Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 23. 10. 2007 13:32

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Poradíte mi????? prosím

vlcice_samotarka napsal(a):

Aha, tak prysec prej opravdu neni ZEPHYR, cimz se PRYSCOVI hluboce omlouvam. Tim padem sve posty vuci velevazenemu panovi P. beru z5. Kazdopadne, asi je to jeho dvojce ;-)
Ale jinak k te fotce: sorry, asi jsem si zvykla na trosicku malinko jinou kvalitu fotek. Muzes si to fotit pro sebe, ale radsi to nikomu neukazuj wink
Martinko: tak asi nerika, co se da delat ;-))))

On to fotil pre seba a sem to hodil na tvoju žiadosť... Neviem, či by som si na prednášku o komunikácii vybrala práve teba, úprimne povedané. Ešte tak na prednášku Ako uraziť a nas.ať prakticky kohokoľvek pre nič za nič za 5 sekúnd. V tom by si bola nedosiahnuteľná školiteľka. wink A to proti tebe vo všeobecnosti fuckt nič nemám...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#77 23. 10. 2007 13:42

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

A radu nemám, lebo v tom zmätku, čo si tu napísal, mi nejako uniká podstata... Ty si asi bol presvedčený, že pekné 17-tky by ťa nebrali takého, aký si, tak si sa chcel zmeniť, ale teraz máš pocit, že sa nevieš opäť stať tým, kým si bol... a 17-tky ťa stále neberú.
A čo takto priemerná 23-jka, myslíš, že by sa nejaká nedala lapiť na toho, kým si momentálne? Mmch, výborný "nezáväzný" vzťah môžem mať aj(alebo HLAVNE) s niekým, kto mi vcelku vyhovuje, mierne ma priťahuje, ale nie som z neho hotová, závislá, a tak podobne. Neviem, prečo si myslíš, že krásne 17-tky chichichi chachacha prahnú len a výlučne po nezáväzných vzťahoch s pekelne inteligentnými 23-kármi... A ja som mala až na nejakú výnimku VŠETKY nezáväzné vzťahy z internetovej zoznamky... Aj s peknými, aj s Quasimodmi...
Inak, ja na tvojom mieste by som najprv skúsila vôbec zistiť, aké tie pekné 17-tky sú a kde sa srocujú. A na znovuobjavenie seba samého možno nejaký sebapoznávací seminárček(tam chodia aj krásne mladice... wink ).

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#78 23. 10. 2007 13:48

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Možno mám riešenie: Keby si bol opálený, svalnatý a vyšportovaný pracháč v značkovom oblečneí, aj 17-ročné krásky by ti odpustili inteligenciu, keby si ňou príliš "neopruzoval" a nechal si inteleguánske rozhovory pre kamarátov... a ich mlčky obšťasntil a potešil. V práci a kamarátskom súkromí potom pokojne môžeš byť aj Einsteinom! wink

Brita

Není tady

#79 23. 10. 2007 13:55

jindra
♥♥♥♥---

Základní rady:

Nesmí ti smrdět z pusy
žádný chlupy v nose
oholenej, voňavej - parfém je důležitej
černá košile vždy zabrala
vždy umytý vlasy !
čistý nehty a hlavně uši !
bacha na okoralý rty !
žádná přehnaná suverenita
buď pozorný, galantní
poslouchej a hlavně si pamatuj, co říkala - na druhém rande se jí podlomí kolena, když zopakuješ, co ti vyprávěla
Nemel o sobě - pokud nebudeš tázán !
Pochval jí šperk, oblečení vlasy - buď jedno, nebo druhé ! Ne vše -viděla by v tom vypočítavost.
Neptej se, co chce objednat za drink - zjisti - vypozoruj co pije - a druhý ji kup bez ptaní.

Tohle mám ověřený - GOOD LUCK !

ALE HLAVNĚ, USMÍVEJ SE ! BUDE Z TEBE CÍTIT POHODA, TO JE 50% ÚSPĚCHU !

Není tady

#80 23. 10. 2007 22:39

prysec
♥♥♥----

Jindra: díky moc. Vím asi, že je těžké mi poradit, že to je zmatené. napíšu to jinak. Byl jsem rád za každé ráno, ale snažil jsem se změnit to, abych vyhledával, objevoval, nacházel, což mě bavilo. Holky toto neřešily, nikoho to nezajímalo, ani neocenily, že člověk má přehled a je chytrý, a já jsem si myslel, že bude lepší, když budu víc takový nevýrazný (některé holky, co se mi líbily, tak měly za partnera nějakého blbečka (nekamenujte mě), co jen koukal, občas něco řekl, ale nebyl moc schopný, na tom jsem se schodl i s kámošem. Měl jsem rád, když jsem měl dobré tričko a tak. Ale neměl jsem moc známých, většinu kámošů jsem znal z netu nebo práce. Ani jsem nikam nechodil, jen do práce a nakoupit. Na diskotéku jen občas, a tam jsem mohl dát najevo trošku svou osobitost, ale tak v rámci mezí.

Měl jsme vlastní osobnost, záliby, věnoval jsem se tomu, čemu jsem chtěl, co se mi líbilo, prostě normální a svůj. A stalo se to, že jsem si říkal, jakým právem jsem takový a takový? nebo tak dobře, a ostatní třeba míň? a zda to, že jsem takový, je skutečně mojí zásluhou, nebo zda nemám na co být hrdý, jaký jsem, nebo tak, když to, že se taková narodíš, není vůbec tvoje zásluha třeba ... A tak.. Uznávám, rýpal jsme od sebe, řešil jsem blbosti. Vadilo mi, proč jsem takový a takový, holky říkali, že jsem jako šedá myšl, což se mi ani v nejmenším nezdá, byl jsme veselý, velice emotivní a rozhodně NE FLEGMATICKÝ a UNYLÝ. Byl jsem i pozitivní a měl jsem i hodně pozitivní vliv (měl jsme dost kamarádů a vždy jsem chtěl každému pomoct), ale nevěděl jsem, co holky chtějí ... Zda skromnost anebo ego, bezpečí, nebo co ... a pak mě to s*alo a tak jsem si říkal, zda že se změním. Zjistil jsem, jaký jsem, změnil jsem to, věděl jsem, že ještě zbývá tato oblast, tu jsem taky změnil, abych nevěděl, jaký jsem byl předtím, než jsem se změnil ... tudíž je člověk kde? hádejte ...

Není tady

#81 23. 10. 2007 22:54

prysec
♥♥♥----

Ještě něco; byl jsem i hodně uvědomělý a dokázal jsme odhadnout, což mi dávalo hodně možností v oblasti prodeji. Ale chtěl jsem vždy víc holku než úspěch a když jsem jí vším tím, co jsme nabízel, nebo mohl nabídnout, nezaujal, chtěl jsem se toho zbavit .. nevěděl jsem, jak moc mě to ovlivní a rozhodí .. A do jaké míry to ovlivní prožitky ...
Kdybych jí našel, jistě bych to měl teď mnohem jednodušší

Není tady

#82 23. 10. 2007 23:42

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

prysec: co vlastně doopravdy chceš? Co by se konkrétně muselo změnit, abys mohl být šťastný a spokojený? Jak by to vypadalo?

Není tady

#83 24. 10. 2007 0:12

prysec
♥♥♥----

Martinka1 napsal(a):

prysec: co vlastně doopravdy chceš? Co by se konkrétně muselo změnit, abys mohl být šťastný a spokojený? Jak by to vypadalo?

Mít fajn holku, jít studovat (vědět přesně, do čeho se pustit) ... toť vše (tedy krom dobrého ohodnocení za tu práci)

A chtěl bych zase navázat na to všechno, z čeho jsem se snažil dostat

Není tady

#84 24. 10. 2007 4:03

plachetnice
♥♥-----

prysci, řeknu ti můj pohled, čím dle mě holky odrazuješ, a čím bys tedy odradil mě.

Odrazení č.1: nemohla bych mít kluka, který tímhle způsobem v sobě všechno řeší, už tím, že jako ženská toho sama řeším víc než bych možná někdy chtěla, a tak jako spousta ženských hledám u chlapa OPORU, prostě vyrovnaného chlapa

Odrazení č.2.: to jak mluvíš pořád dokola o své inteligenci a hloupém okolí. éééé.. To fakt ne. Mám opravdu velmi moudrého a inteligentního partnera, ale nikdy by osobě netvrdil, že je inteligentnější než někdo, nikdy by vlastně ani o své inteligenci nemluvil. Protože on ji dokazuje, tak o tom nepotřebuje mluvit. Proto to na mě působí velmi namyšleně. Celkově, jak se o sobě vyjadřuješ je velmi nepřitažlivé. Sestup z toho stupínku dolů k nám lidem :-)))

Holky ti osobně řekly, že šedá myš, a ty to stejně popíráš, že se ti to nezdá, vžďyť jsi tak skvělý, asi se spletli..
??? .....????....
Zkus si říct, že jsi stejně nedokonalý, jako ostatní. Kámoš ti jistěže řekne, že nejsi nudný, já bych taky o žádné kamarádce neřekla, že je nudná, protože je to moje kamarádka,a  když se s ní bavím, tak přece nemůže být pro mě nudná :-)

Když tak nad tím přemýšlím, tak chlapi, co nemohou najít ženské, včetně mých kamarádů, tak mají společné znaky. Neslučitelnost zájmů a vědění (auta, elektronika, věda ap.), absence či nedostatek sebekritiky, fyzická nepřitažlivost.

Ty sice svůj text podáváš jakoby sebekriticky, ale on v podstatě není kritický k sobě, ale k okolí.
Držím palce

P.S. fotka moc pěkná, nenech se odradit tummenupp

Upravil(a) plachetnice (24. 10. 2007 4:10)

Není tady

#85 24. 10. 2007 7:42

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Prysec - na mě působíš stejně jako na plachetnici rodna
Možná máš trojciferné IQ , ale to není všechno.... chtělo by to trochu více pokory k sobě samému a hlavně SE NAJÍT !
Buď sám sebou ... ty se moc snažíš být takový, jakého si myslíš, že tě holky chtějí a už se v tom docela ztrácíš (na víc ony ženy především neví, co chtějí a nedají pokoj dokud to nedostanou) big_smile ...  každý chce trochu něco jiného rock Pokud se svou vyvolenou (která ten zájem nemá) snažíš přesvědčit tím, že se měníš jak aprýlové počasí, tak jen zbytečně plýtváš energií.
Najdi prvně sám sebe a srovnej si to v hlavě a pak se ta holka najde určitě sama smile

Upravil(a) Feuria (24. 10. 2007 7:42)

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#86 24. 10. 2007 11:18

prysec
♥♥♥----

Feuria napsal(a):

Prysec - na mě působíš stejně jako na plachetnici rodna
Možná máš trojciferné IQ , ale to není všechno.... chtělo by to trochu více pokory k sobě samému a hlavně SE NAJÍT !
Buď sám sebou ... ty se moc snažíš být takový, jakého si myslíš, že tě holky chtějí a už se v tom docela ztrácíš (na víc ony ženy především neví, co chtějí a nedají pokoj dokud to nedostanou) big_smile ...  každý chce trochu něco jiného rock Pokud se svou vyvolenou (která ten zájem nemá) snažíš přesvědčit tím, že se měníš jak aprýlové počasí, tak jen zbytečně plýtváš energií.
Najdi prvně sám sebe a srovnej si to v hlavě a pak se ta holka najde určitě sama smile

Tohle mi radili i kamarádi, uvolni se, holka se najde, uvidíš. Ale mě to mrzelo a bolelo. No a jen blbec chodí s trnem v patě, aniž by hledal, co ho bolí a proč, jak se toho zbaví a čím ránu zahojí ...

Jinak iq mi vyšlo 128 (buhví, jaké testy na netu to byly), takže je slušné, ale není to žádný extrém, který by byl na úkor komunikačních schopností a tak.

Víš co, snažil jsem se, aby, když se mi něco povede, abych z toho neměl dobrý pocit, že to je namyšlenost, protože ostatní byly takoví, že jim to bylo víc jedno, a jak říkám, řešil jsem jen holky. Teď už ani nevím, za co si sebe vážit ...

Upravil(a) prysec (24. 10. 2007 11:19)

Není tady

#87 24. 10. 2007 11:59

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Jenže ty tím trnem v patě spíš točíš a zarýváš hloub a hloub.... tím svým postojem. Co takhle na tu bolest chvilku přestat usilovně myslet ? Hmm. Tělo si i s takovým něčím, jako je trn poradí - ale tobě se už asi zanítil ! Zde pomůže jedině amputace sad léčit to asi nejde... tak co takhle ?! Přestat řešit nevyřešitelné - uvědomit si, že si sebe vážím a mít radost ze života, i když momentálně bez holky s tím, že věřím na to, že se ta holka dříve či později najde smile protože já na to mám smile a mám co nabídnout.....
Jen musíš prostě sám mít pořádek v sobě, jen v IQ to není - to mi věř.
Když nebudeš mít sám sebe rád, jak tě může milovat někdo druhý ? kapitulation ale mít se rád neznamená se chlubit svým IQ mmj.mě vyšlo 130 a necítím se nějak geniálně - spíš genitálně big_smile jsem chytrá od přirození big_smile ehm, tedy od přírody big_smile no a vo tom to je....možná se jen moc zabýváš sám sebou ? Nikdo není dokonalý ! albert

Upravil(a) Feuria (24. 10. 2007 12:02)

Není tady

#88 24. 10. 2007 12:20

plachetnice
♥♥-----

ahoj prysci, já v žádném případě neříkám, že jsi namyšlený, možná máš opravdu naopak velmi nízké sebevědomí, ale DOJEM na mě je, že působíš namyšleně. A zní to velmi smutně, že ses snažil, aby když se ti něco povede, aby jsi z toho NEměl dobrý pocit roll Tohle snad ani nejde praktikovat pro zdravou existenci reta´Radost ano!!! Otázka je jak to pak podáváš svému okolí, vyžadovat obdiv pak asi není ta správná cesta ;-)

Ty sis asi přál, aby tě v tom tvém lepším odbdobí obdivovalo okolí, tak jako ty jsi obdivoval (třeba za svoje znalosti ap.) ty sám sebe.. Ale toho se ti nedostávalo.  Hledáš holku, která bude v prvé řadě krásná a pak inteligentní (ve smyslu, že by uměla uznat tvoji cenu, a připadalo by jí zajímavé to, o čem mluvíš ). Snažíš se změnit k lepšímu, ale myslím si, že snažíš se měnit hrozně krkolomně. Mně to příjde trochu (omlouvám se za takové přirovnání, ale příjde mi to vtipné) jako když jsem stříkla na masařku Raid proti hmyzu, a ona úplně slepě lítala velkou rychlostí ode zdi ke zdi, do které neovladatelně vrážela. Chce to zklidnit se, užívat si krásy třeba přírody a focení, hledat sám sebe. Je to pomalá cesta, ale dočkej času storstark

Neměnit se hlavně ve smyslu popření sebe sama, ale ve smyslu hledaní vyrovnanosti.
Zdravím

Není tady

#89 24. 10. 2007 12:34

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Jo a ta fotka se mi tedy líbila smile Nepopírej sebe - naopak - měj se rád, ale nevyžaduj to od okolí - to musí jít přirozeně a když tě někdo rád nemá... tak nemá. To neznamená, že se kvůli tomu budeš snažit nemít ze sebe radost a popírat sám sebe - já to po pravdě řečeno moc nechápu. Vždyť jsi určitě fajn kluk - jen trochu zmatený v tuhle dobu.

Není tady

#90 24. 10. 2007 12:35

prysec
♥♥♥----

plachetnice napsal(a):

ahoj prysci, já v žádném případě neříkám, že jsi namyšlený, možná máš opravdu naopak velmi nízké sebevědomí, ale DOJEM na mě je, že působíš namyšleně. A zní to velmi smutně, že ses snažil, aby když se ti něco povede, aby jsi z toho NEměl dobrý pocit roll Tohle snad ani nejde praktikovat pro zdravou existenci reta´Radost ano!!! Otázka je jak to pak podáváš svému okolí, vyžadovat obdiv pak asi není ta správná cesta ;-)

Ty sis asi přál, aby tě v tom tvém lepším odbdobí obdivovalo okolí, tak jako ty jsi obdivoval (třeba za svoje znalosti ap.) ty sám sebe.. Ale toho se ti nedostávalo.  Hledáš holku, která bude v prvé řadě krásná a pak inteligentní (ve smyslu, že by uměla uznat tvoji cenu, a připadalo by jí zajímavé to, o čem mluvíš ). Snažíš se změnit k lepšímu, ale myslím si, že snažíš se měnit hrozně krkolomně. Mně to příjde trochu (omlouvám se za takové přirovnání, ale příjde mi to vtipné) jako když jsem stříkla na masařku Raid proti hmyzu, a ona úplně slepě lítala velkou rychlostí ode zdi ke zdi, do které neovladatelně vrážela. Chce to zklidnit se, užívat si krásy třeba přírody a focení, hledat sám sebe. Je to pomalá cesta, ale dočkej času storstark

Neměnit se hlavně ve smyslu popření sebe sama, ale ve smyslu hledaní vyrovnanosti.
Zdravím

Nikdy jsme nic nedával nikomu najevo. Co se mi povede a tak, jen holkám, abych ej zaujal, a jen vždy v míře, abych dostával od nich zpětnou vazbu, zda to bylo moc nebo málo big_smile

Není tady

#91 24. 10. 2007 12:39

prysec
♥♥♥----

feuria: díky, aspoň někomu se líbí ... mohl bych sem tedy dát ještě jednu:

http://88.86.100.58/img/061105/27c5d38.jpg - václavské náměstí, loni v září kolem deváté hodiny dopoledne, měl jsem s sebou do práce foťák a čekal jsem na kamaráda

Upravil(a) prysec (24. 10. 2007 12:40)

Není tady

#92 24. 10. 2007 13:59

Ra
♥♥♥♥♥--

hezká fotka! tummenupp
Koukám, že máš chuť se tady prezentovat.
Je  příjemný být chválen, obdivován, uznáván. Je tohle co potřebuješ a očekáváš od své dívky? Že tě bude milovat, obdivovat pro tvé schopnosti, dovednosti, inteligenci? Anebo ti bude stačit, když budeš milovat ty ji pro to, jaká je anebo pro to, že ona miluje právě tebe?

hjarta

Není tady

#93 24. 10. 2007 14:41

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

prysec napsal(a):

feuria: díky, aspoň někomu se líbí ... mohl bych sem tedy dát ještě jednu:

http://88.86.100.58/img/061105/27c5d38.jpg - václavské náměstí, loni v září kolem deváté hodiny dopoledne, měl jsem s sebou do práce foťák a čekal jsem na kamaráda

Mně se to fakt moc líbí! :-)

Není tady

#94 24. 10. 2007 14:45

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

prysec napsal(a):

Martinka1 napsal(a):

Mít fajn holku, jít studovat (vědět přesně, do čeho se pustit) ... toť vše (tedy krom dobrého ohodnocení za tu práci)

A chtěl bych zase navázat na to všechno, z čeho jsem se snažil dostat

Mít fajn holku - co to znamená, to "fajn"? Kvůli čemu tu holku chceš mít? Co od ní chceš dostávat? Co by Ti ta holka měla poskytovat? (Myslím: ocenění, lásku, pocit hodnoty...?) - tzn. co od ní chceš, co Ti chybí?
Jít studovat - proč nejdeš?
Vědět přesně, do čeho se chci pustit... tady Ti nikdo jiný než TY neporadí...
Dobré ohodnocení za práci - to taky záleží jenom na Tobě :-)
Navázat na všechno... schválně: kdo tohle může udělat za Tebe? :-)

Není tady

#95 24. 10. 2007 15:21

Majja
♥♥♥♥♥--

Podle mě je právě chyba čekat, že vztah nebo partner člověka nějakým způsobem dotvoří. Nebo jinak - že bez vztahu nemůže bejt člověk úplně šťastnej. Mám pocit, že to je moc velký sousto pro toho druhýho ve dvojici, když se od něho/ní očekává, že toho dotyčného učiní šťastným.  Asi až když je člověk sám se sebou v pohodě, tak přitáhne potencionálního partnera. Ale abych jenom neradila - já na tom taky teprve pracuju big_smile

"There are no limits, you are only limited by however far you want to be limited." - Chuck Schuldiner

Není tady

#96 24. 10. 2007 18:15

prysec
♥♥♥----

Vždy jsem chtěl milovat a tak, ale nechtěl jsem být závislý na tom druhým, nechtěl jsem si ho pouštět příliš k tělu, kvůli zranitelnosti

Není tady

#97 24. 10. 2007 18:30

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

prysec napsal(a):

Vždy jsem chtěl milovat a tak, ale nechtěl jsem být závislý na tom druhým, nechtěl jsem si ho pouštět příliš k tělu, kvůli zranitelnosti

Vypadá to, z toho co píšeš, že Ty sám jsi někde uvnitř zraněný... A je potřeba nejdřív to malé dítě v Tobě uzdravit... abys potom mohl mít zdravé, fungující vztahy :-)

Není tady

#98 24. 10. 2007 19:02

Ra
♥♥♥♥♥--

Hm, jak tedy milovat a přitom si toho druhého příliš nepřipouštět k tělu?
Máš nějakou představu, jak by to mohlo s tím odstupem fungovat?

hjarta

Není tady

#99 24. 10. 2007 19:19

prysec
♥♥♥----

Když nemáte nic, co vás těší a díky čemu vyhledáváte a máte zájem, tak zakrníte a už je vám to jedno, ani vás nenapadne, že můžete to a to a to
Ra: nemám

Není tady

#100 24. 10. 2007 19:33

Ra
♥♥♥♥♥--

Já taky nemám.
Nefungovalo by to takle.

Když skutečně milujeme, nebojíme se o sebe, bojíme se o druhého.
Když skutečně milujeme, je to proto, že milovat  chceme.
Budeš-li se bát zranění, nebudeš moci milovat, nebudeš opravdu chtít milovat.

Nemáš nic, co tě těší?
Proto vyhledáváš a máš zájem o vztah?
Máš pocit, že jsi zakrněl?

hjarta

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí