29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Chci se zeptat zkušených mamin, malá se mi v noci hrozně často budí, i třeba 10x za noc. Dřív pomáhalo, že jsem jí zavřela pusu dudanem nebo dala trochu čajdy, ale teď chce prso..teda né pokaždé desetkrát když se vzbudí, ale tak třikrát čtyřikrát ano. Přes den je pak nerudná. Slyšela jsem, že dítě v tomhle věku by už nemělo tak často v noci jíst a hlavně by mělo mít už zdravej tvrdej spánek....S manželem jsme oba jak po marathonu. Je to normální? Jo a kaši jsem na noc zkusila a bylo to stejný. Zuby nám zatím nerostou.
Není tady
Ahoj Kleus,
tak my se budime taky, nejlepsi spanek ma mala od 8 do 12, to spi v kuse, pak se budi casto, ani nevim kolikrat, vzdy ji vezmu k nam a dam prso, usne, ja taky a za hodku dve znova. Zatim s tim nic nedelam, jen nadavam. Jeste mi celou noc nespala nikdy. Pockame, co nam kdo poradi.
Packo ET
Není tady
Ahoj holky.
Mame stejny problem, usne kolem 7me po koupani, ale uz nevydrzi spat dyl nez dve hodiny, predtim klidne do pulnoci nebo dele. A pak uz spime spolu v posteli, ale budi se nejdele po 2 hodinach... Proste hruza. Doufala jsem, ze prikrm na noc (kase) situaci zlepsi, ale jak vidim, nebudu si delat plane nadeje...
Rada si pockam, co nam poradi zkusene maminy... kdy to skonci...
Není tady
Jéééé, silwi, ty jsi už doma? nebo máte u vašich net????
Není tady
Nechci strasit ale toto presne znam zlepsilo se trochu kdyz jsem v 10m odstavila malou nebo lepe receno prisla o mliko takze mala byla rada ze dostala UM ale jak nam opet porostou zuby tak to bude mazec:(( jedine co muzu poradit a to jsem zkusila fakt vse i vyrvat dite to skoncilo ze prestala dychat a ja ji pak krisila jak se dokazala vyturovat tak jedine co mohu poradit je nechat dite u sebe v postely at se tak nenabehate to vstavani je desne sice ze zacatku jsem byla odpurcem spani ditete s rodici ale po takovych maratonech jsme to pak proste vzdala a odpadla jsem a mala chrupala s nama.
Není tady
alenak napsal(a):
Jéééé, silwi, ty jsi už doma? nebo máte u vašich net????
Aliku, nejsem doma, prijedeme az 28.10. net mame u brachy, je to od nasich pres silnici, ale presto nestiham... Dneska jsem prvne na netu od te doby, co jsem tady
Poslala jsem Ti fotky opet, tak snad dorazi...
Není tady
Meli jsme stejnz problem,uz jsem fakt nemohla,yacala jsem male davat na noc roymackany banan s kasi a od te doby se mi v noci probudi 1 maximalne 2x
Není tady
Mila Kleo
nejsem nositelem dobrych zprav. Kojila jsem do deviti mesicu - buzeni pak dokonce i 5x -8x v noci!!!! Jak kdy. Pak jsem presla na UV - ze zacatku jsem se budila max 2x v noci a ted na novo 3x - coz nechapu. Hlava mi nebere.
V 19.00-20.00 si da 180 mlika - max. Vetsinou ani nedopije! a mezi 24.00-2.00 budicek - dalsich 180ml caje nebo mleka a pak jeste jednou nebo dvakrat - zalezi na hvezdnem rozpolozeni
Kdyz jsem pred 3 mesici rekla pediatricce, ze v noci jeste kojim, tak se zhrozila a nakazala mi v noci prestat krmit! Ze pry si vypestuju cvalika. Pry ji mam nechat vyrvat, ale proste nekrmit. Driv jsem byla tak urvana, ze mi bylo jedno, jestli kojim, nebo posloucham rev. Ted nakrmim. Nevim. Bud se to srovna, nebo me zase cekaji nocni sireny!
Není tady
Dalo by se říct, že jako trojnásobná mamina bych měla být zkušená ale kluci, i když jsem je taky kojila, se v noci budili max. 2x.
Asi se ty naše babinetácký detátka shodli na tom, že maminy nenechaj v jednom tahu vyspat.
Není tady
Tak koukám, že je to u všech stejné... Já taky byla celé dny jak mátoha, pak jsem několikrát u kojení v noci usnula a od té doby spí s náma a já jsem konečně vyspalá! Sice chce prso pořád, ale radši vytáhnu než nespat a poslouchat řev.
Bohužel u nás to je i večer. Dostane kaši a pak ho ještě dokojím v posteli a pak se mi vzbudí většinou za půl hodiny a občas to ukecám čajem, ale pak se stejně za další půl hodinu vzbudí a prso stejně dostane, protože nemám chuť trávit u něj večer a čekat kdy zase usne...
Já teda nevím kolikrát za noc se budí a chce jíst, ale poznám to většinou až ráno kdy mám prsa venku
Není tady
Ahojky, byli jsme na tom stejně. Filípek se budil v noci často a vyžadoval kojení. Když mu bylo 9 měsíců, tak už jsem to nevydržela a s pomocí manžela ho od nočního kojení odstavila. Tou dobou to byla už jasná závislost a ne potřeba jídla. Stačilo posílat k němu v noci nějaký čas tatínka a on pochopil, že z toho mlíčko nepoteče. Od té doby byl klid.
Není tady
Hmmm, všude stejný, všude stejný... Nám Vojtíšek spinkal od třetího měsíce celou noc. Ještě nedávno usnul v osm večer a probudil se třeba i o půl sedmý. Jenže teď se taky budí několikrát za noc... V osm usne a v devět je už kolikrát vzhůru. Říkám si, proč se asi probudil, že hladem to snad nebude, když před chílí jedl, jenže jsem na omylu. Takže baští zas a znovu... O usínání u jídla bych mohla napsat story...
Pak není odříhnutý, když u toho usíná a trápí ho prďany... Chjo
Není tady
Tak nám Matýsek spinkal hezky do půl roku. Pak to bylo už horší a momentálně je to fakt hrůza. Mám pocit, že vstávám každou hodinu. Většinou si cucne a spí, ale někdy už je dost probranej a to mi pak trvá třeba i hodinu než ho uspím. Do postele si ho ale rozhodně nedám. Teď už z toho má rozum a samozřejmě by se mu to líbilo víc než v postýlce a to bych ho tam taky mohla mít ještě pěkně dlouho. Vím o čem mluvím - švagrová má 6ti letého syna a sám rozhodně neusíná a když se vzbudí tak šup za nima do postele.
Není tady