|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Sad Hippo myslim ze je tu vela ludi, ktori tu maju svoj pribeh uz dlhu dobu a nech je akokolvek smutny/zlozity, alebo sa spätne pri jeho citani citia aj trapne - ale nemazu ho. Preco?
- pretoze sa za svoje ciny nehanbia
- pretoze ten pribeh moze pomoct inym v podobnej situacii
- pretoze im to bude nieco pripominat
Myslim, ze prave preto je tento server verejny, aby dokazal pomoct co najvacsiemu mnozstvu ludi - kazdy si tu moze najst to, co potrebuje. Ak niekto chce pomoc ale nechce aby ini o nom vedeli nech ide k platenemu odbornikovi ktory bude zachovavat mlcanlivost. Nemyslis, ze to tu vyzera pekne idiotsky ak zostane dlhe vlakno o niecom ... o com vlastne? O nicom, pretoze na to, coho sa prispevky tykaju, uz neprides ...
Alebo vies co? Podme vsetci, co sme riesili omnoho vaznejsie zivotne situacie a mame tu svoje zivotne pribehy, ktore obcas pomozu tym druhym, ktori sa ocitli v podobnej slamastike, podme vymazat svoje prispevky ... Ved co ma po ostatnych? Mne uz pomohli, takze na zvysok sveta sa mozem vysr**. Aaaaa presne o tom to tu uz zacina byt ...
Upravil(a) Oxi (12. 10. 2007 8:40)
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Ja moc dekuju Sad Hippo za podporu 
Myslim, ze jsem opravdu neprovedla nic tak tragickyho, abych si vyslouzila takovou smrst kritiky. Ale jen do me, jestli se vam ulevi...
Není tady
Oxi napsal(a):
Sad Hippo myslim ze je tu vela ludi, ktori tu maju svoj pribeh uz dlhu dobu a nech je akokolvek smutny/zlozity, alebo sa spätne pri jeho citani citia aj trapne - ale nemazu ho. Preco?
Myslim, ze prave preto je tento server verejny, aby dokazal pomoct co najvacsiemu mnozstvu ludi - kazdy si tu moze najst to, co potrebuje. Ak niekto chce pomoc ale nechce aby ini o nom vedeli nech ide k platenemu odbornikovi ktory bude zachovavat mlcanlivost. Nemyslis, ze to tu vyzera pekne idiotsky ak zostane dlhe vlakno o niecom ... o com vlastne? O nicom, pretoze na to, coho sa prispevky tykaju, uz neprides ...
Alebo vies co? Podme vsetci, co sme riesili omnoho vaznejsie zivotne situacie a mame tu svoje zivotne pribehy, ktore obcas pomozu tym druhym, ktori sa ocitli v podobnej slamastike, podme vymazat svoje prispevky ... Ved co ma po ostatnych? Mne uz pomohli, takze na zvysok sveta sa mozem vysr**. Aaaaa presne o tom to tu uz zacina byt ...
Hmm hmmmmmm....
nerikam, ze by nebylo lepsi tu ten prispevek nechat. Bylo, ale co uz.
Jestli Ty se nestydis za nic co si kdy udelal, tak Ti zavidim. Ja se samozrejme snazim delat veci tak, abych se za ne nemusela pozdeji stydet. Ale nikdy si treba nerekl v hadce takova slova, ze bys pozdeji litoval, ze jsi je rekl? Jasne, tehdy je uz nemuzes vzit zpet, jako to tady muzes smazat. Ale muzes treba doufat, ze osoba, ktere jsi to rekl, na ne casem zapomene. Tady to zustane strasit navzdy.
Souhlas, mohlo to byt pro nekoho poucne. Tady uz by se dalo diskutovat jen o tom, zda je to pro nekoho vic poucne nebo zda to autorku vic trapi, ze to sem napsala, ze by to mohl nekdo jeji blizky treba objevit apod...Tebe by to mozna netrapilo, kdyby Te nekdo objevil, ono je to urcite i o sebevedomi, ktere ten dotycny babinetak ma, ale verim ze nekdo by se s tim mohl trapit....
Hm. Pripominat zle veci...to je diskutabilni, jestli je to dobre, ne? Urcite je v nekterych situacich (aspon pro nektere lidi) lepsi zapomenout nez mit vsude doklady a vzpominky na zle casy...
No takze a dal: Ano, je to verejny server. Jasne, mohla is zajit k odbornikovi. Ne vzdy ma na to clovek odvahu. Internet je rychlejsi, pohodlnejsi, vic po ruce. Ano, tyhle stranky maji slouzit predevsim k tomu, aby lidem pomahaly. Ale ja to brala teda tak, ze kdyz mam problem a napisu o nem, tak mi lide poradi. Jasne, muze nastat situace, kdy prijde clovek se stejnym problemem a bude chtet stejne rady a muzes namitnout, ze to je zbytecne: no...budto mu muzou poradit novi lide; a kdyz by jeho tem cetl nekdo kdo uz radil Blondie, muze prece copy-pastenout
...neni to az takova tragedie proste.
Pocekj, Oxi, tu uz se mi zda vazne prehnane. Jednak "omnoho vaznejsie zivotne situacie"-to trochu shazuje Blondiin prispevek a navic: kazdy se s problemy vyporadava jinak...nekdo je citlivejsi, nekdo je vetsi optimista...a nekdo treba i v rozrusenem stavu zachovava klidnou hlavu a proto pro nej neni problem si pozdeji stat za vsemi svymi prispevky (to neni pripad me, a prave proto Blondii chapu...ja proste obcas reaguju vazne neadekvatne a pak toho lituju).
A ta ironie mi prijde od Tebe tez prehnana. Jsem si skoro jista, ze to Blondie (pokud se bavime o jejim vymazani, mozme se klidne bavit o tom, ze bych treba ja neco vymazala, pac ja vim, ze bych toho byla schopna) takhle hnusne nemyslela. Ja kdybych neco mazala, zamyslela bych se nad tim, ze je to skoda vymazat a ze by to mohlo nekomu pomoct...ale...je mozne, ze bych to vyhodnotila tak, ze mi to vazne ublizuje, ze to tam visi a vymazala bych to. protoze bych to potrebovala udelat a basta. Nevidis do Blondie, nevis, jak moc by ji to trapilo, nevis, co to pro ni znamena, nevis, jake ma spatne zkusenosti, nevis, co presne ji k tomu vede....Tak bys ji to nemel vytykat....
Není tady
Blondie: určitě máš právo svůj příspěvek smazat. Pokud to není proti pravidlům - a to se domnívám že není. Je to Tvůj příběh a já chápu, žes ho chtěla smazat. Ať už z jakýchkoliv důvodů.
Takže stojím za Tebou :-)
Není tady
Sad Hippo, Martinka1 -> holky dekuju moc, ze jste se me zastaly 
Sad Hippo, argumenty, ktere jsi uvedla, naprosto vystihuji moje pocity a ja uz k tomu nemam absolutne co dodat 
Není tady

No, každý môže slobodne písať i mazať. Ale zas a - pardón - keby Blondie viac rozmýšľala pri písaní, nemusela by potom možno mazať. Odhliadnuc od toho, že ľudia, ktorí si nestoja za svojimi názormi a citmi, ma nezaujímajú... a nebudem na nich plytvať svojou energiou a vzácnym časom.
Není tady

A aby som to posledné tvrdé trochu zmiernila(ale nemusela vymazávať
) - aj ja robím chyby, a nie málo, ale snažím sa ich potom identifikovať ako chyby a nechať si ich ako poučenie do budúcnosti. Chyby robí každý, ale len idiot opakuje dokolečka stále tie isté... Veď stačilo trebárs vymazať veci, z ktorých sa dalo niečo identifikovať, a nechať tam zvyšok
- verím, že je natoľko inteligentná, že by to bola zvládla. Aj ja si občas spätne upravím príspevok(aj keď skôr len preklepy), ale nechám tam podstatu.
Není tady
Četla jsem ten "vymazaný" příběh, a četl se mi docela dobře aj vymazaný, podle vašich reakcí. Náhodou si myslím, že právě takhle je zajímavější, a kdo chce, vidí se v něm a poučení si najde i tak, protože "zrcadlem" podle mého názoru může být aj černá nepopsaná deska, zrcadlem se totiž může stát cokoliv, ve chvíli, kdy jsme k tomu připraveni... takže Oxi a Sel, váš návod na to, co je a není "poučné" pro příští zoufalce, je úzkoprsý, alibistický a příliš subjektivní - poučné může být i něco jiného, než si vy představujete... nechci rýpat ani se nikoho dotknout... pořád mám na mysli tu "černou desku", která pro mě (=kohokoliv) může býti v určité chvíli MOC UŽITEČNÝM zrcadlem... 
Není tady
Martinka1 napsal(a):
Blondie. Na chlapa (na žádnýho člověka) nemáš nárok. On s Tebou je, pokud s Tebou chce být. Pokud s Tebou být nechce, tak není.
Tyto slova by měla být vytesána do kamene a pozlacena!! To je moje 1. zásada!
Není tady
Blondie,jak ti mám/e poradit, když jsi to smazala? To moc nechápu?
Není tady
Bellagambi napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
Blondie. Na chlapa (na žádnýho člověka) nemáš nárok. On s Tebou je, pokud s Tebou chce být. Pokud s Tebou být nechce, tak není.
Tyto slova by měla být vytesána do kamene a pozlacena!! To je moje 1. zásada!
Bellagambi -> to moje taky. ale to prece neznamena, ze se oklepu a jedu dal. Mne osobne trva nejaky cas, nez se s tim vnitrne vyrovnam..
Není tady
Sněženka30 napsal(a):
Blondie,jak ti mám/e poradit, když jsi to smazala? To moc nechápu?
Jestli jsi cetla vsechny prispevky, tak jsi musela narazit i na moje duvody smazani. Myslet si o tom muzes, co chces, ale novou odpoved fakt nemam 
Kazdopadne mohu rict, ze at tady psal kdokoliv cokoliv, tak v mym zivote se veci obratily o 180 °C. Pritel na zaklade urcitych okolnosti zjistil, ze me nechce ztratit a zacal me uhanet. Zatim se neda rict, ze jsem se k nemu vratila, ale pozice se obratily.. ted jsem ja ten, kdo rozhodne, zda spolu budem nebo nebudem... 
Není tady
Aha takže to vypadá na nějaký off and on vztah, jak se říká v angličtině. Mimochodem o těch 180 celsiových stupňů to musí být děsný vedro!
Není tady
Bellagambi napsal(a):
Aha takže to vypadá na nějaký off and on vztah, jak se říká v angličtině. Mimochodem o těch 180 celsiových stupňů to musí být děsný vedro!
S tim celsiem mas pravdu, sem pako 
Není tady