6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Chci se zeptat, jestli bolí vyndávání stehů?
Není tady
Ahoj Natálko, vyndavání stehů samo o sobě nebolí. Pokud máš stehy hůř dostupné, třeba v ústech nebo v pupíku, může se nůžkami podráždit okolí uzlíku a strhnout stroupek. Někdy i můžeš maličko zakrvácet.
Upravil(a) Bětka (12. 10. 2007 12:10)
Není tady
Záleží na tom,po kolika dnech se na vyndávání stehů jde, ale i při hlubších a rozsáhlejších jizvách a vyndávání po 14 dnech (kdy je již riziko, lehkého zarůstání) to opravdu jen šťípne, jak ten uzlík lékař nadzvedne, aby ho mohl rozstřihnout.
Žádnej strach, teď jsem byla na 8 stezích a štípnuly jen dva.
Není tady
Nebolí
Není tady
ahoj, zrovna mi dneska vyndavali stehy po slepáku a opravdu to jen štípne, dá se to v pohodě vydržet
Není tady
Ja sem teda byla vystresovana, i presto, ze kazdej tvrdil, ze to neboli...a vono fakt ne sem se divila, ze uz to mam za sebou, sem to vubec necitila
Není tady
Děkuji všem za příspěvky, já mám stehy tři na zádech a jdu za týden na vyndání. Akorát jsem se divila, že jsem nechala za ten zákrok 300Kč a nejsou to střebatelné nitě, já myslela, že už se používají jen ty...tak nic:).
Není tady
na zádech jsem měla stehy také a tam jsem to vyndavání necítila vůbec. Myslím si, že se vůbec nemáš čeho bát.
Není tady
No vstřebatelné nitě co samy zmizí se používají jen uvnitř těla. Jink jsou normální a vyndáváni je možná nepříjemné, ale nebolí.
jejda, omlouvám se, že jsem to poslala dvakrát.
Není tady
Já mám stehů (přes 100 určitě) ani raději nepočítám a vůůůůbec to nebolí. Fakt se neboj. Není čeho.
Není tady
Děkuji za příspěvky.
Báro, to máš opravdu 100 stehů? Můžu se zeptat, jak si k tomu přišla?
Není tady
Nomě to teda bolelo,ale byla to vina sestřičky:dumbom: když my trhali moudrák tak jsem tam měla 3 stehy a když jsem šla na vyndavání tak mi sestřička nejdřív 'štípla' do dláže a pak i do dásně. Fakt to bolelo a byly i slzičky
Není tady
Chtěla bych se zeptat, jestli je v normální když mi vyndají stehy a mám to ještě do masa ..žádný strup tam nemám
Není tady
Nerozumím otázce.
Není tady