29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Potřebovala bych radu. Dcera má dostat pevná rovnátka a doktor vypočítal cenu okolo 20 tisíc. Připadá mi to dost, má někdo z Vašich dětí taky taky pevná rovnátka a kolik jste zaplatili?
Není tady
Syn měl rovnátka pouze nahoře. Pevná. Platili jsme postupně, celkem asi 4000,- byla jsem spokojená jak s cenou tak s výsledkem. Mladší je má teď a zatím jsem neplatila ani korunu. Zubařka řekla, že budeme platit až to bude za víc (zatím je v kartě 970,-). Jsem z toho trochu jelen když vidím ty ceny co píšete.
Není tady
Syn má 11 let. Od 7 let 2 roky nosil sundávací a vyšly nás na 4.600. Teď čeká Mudr. na "trojky" zuby, až se mu prořežou a dostane pevná (na horní čelist), už mě připravovala na cenu 7tis. až 10 tis. A to jen tak mezi řečí prohodila, že až srovná vrch, že pořídí rovnátka na spodní čelist. Tak to jsem si v duchu řekla, že ani náhodou, tolik peněz nemám a nezdá se mi, že by měl spodní zuby křivé.
Není tady
já jsem taky měla mít rovnátka. Když ná řekli, že za 10 000,- tak jsem si sama řekla, že to nemá cenu a za ty peníze jsem si koupila kolo, který jsem potřebovala no už jsou to 2 roky a zuby se mi rovnaj jakžtakž sami
Není tady
Syn je asi bude nosit taky, ale když tu čtu ty ceny, tak si nejsem tak jistá jestli mu je budeme moct pořídit.
Není tady