Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#126 26. 10. 2007 12:50

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Poradíte mi????? prosím

No a takhle se podle mě pozná inteligentní empatická fajn baba big_smile

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#127 26. 10. 2007 12:52

Majja
♥♥♥♥♥--

prysec napsal(a):

Ne, dal jsem najevo nesympatii. Prostě je to smrad ... je to škodlivé, po*né, a větišnou to bývá tak, že modernější lidé a lidé inteligentnější nekouří nebo přestávají ...
Ono tak trošku platí, čím větší pajzl, tím větší mlha ... Ale tím se nikoho nechci dotknout

Přijde mi, že máš docela předsudky a promiň, ale výrok, že inteligentnější a moderní lidé nekouří mi zrovna moc inteligentní nepřipadá dumbom Btw. zrovna na vejšce kam jsem chodila hulilo dost profesorů, jak mi to vysvětlíš?  A dokonce s námi i chodili pokecat ddo hospody, hrůza co! lol Sestup z výšin a začni brát lidi takový jaký jsou, i s chybama, nebo se ti nikdy nikdo nezavděčí a otázka je, jestli o to vlastně někdo bude stát.

"There are no limits, you are only limited by however far you want to be limited." - Chuck Schuldiner

Není tady

#128 26. 10. 2007 12:54

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Připomíná mi to styl: všichni jste blázni - jenom já jsem letadlo tongue

Není tady

#129 26. 10. 2007 13:14

prysec
♥♥♥----

Feuria, majja:

není to tak, vůbec ne ... ale měl jsem prostě dané fakta, co je dobré a co ne: kouření je špatné, to je zápor jako bič, potvrzené studiemi, tak se na to tak má hledět. leč nehledí, ale nechme to být ....

// a nikoho neškatulkuji ... asi jsem to neměl ani psát.
A jinak, prosímtě, když je to škodlivé, usazuje ti to dehet na plicích, když jdeš do schodů, tak funíš a lítají ti z "huby" černé kousky usazených spalků (u silných kuřáků), tak nevím. možná inteligence není tolik provázaná se zdravým přemýšlením, protože kdyby tohle někdo viděl, podíval se na rakovinu plic, díval se na obrázky lidí s nemocí plic, viděl plíce po 10 letech, kdy "uživatel" kouřil dvě až tři denně, ale to je fuk. Už jsem přestal škatulkovat, je to fuk, naprosto. Jen jsem k tomuto odbočil

Není tady

#130 26. 10. 2007 13:17

prysec
♥♥♥----

nechci tady nikoho poučovat, ani tedy dělat přednášku o kouření, řešilo se v začátku naprosto něco jiného, ale na tohle se podívejte http://kurakovaplice.cz/index.php?strana=fotografie

jinak fakt k tomu tématu, ne kouření

Není tady

#131 26. 10. 2007 13:32

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Já se tu s tebou nepřu, že to není škodlívé - sama nekouřím, ale také neřeším a nikomu nevykládám, co by se mělo nebo nemělo.
Kuřák na zastávce, v restauraci mi bude taky protivný !!! Můžu říct, že je mi to protivné, ale víc s tím neudělám ! ... také mě štve, že můj otec po mrtvici kouří a tím pádem si opět koleduje a místo aby se léčil, tak si ten život ničí - můžu mu nadávat od rána do večera, ale nic s tím neudělám! Ráda ho mít nepřestanu, ale musí chtít on sám a nemá to s IQ nic co dělat (i když v jeho případě už asi ano:( ) To, že ty máš něco dané - tak to měj! ale nesuď dle toho jiné..... žij, jak chceš sám žít a hledej si přátelé jaké chceš, vše je na tobě. Ale nenadávej na ostatní, že se nepřizpůsobují tobě!

Není tady

#132 26. 10. 2007 13:47

prysec
♥♥♥----

Feuria: no jo, asi máš pravdu. Ale když já jsem to měl tak, že správné je nekouřit; moc nepít, nefetovat; když tohle někdo dělá, je to špatné ...
Ne, už se nebudu odvolávat na absolutno a s tím související objektivní pravdou, ale nemůžu si nějak pomoct ..

ale už nikoho škatulkovat nebudu a bude to lepší ...
Jako už jsem nikoho neškatulkoval, a bylo mi to jedno, kdo si co dělá ...

Není tady

#133 26. 10. 2007 13:51

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Nikdo tě nenutí se s takovými lidmi stýkat - ty jsi tu sám za sebe a své priority si určuješ sám !

Není tady

#134 26. 10. 2007 14:00

corinka
♥♥-----

Tak nejvíc, co mě dostalo na těch fotkách je to týrání zvířat....
......někdy je mi z nás "Pánů tvorstva" vážně na blití sad

Není tady

#135 26. 10. 2007 14:05

Majja
♥♥♥♥♥--

offtopic   jj, to je neskutečný, čeho jsou lidi schopný ve jménu "vědy" usch

"There are no limits, you are only limited by however far you want to be limited." - Chuck Schuldiner

Není tady

#136 26. 10. 2007 15:12

prysec
♥♥♥----

Aha .. no, mrkněte se v tom případě na toto ...

http://www.petatv.com/tvpopup/video.asp … speed=_med

Není tady

#137 26. 10. 2007 15:25

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Fuj! A co tím chceš dokázat - víš jaké zvěrstvo se děje ?! Lidi ubližují zvířatům, sobě... je to hrůza! Ale nechápu, co to má společného s tímto tématem ?! Lidi jsou pakáž - v různých zemích se žije různě ! Ty žiješ za sebe .... a tady a záleží na tobě jak!
Bohužel svět nespasíš... a tímto nic nedokážeš! Zapoj se aktivně do nějakého hnutí pro ochranu zvířat a angažuj se. nebudeš mít alespoň tolik času na řešení blbostí a budeš užitečný!

Není tady

#138 26. 10. 2007 18:44

prysec
♥♥♥----

Ale zpět k tématu. A to jsem chtěl ještě studovat ... a je mi 23, to už je celkem  pozdě. Ale na dálkové bych to ještě mohl možná malinko stihnout ...

Není tady

#139 26. 10. 2007 18:56

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Ve 23 POZDĚ na studium???? mad jestli ty nebudeš pesimista od přirození.... pardon od přírody!

Strach je malá smrt...

Není tady

#140 26. 10. 2007 19:32

corinka
♥♥-----

Po shlédnutí toho videa si stále myslíš, že máš nějaké problémy?!!
Akorát řešíš pořát dokola stále stejné věci, se kterými není těžké něco udělat...jen chtít a furt se nelitovat!
Ale Ty si v té sebelítosti lebedíš!

Není tady

#141 26. 10. 2007 20:05

plachetnice
♥♥-----

Majja napsal(a):

Podle mě je právě chyba čekat, že vztah nebo partner člověka nějakým způsobem dotvoří. Nebo jinak - že bez vztahu nemůže bejt člověk úplně šťastnej. Mám pocit, že to je moc velký sousto pro toho druhýho ve dvojici, když se od něho/ní očekává, že toho dotyčného učiní šťastným.  Asi až když je člověk sám se sebou v pohodě, tak přitáhne potencionálního partnera. Ale abych jenom neradila - já na tom taky teprve pracuju big_smile

no já nevím, jestli to je špatně nebo dobře, ale já mám pocit, že mě můj přítel "dotvořil" lol poznala jsem s ním tolik věcí, jako nikdy před tím, a taky jsem se hodně zklidnila, protože v něm mám oporu.
A taky si nedovedu představit být úplně šťastná bez vztahu vissla

Není tady

#142 26. 10. 2007 21:05

prysec
♥♥♥----

víš co, stalo se mi, že jako kdyby prostě zmizelo všechno kouzlo ... jako prožívání vjemů .. nevím, čím to je, ale určitě jako následek toho, co jsem popsal v úplně prvním příspěvku ... Proto člověku připadá, že ve 23 nemůže studovat ..

Není tady

#143 26. 10. 2007 21:57

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Jéééžiši Prysecku!!
Dávno mi bylo 40 a studuji 2 školy  - třetí a čtvrtou po maturitě - jaké pozdě?? big_smile
Všecko jde, když se doopravdy chce! tummenupp

A neboj, určité přehodnocování věcí, které jsme považovali dříve za jedině správné, to je úplně normální. Prostě jen poznáváš svět, to je všechno. Není třeba se rmoutit zbytečně.

Upravil(a) Tercila (26. 10. 2007 22:00)

Není tady

#144 26. 10. 2007 23:30

prysec
♥♥♥----

Zephyr napsal(a):

prysec napsal(a):

Ale zpět k tématu. A to jsem chtěl ještě studovat ... a je mi 23, to už je celkem  pozdě. Ale na dálkové bych to ještě mohl možná malinko stihnout ...

Já začínal studovat ve 25 letech takřka od nuly, skoro nic mi neuznali. Minulý týden jsem státnicoval. Takže žádné pozdě není.

A to jsi u toho pracoval na plný úvazek, poloviční, nebo vůbec??

Není tady

#145 27. 10. 2007 8:34

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

prysec napsal(a):

Zephyr napsal(a):

prysec napsal(a):

Já začínal studovat ve 25 letech takřka od nuly, skoro nic mi neuznali. Minulý týden jsem státnicoval. Takže žádné pozdě není.

A to jsi u toho pracoval na plný úvazek, poloviční, nebo vůbec??

¨

Hochu, tak to jsem teda ve svých 29 letech asi mimo:))) Dělám druhým rokem dálkově VŠ při práci. Vidíš moje teta začala v 50-ti a babička chodí na univerzitu třetího věku lol

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#146 27. 10. 2007 9:03

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

prysec napsal(a):

Aha .. no, mrkněte se v tom případě na toto ...

http://www.petatv.com/tvpopup/video.asp … speed=_med

To je hnus.Tem hajzlum co tohle delaji bych udelala totez!!!!!

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#147 27. 10. 2007 10:41

prysec
♥♥♥----

A zvládáte to při práci? je to totiž docela náročné, 8,5 hodiny denně soustředění (pokud to není klidnější práce, která umožní studium, ale zase z ní není tolik peněz), stačí mi po osmi hodinách angličtina, abych nevnímal. A taky nechci přijít o veškerý volný čas ..

teď tedy volný čas mám, ale stejně jsem jen u pc

Upravil(a) prysec (27. 10. 2007 14:26)

Není tady

#148 27. 10. 2007 15:52

Majja
♥♥♥♥♥--

plachetnice napsal(a):

Majja napsal(a):

Podle mě je právě chyba čekat, že vztah nebo partner člověka nějakým způsobem dotvoří. Nebo jinak - že bez vztahu nemůže bejt člověk úplně šťastnej. Mám pocit, že to je moc velký sousto pro toho druhýho ve dvojici, když se od něho/ní očekává, že toho dotyčného učiní šťastným.  Asi až když je člověk sám se sebou v pohodě, tak přitáhne potencionálního partnera. Ale abych jenom neradila - já na tom taky teprve pracuju big_smile

no já nevím, jestli to je špatně nebo dobře, ale já mám pocit, že mě můj přítel "dotvořil" lol poznala jsem s ním tolik věcí, jako nikdy před tím, a taky jsem se hodně zklidnila, protože v něm mám oporu.
A taky si nedovedu představit být úplně šťastná bez vztahu vissla

V tom máš pravdu, bývalý přítel mě taky přivedl ke spoustě věcem a hodně mě naučil. Jenže jsem na něm asi byla moc závislá, byl to můj první opravdový vztah a když se se mnou rozešel, tak se mi zhroutil svět a hrabala jsem se z toho dost dlouho. Od tý doby jsem se snad trochu posunula dál, doufám.

Není tady

#149 29. 10. 2007 8:26

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

prysec napsal(a):

A zvládáte to při práci? je to totiž docela náročné, 8,5 hodiny denně soustředění (pokud to není klidnější práce, která umožní studium, ale zase z ní není tolik peněz), stačí mi po osmi hodinách angličtina, abych nevnímal. A taky nechci přijít o veškerý volný čas ..

teď tedy volný čas mám, ale stejně jsem jen u pc

To si piš,že to vždy nestíháme. Holt se musí opustit od nějakých zájmů...smile  A kdybych byla v práci jen vždy jen 8,5 hodiny tak budu ráda.
Většinou chodím spát tak v 23,30 a vstávám v 5,40....

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#150 29. 10. 2007 10:45

prysec
♥♥♥----

Klubko:

a to máš partnera, nebo rodinu, nebo tak?
Takže to přijdeš z práce domů, a začneš se učit? po nocích? jedna kámoška to studuje tak, že na přednášky jde o víkendu jednou za 14 dní, ale zbytek se učí vše sama doma, popřípadě se učí méně a hlavně na zkoušky. každopádně si nemyslím, že jde jen o to, udělat zkoušku, ale hlavně všechnu látku (když to není zbytečný balast) pochopit a umět

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí