|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Jsem moc rád, že mi aspoň napíšete, byť to, že píši nejasně nebo nesrozumitelně, píši trošku spíš emoce než konkrétní věci ...
Chtěl jsem, abych nebyl tak samostatný, protože holky si vždy vybíraly kluky, co tak samostatní a pohotoví nejsou ... A přitom bych býval jim mohl hodně nabídnout ... Ale to je fuk.
Zkrátka se něco uvnitř, hluboko ve vás, změnilo ... zřejmě ..
Ale co, možná hledám sám sebe ..
Není tady
Selima napsal(a):
Hyoscyamus niger napsal(a):
Selima napsal(a):
Tak neber to zoznamovanie príliš vážne... Je to hra, ver mi. Nejde o život, ide o h...o, pričom stratiť môžeš len vlastné okovy(alebo samotu) a získať hodne. Tak šup-šup, do toho!
Ono se při tom dá hodně ztratit - viz můj vlastní případ.
Hovorí sa, že nestratíš mič, čoho sa sám nevzdáš...
To je pravda, ale nejsem si tím tak jistý, zda jsem to tak udělal
Není tady

prysec napsal(a):
Ale co, možná hledám sám sebe ..
Myslím, že se určitě hledáš a hledání sebe sama je docela těžký.
Není tady
prysec napsal(a):
Martinka: nic špatného na tom není, lae já jsem byl spíš prostě tak jako "nalehko" ten vztah .. to nevím, jak by to bylo, když by jí bylo tolik a tolik .. v sexu, to by snad šlo
Ale prostě jsem nějaký vážný vztah neměl zatím
Cemu rikas vazny vztah?? U mne vsechny vztahy, ktery jsem mela, byly vazny.. :}}
Není tady
Martina1980 napsal(a):
prysec napsal(a):
Martinka: nic špatného na tom není, lae já jsem byl spíš prostě tak jako "nalehko" ten vztah .. to nevím, jak by to bylo, když by jí bylo tolik a tolik .. v sexu, to by snad šlo
Ale prostě jsem nějaký vážný vztah neměl zatím
Cemu rikas vazny vztah?? U mne vsechny vztahy, ktery jsem mela, byly vazny.. :}}
takovej veselej vztah taky není k zahození 
Není tady
Představ si, že všechny své návyky a tak, že se prostě rozhodíš ... Jsi naštvaná, jsi zlostná, ale představ si, že se tak hnípeš v sobě, až přestaneš mít chuť, nebo tak, ještě o tom přemýšlíš a před spaním si tu změnu tím utvrdíš a prsotě se ti něco zhoupne a ejhle, jsi .... víš kde ...
Já nemluvím totiž o ničem konkrétním, ale o té změně ... Já jsem se sebou byl na 99ˇspokojený, jen jsem nevěděl, co a jak s těma holkama, to je vše
Tak jsem takto blbnul. Teď chápu méně, mám horší pamět, hůř se učím, moc věcí mě nebaví, nemám v sobě ten "náboj". Možná jsem radši, jsem takový "dospělejší", no ale ...
Upravil(a) prysec (14. 11. 2007 18:41)
Není tady

