6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Dobry den,
chtela jsem se zeptat, zda-li je skutecne nebezpecne stridani znacek mleka.
Mala mi nechtela vzit lahvicku s mlekem, na lahvicku jsem ji naucila teprve nedavno, kdyz jsme byly na dovolene u babicky v cechach. A jelikoz BEBU a NUTRILON jsem jiz davno bez uspechu zkousela, tentokrat jsem ji nabidla Sunar, ktery ji zachutnal.
Pred odjezdem jsme tedy nakoupily zasoby. Samozrejme jsem si spatne spocitala davku mleka a na poslednich 5 dnu mi mleko SUNAR c 6 proste nevyjde. Mala mi vzala za vdek dneska rano i Nutrilonem, tak se ptam, jestli ji nejak uskodim, pokud ji budu davat Nutrilon misto Sunaru a od desateho mesice normalne najedu na 10 Sunar.
Ptam se proto, protoze jsem o tom mluvila s kamaradkou - matkou, ktera me varovala a docela vydesila, kdyz rikala, ze prechazet z mleka na mleko se jen tak nesmi, ze se musi postupne a pozvolna a vubec se s tim nema zahravat. Proc - to uz mi nevysvetlila.
Není tady
Já nevím, proč se to nesmí. Mi ale taky nezbývá nic jiného ne střídat. Já na umku najela nedávno. Musela jsem přestat kojit. Nutrilon ani bebu malá nechtěla. Sunar pila do včerejího odpoledne. Kdy u si ho nevzala ani o půl noci, tak jsem zkusila Hipp. To momentálně pije.¨Take já jsem během ani ne měsíce zkusila u 4 druhy.
Asi to není dobré, ale co mi zbývá
Poslední dobou bojkotuje i kae. Kdy papá zeleninu, tak nestíhám nabírat. Kdy ji dávám kai, tak má pusinu napulenou a odmítá ji otevřít. Ach jo.
Jen si myslím, e ji klidně můe dát sunar 10. Vdy u ji 10 měs. bude. Přece to nefunguje tak, e den před 10. měsícem ji ukodí a dalí den u ne
Není tady
mně akorát říkala doktorka, e některým dětem prostě třeba Nutrilon nemakuje, tak zkusit jinou UV, ale e by se to nemělo měnit moc často, aby jim to nedělalo potíe v bříku. e ty různé UV mají různé sloení a pak to mimčům můe dělat boleníčko. Ale jinak myslím, e by to snad vadit nemělo.
Není tady
Já se ptala Dr u při Jitce jestli to nevadí e občas značku vyměním a řekla mi e sloení mlék je podobné a pokud nebudu kupovat pokadé jiné a zas jiné mléko e to vůbec nevadí.
Pokud jedno mléko nevadí, tak se vymění za jiné a aby se poznalo e to druhé je dobré, musí ho mimčo chvilku pít, ne za dva dny vzít zase jiné mléko. A jsou děti které po 2 týdnech vymění třeba 5 značek ne najdou to své. Rozhodně to není zdraví kodlivé.
Není dobré míchat normální a hypoalergenní mléka. Ale jen z důvodu, e kdy dá párkrát normální, tak je zbytečné dávat H.A. zase to dítěti nazamotá střívka.
Jak píou holky pro pět dnů mléko nemusí měnit. Klidně přejdi na sunar od 10ti měsíců. Stejně tak v klidu můe dát malé dopít zásobu Nutrilonu a přejít třeba za 2 týdny na mléko od 10 ti měsíců a je jedno jestli přejde zpět na Sunar nebo bude pokračovat v Nutrilonu.
Není tady
Jestli je to co jsem napsala zmatené tak se omlouvám, ale Lenka na mě visí a křičí mi do ucha.
Není tady
určitě si myslím, e tí nijak ukodit nemůe, max. hrozí bolobřich.
Není tady
Diky holky
ja nad tim tak premyslela, ona vlastne kamoska ma atopickyho exematika - takze mozna proto ma od doktorky takovy hororovy scenare!
Není tady
Holky, určitě to nevadí, mě dr. také doporučovala, abych měnila značku dokud nenajdeme tu správnou.... Měli jsme Sunar a teď přecházíme na Hami.... a uvidíme , jak jí to pomakuje.
Take klidně začni dávat u Sunar od 10. měsíců....
Není tady
Ahoj holky, narazila jsem náhodou na toto téma a docela se zarazila. Nikdo mi toti neřekl, e by se mlíka míchat neměla... Přes den dávám malému Bebu HA a na noc dáváme Nutrilon Extra. Chci se zeptat - můu takhle denně míchat dvě značky? A můu míchat hypoalergenní mlíčko s obyčejným???
Není tady
kukusa napsal(a):
Dobry den,
Mala mi nechtela vzit lahvicku s mlekem, na lahvicku jsem ji naucila teprve nedavno, kdyz jsme byly na dovolene u babicky v cechach. A jelikoz BEBU a NUTRILON jsem jiz davno bez uspechu zkousela, tentokrat jsem ji nabidla Sunar, ktery ji zachutnal.
Pred odjezdem jsme tedy nakoupily zasoby. Samozrejme jsem si spatne spocitala davku mleka a na poslednich 5 dnu mi mleko SUNAR c 6 proste nevyjde. Mala mi vzala za vdek dneska rano i Nutrilonem, tak se ptam, jestli ji nejak uskodim, pokud ji budu davat Nutrilon misto Sunaru a od desateho mesice normalne najedu na 10 Sunar.
Ptam se proto, protoze jsem o tom mluvila s kamaradkou - matkou, ktera me varovala a docela vydesila, kdyz rikala, ze prechazet z mleka na mleko se jen tak nesmi, ze se musi postupne a pozvolna a vubec se s tim nema zahravat. Proc - to uz mi nevysvetlila.
Střídat by se moc nemělo, ale ono ti kolikrát nic jiného nezbyde. Já začínala s Nutrilonem, ale to mi malá vdycky vyzvracela, tak jsem přela na Sunar Premium a nemůu si stěovat. Pro malou je naprosto dostačující a těím se a začne papat kaičky, dívala jsem se na www.sunar.cz/nase-produkty/ , kde mají vekerou nabídku a něco z toho určitě vybereme .
Není tady
Ty kaičky schvaluju, oběma dětem chutnají. Nejvíc jim teda jede ta medová ))
Myska25 napsal(a):
kukusa napsal(a):
Dobry den,
Ptam se proto, protoze jsem o tom mluvila s kamaradkou - matkou, ktera me varovala a docela vydesila, kdyz rikala, ze prechazet z mleka na mleko se jen tak nesmi, ze se musi postupne a pozvolna a vubec se s tim nema zahravat. Proc - to uz mi nevysvetlila.Střídat by se moc nemělo, ale ono ti kolikrát nic jiného nezbyde. Já začínala s Nutrilonem, ale to mi malá vdycky vyzvracela, tak jsem přela na Sunar Premium a nemůu si stěovat. Pro malou je naprosto dostačující a těím se a začne papat kaičky, dívala jsem se na www.sunar.cz/nase-produkty/ , kde mají vekerou nabídku a něco z toho určitě vybereme .
Není tady
Já bych určitě značky nestřídala, nám sedlo jen jedno mléko a kdybych pořád měnila určitě bych malé udělala v bříku pěknou paseku
Není tady
Stránky: 1