6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
vlcice_samotarka napsal(a):
Kefire, koho zajima, co ty vsechno umis, kdyz jsi proste mimo? Neovladas zaklady komunikace a chovas se jako debil.
Moje znama (drive kamaradka) maluje obrazy a nejsou uplne spatne. To ale nemeni nic na faktu, ze je naprsto lina, nedochvilna, je na ni nulovy spoleh, poradnou praci nema, svemu manzelovi zahyba a ma nadvahu, se kterou ale nic neche udelat...Jeji obrazy hnijou ve sklepe, protoze je neschopna i po organizacni strance, neumi sve umeni nekomu nabidnout, neumi se prosadit. A kdyz vidim, ze jeji 4 lete dite ma hlad a ona mu "uvari" cinske polivky ze sacku anebo ho odbyde jogurtem, tak to proste taky o necem svedci. Uz se ji vyhybam, jak muzu, a to prave z toho duvodu, ze treba ma dobre zajmy, ale naprosto nezvlada takove bezne veci v zivote, nechape zakladni souvislosti....Kvuli tromu si ji nemuzu vazit, i kdyz se prezentuje jako umelkyne nonplusultra.
Dalsi moje ex kamaradka o sobe prohlasovala, ze je extremne chytra, preci studuje doktorat! Ma statnice z nemciny a spanelstiny! Krom toho se ve volnem case venovala studiu jakehosi temer neexistujiciho indianskeho nareci. Takovy skvost mezi nami!
Znami, se kteryma shodou okolnosti chodila do jazykovky na aglictinu, mi pak vykladali, jak je nevychovana, jak na sebe strhuje veskerou pozornost, neumi se ovladat, nerespektuje okoli a jake je to utrpeni chodit s ni do tridy.
Ty postradas zaklady komunikace a bez tech vsechny tvoje zajmy maji nulovou hodnotu. Nepochopil jsi jeste ty nejzakladnejsi zivotni principy, jdi na skoleni, at te to nekdo nauci, dokud je cas.
Kefíre?.... tohle není Zephyr, jestli si to myslíš.
Není tady
prysec napsal(a):
A jednu malinkou sem dám. Ty fotky jsem dělal pro sebe, ne pro něčí kritéria .. co se mě líbí ..
http://im.lide.cz/photo/big/64/76/3857949-14056476.jpgProsim te, co je tohle za fotku? Co ma znamenat, co ma vyjadrovat?
I fotopatracka.cz dokaze me dokaze vic pobavit ;-))
Brzdi.!!! Stále se tu omýlá že každý má právo na svůj názor. To rozhodně. Ale myslím, že inteligentní osoba jej může napsat i tak, aby druhému neublížila, neshazovala jeho zájmy atd. ...¨
Co můžeš nabídnou ty, mimo kritiku?
Není tady
Vlcice, proc tak ostre? Mne se napriklad ta fotka moc libi! Jinak myslim, ze Prysce chce proste jen zapadnout- nekdy je tezke byt jiny! Ja na skole byla taky jaksi mimo, v kurzu bylo jit do hospody- me to nebavilo, radsi jsem si sla zabehat na trenink, nebo na kolo, se psem...tak jsem byla za tu divnou. Ale mne to nejak zvlast nevadilo, nastesti nepotrebuju za kazdou cenu nekam patrit! Prysce, rozhodne se kvuli nikomu nemen, nikdo se kvuli Tobe taky menit nebude!!!!
Není tady
prysec napsal(a):
Mimochodem, mám teď jiný problém ještě. Tedy mám jich víc. jsem ve styku s určitými lidmi, jen když tam přijde jistá osoba, jako kdyby mě zmizela veškerá energie a ona ji používá k tomu, aby mě "odstrčila" a získala si zde nějaké místo jen pro sebe a pro ty kolegy. Bohužel jsem rozhozený a tak mě to trošku zmáhá.
Co mám udělat, když mi začne chybět energie a cítím, jak ona ožije, doslova se snaží rozhodit mě a tak, nevím, jak to udržet, abych jí odpálkoval a tak. Už teď jsem unavený, a tohle mi nepřidá. Nemůžu s tou osobou ani být, ubývá mi energie a není mi dobře.
Navíc i ostatní si jí asi připustili k tělu a klidně mluví o věcech, o kterých víme jen my, před ní .. že už jí neberou jako cizí ... Zkrátka nemáte to Kouzlo osobnosti, kterého jste se zbavili, abyste lidi "neovlivňovali" a někoho si našli ...
Mezi námi jsou lidi "energetičtí upíři" - většina z nich to nedělá ani vědomě, hlavně starý lidi, kteří mají málo energie a "vysávají" ji z ostatních.
Co se proti tomu dá dělat? Představ si, že jsi ve "vajíčku", které je kolem Tebe, a chrání Tě. Nebo si představ, že mezi Tebou a tou osobou je zeď - která nic nepropustí tam ani zpět. Je to práce s představama, ale měla by fungovat. Tak to zkus :-)
Není tady
Klubko napsal(a):
prysec napsal(a):
A jednu malinkou sem dám. Ty fotky jsem dělal pro sebe, ne pro něčí kritéria .. co se mě líbí ..
http://im.lide.cz/photo/big/64/76/3857949-14056476.jpgProsim te, co je tohle za fotku? Co ma znamenat, co ma vyjadrovat?
I fotopatracka.cz dokaze me dokaze vic pobavit ;-))Brzdi.!!! Stále se tu omýlá že každý má právo na svůj názor. To rozhodně. Ale myslím, že inteligentní osoba jej může napsat i tak, aby druhému neublížila, neshazovala jeho zájmy atd. ...¨
Co můžeš nabídnou ty, mimo kritiku?
Neshazuju jeho zajmy, jenze pokud nekdo neco verejne vystavi, tak musi pocitat s pripadnou kritikou, no ne? Nevim, ceho se snazi Prysec svymi fotkami dosahnout, ale tohle IMHO neni vubec fotka. Sorry. Pokud vas to zajima, nahodim fotky, ktere se mi libi.
Co muzu nabidnout? Konkretne tobe asi nic.
jinak trochu delam hudbu na pocitaci, ale tady ji k recenzovani davat nehodlam ;-)
Není tady
Virtual_Boyfriend napsal(a):
Kefíre?.... tohle není Zephyr, jestli si to myslíš.
Viz http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=24400&p=2#p889253
Není tady
Martinka, corinka:
víš co, já jsem byl silný, odpálkoval jsem kdejakého upíra, a to doslova, ale bohužel mě přitahovaly holky, co byly své. Pak jiný typ, ale ty jsem nikdy nepotkal, tak mě právě zaráželo, kde se takové seznamují ...
No a já jsme si říkal, co je na mě špatně. Pak už mě bolelo, když se na mě usmála nějaká holka, mě to doslova bolelo, protože potřeba (někoho mít, co se mu líbí, zajít s ním někam a tak, říct mu, o co mu jde ...). A tak jsem si říkal, že to bude mou obrněností, že to cítí (snažil jsem se obrněnosti a odtaženosti zbavit) .. houby ... jen strachem se projevit, ale to s tím souvisí ... jenže díky tomu máte objektivitu v hodnocení lidí a takzvaný "čuch". Ono holky chtějí často muže, to, co vlastně nenávidí ... budu svůj, budu samec, a budu mít spousty opačných vlastností než žena ... budou milovat mou rozhodnost, třeba i autoritu, ale zároveň třeba nebudu schopný říct "miláčku, vím, jak se teď cítíš" ... sdílet i ty nejjemnější detaily a vjemy, poznat, co jí urazilo a naštvalo ... ale to v běžném životě přeci nejde, není na to moc času ... člověk se musí ohánět, aby se uživil, také musí nějak vycházet a být s ní odtažený od světa, to také nejde ... ehm. kde jsme to skončili? :-))
Není tady
Klubko napsal(a):
Prosim te, co je tohle za fotku? Co ma znamenat, co ma vyjadrovat?
I fotopatracka.cz dokaze me dokaze vic pobavit ;-))Brzdi.!!! Stále se tu omýlá že každý má právo na svůj názor. To rozhodně. Ale myslím, že inteligentní osoba jej může napsat i tak, aby druhému neublížila, neshazovala jeho zájmy atd. ...¨
Co můžeš nabídnou ty, mimo kritiku?Neshazuju jeho zajmy, jenze pokud nekdo neco verejne vystavi, tak musi pocitat s pripadnou kritikou, no ne? Nevim, ceho se snazi Prysec svymi fotkami dosahnout, ale tohle IMHO neni vubec fotka. Sorry. Pokud vas to zajima, nahodim fotky, ktere se mi libi.
Co muzu nabidnout? Konkretne tobe asi nic.
jinak trochu delam hudbu na pocitaci, ale tady ji k recenzovani davat nehodlam ;-)
No vidíš, klidně bys mohla. Já bych se tvé hudbě nesmál. Je to tvá hudba a když se ti líbí, tak proti tomu nic nemám, ale mě by se třeba nelíbila
Není tady
Vis co, pravda je takova, ze o tvuj nazor proste nestojim. Sorry. Mam nekolik znamych, jejichz nazoru si vazim a jejich namitky a pripominky vitam. Jsou to lidi podobneho razeni a taky neco malo skladaji. To je vse.
Není tady
Ahoj prysec (jak se skloňuje pryšec? ), mně připadá, že to moc pitváš, a to až tak, že z toho nemůže vzniknout nic konstruktivního. Jak to tak čtu, děláš z holek skoro jinej živočišnej druh, ke kterýmu se skoro nedá přiblížit.
Není tady
Majja napsal(a):
Ahoj prysec (jak se skloňuje pryšec? ), mně připadá, že to moc pitváš, a to až tak, že z toho nemůže vzniknout nic konstruktivního. Jak to tak čtu, děláš z holek skoro jinej živočišnej druh, ke kterýmu se skoro nedá přiblížit.
Jo, je to možné. Taky proto jsem v sobě hrabal. Kdybych nějakou měl, tak bych v sobě nikdy nehrabal, nesnažil se bít horší, míň "obrněný" a víc si připouštět a aby mi to nemyslelo .... Už jsem nevěděl, co vše jsem měl změnit, abych holky (které byly v mém okolí) zaujal .. podotknu, že jsem navštěvoval pouze práci a nákupy .. občas diskotéku, ale máááálo
P.S. pryšče
Upravil(a) prysec (21. 10. 2007 13:58)
Není tady
prysec napsal(a):
Majja napsal(a):
Jo, je to možné. Taky proto jsem v sobě hrabal. Kdybych nějakou měl, tak bych v sobě nikdy nehrabal, nesnažil se bít horší, míň "obrněný" a víc si připouštět a aby mi to nemyslelo .... Už jsem nevěděl, co vše jsem měl změnit, abych holky (které byly v mém okolí) zaujal .. podotknu, že jsem navštěvoval pouze práci a nákupy .. občas diskotéku, ale máááálo
P.S. pryšče
Tak teda pryšče V práci ani na nákupu se asi moc seznámit nedá a na diskotékách sice ano, ale musíš být takovej ten juchací easy typ, ale v tom neporadim, páč na diskotéce jsem byla pouze párkrát a to ještě z recese. Spíš zkus nějaký forum nebo chat, který se týká tvých zájmů, našla jsem takhle přes net okruh kamarádů a co ty víš, jestli se z toho nemůže vyvinout něco víc. Taky by mě nebavilo nutit se někam chodit, dělat ze sebe baviče a koukat koho bych ulovila, to by asi byla dost velká křeč, to chápu.
(jo myslim, že by taky šlo "pryšci" )
Není tady
Majja
když já jsem ¨strašně chtěl prostě sbalit holku, vyspat se s ní, prostě normální vztah, žádné "hnusné" seznamky, lae normální sbalení, a tak, nebo seznámení, normální užívání ...
Ale co...
A nikdy jsme úplně nezapadl do té společnosti na diskotéce, dokonce jsem tam byl i párkrát sám, ale jaksi to nebylo ono :-)) Ti lidi tam byli strašně jednodušší, aspoň mi to přišlo, a mě vadilo, že prostě nezapadnu víš co ... nikdy jsem neměl možnost bavit se s hodně inteligentními lidmi, prsotě jsem ani nechtěl, když jsem nikdy neměl pořádně zkušenost se vztahem, co tě obohatí, a ty zjistíš, co chceš a tak ...
A když se na mě někdo ptal, kdo po mě jel, tak to byla taková silnější, s brýlema, hodná od pohledu .. ano, všechno beru, super, ale proč to nemůže být nějaká ta ... to je fuk. už sám nevím, co jsem chtěl, vidím to trošku jinak, dospěleji, a to mě děsí .. to, že si neužiju takovou tu obyčejnou zábavu ...
Upravil(a) prysec (21. 10. 2007 17:13)
Není tady
No, ona se větsinou na diskotékách neprobírá kvantová fyzika Jinak jsem z toho trochu zmatená, říkáš, že o Tebe mají zájem dívky vyššího věku, tak proč nezkusíš štěstí u nich? Moc tomu nerozumím!
Není tady
corinka napsal(a):
No, ona se větsinou na diskotékách neprobírá kvantová fyzika Jinak jsem z toho trochu zmatená, říkáš, že o Tebe mají zájem dívky vyššího věku, tak proč nezkusíš štěstí u nich? Moc tomu nerozumím!
Já vím, že neprobírá, ale chtěl jsem zaujmout, že jsem chytrý ... prostě nedokážu se bavit o blbostech ... tedy teď je mi to jedno, teď už ano
Protože podle toho, jak jsem uvažoval a psal, tak mi málokdo řekl míň než 28 ... třeba na netu a tak ...
Taky jsem potřeboval trošku víc jistoty no, jako od ní ....
Ale přitom jsem byl sebevědomý a suverénní, ale jen do určité míry ... stejně tak jsem si vážil ostatních
Není tady
Aha, Ty máš prostě pocit, že Ti ujel vlak......ve 23 trochu brzy, neee?
Není tady
corinka napsal(a):
Aha, Ty máš prostě pocit, že Ti ujel vlak......ve 23 trochu brzy, neee?
Měla bys chuť mi to vyvrátit?
Není tady
Prostě chceš krásnou dívku kolem 17, která ocení Tvoji inteligenci a sama Tě zbalí!
Ale proč z toho dělat takovou vědu?
Myslím, že Tvé problémy nesouvisí s nadměrnou inteligencí, ale jednoduše s Tvojí nesmělostí!
Není tady
prysec napsal(a):
Majja
když já jsem ¨strašně chtěl prostě sbalit holku, vyspat se s ní, prostě normální vztah, žádné "hnusné" seznamky, lae normální sbalení, a tak, nebo seznámení, normální užívání ...
Ale co...
A nikdy jsme úplně nezapadl do té společnosti na diskotéce, dokonce jsem tam byl i párkrát sám, ale jaksi to nebylo ono :-)) Ti lidi tam byli strašně jednodušší, aspoň mi to přišlo, a mě vadilo, že prostě nezapadnu víš co ... nikdy jsem neměl možnost bavit se s hodně inteligentními lidmi, prsotě jsem ani nechtěl, když jsem nikdy neměl pořádně zkušenost se vztahem, co tě obohatí, a ty zjistíš, co chceš a tak ...
Do seznamky bych taky nešla, i když nikdy neřikej nikdy, myslim, že dost lidí odsud se přes netový seznamky dalo dokupy a klape jim to. Stejně nejvíc spřízněných duší podle mě najdeš přes společný známý a společný koníčky, tam ani moc nehrozí, že by nebylo o čem si povídat. Taky myslim, že holky poznaj, když se někdo vehementně snaží a přitom se snaží zakrýt, že si nevěří. Teda a naopak to platí samozřejmě taky. Nevim no, jsem dva roky po rozchodu a pořád nějak čekám na toho pravýho, někdy jsem z toho smutná, ale to není zas tak často, mám dost koníčků a i díky netu fajn kamarádky a kámoše, až to přijde tak to přijde. Mno... ale už teda někdo přijít mohl když tak o tom přemejšlim
Není tady
Vyvrátit? Myslím, že lidem ujíždí vlak v mnohem pozdějším věku Ty máš pred sebou ještě moooře času
Není tady
corinka napsal(a):
Prostě chceš krásnou dívku kolem 17, která ocení Tvoji inteligenci a sama Tě zbalí!
Myslím, že Tvé problémy nesouvisí s nadměrnou inteligencí, ale jednoduše s Tvojí nesmělostí!
myslím že Corinka trefila do černého.
Není tady
PetrHl napsal(a):
corinka napsal(a):
Myslím, že Tvé problémy nesouvisí s nadměrnou inteligencí, ale jednoduše s Tvojí nesmělostí!myslím že Corinka trefila do černého.
Tak nebylo by to špatné, ale nemusí mě zrovna balit ...
Nevím proč si vždy, když přijde nějaká ta, co se mi nelíbí nebo mě nepřitahuje, od první chvíle máme co říct, a s tamtěmi ne ...
Není tady
Neni to spíš tím, že když se Ti někdo líbí, tak jsi nervozní, snažíš se zaujmout a prostě nejednáš přirozeně? :-)
Není tady
corinka napsal(a):
Neni to spíš tím, že když se Ti někdo líbí, tak jsi nervozní, snažíš se zaujmout a prostě nejednáš přirozeně? :-)
nene, byl jsem svůj za všech okolností, prostě normálně .. příjemně, ale s odstupem ...
Není tady
Tak ja nevím v čem je problém-to mi uniká :-) Chce to jen čas...
Není tady