď se do klidu a neřeš blbosti, jsi už přece velkej kluk
Není tady
To je teda úlet. Oni se počty srdíček snad probírají na všech vláknech. Nechcete si na to založit vlákno vlastní?
Není tady
To jsem nevěděla, že někdo píše na Babinet, jen aby měl co největší počet srdíček?Ono to má pak nějaký výhody?????Jsi trošku přestřelil Slávku, co?A mimochodem, ta tvoje první odpověd taky nebyla moc k věci.....
Mě je trapný sexovat i před 4 měsíčním miminem, ale naštěstí ted ještě docela dost spí....
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Víš co Slávku? Já tě taky od začátku "nemusím", ale prostě tě nevyhledávám, nechávám tě dýchat, nevopruzuju a neotravuju ti život.... o tobě se to říct nedá, kde můžeš, tam se do mě navezeš...dej mi laskavě pokoj
Souhlasím se Slávkem s tím, že tady není chat a že by si mohla více mluvit k tématu. Zkus to, jak tak pročítám různá témata, máš v tom rezervy...
Není tady
destinn napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Souhlasím se Slávkem s tím, že tady není chat a že by si mohla více mluvit k tématu. Zkus to, jak tak pročítám různá témata, máš v tom rezervy...
Není tady
destinn napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Hele proč se mě navážíte do PPavlae to od vás není vůbec hezké je svoboda projevu jestli Vás to nějak prudí stavte se k sousedům třeba budou milejší.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Tak jim namažte chleba s máslem a pošlete je s ním ven a dokud to nesní, tak ať se nevracej domů :-)))
Není tady
Ariesek67 napsal(a):
destinn napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Hele proč se mě navážíte do PPavlae to od vás není vůbec hezké je svoboda projevu jestli Vás to nějak prudí stavte se k sousedům třeba budou milejší.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
koukám jak je zhruba poslední dva týdny na babinetu hádavé období, nejspíš erupce na slunci a teď hrrr do mne
Není tady
Peťo, hádavé období tady asi opravdu je ale jinde si taky nevybereš Já si pamatuju, že jsem se společně s kamarádkou zhádala na jednom webu tak ukrutně, že jsme se vztyčeným nosem inkrimonovaný web opustily ... ale tohle je trošku
Jinak s manželem se nám stal taky pěkný trapas - do ložnice, zrovna když jsme byli ve víru váchně, napochodoval sinek, za ruku držel dceru a sdělil, že sestřičce je strašně špatně (dětem byly 3 a 2,5 roku)
Není tady
PetrHl napsal(a):
koukám jak je zhruba poslední dva týdny na babinetu hádavé období, nejspíš erupce na slunci a teď hrrr do mne
houby erupce na slunci, málo sexu mají
Není tady
Ty Martinko provádíš nějaký statistický průzkum? Mám ten dojem, když čtu tvé dotazy napříč Babinetem...
"Jak zvládáte souložit"... se mi udá, že by ses rovnou mohla zeptat, jak se vám šu.á... zní mi to tak nějak podobně. Ty souložíš? Já se s přítelem miluju...
Není tady
Ota napsal(a):
Hrozně k smíchu Ženě by se tenkrát krve nedořezal.
to mi připomělo když děti byly malé taky jsme mysleli že spí a začali jsme laškovat ložnice byla předělena skříněmi takže na nás neviděli,ale ozvalo se s postýlky mami tati už ticho chcu spát.Od té doby chudák můj manžel pořát jsem se vymlouvala a co když děti nespí.
Není tady
Já se teda někdy miluju a někdy šu..m. Obojí s jedním a tím samým.
Není tady
Tak to já šukám (hledám) docela často, protože jsem zapomětlivá .
Není tady