Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 13. 5. 2010 10:55

commex
♥♥♥----
Místo: Ostrava

Re: Život v páru bez sexu

cipisek82 napsal(a):

Ivana napsal(a):

Dovedu si to představit docela dobře. Mně by to vyhovovalo, ale ještě najít partnera, kterému taky. muži mají v tomhle hrozný problém, berou sex jako nějaký sport nebo ukázku toho, že jsou vitální a že za něco stojí. Pokud jsou impotentní, tak to berou děsně tragicky.
Já si představuji vztah, kdy jsou tam něžnosti typu vodění se za ruku, pohlazení, přivinutí, polibek (bez po*ného strkání jazyka do úst), ale na sex nemá nikdo chuť. Myslím si ale, že je to jen iluze.

možná pomoc pro Ivanu, příspěvek č. 14: www.asexual.cz.

Jenže se tam zařadíš po bok mnoha dalším (hypo)sexuálním ženám ( protože chtějí dítě ), které vzdychají po muži, který by nechtěl sex, ale to dítě jim dopřál. Jak sobecké, ale to si neuvědomujete. Sexualita se u muže projevuje tak, že si chce zasouložit ( zplodit potomka ), u ženy tak, že chce dítě ( zplodit potomka ). Ženy často nechtějí sex, muži děti. Tak to na tom světě je a je krásné, když se sejdou dva prostí lidé, kteří oba dítě chtějí, nejen ona a mají ho oba rádi nebo dva vyspělí lidé, kteří dítě něchtějí, oba, a věnují se rozvíjení ducha, oba.

Blossom.....
Tvému příspěvku nelze,než zatleskat...Takhle krásně to popsat....Zasloužíš pochvalu...
Apropo,myslím,že je to tak citlivé nastavení každého jednoho človíčka,že nelze tomu dávat nějakou šablonu..Jeden to má takhle nastaveno,jiný zase jinak..V každém případě je to špatně,když se to takhle hloupě vyvede a někdo z toho páru strádá...

Není tady

#102 13. 5. 2010 11:36

cipisek82
♥------

Aneb budeme se dále plácat v pocitech a "vztahy" se nám budou dále rozpadat. Jenže vztahy nejsou převodovka, aby je šlo opravit tím, že je budeme rozebírat. To je stará moudrost, kterou ale dnešní přesexovaná společnost ani nemůže pochopit, natož aby ji žila. Žij - nerozebírej, neplácej se v pocitech, ale zároveň nebuď tvrdý - a nech žít - neobtěžuj ostatní svými bolístkami a pocítky a tužbičkami ... Nezoofílkuj, nekoukej na televizi, nenech si vnucovat auto nebo nástavce těla a žij život. Jó, konzumní lidé to mají strašně těžké, vím. Ti vlastní život žít nemohou, protože žijí ten, který jim určuje televize, reklama, móda, časopisy, ... A ten je plný sexu, následného utápění se v pocitech, léčení jich psychofarmaky atd.

Není tady

#103 13. 5. 2010 11:49

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

cipísek, to bylo moc hezký.

Není tady

#104 13. 5. 2010 11:52

cipisek82
♥------

Kukačka napsal(a):

No, pokud to nebylo myšlené jízlivě, tak díky a je s podivem, že by tu měl někdo zdravý úsudek.

Pokud to bylo myšleno jízlivě, tak opravdu nevím, jak vás z této pasti konzumu dostat, lidé. Když ani na zdravý rozum nezabíráte ( slušnost, upřímnost k sobě, že i já bych mohl mít nějaké vady a že jich mám proklatě mnoho atd. ).

Není tady

#105 13. 5. 2010 12:58

Blossom
Host

cipisek82 napsal(a):

Kukačka napsal(a):

No, pokud to nebylo myšlené jízlivě, tak díky a je s podivem, že by tu měl někdo zdravý úsudek.

Pokud to bylo myšleno jízlivě, tak opravdu nevím, jak vás z této pasti konzumu dostat, lidé. Když ani na zdravý rozum nezabíráte ( slušnost, upřímnost k sobě, že i já bych mohl mít nějaké vady a že jich mám proklatě mnoho atd. ).

Pro úplnost připomenu ještě cipískova slova z minulého příspěvku:
Jó, konzumní lidé to mají strašně těžké, vím. Ti vlastní život žít nemohou, protože žijí ten, který jim určuje televize, reklama, móda, časopisy, ... A ten je plný sexu, následného utápění se v pocitech, léčení jich psychofarmaky atd

Tak to já si dovolím být trošku ironická, asi na zdravý rozum nějak ne a nezabírám wink :
Co když se nám v té pasti konzumu, plném sexu (když důsledně použiji tvá slova), líbí ?  smile
Proč máš potřebu nás odněkud dostávat, zachraňovat, volal tu snad někdo o pomoc??  ? vissla

Upravil(a) Blossom (13. 5. 2010 13:01)

#106 13. 5. 2010 13:05

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Cipísku - já jízlivá nejsem, přesně to pasuje na mnoho lidí - viz. třeba Beruška z Psychologické diskuze.
Opravdu se mi to zdá jako velmi pěkné zhodnocení toho, za čím sejako lidstvo honíme- začíná to ledničkou a končí výměnou partnera. A proč? Zhusta není odpověď. Nebo je prostá. Konzum.

Není tady

#107 13. 5. 2010 16:18

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Zasa riešenie - dlhodobý vzťah bez sexu - sa mne osobne nepáči a nežila by osom tak, aj keď mi "hrozí", že budem Cipískom označená za konzumentku. Ale podotýkam, že to vopred avizujem a podľa toho si aj chlapa hľadám... A mne osobne teda pripadajú Cipískove(Cipískine,)  výkriky do tmy trochu nekonzistentné - najprv baby sprdne za to, že chcú deti a nie sex, potom chlapov za to, že chcú sex a nie deti - a potom všetkých sakumprásk za konzumnosť... A kto si ty, mmch? Asexuálny budhistický mních v Ladakhu? A čo potom hľadáš na Babinete? va

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#108 13. 5. 2010 22:59

cipisek82
♥------

Blossom napsal(a):

cipisek82 napsal(a):

Co když se nám v té pasti konzumu, plném sexu (když důsledně použiji tvá slova), líbí ?  smile
Proč máš potřebu nás odněkud dostávat, zachraňovat, volal tu snad někdo o pomoc??  ? vissla

Proto, že mě tam strháváte také. A je na bíledni, že se to přemýšlivému mozku nelíbí - to tupení ducha.

A třeba také proto, že se tu zase objeví další mocný hodný pán, zvaný Li Xiu Stalin, a "poněkud" to tady pokosí. Ale tohoto omezenci nedohlédnou. Potom budu z vyhlazovacích táborů křičet: Proč zrovna já ? Proč zrovna příslušníci mojí rodiny ? apod. A jak je to možné ? Ono současný stav neštve jenom mě, ale i lidi, kteří jsou opravdu schopní a ti to "zajistí" :-((

Přeješ si křičet z Osvětimi ? roll Ne ? Tak se podle toho chovej !

Není tady

#109 13. 5. 2010 23:03

cipisek82
♥------

Selima napsal(a):

Asexuálny budhistický mních v Ladakhu? A čo potom hľadáš na Babinete? va

Myslím si, že je lepší, když mezi vás, do toho konzumního hejna, zavítám já s těmito podněty par než někdo se zbraněmi dumbom ( myšleno přeneseně ). Rozumíš ? To by se vám, lidičkové, potom teprve nelíbilo.

Není tady

#110 14. 5. 2010 8:19

commex
♥♥♥----
Místo: Ostrava

cipisek82 napsal(a):

Blossom napsal(a):

cipisek82 napsal(a):

Proto, že mě tam strháváte také. A je na bíledni, že se to přemýšlivému mozku nelíbí - to tupení ducha.

A třeba také proto, že se tu zase objeví další mocný hodný pán, zvaný Li Xiu Stalin, a "poněkud" to tady pokosí. Ale tohoto omezenci nedohlédnou. Potom budu z vyhlazovacích táborů křičet: Proč zrovna já ? Proč zrovna příslušníci mojí rodiny ? apod. A jak je to možné ? Ono současný stav neštve jenom mě, ale i lidi, kteří jsou opravdu schopní a ti to "zajistí" :-((

Ježišmarja........   dumbom
Co to plácáš?  Myslím,že by bylo rozumné,aby jsi si dal panáka,vypnul NET,zaběhl do Sexschopu,tam si koupil pomocníčka,který Ti bude pasovat rozměry a Hup na to!!!
Anebo,že-by místo Netu nějaký válečný film o koncentráku z doby dávno minulé?
vissla

Upravil(a) commex (14. 5. 2010 8:30)

Není tady

#111 14. 5. 2010 8:23

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

cipisek82 napsal(a):

Blossom napsal(a):

cipisek82 napsal(a):

Nemal by si zmeniť medikáciu? Alebo zvýšiť dávky? wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#112 14. 5. 2010 8:24

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

cipisek82 napsal(a):

Selima napsal(a):

Asexuálny budhistický mních v Ladakhu? A čo potom hľadáš na Babinete? va

Myslím si, že je lepší, když mezi vás, do toho konzumního hejna, zavítám já s těmito podněty par než někdo se zbraněmi dumbom ( myšleno přeneseně ). Rozumíš ? To by se vám, lidičkové, potom teprve nelíbilo.

Prečo ti tak strašne záleží na konzumnom hejne, že máš nutkanie ho chrániť pred ním samým? BI....

Brita

Není tady

#113 14. 5. 2010 9:24

agewa
♥♥♥♥♥♥-

cipisek82 napsal(a):

Blossom napsal(a):

cipisek82 napsal(a):

a jak tvůj přemýšlíví mozek přišel na top, že ho někdo někam strhává?
ovšem dalši odstavec...to je......teda........opravdu výplod ducha.zajímavý posun v myšlení

Není tady

#114 14. 5. 2010 10:29

HB
♥♥♥♥♥--

cipisek82 napsal(a):

Blossom napsal(a):

cipisek82 napsal(a):

nemam zadnou povedomost o tom, ze by Zide a dalsi skoncili v koncentraku proto, ze meli radi sex a konzumovali ho...nicmene by se dalo uspesne diskutovat o tom, zda ten, kdo je tam zavrel, nebyl nahodou v tomto (nebo jinem "konzumnim" ) smeru frustrovan...

The worse is yet to come...
http://2.bp.blogspot.com/_G1vFx7mb8XA/SJ9omrz2tZI/AAAAAAAAAPI/ZOvV2pRwP4E/S187/support+Israel.jpg

Není tady

#115 14. 5. 2010 14:11

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

big_smile storstark

Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí