Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 24. 10. 2007 20:31

prysec
♥♥♥----

Re: Poradíte mi????? prosím

Ra: nene, měl jsme skvělou práci, a tak, všechno, ale jediný střípek bylo to, že jsem někoho chtěl, mít rád .. a byl bych schopen, ale přišlo mi, že nikdo nechce (většinou to byly holky tak 18 nebo 19).
Měl jsem perspektivu a tak .. ale říkal jsem si, zda tím, že mám perspektivu, ty holky neodrazuji, zda mi spíš nezávidí (hlavně v práci jsem s holkama přišel do styku, jinde ne). Bylo to spíš, že ti záviděly úspěch, místo aby si řekly "jo, tomu to ale jde" ... třeba ...

Není tady

#102 24. 10. 2007 21:04

prysec
♥♥♥----

a mimochodem, chtěl jsem milovat. Jak píšeš, milovat znamená, že milovat chceme ..

Není tady

#103 24. 10. 2007 21:18

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

prysec: asi mi pořád uniká, kde je vlastně ten problém.
Co Ti to přinese, pokud bys měl holku? Ptám se na "to něco", co teď nemáš, a myslíš si, že kdybys měl holku, že bys to dostal...
Třeba tu lásku? Nebo já nevím co...
Nějak mi ta podstata uniká mezi prsty... a myslím (možná) že i ostatním.
Nebo jsi tu už nějakou radu, která by Ti pomohla, dostal?
Už jsme popsali 5 obrazovek!

Jo, a určitě holky neodrazuješ svou perspektivou. Naopak! V práci - možná. Tam Tě můžou brát jako někoho, s kým soupeří. Ve vztahu ženy a muže Ti dva ale spolu nesoupeří. Tam to nemá co dělat.

Není tady

#104 24. 10. 2007 22:22

prysec
♥♥♥----

Martinka1:

štvalo mě, že moc nemám  sex. příležitost, nebo prostě nemám nikoho .. a tak

Není tady

#105 24. 10. 2007 22:40

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

prysec napsal(a):

Martinka1:

Otázka: kdo může za to, že nemáš sex. příležitost? Ty holky?
Neuvažoval jsi o tom, jít do bordelu? To myslím naprosto vážně. Nebo Ti jde o sex zadarmo?

NIkde nemám nikoho - to vypadá hlavně že jsi ztratil sám sebe...

Jinak mám dojem, že se sám v sobě moc nevyznáš... co ty na to?

Pořád TO PODSTATNÝ jaksi nelze uchopit...

Není tady

#106 24. 10. 2007 23:17

prysec
♥♥♥----

Martinka1 napsal(a):

prysec napsal(a):

Martinka1:

Otázka: kdo může za to, že nemáš sex. příležitost? Ty holky?
Neuvažoval jsi o tom, jít do bordelu? To myslím naprosto vážně. Nebo Ti jde o sex zadarmo?

NIkde nemám nikoho - to vypadá hlavně že jsi ztratil sám sebe...

Jinak mám dojem, že se sám v sobě moc nevyznáš... co ty na to?

Pořád TO PODSTATNÝ jaksi nelze uchopit...

chtěl jsem se v sobě nevyznat ... a bohužel se nevyznám. je to tak ... najít sám sebe. prostě jsem to měl srovnané, přesně utříděné, co chci, co bych chtěl a tak, ale vždy mě mrzelo to s těma holkama ...
Prostě jsem chtěl, abych z toho, že se ti něco povede, neměl radost. nebo že ten dobrý pocit, že něco zvládneš, posílí ti to sebevědomí, to taky ...
Vím, že je to paradox, ale ...

Není tady

#107 25. 10. 2007 10:38

corinka
♥♥-----

Tak se znovu začni věnovat svým koníčkum,nebo si najdi nové....nesnaž se hlavně jejich výběrem, někomu
zavděčit...dělej jen to co TĚ opravdu baví! A dřív nebo později určitě zase najdeš sám sebe! smile
Lidi poznají,když se někdo snaží ze sebe udělat něco co není....a nikdo to neocení,naopak...
A na holky se zatim vyprdni, až budeš zase sám se sebou spokojený,nějakou potkáš! smile

Není tady

#108 25. 10. 2007 10:43

prysec
♥♥♥----

corinka napsal(a):

Tak se znovu začni věnovat svým koníčkum,nebo si najdi nové....nesnaž se hlavně jejich výběrem, někomu
zavděčit...dělej jen to co TĚ opravdu baví! A dřív nebo později určitě zase najdeš sám sebe! smile
Lidi poznají,když se někdo snaží ze sebe udělat něco co není....a nikdo to neocení,naopak...
A na holky se zatim vyprdni, až budeš zase sám se sebou spokojený,nějakou potkáš! smile

mě to bavilo, ale mrzelo mě, že nikoho v mém okolí, nebo že to ani nikdo neocení, každý hospoda a chlast ... to mě nebaví ... i když jsme se slušně bavil i bez toho :-))) Samý smrad z cigár, zahulíno ... ztráta večera .. sednout si na chatě, dívat se do lesů, lehký vánek, šum stromů, vůně podzimu, hvězdy, nebo i déšť, taková ta krásná atmosféra, co tě dostane
No mě už ty prožitky nic moc neříkají no ...

Není tady

#109 25. 10. 2007 10:56

corinka
♥♥-----

Taky jsem měla období, že to co mě vždy bavilo, mi najednou bylo lhostejné a přišlo mi vše zbytečné...
tak jsem začala zkoušet nové věci, dostala se mezi nové lidi, získala nové zážitky, rozšířila si obzory....
ale vždy jsem dělala to, co bavilo mě, néé to co by se mohlo líbit ostatním...smile
A časem jsem měla zase do všeho chutˇ...smile

Není tady

#110 25. 10. 2007 13:09

prysec
♥♥♥----

Corinka:

no jo, ale tak víš co, tohle je jiné ...
Také to bylo to, že jsem si říkal, že prostě kouření je špatné. neměl sjem to rád a dost jsem pohrdal lidmi, co kouřili. Ne pohrdal, ale nechápal jsem, proč si kupují rakovinu. Ale budiž. jednou někdo říkal "kouření je špatné pro tebe, pro někoho je dobré". To je pí*ovina přeci, je to obecně škodlivé a kdo kouří, tak si škodí, je blbej, škodí ostatním, obtěžuje ostatní a tak na něj ostatní mají koukat .... nebo si ubalit cigaretu z peří a krásně bafat v hospodě, aby viděli, jaké to je ... po*né, člověk si tam ani v klidu nemůže dát večeři, aniž by mu tam někdo smrděl. To spíš půjdu do hospody a tam si udělám to svoje cigáro big_smile

Není tady

#111 25. 10. 2007 14:13

Majja
♥♥♥♥♥--

prysec napsal(a):

Corinka:

no jo, ale tak víš co, tohle je jiné ...
Také to bylo to, že jsem si říkal, že prostě kouření je špatné. neměl sjem to rád a dost jsem pohrdal lidmi, co kouřili. Ne pohrdal, ale nechápal jsem, proč si kupují rakovinu. Ale budiž. jednou někdo říkal "kouření je špatné pro tebe, pro někoho je dobré". To je pí*ovina přeci, je to obecně škodlivé a kdo kouří, tak si škodí, je blbej, škodí ostatním, obtěžuje ostatní a tak na něj ostatní mají koukat .... nebo si ubalit cigaretu z peří a krásně bafat v hospodě, aby viděli, jaké to je ... po*né, člověk si tam ani v klidu nemůže dát večeři, aniž by mu tam někdo smrděl. To spíš půjdu do hospody a tam si udělám to svoje cigáro big_smile

Mně přijde, že máš na lidi kolem dost vysoký nároky. Nebudu přece někoho zatracovat nebo pohrdat někým proto, že kouří? Asi jsem flegmouš, sice jsem nekuřák, ale pokud mi někdo nehulí přímo pod nos, tak mě to nijak nevytáčí.  Možná máš stejně vysoký nároky i na sebe a věci moc rozděluješ na to, co by se mělo, co by se nemělo, co je dobrý, co je špatný, černý/ bílý.  Zkus bejt trochu vlídnější na sebe i na okolí, třeba půjde všechno líp.

edit., ještě k tý hospodě, oni tam lidi nechoděj jenom proto, že se tam hulí a chlastá, ale aby se bavili, ale chápu, že každej na to není, tak zkus třeba čajovnu

Upravil(a) Majja (25. 10. 2007 14:16)

"There are no limits, you are only limited by however far you want to be limited." - Chuck Schuldiner

Není tady

#112 25. 10. 2007 15:40

corinka
♥♥-----

Prominˇ, ale řešíš opravdu blbosti! Prostě se nestýkej s lidmi, co Ti na nich něco vadí, ale s lidmi podobných zájmů, jaké máš Ty!
Proč se stále chceš cpát někam, kde Tě nechtějí a kam nechceš vlastně ani Ty!!??

Není tady

#113 25. 10. 2007 20:02

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

Kefire, jenze ty zadnou osobnost nemas. A uroven uz vubec. Chces nebo ne, pravda je holt takova ;-) Muzes mi verit, ze neschopnost celit prekazkam, nulova ochota ke zmene a nizka flexibilita je priznacna pro nizsi vyvojovy druh, ktery v prirode nemel sanci prezit. A to da rozum, protoze v dnesni dobe lidi jako jsi ty nemaji skoro zadnou moznost, jak muzou nekomu predat svoje geny. Budes navzdy sam a nic po tobe nezbyde. Holt prirozena selekce.

Upravil(a) vlcice_samotarka (25. 10. 2007 20:03)

Není tady

#114 25. 10. 2007 20:27

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

vlcice_samotarka napsal(a):

Kefire, jenze ty zadnou osobnost nemas. A uroven uz vubec. Chces nebo ne, pravda je holt takova ;-) Muzes mi verit, ze neschopnost celit prekazkam, nulova ochota ke zmene a nizka flexibilita je priznacna pro nizsi vyvojovy druh, ktery v prirode nemel sanci prezit. A to da rozum, protoze v dnesni dobe lidi jako jsi ty nemaji skoro zadnou moznost, jak muzou nekomu predat svoje geny. Budes navzdy sam a nic po tobe nezbyde. Holt prirozena selekce.

A ty jsi se vývojově zastavila kde vava
Taky u tebe žádnou osobnost nevidím, úroveň už vůbec ne va

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#115 25. 10. 2007 20:42

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

o mne tady neni rec ;-)
ale jinak o mne pochybovat nemusis ;-) ja se rozvijim porad ;-))))

Není tady

#116 25. 10. 2007 21:15

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

jj ty totiž umíš jen vrtat do ostatních, že hmm
vůůůbec o tobě nepochybuju, svůj názor na tebe jsem si už dávno udělala usch

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#117 25. 10. 2007 21:18

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

Dobre ti tak! ;-)))

Není tady

#118 25. 10. 2007 21:20

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

Nekteri ti tzv. ostatni potrebuji snad kokainovou lajnu, aby trochu hybli zadkem, To je to, co ti stale unika, mile devce.

Není tady

#119 25. 10. 2007 21:25

henrietta
♥♥♥♥---

Vlčice to napsala dost drsně, ale když on ten prysec, pokud to je vážně Zephyr, je tak strašně sebelítostivej a ublíženej, že mu odpovídat v klidu pořád dokola, co by měl změnit (ale že jinak je skvělej!) moc nejde. Zajímalo by mě, jestli si ty rady vůbec čte. Podle toho jak reaguje pořád s tou samou písničkou to totiž vypadá, že spíš ne.

Není tady

#120 25. 10. 2007 21:33

Eszter
♥♥♥----

henrietta napsal(a):

Vlčice to napsala dost drsně, ale když on ten prysec, pokud to je vážně Zephyr, je tak strašně sebelítostivej a ublíženej, že mu odpovídat v klidu pořád dokola, co by měl změnit (ale že jinak je skvělej!) moc nejde. Zajímalo by mě, jestli si ty rady vůbec čte. Podle toho jak reaguje pořád s tou samou písničkou to totiž vypadá, že spíš ne.

Jak říkáš-POŘÁD DOKOLA mu všichni radí to samé.... Tak proč by to vůbec četl? Prostě vám bude POŘÁD DOKOLA psát tu samou písničku lol

Život je boj a ten se bojuje až do konce...

Není tady

#121 26. 10. 2007 0:09

prysec
♥♥♥----

Majja: já jsem měl rád hospodu, nebo tak, je tam zábava, ale prsotě to nahulíno .... to bylo hrozné ..

Jinak díky všem za komentáře ... opravdu je čtu kapitulationgloriasmile

Upravil(a) prysec (26. 10. 2007 0:15)

Není tady

#122 26. 10. 2007 7:27

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

To je jako jedna jediná hospoda na světě ? va jsem astmatik, ale do společnosti chodím často a ráda a když je někde nahulíno - jdu jinam. Máš přeci tolik možností .... ? Zeptal ses někdy těch kuřáků - zda jim nevadí, že jim třeba do toho kouření jíš ? tongue

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#123 26. 10. 2007 11:47

prysec
♥♥♥----

Ne, dal jsem najevo nesympatii. Prostě je to smrad ... je to škodlivé, po*né, a větišnou to bývá tak, že modernější lidé a lidé inteligentnější nekouří nebo přestávají ...
Ono tak trošku platí, čím větší pajzl, tím větší mlha ... Ale tím se nikoho nechci dotknout

Není tady

#124 26. 10. 2007 11:56

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Ty máš ale předsudky ! Zbav se jich ..... Jsem nekuřák, ale rozhodně bych se tedy inteligenčně nepovyšovala na kuřáky - myslím, že to s IQ nemá co dělat ! A to jestli někdo kouří a ničí si tím zdraví - je to přeci jeho věc. 
Já myslím, že stejně tak škodí zdraví negativismus (to je také obecně známo) ... jsi proto tedy méně inteligentní ? Když třeba já tvůj přístup k životu prostě nechápu yikes ??? stejně nenapíšu něco takového.
... a také tím určitě otravuješ i okolí ! (svým negativismem - srovnala bych ho klidně s dýmem z cigaret tongue

Upravil(a) Feuria (26. 10. 2007 12:04)

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#125 26. 10. 2007 12:14

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Hochu, ty máš totiž problém v tom, že moc škatulkuješ lidi. Hmm, ten kouří, je blbec, ten chodí do hospy idiot, ten nedělá to co já, tak nic moc.
Inteligence je určitě u lidí věc kladná a milá, ale kdo je opravdu intelitentní, ten o tom nepotřebueje mluvit, dávat najevo a nesoudí ty druhé.
Myslím, že moje IQ je dostačujíci, zajímám se o hodně věcí, snažím se o všeobecný rozhled.K oblíbeným novinám patří Respekt nebo Lidovky než Blesk, větší část bytu zabírají knihy, TV nemám, moc ráda poslouchám starší nebo zkušenější lidi, jejich příběhy, k pipinám s nalakovanými maxi drápy s IQ 89 mám daleko. Ale to neznemená, že si občas neprolistuji modní časopis, nepokecám v hospodě u pivka s klukama o fotbálku (nízký zájem,já vím), vyslechnu pár sprostých vtípku, proberu s kámoškami,který kořen je teď in a po náročném dni, celá vycucaná, se zřítím do křesla, do PC vložím DVD seriálu Sex ve městě a pasivně příjmám "nizkou zábavu". Všechny ženský nejsou hi hi, ha ha, a ten kdo stále nevysedává v univerzitních knihovnách taky nemusí být totání čůro.

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí