6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jak to tady čtu, máš zajímavé koníčky
Z tvých zkušeností a experimentů sám se sebou musí na tebe padat pořádná depka. Jak se právě cítíš?
Máš kámoše, kterému by ses mohl svěřit? Který ti rozumí?
Píšeš, že ses tolik rozhodil, že máš problémy s pamětí, že nejsi v pohodě. Přemýšlel jsi o tom obrátit se na nějakého psychologa?
Není tady
RA:
víš co, pro mě bylo nejdůležitější sehnat holku, nic jiného ... věděl jsem, že jsem chytrý, schopný, inteligentní, a tak jediné, co jsem chtěl, bylo toto, ostatní věci pro mě nebylo problémem .. Vše sjem měl utříděné, věděl jsem, co tak nějak v životě musím a co bych rád, věděl jsem, jaký jsem, ale holky většinou jsem zaujal, ale to je vše. Byl jsem asi moc náročný, uzavřený a samotářský, proč, toho je víc. Ale chtěl jsem asi trošku náznak toho, že o tebe ona stojí, nebo prostě něco malinko najevo. Jo a většinou o mě měly zájem holky 25+, třeba i 35, ale prostě já chtěl nějakou 17-18, taky prostě poznat někoho v takovém věku, ale ony byly pitomé, nebo jednoduché ..... No ale jelikož jsem byl výrazný nebo spíš svůj, vše mi šlo a tak, měl jsem o všechno zájem, nejen blbiny blbiny (to moc jsem ani neuměl), tak jsem se snažil změnit, a vše mi zlhostejnělo, nebylo mi dobře, neměl jsem své názory, bylo mi to zkrátka fuk ... otázka nejsou holky .. spíš co s tím ...
Není tady
prysec: a co je špatnýho na tom chodit se starší holkou? Já jsem taky starší než můj partner (o 5 let) a jde nám to spolu skvěle :-)
Není tady
Martinka: nic špatného na tom není, lae já jsem byl spíš prostě tak jako "nalehko" ten vztah .. to nevím, jak by to bylo, když by jí bylo tolik a tolik .. v sexu, to by snad šlo Ale prostě jsem nějaký vážný vztah neměl zatím
Není tady
Ale hlavně mě mrzí to, jak jsme věděl, že mi to myslí, že jsem schopný, dokázal jsem procítit, cit pro situaci, všechno, a mrzelo mě, že přes všechno toto si mě žádná holka nevšimne, nebo nic nevyjde, a tak jsem se snažil to změnit, rozbít, abych si nebyl jistý, nevěřil si tolik .. a najednou si nejste jistí ničím, nemáte chuť do ničeho, nic vás netáhne, nekoukáte do budoucna, nic neprožíváte, nevíte, čeho si vážit ..
Není tady
hm, to je smutný, v čem myslíš, že je ta chyba? Jak bys postupoval dnes?
Co je pro tebe nejdůležitější dnes, když tehdy bylo pro tebe nejdůležitější sehnat holku kolem 17-18 let? Změnil jsi nějak žebřiček?
Píšeš, že ses tolik rozhodil, že máš problémy nejen s pamětí, že nejsi v pohodě, že do ničeho nemáš chuť, nekoukáš do budoucna, nic neprožíváš, nevíš, čeho si vážit .. docela depka. Přemýšlel jsi o tom obrátit se na nějakého psychologa?
Jak se právě cítíš?
Máš někoho, kdo ti rozumí, komu se můžeš svěřit?
Není tady
Ach jo, zase budu za drsňačku, ale fakt si nemůžu pomoct... Mít jako hlavní prioritu pro partnerský vztah, aby slečně bylo 17-18 let, to vážně už samotné o něčem svědčí
Není tady
L_aura napsal(a):
Ach jo, zase budu za drsňačku, ale fakt si nemůžu pomoct... Mít jako hlavní prioritu pro partnerský vztah, aby slečně bylo 17-18 let, to vážně už samotné o něčem svědčí
ale ne, jen jsem si chtěl taky tohle užít, víš co ... abych o tenhle věk nepřišel .. abych neměl pocit, že jsem "něco změškal", co jsem chtěl poznat no ...
Není tady
kefire, mam pro tebe jednu takovou. Furt neco studuje, vetsinou nejake orientalni jazyky, vysedava v jazykovkach. Uplne spatne nevypada, je ji 30 a uz by chtela zalozit rodinu. Taky keca jen o sobe, o svych koniccich a o tom jak je super chytra. Sport ji nebavi, furt jen filozofuje, uz jsem z ni skoro zesidivela a to jsem extra nudny kus, to rikam na rovinu!!! ;-)))
Zadny normalni borec ji nechce, je s ni nuda, neustale neco omila dokolecka, neustale neco resi. Primo jako ty. Jen to ma jednu chybku, jelikoz ma obrovske problemy se sebevedomim, tak se ho snazi zvedat tak, ze bali mladsi typky (kolem 25). No kdyz budes predstirat, ze je ti zhruba 25 (+-) tak u ni muzes mit uspech
Není tady
nejsme nudný, miloval jsme spousty věcí, ještě kamarádi říkali, že nejsem nudný, jakto, v čem je problém? ...
Měl jsme rád počítače, notebooky, auta, net, hvězdy, přírodu, focení, zdravou výživu, masáže ... cokoliv. Vše mě zajímalo a o všem jsem se chtěl dozvědět co nejvíc, takže jsem měl velký přehled
Není tady
To nezni moc presvedcive. Neumis to prodat. To je to, co ti schazi. Uc se to! Nic jineho ti nezbyva. Koho zajima, co v sobe skryvas, kdyz to ani neumis patricne prezentovat. Nezijem ve stredoveku, uvedom si to.
Prestan zehrat na osud, to nic nestoji, to dokaze kazdej dement. Neco na sobe zmenit - to uz je jina. To je neco pro skutecne silne osobnosti. A na ty tvoje sebelitostive zgryndy tady neni nikdo zvedavej.
Upravil(a) vlcice_samotarka (19. 10. 2007 22:06)
Není tady
prysec napsal(a):
nejsme nudný, miloval jsme spousty věcí, ještě kamarádi říkali, že nejsem nudný, jakto, v čem je problém? ...
Měl jsme rád počítače, notebooky, auta, net, hvězdy, přírodu, focení, zdravou výživu, masáže ... cokoliv. Vše mě zajímalo a o všem jsem se chtěl dozvědět co nejvíc, takže jsem měl velký přehled
Mela jsem rada pocitace, laptopy, notebooky, mobily a PDAcka i tablety. Boooze! Hvezdy prirodu, stromy, reky a lesy...cokoli! Jsem tak strasne zajimava!
A napastuj nam sem nejaky svoje fotograficka dilka. Treba to skutecne za neco stoji.
Upravil(a) vlcice_samotarka (20. 10. 2007 0:00)
Není tady
prysec napsal(a):
Martinka: nic špatného na tom není, lae já jsem byl spíš prostě tak jako "nalehko" ten vztah .. to nevím, jak by to bylo, když by jí bylo tolik a tolik .. v sexu, to by snad šlo Ale prostě jsem nějaký vážný vztah neměl zatím
Rozumím Ti dobře, že nehledáš vážný vztah? No já nevim, jestli si trošku neprotiřečíš...mluvíš o sobě jako o inteligentním, se spoustou zajímavých zájmů...a nehledal jsi vážný vztah, ale jen nějaké pobavení s 18-ti letou pipkou (píšeš o nich tak Ty - samé hihihi hahaha)? Nerozumím tomu. Kvůli tomu jsi se snažil zbavit se sám sebe, být taky jen hihi haha?
Zkus navázat na to, co Tě dřív bavilo. Zajdi do přírody a začni zas fotit, i když jsi teď rozhozený. Prostě dělej obrázky. Třeba Tě to zase chytne. A stejně tak i další zájmy. Nejdřív se musíš dát dohromady, jaký opravdu jsi - pak teprve někoho hledej. Stejného jako jsi Ty. Určitě je spousta nepovrchních holek - jen na diskotéce je asi nepotkáš. Zkus třeba seznamky na netu, ale nečekej, že to hned vyjde... Třeba budeš sám delší dobu, ale když pak najdeš někoho, s kým si fakt rozumíš a nemušíš si hrát na něco, co nejsi, stojí to za to. Mluvím z vlastní zkušenosti.
Není tady
Vážný vztah přeci neznamená, že si někoho hned budu brát a budu s ním mít děti. Je to ale o tom, že se ráno po noci s někým, koho ani neznám jménem, nevytratím ještě do tmy... A budou mě zajímat právě jeho koníčky, depky, úspěchy, radosti... Napadá mě, že jsem vlastně konzerva. O nevážných vztazích bych asni neměla mluvit ani je hodnotit, nic o nich nevím. Nemám žádnou zkušenost a ani jsem jí nikdy nehledala. Proč jí hledáš Ty?
Není tady
Kefire, koho zajima, co ty vsechno umis, kdyz jsi proste mimo? Neovladas zaklady komunikace a chovas se jako debil.
Moje znama (drive kamaradka) maluje obrazy a nejsou uplne spatne. To ale nemeni nic na faktu, ze je naprsto lina, nedochvilna, je na ni nulovy spoleh, poradnou praci nema, svemu manzelovi zahyba a ma nadvahu, se kterou ale nic neche udelat...Jeji obrazy hnijou ve sklepe, protoze je neschopna i po organizacni strance, neumi sve umeni nekomu nabidnout, neumi se prosadit. A kdyz vidim, ze jeji 4 lete dite ma hlad a ona mu "uvari" cinske polivky ze sacku anebo ho odbyde jogurtem, tak to proste taky o necem svedci. Uz se ji vyhybam, jak muzu, a to prave z toho duvodu, ze treba ma dobre zajmy, ale naprosto nezvlada takove bezne veci v zivote, nechape zakladni souvislosti....Kvuli tromu si ji nemuzu vazit, i kdyz se prezentuje jako umelkyne nonplusultra.
Dalsi moje ex kamaradka o sobe prohlasovala, ze je extremne chytra, preci studuje doktorat! Ma statnice z nemciny a spanelstiny! Krom toho se ve volnem case venovala studiu jakehosi temer neexistujiciho indianskeho nareci. Takovy skvost mezi nami!
Znami, se kteryma shodou okolnosti chodila do jazykovky na aglictinu, mi pak vykladali, jak je nevychovana, jak na sebe strhuje veskerou pozornost, neumi se ovladat, nerespektuje okoli a jake je to utrpeni chodit s ni do tridy.
Ty postradas zaklady komunikace a bez tech vsechny tvoje zajmy maji nulovou hodnotu. Nepochopil jsi jeste ty nejzakladnejsi zivotni principy, jdi na skoleni, at te to nekdo nauci, dokud je cas.
Upravil(a) vlcice_samotarka (20. 10. 2007 0:34)
Není tady
Francesca napsal(a):
prysec napsal(a):
Rozumím Ti dobře, že nehledáš vážný vztah? No já nevim, jestli si trošku neprotiřečíš...mluvíš o sobě jako o inteligentním, se spoustou zajímavých zájmů...a nehledal jsi vážný vztah, ale jen nějaké pobavení s 18-ti letou pipkou (píšeš o nich tak Ty - samé hihihi hahaha)? Nerozumím tomu. Kvůli tomu jsi se snažil zbavit se sám sebe, být taky jen hihi haha?
Zkus navázat na to, co Tě dřív bavilo. Zajdi do přírody a začni zas fotit, i když jsi teď rozhozený. Prostě dělej obrázky. Třeba Tě to zase chytne. A stejně tak i další zájmy. Nejdřív se musíš dát dohromady, jaký opravdu jsi - pak teprve někoho hledej. Stejného jako jsi Ty. Určitě je spousta nepovrchních holek - jen na diskotéce je asi nepotkáš. Zkus třeba seznamky na netu, ale nečekej, že to hned vyjde... Třeba budeš sám delší dobu, ale když pak najdeš někoho, s kým si fakt rozumíš a nemušíš si hrát na něco, co nejsi, stojí to za to. Mluvím z vlastní zkušenosti.
Když já si na nic nehraju, jen jsem pohrdal všemi těmi stupiditami typu Povrchnost, namyšlenost a tak, ale zároveň se mi líbily hezké holky, což byl ten paradox, a ty na nějaké věci kromě chvástání asi nenajdeš ... Ale teď už je nechci, spíš, být zase v pohodě a radovat se
Není tady
A jednu malinkou sem dám. Ty fotky jsem dělal pro sebe, ne pro něčí kritéria .. co se mě líbí ..
http://im.lide.cz/photo/big/64/76/3857949-14056476.jpg
Není tady
prysec napsal(a):
Když já si na nic nehraju, jen jsem pohrdal všemi těmi stupiditami typu Povrchnost, namyšlenost a tak, ale zároveň se mi líbily hezké holky, což byl ten paradox, a ty na nějaké věci kromě chvástání asi nenajdeš ... Ale teď už je nechci, spíš, být zase v pohodě a radovat se
Jedine, co ti stale unika je fakt, ze tve chapani stupidit typu Povrchnost a Namyslenost zalezi pouze na tve definici. Za sebe muzu rict, ze ty se mi jevis jako osoba velmi Namyslena a Povrchni.
Upravil(a) vlcice_samotarka (20. 10. 2007 11:10)
Není tady
prysec napsal(a):
A jednu malinkou sem dám. Ty fotky jsem dělal pro sebe, ne pro něčí kritéria .. co se mě líbí ..
http://im.lide.cz/photo/big/64/76/3857949-14056476.jpg
Prosim te, co je tohle za fotku? Co ma znamenat, co ma vyjadrovat?
I fotopatracka.cz dokaze me dokaze vic pobavit ;-))
Není tady
Vlčice: tak to je mi líto, mě se ta fotka moc líbí ... vyzařuje z ní ta chvíle ... to světlo, ty stromy .. ta zvláštní atmosféra a tak ...
// jinak nevím no
Není tady
vlcice_samotarka: TOLERANCE - to Ti nic neříká, viď ?
prysec: mně se ta fotka líbí!
Není tady
Aha, tak prysec prej opravdu neni ZEPHYR, cimz se PRYSCOVI hluboce omlouvam. Tim padem sve posty vuci velevazenemu panovi P. beru z5. Kazdopadne, asi je to jeho dvojce ;-)
Ale jinak k te fotce: sorry, asi jsem si zvykla na trosicku malinko jinou kvalitu fotek. Muzes si to fotit pro sebe, ale radsi to nikomu neukazuj
Martinko: tak asi nerika, co se da delat ;-))))
Upravil(a) vlcice_samotarka (20. 10. 2007 13:10)
Není tady
prysec napsal(a):
Cože? Tak pro Tebe je každá hezká holka blbá, viď. Docela jsi mi teď nadzvedl mandle. A to o sobě mluvíš jako o inteligentním... Měl bys vědět, že to je hooodně blbej stereotyp. Jestli jsi k těm hezkejm holkám přistupoval s tímhle přesvědčením, tak se jim vůbec nedivím, žě Tě obcházely obloukem. Sice mezi žádné krasavice nejspíš nepatřím a občas je mi to líto, ale taky mi je někdy líto jich: že k nim lidi jako Ty přistupují jako k blbkám. Určitě jsou na takové chování velmi citlivé - tedy ty, co skutečně blbé nejsou. A takových pár opravdu znám. Existují. Vyhýbají se klukům, kteří o sobě tvrdí, že mají spoustu zájmů, vyjmenují 50 zajímavých oborů, které jsou jim blízké, ale nedají dohromady souvislou, smysluplnou větu. A nikdy se nezeptají, jak se cítí ona a co ji zajímá. Sebestřední blbci. Nevím, nemohl jsi tak někdy působit? Když lovíš babu, nemluv o sobě, ale O NÍ!!!! Předpokladem ale je, že Tě na ní skutečně zajímá taky něco jinýho, než 90-60-90.
Není tady
Francesca napsal(a):
prysec napsal(a):
Cože? Tak pro Tebe je každá hezká holka blbá, viď. Docela jsi mi teď nadzvedl mandle. A to o sobě mluvíš jako o inteligentním... Měl bys vědět, že to je hooodně blbej stereotyp. Jestli jsi k těm hezkejm holkám přistupoval s tímhle přesvědčením, tak se jim vůbec nedivím, žě Tě obcházely obloukem. Sice mezi žádné krasavice nejspíš nepatřím a občas je mi to líto, ale taky mi je někdy líto jich: že k nim lidi jako Ty přistupují jako k blbkám. Určitě jsou na takové chování velmi citlivé - tedy ty, co skutečně blbé nejsou. A takových pár opravdu znám. Existují. Vyhýbají se klukům, kteří o sobě tvrdí, že mají spoustu zájmů, vyjmenují 50 zajímavých oborů, které jsou jim blízké, ale nedají dohromady souvislou, smysluplnou větu. A nikdy se nezeptají, jak se cítí ona a co ji zajímá. Sebestřední blbci. Nevím, nemohl jsi tak někdy působit? Když lovíš babu, nemluv o sobě, ale O NÍ!!!! Předpokladem ale je, že Tě na ní skutečně zajímá taky něco jinýho, než 90-60-90.
Nepřistupuji k nim takto ... opravdu ne ...
ale když nevím proč, ale vždy za mnou šly holky přesně ty, co se mi nelíbily, a není to tím, že byly dostupné a tamty nedostupné ....
Mimochodem, mám teď jiný problém ještě. Tedy mám jich víc. jsem ve styku s určitými lidmi, jen když tam přijde jistá osoba, jako kdyby mě zmizela veškerá energie a ona ji používá k tomu, aby mě "odstrčila" a získala si zde nějaké místo jen pro sebe a pro ty kolegy. Bohužel jsem rozhozený a tak mě to trošku zmáhá.
Co mám udělat, když mi začne chybět energie a cítím, jak ona ožije, doslova se snaží rozhodit mě a tak, nevím, jak to udržet, abych jí odpálkoval a tak. Už teď jsem unavený, a tohle mi nepřidá. Nemůžu s tou osobou ani být, ubývá mi energie a není mi dobře.
Navíc i ostatní si jí asi připustili k tělu a klidně mluví o věcech, o kterých víme jen my, před ní .. že už jí neberou jako cizí ... Zkrátka nemáte to Kouzlo osobnosti, kterého jste se zbavili, abyste lidi "neovlivňovali" a někoho si našli ...
Není tady
Francesca napsal(a):
prysec napsal(a):
A ještě něco; když se mi nějaká líbila, nikdy jsem se nechvástal, prostě jsem byl uvolněný a nad věcí ... ne tedy moc, tak normálně ... Ale prostě jsem se někdy neuměl úplně bavit. Takže asi tak no
Není tady