|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj!
Nevíte náhodou někdo jak je to s vítáním na Praze 4?Přihlásit se na matrice ,nebo jak na to?Díky.
Není tady
mates,ja tohle řeším u nas-cerny most,ale na úřadě mi řekli,ze az bude děti vic,ze pošlou pozvánku,tak cekam,cekam,cekam...
Není tady
tak u nás - Pha 8 - jsem zavolala na odbor kultury, řekli mi termíny, já si vybrala, nahlásila jméno a adresu a poslali pozvánku.
Není tady
Tak u nás na Praze 4 je to tak, že Ti přijde normálně z Táborské pozvánka. Paní říkala, že to bude až asi kolem půl roku dítěte, že mají zklus a navíc hodně dětí.
Není tady
Holky, k čemu je to vůbec dobrý? ...já vůbec netuším
Není tady
Kleo,díky!Dostal se mi do ruky Tučnák a tam byla fotka z vítání,tak mě zajímalo co a jak.Vím ,že to obnovili po letech,když byl Mates malý a tenkrát se člověk musel nějak objednat.
Není tady
tak jsem zjistila,ze na čerňáku to neni

Není tady
megan2 napsal(a):
tak jsem zjistila,ze na čerňáku to neni
![]()
Megan, nevim, jestl Black bridge patří pod P9, ale u nás na radnici se vítá. Byli jsme, když byli mladýmu 4 měsíce. Obeslali nás, jako že jestli chceme a bylo to moc hezký. Dostal spoustu dárků, fotil se v kolíbce a za odměnu to celé prospal.... 
Není tady
megan2 taky mě to štve,dostali jsme jen blahopřání k narození miminka podepsané od starosty 
Není tady
patrim na Prahu 4 do Taborske, mam rocni dceru a do dnesniho dne nas nikdo neobeslal .... takze pokud o to vitani stojis, urcite bych se prihlasila .......
Není tady
tak se jdu omluvit, po roce co je dcera na svete nam prislo pozvani .......
Není tady
Tak to gratuluju!!!!!!!!!!!!!Nám tedy nezbývává než si počkat.
Není tady

Mates vydrž, my sice nejsme z Prahy 4, ale na vítání občánků jdeme teprve dneska. Holt se teď nevítají novorozenci, ale batolata kolem roku 

Není tady
Ahoj holky,
teda já vím, že vítání občánků existuje, ale vůbec jsem neměla čas shánět informace. Mrzí mě, že do dnešního dne jsme neobdrželi žádnou pozvánku, ani gratulaci, vůbec nic a to je dcerce už 16 měsíců :-((( Taky jsme z Prahy 4
Není tady