Chyba v programe. Amatér sa babral v softvéri. Chce to fakt preprogramovať.
Není tady
Ja nerozumim ani slovu. O cem tahle diskuze vubec je?? Prysec ma problemy se zenskyma?
Porad je tu rec o nejakych konickach.. Vy si hledate chlapy podle konicku? Ja ne.
Není tady
Tak jsem takto blbnul. Teď chápu méně, mám horší pamět, hůř se učím, moc věcí mě nebaví, nemám v sobě ten "náboj". Možná jsem radši, jsem takový "dospělejší", no ale ...
Neprehanej. Mas proste depku.. Jses jeste mlady kure.. 23 let..
Není tady
Martina1980 napsal(a):
Neprehanej. Mas proste depku.. Jses jeste mlady kure.. 23 let..
Mě přijde, že jsem na ledascos starý ... ještě jsem si pořádně nezažil bezstarostnost a už letím do dospělého věku ...
Není tady
prysec napsal(a):
Martina1980 napsal(a):
Neprehanej. Mas proste depku.. Jses jeste mlady kure.. 23 let..Mě přijde, že jsem na ledascos starý ... ještě jsem si pořádně nezažil bezstarostnost a už letím do dospělého věku ...
Kolik ti je ? A a co vidíš pod slovem bezstarostnost ? co ti vlastně schází ?
Není tady
Jindra: Nevím vlastně co ...
bezstarostnost ... jet s nějakou holkou na chatu, užívat si, neřešit budoucnost, jako kdyby ti bylo 20, prostě bez nějaké obrovské odpovědnosti, prsotě mít 14 dní a užít si je tak, jak budeme chtít .. nebo jet na týden na dovolenou k moři ...
nebo dělat jakékoliv blbosti ... cokoliv
/// je mi 23 ... hodně přes 23
Možná mi jen chybí chuť, kterou bych mohl uspokojit
Upravil(a) prysec (14. 11. 2007 20:50)
Není tady
Paneboze, co je tohle za dobu, kdy tak mlady lidi jako ty maji psychicky problemy? Me bylo tolik jako tobe pred dvaceti lety.... uzivala jsem si, jak se dalo, a to byli jeste komousi, byly to nejlepsi leta myho zivota.... uzivej si, dokud to jde, protoze az ti bude jako me, tak pak je to teprve v pr....
Není tady
venuše napsal(a):
Paneboze, co je tohle za dobu, kdy tak mlady lidi jako ty maji psychicky problemy? Me bylo tolik jako tobe pred dvaceti lety.... uzivala jsem si, jak se dalo, a to byli jeste komousi, byly to nejlepsi leta myho zivota.... uzivej si, dokud to jde, protoze az ti bude jako me, tak pak je to teprve v pr....
ale psychicky problemy prece vubec nesouviseji s vekem
. Mne treba bylo nejhur kolem mych 18, to jsem se hrozne trapila, nemohla spat... Ted (22) uz je to lepsi, doufam ze casem to bude jeste lepsi.
Není tady

Moja bezstarostnosť a radosť zo života mierne stúpajú s vekom... Asi budem bláznivá a šťastná indiánska babička...
Není tady
g
Upravil(a) prysec (15. 11. 2007 21:11)
Není tady
rád bych, ale nevím proč, lae nejde to ... užívat si
Není tady
prysec napsal(a):
rád bych, ale nevím proč, lae nejde to ... užívat si
Viš co? Teď jsi mě dostal!!!! Ač oba víme, vo co go.... teď jsi mě teda rozčilil do nepříčetnosti a infarktového stavu
...co řešiš, bujóne?
Není tady
No ... bujon to zrovna není ... spíš, čím se člověk užírá ..
Není tady
A tak toho také nechám
Není tady
venuše napsal(a):
Jak uz tu nekdo rekl, tohle neni o veku. Nahodou jsem narazil na tuhle diskuzi a poslednich par prispevku mi uplne pripomina me samotneho nyni. Je mi 21 let a taky to neni u mne ono. Neresi problem s holkama, nemam s tim problem. Ani nikde jinde. Ale taky me neco zžírá. Je to možná dobou, protože nyní mame nepreberne mnozstvi moznosti a asi se v tom mlady clovek ztraci, musi si v tomhle mladem veku vybrat , co bude v zivote delat dale a neni na to dle meho dostatecne pripraveny.
Není tady
prysec napsal(a):
A tak toho také nechám

dobrá odpověď na hloupou radu
Upravil(a) Majja (17. 11. 2007 12:26)
Není tady
Sven: pro samotné "běhání a žití" člověk přestává žít, protože nemá kdy si uvědomit, jak krásné to žití je, kvůli samému spěchu a starostem
Není tady
ještě k tématu. Vlatně jsem nikdy nikoho neměl, a tak jsem si přišel, že tím, že znám nebo mi to myslelo, tak že ostatním ubližuji (vidíte, na co člověk nemyslí díky tomu), tak když se vám někdo snažil něco nabídnout, tak jste věděli přesně, zda je to výhodné nebo ne (pracoval jsem v přesvědčování lidí, obchod a tak). A když mu to nevyšlo, byl smutný, a já se cítil provinile, že jim ubližuji. A tak jsem chtěl změnit, abych tu prozíravost a tak, neměl. A kupodivu jsem se, když jsem byl slabší, nedočkal kýženého úsměvu, lae jen vychcaností a oblbování ze strany druhých. Věděl jsem to, že to tak dopadně, ale smutek a samota ...
Není tady