27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Chci se zeptat, jestli bolí vyndávání stehů?
Není tady
Ahoj Natálko, vyndavání stehů samo o sobě nebolí. Pokud má stehy hůř dostupné, třeba v ústech nebo v pupíku, můe se nůkami podrádit okolí uzlíku a strhnout stroupek. Někdy i můe maličko zakrvácet.
Upravil(a) Bětka (12. 10. 2007 12:10)
Není tady
Záleí na tom,po kolika dnech se na vyndávání stehů jde, ale i při hlubích a rozsáhlejích jizvách a vyndávání po 14 dnech (kdy je ji riziko, lehkého zarůstání) to opravdu jen ípne, jak ten uzlík lékař nadzvedne, aby ho mohl rozstřihnout.
ádnej strach, teď jsem byla na 8 stezích a típnuly jen dva.
Není tady
Nebolí
Není tady
ahoj, zrovna mi dneska vyndavali stehy po slepáku a opravdu to jen típne, dá se to v pohodě vydret
Není tady
Ja sem teda byla vystresovana, i presto, ze kazdej tvrdil, ze to neboli...a vono fakt ne sem se divila, ze uz to mam za sebou, sem to vubec necitila
Není tady
Děkuji vem za příspěvky, já mám stehy tři na zádech a jdu za týden na vyndání. Akorát jsem se divila, e jsem nechala za ten zákrok 300Kč a nejsou to střebatelné nitě, já myslela, e u se pouívají jen ty...tak nic:).
Není tady
na zádech jsem měla stehy také a tam jsem to vyndavání necítila vůbec. Myslím si, e se vůbec nemá čeho bát.
Není tady
No vstřebatelné nitě co samy zmizí se pouívají jen uvnitř těla. Jink jsou normální a vyndáváni je moná nepříjemné, ale nebolí.
jejda, omlouvám se, e jsem to poslala dvakrát.
Není tady
Já mám stehů (přes 100 určitě) ani raději nepočítám a vůůůůbec to nebolí. Fakt se neboj. Není čeho.
Není tady
Děkuji za příspěvky.
Báro, to má opravdu 100 stehů? Můu se zeptat, jak si k tomu přila?
Není tady
Nomě to teda bolelo,ale byla to vina sestřičky:dumbom: kdy my trhali moudrák tak jsem tam měla 3 stehy a kdy jsem la na vyndavání tak mi sestřička nejdřív 'típla' do dláe a pak i do dásně. Fakt to bolelo a byly i slzičky
Není tady
Chtěla bych se zeptat, jestli je v normální kdy mi vyndají stehy a mám to jetě do masa ..ádný strup tam nemám
Není tady
Nerozumím otázce.
Není tady