Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#226 18. 11. 2007 15:31

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

Re: Poradíte mi????? prosím

prysec napsal(a):

A tak toho také nechám

...odpověď hodná Hya, ba přímo...ajajáj, jsem jenom blbá blondýna, a tak si zrovna nemůžu vzpomenout, "kdože to byl na světě nejchytřejší... a nejkrásnější?"...

Upravil(a) ViktorkaLove (18. 11. 2007 17:36)

Není tady

#227 18. 11. 2007 17:20

prysec
♥♥♥----

ViktorkaLove

Mrzí mě, že hlavně odpovídáš na příspěvky, které jsou vedlejší ...

Není tady

#228 18. 11. 2007 17:35

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

prysec napsal(a):

ViktorkaLove

fakt?

Není tady

#229 19. 11. 2007 19:18

prysec
♥♥♥----

ViktorkaLove napsal(a):

prysec napsal(a):

ViktorkaLove

fakt?

jo

Není tady

#230 19. 11. 2007 21:30

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

prysec napsal(a):

ViktorkaLove napsal(a):

prysec napsal(a):

ViktorkaLove

fakt?

jo

...jsem jenom respektovala to, na čem jsme se dohodli...

Není tady

#231 25. 11. 2007 22:36

prysec
♥♥♥----

Co děláte, když vám zmizí minulost, pocity z minulosti, názory, vztahy a tak? jednáte s lidmi, co znáte (znali jste), jako kdyby jste je viděli poprvé (víte že ne, ale ten pocit)? jako kdyby minulost a vše srovnané neexistovalo .. jeden velký maglajs ... bez vývoje, bez pokračování

Není tady

#232 8. 12. 2007 19:18

prysec
♥♥♥----

Čím to je, nebo co s tím??? poradíte? "poraďte mi, prosím"

Není tady

#233 8. 12. 2007 19:25

hrosanek
Host

Nikdo z nás tu není fundovaný psycholog ani psychiatr. A tvoje pocity patří do kategorie, kdy by je měl řešit někdo fundovanější...

#234 8. 12. 2007 19:31

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

prysec napsal(a):

Co děláte, když vám zmizí minulost, pocity z minulosti, názory, vztahy a tak? jednáte s lidmi, co znáte (znali jste), jako kdyby jste je viděli poprvé (víte že ne, ale ten pocit)? jako kdyby minulost a vše srovnané neexistovalo .. jeden velký maglajs ... bez vývoje, bez pokračování

...tak mě napadá: Nestalo se ti třeba to, že jsi minulost "přehodnotil"? Nezměnil jsi žebříček hodnot??? (Nebo možná přišel čas k tomu, abys to udělal...)
Nemyslím teď změnu pod tlakem, teda tlakem okolí, když tak pod tlakem svých vlastních zkušeností, zážitků... třeba samotnému ti nebylo příjemné, jak jsi žil a dospěl jsi k názoru, ...co já vim, možná "marnost nad marnost", ... tušíš, že je něco hodnotnějšího, jenom ještě přesně nevíš co a kde to je? styrka

Upravil(a) ViktorkaLove (8. 12. 2007 21:05)

Není tady

#235 8. 12. 2007 19:50

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

prysec napsal(a):

Hmmm... nikomu podle mě JEN TAK nemůže zmizet minulost, vyjma případů, kdy jedinec např. utrpěl těžký šok či poúrazový stav... tuším že se tomu říká amnézie smile
Na druhou stranu nepopírám, že se v mém životě objevili lidé, na které až dosud nevzpomínám v dobrém a pokud bych někdy v životě měla tu smůlu, že bych je znovu potkala, chovala bych se k nim tak, jako by mě ta amnézie právě potrefila smile

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#236 10. 12. 2007 21:03

prysec
♥♥♥----

Kiara:

jenže když chceš, aby se ti vše slilo dohromady, to, zda něco umíš nebo ne, a to, zda to neumíš, abys sama nevěděla, zda to skutečně umíš nebo neumíš, a co jsi uměla a neuměla, a sama se v sobě nevyznáš, lituješ věcí, které jsi si užila, protože ti přijde, že neužila ... ale jen teď momentálně ... tak jak se toho zbavíš??

Není tady

#237 11. 12. 2007 23:51

plachetnice
♥♥-----

prysec napsal(a):

pro samotné "běhání a žití" člověk přestává žít, protože nemá kdy si uvědomit, jak krásné to žití je, kvůli samému spěchu a starostem

jj, taky to tak někdy cítím, tak se učím "zastavit se" a uvědomit si svoje štěstí, nemít pocit, že šťastná budu, až.. až budu lépe bydlet, až budu mít víc peněz.. až se naučím tohle a tohle...  (v tvém případě, až budu mít holku atd.).. jen se prostě v tom spěchu zastavit, oprostit se od všecho toho chtění, vnucených potřeb současného života a uvědomit si, že jsi šťastný tady a teď, protože jsi, protože můžeš vidět slunce, protože můžeš slyšet hudbu a vážit si toho co máš, a ne jen pořád se trápit něčím co nemáš.. a věř, že to jde par

Není tady

#238 12. 12. 2007 20:46

prysec
♥♥♥----

Plachetnice:

to ano, já jsme ale bohužel byl možná dřív dost líný, málo jsem se učil, nebo jsem měl problém, ale nechci se z toho vyviňovat. A tak jsem byl schopný si uvědomit spousty věcí, třeba jak je krásné, že si uvědomím přítomnost, přímo přítomost, ne ruch, ale tu krásu všech vjemů, které intenzivně doléhají

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí