6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jak se změnila četnost sexu poté, co se vám narodilo dítě/děti?
Jak jste to dělali, když byly děti malé (0-3 roky), potom když byly v předškolním věku (3-7), a když byly starší? Když byly v pubertě?
A co v případě, že máte děti víc let od sebe?
Jak moc se to liší od případu, když jste ještě děti neměli?
Necháte děti v místnosti (miminka), zamknete se v pokoji (když jsou děti větší) nebo je vyženete ven si hrát? Nebo je pošlete k babičce atd.? Nebo chodíte souložit do hotelu? :-)
Není tady
Chá, tak to je srandovní dotaz.
Ale proč ne.
Když byly děti maličké, šly večer brzy spát. Tak jsme se milovali večer.
Později už to tak lehce nešlo, tak jsem využívali, když byly děti dopoledne ve školce a pak ve škole. To vlastně dodnes. Někdy totiž máme dopoledne volno, ale i když nemáme, jdeme nejmíň o půlhodinu později do práce, než děti do školy.
A teď se i často stává, že o víkendu po obědě dětem pustíme video a řekneme jim, že si jdeme s tatínkem zdřímnout. Děti se o nás nezajímají, koukají se, akorát musíme krotit hlasové projevy...
Jo, a taky jsme zjistili, že v půl páté ráno je to prostě nejlepší, a ještě si pak do sedmi můžem schrupnout!
Není tady
Tak já naštěstí ještě děti nemám.
Damila napsal(a):
Jo, a taky jsme zjistili, že v půl páté ráno je to prostě nejlepší, a ještě si pak do sedmi můžem schrupnout!
Jeziiiis, to ja som v tej dobe uplne mrtvy, asi by som to nerozdychal
Není tady
Martinka1 napsal(a):
Jak se změnila četnost sexu poté, co se vám narodilo dítě/děti?
Jak jste to dělali, když byly děti malé (0-3 roky), potom když byly v předškolním věku (3-7), a když byly starší? Když byly v pubertě?
A co v případě, že máte děti víc let od sebe?
Jak moc se to liší od případu, když jste ještě děti neměli?
Necháte děti v místnosti (miminka), zamknete se v pokoji (když jsou děti větší) nebo je vyženete ven si hrát? Nebo je pošlete k babičce atd.? Nebo chodíte souložit do hotelu? :-)
Jo tak to je dobré téma vánoce jsou častější Hahahahahaha pokud byli malí tak to bylo v poho,ale zato teď je to hrůza holce je 17 a klukovi 9 takže pokud vydržíme tak jedině někdy hodně po půlnoci je náš čas.
Není tady
Kdyz byli deti male syn 1 rok.Tak,kdyz jsem se milovala s manzelem tak on se vzbudil,stoupnul si v postylce a koukal na nas,zvatlal si u toho a smal se.No a kdyz jsme se ho dlouho nevsimali tak pak zacal rvat a vyzadoval pozornost asi ,uz ho nebavilo se na nas koukat.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Kdyz byli deti male syn 1 rok.Tak,kdyz jsem se milovala s manzelem tak on se vzbudil,stoupnul si v postylce a koukal na nas,zvatlal si u toho a smal se.No a kdyz jsme se ho dlouho nevsimali tak pak zacal rvat a vyzadoval pozornost asi ,uz ho nebavilo se na nas koukat.
Není tady
Damila napsal(a):
A teď se i často stává, že o víkendu po obědě dětem pustíme video a řekneme jim, že si jdeme s tatínkem zdřímnout. Děti se o nás nezajímají, koukají se, akorát musíme krotit hlasové projevy...
haha, to jsme si mysleli taky, že si nás děti nevšímají a koukají na video. Dceři bylo asi 5 let, telka už jí nebavila a tak v nejlepším napochodovala do pokoje se slovy "maminko už necvič" a pojď si hrát. Naštěstí jsme byli pod peřinou.
Není tady
No, s bývelým sme počkali, kým "malý" zaspal a potom sme sa do toho opreli... Horšie bolo, že ten malý kazimrd často chodil v noci čurať... A občas to na nás prišlo ráno(ja som "ranný typ") a raz nás nachytal, našťastie tak, že sa to dalo zamaskovať perinou a tváriť, že nič . Poslala som ho chystať sa do školy, a bolo. A s posledným ex- sme síce nebývali s jeho synom, ale často sme boli spolu cez víkendy a dovolenky, no a keďže sme boli v prvej, náruživej fáze... , tak sme občas boli vééééľmi tichúčko, lebo predsa len, v jednej miestnosti . Ale nikdy sa nič nestalo, tento "synček" má naopak výborný spánok. Doprial nám všetkého .
Není tady
Společná ložnice.., tak jsme si říkali, že když budem potichu půjde to. No a jednou se při čtení pohádky, dcerka najednou ženy zeptala, "mami a proč v noci skáčeš tátovi po břichu"? A bylo vymalováno, už jsme to v noci v její přítomnosti, nikdy nedělali
Není tady
No a preco ti teda skakala po bruchu?
Není tady
Jezdila Velkou Pardubickou
Není tady
Oxi napsal(a):
No a preco ti teda skakala po bruchu?
Není tady
Hrozně k smíchu Ženě by se tenkrát krve nedořezal.
Není tady
Něco na způsob :
Tatínku proč maminku koušeš do břicha?
My si tak říkáme že se máme rádi.
A mně nemáte rádi když mně nekoušete?
Není tady
Ota napsal(a):
Hrozně k smíchu Ženě by se tenkrát krve nedořezal.
Tak to ti stopro věřím mě by asi šlehlo
Není tady
Ženě taky moc nechybělo
Není tady
jsi mohl být vdovec
Není tady
Tak, po tom netoužím..
Není tady
Ja som zažila rozkošný dialóg malej dcérky s mamou: "Mamička, ty si musela byť hrozne hlandá, keď si ockovi jedla pipíka..." Mamička: "Prosím ťa, no veď... Buď ticho..." Dcérka hlasnejšie: "Mami, a to sme doma NEMALI NIČ JESŤ, keď si mu toho pípíka...?" Mamička: "Kuš!!!" No, myslím, že mamička prestala jazdiť MHD...
Upravil(a) Selima (13. 10. 2007 17:20)
Není tady
Selimo, hezkýýý
Není tady
Ota napsal(a):
Tak, po tom netoužím..
No ještě aby jo bych tě musela naprášit
Není tady
Selima napsal(a):
Ja som zažila rozkošný dialóg malej dcérky s mamou: "Mamička, ty si musela byť hrozne hlandá, keď si ockovi jedla pipíka..." Mamička: "Prosím ťa, no veď... Buď ticho..." Dcérka hlasnejšie: "Mami, a to sme doma NEMALI NIČ JESŤ, keď si mu toho pípíka...?" Mamička: "Kuš!!!" No, myslím, že mamička prestala jazdiť MHD...
Není tady
Měli jsme společnou ložnici s rodiči do mých 16 let Občas jsem se v noci probudila a zaregistrovala jisté pohyby a zvuky. Někdy jsem se snažila dělat, že spím, ale cítila jsem se hrozně trapně, jindy jsem vstala, šla na záchod, pár minut čekala, až si to vyřídí, a hrozně si přála mít pro sebe aspoň takovýhle maličký pokojíček...
My buďto potichoučku v ložnici, ev. hlasitěji v obýváku. Ale i tam nás kolem jedné v noci načapal syn se slovy: Mamí, proč jste nahatý?
Daleko horší "Čapajev" je babička. Ta k nám vlítne kdykoliv, ať děláme cokoliv.
Není tady