|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
No mrňous začíná chodit sám ven. Jsem sice ráda že už se osamostaňuje, ale problém je v tom že se celkem bojím. Chodí si hrát na hřiště před školou .... je to před barákem, ale z okna tam nevidím.....problém je v tom že tam chodí dost cináků kteří bydlí v polorozbořeném baráku o 2 ulice dál a u nás na sídlišti je celkem černo, jen ve třídě mají 3. Né že bych byla rasistka, ale když vidím jak se chovají k ostatním a v 10 kouří vesele před školou, tak mi to dost vadí.
Jednou jsme šli z obchodu a za deset minut ho zdravili 3 starší cikáni... to už mně celkem vadilo a snažila jsem se mu vysvětlit že to jsou zlí lidi a že by se s nima neměl kamarádit aby mu neublížili a tak. Nevím jestli je to správně, ale mně prostě vadí a nechci aby se s nima kamarádil a pak dělal průsery.
Není tady
Můj šestiletý syn chodí ven sám už od léta, má na ruce hodinky a buď se musí v pravidelných intervalech hlásit nebo mu rovnou řeknu kdy má dovalit, když už se teď brzy stmívá. Ví, že musí být pouze ve dvoře mezi barákama, vidím na něj většinou z okna a vždy se ujistím, že tam není sám, ale s ostatníma dětma (volám kámošce jestli jsou venku její děti). Nervy z toho mám stejně, zvlášť když se třeba pět minut zpozdí (stalo se asi dvakrát). Má nakázáno bavit se pouze s dětma, které jsou ze dvora a znají se. K cizím pouze v případě, že je zná někdo z kamarádů, jinak zákaz. Cikány u nás nemáme, je to ale těžký, já bych asi svému dítěti neříkala, že to jsou zlí lidé (být nemusí a bílí jsou některý ještě horší), spíš bych mu vysvětlila, co je správně a co ne a pokud by ho nutili kouřit nebo podobný věci, aby šel radši domu. Ale jestli spolu na dvoře hrajou fotbal, neměla bych problém....
Není tady