Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 11. 10. 2007 9:58

sykec
♥♥-----
Registrovaný: 23. 2. 2007
Příspěvky: 35

Taky jedna stracená kočička...

Ahojte všichni, jak si to tady tak čtu tak to vypadá že nejsem sama taková že když mi dcera donese nemocné kotátko tak ho nevyhodím ale zkusím mu pomoci ..pomoc sice došla tak daleko že mi ted okupuje postel..mad.
Když ji malá donesla byla podchlazená a strašně vyhublá , ani veterinář ji nedával moc nadějí .Ale my jsme se snažili co jsme mohli, čičinu jsme dali do tepla a krmili a starali se .Ten první den u nás celý prospala ale pak  se probrala a byla v pohodě .Tak s náma už zůstala .Jen ted řeším to čurání do postele ..hned jak k nám příšla začala chodit na kočičí záchod ale sem tam se stane že se počurá i do postele nevím si taky rady.Dokonce jsem zjistila že to zkoušela i do květináče!!Ale to jsem udělala tak že se na něho už nedostane.Tak nevím doufám že si se to nebude opakovat.
Jen jsem se chtěla ještě zeptat na žrádlo..pořád by jedla ..dokonce nám vleze i do talíře potvůrka jedna ...jak se otevře lednička tak se může zbláznit.dáváme ji granule a kapsičky ..nějaký ten mléčný výrobek taky dostane..tak nevím myslím že by ji to mělo stačit.Ale ráda bych věděla jak na tom byly ty vaše koátka když jste si je přinesli domů.
A ještě jsem se chtěla zeptat na to kde ty vaše čičiny nejraději spí ..ta naše v posteli ..koupili jsme ji pelíšek ale to ji nic neříká..
Děkuji za odpevědi.Mějte se všichni báječně...fuckyou


Pro život to nestačí a na sebevraždu je to málo...

Není tady

 

#2 11. 10. 2007 10:53

Ela..
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 1393

Re: Taky jedna stracená kočička...

Nápodobně, naše kočky také ze všeho nejvíc milují nᚠlidský pelíšek.

S tím čůráním do postele - pokud se nejedná o kocoura, který si takto značkuje své teritorium, pak vás vaše kočička za něco trestá.  Všímali jste si jí málo, věnovali jste jí málo pozornosti ? Byla delší dobu doma sama ? Odmítli jste jí dopřát něco, o co vehementně stála .. ? Možností je požehnaně.
Vaše kočička vás má zřejmě velmi ráda a upnula se na vás celou svou kočičí duší a hluboce jí raní z našeho lidského pohledu doslova každá maličkost. Jediným jejím možným protestem kromě mňoukání je právě vyčůrání se na postel či jiné vhodné místo, kde si toho zaručeně všimnete.
Zkuste si ve zverimexu či na veterině zakoupit "sprej či kapky proti kočkám" a poté aplikujte na místa, kam je vykonávání kočičí potřeby nežádoucí. My to prakticky necítíme, ale pro kočky je to pach velmi odpudivý (je to účinné nejen na čůrání do postele či na jiná nedovolená místa, ale i na nežádoucí škrábání gaučů, křesel, koberců ..).

Co se jídla týče, nebojte se, ona se ta pažravost časem zmírní. Nᚠkočičák také zpočátku žral jak bezedný, kdykoliv, cokoliv a v jakémkoliv množství. Pak šel na kastraci, ještě chvíli to doznívalo, ale dnes - po roce a půl - je to solidně vypadající kočičák (ikdyž nějaké to kg mu navíc zůstalo, měl zcela jistě rozhozený metabolismus) a do žrádla sice  chodí několikrát za den, ale už jen uždibuje, nesní toho najednou takové množství jako zpočátku.

Není tady

 

#3 11. 10. 2007 11:50

Maya.82
Host

Re: Taky jedna stracená kočička...

No tak já jsem ke kočce přišla tak, že jednou v noci když jsme šli s hospůdky se k nám prostě přidala. Tak jsme ji vzali domu. Naše ovčanda bylo s toho zřejmně v šoku co to je protože ji nechala žrát se svoji misky a doknces námi spala na gauči. Když jsem ji druhý den ráno nesla na veterinu na očkování tak mě dost poškrábala a když jsem ji pustila na zem tak prostě utekla.
Ale možná taky dobře protože ráno ji ovčanda chtěla furt kousnout no spíš i chtěla brát do tlamy. A kočce se to nelíbilo.

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů