Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 15. 4. 2008 19:11

xixaof
♥------

Re: Život v páru bez sexu

Eliska23 napsal(a):
NO a co takhle si najit mileca? Ja nad tim premyslim us davno, ale nevim jestli by se neco vyresilo

Milenec se náhle a nečekaně zjevil, je to úžasné, plno vášně a touhy, to co jsem s partnerem během celého vztahu NIKDY nezažila. Ze začátku vztahu jsme si s mým partnerem jen psali maily - byla jsem v zahraničí - a v těch se mi popsal jako vášnivý milenec a ty fantazie, hrozně jsem se na něj těšila a pak jsme spolu začali chodit a najednou výmluvy - vedle spí rodiče, jsem unavený z práce, není mi dobře a já jsem najednou zjistila, že žiju vedle někoho, s kým si sice po všech ostatních stránkách rozumím, ale kdo nemá rád sex. Tak a teď jsem řešila, zda je pro mě sex tak důležitý a nebo se ho dokážu vzdát...a najedou se objevil skvělý chlap, který mě dokáže vzrušit už jen pohledem, prožívám s ním něco úžasného, po čem jsem celou dobu toužila, ale je to copak řešení? Partnera mám ráda, ale nedokažu si představit život vedle něj téměř v celibátu. Podvádět jej taky nechci - i když už to teď dělám...ale to svědomí!!! Snažila jsem se partera dohnat k sexuologovi, ale on tam nepůjde, protože tvrdí, že žádný problém nemá, podle něj je vynucený sex 1 x za měsíc normální stav.

Není tady

#77 15. 4. 2008 20:21

shiden
Host

Teď jsem četl dobrý fór:
Víte jaký je rozdíl mezi sexem za peníza a zadarmo? Ten zadarmo je o mnoho dražší.

#78 15. 4. 2008 20:40

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

shiden napsal(a):

Teď jsem četl dobrý fór:
Víte jaký je rozdíl mezi sexem za peníza a zadarmo? Ten zadarmo je o mnoho dražší.

To nieje for ...

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#79 15. 4. 2008 20:59

shiden
Host

Oxi napsal(a):

shiden napsal(a):

Teď jsem četl dobrý fór:

To nieje for ...

Aha, tak to nejsi první, kdo mi to říká. Kolik tě stojí přítelkyně? A nebo je to myšleno, tak že platíš, jak se říká - vším, co máš?

#80 15. 4. 2008 21:11

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

No ... najdrahsi sex = manzelka = najmenej sexu v mojom zivote big_smile
Nie. Vlastne suverenne najdrahsi sex, to bola priatelka pred takmer rokom, ale nebudem uvadzat podrobnosti. Iste je, ze pr... si zo mna robilo Depo velmi dlhu dobu big_smile

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#81 15. 4. 2008 21:21

shiden
Host

Oxi napsal(a):

No ... najdrahsi sex = manzelka = najmenej sexu v mojom zivote big_smile
Nie. Vlastne suverenne najdrahsi sex, to bola priatelka pred takmer rokom, ale nebudem uvadzat podrobnosti. Iste je, ze pr... si zo mna robilo Depo velmi dlhu dobu big_smile

Jaký Depo?

#82 15. 4. 2008 21:30

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Není tady

#83 16. 4. 2008 8:26

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Kluci, já si trochu rejpnu s těmi nejdrašžími milenkami...
Proč do nich investujete, když toho pak litujete? Vždyť nikde není napsáno, že jim musíte nosit dary, stále platit večeře atd.
Dost často se mi stávalo, že jsem třeba chtěla zaplatit kafe,ale pán se cítíl skoro dotčený a pak takový kecy, že ten vztah byl nejdražší v historii.
Myslím si, že je to taky trochu o Vás smile  Nebo mi chcete říci, že neexistuje ženská, která by nebyla s chlapem jen tak? Ne pro prachy?

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#84 16. 4. 2008 8:51

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Jeeezis ... a ty ze mas muzske myslenie? roll Koli sexu, preco asi? roll

Není tady

#85 16. 4. 2008 8:54

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Hmm, dobrý. Tak si pak neštěžujte...yikes

Není tady

#86 16. 4. 2008 8:58

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Ked ti vadi necitaj ...

Není tady

#87 16. 4. 2008 9:02

shiden
Host

Klubko napsal(a):

Hmm, dobrý. Tak si pak neštěžujte...yikes

Vždyť vy ženský si tady stěžujete na chlapy furt, mi to jen slabě vyvažujeme big_smile
A vůbec, kde máš fotku?!

Upravil(a) shiden (16. 4. 2008 9:04)

#88 16. 4. 2008 9:05

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Ale ne Shidene, to je špičkování. Já mám chlapi ráda. Většinou s nimi vycházím lépe,než s některými ženami.
ANo jej to můj problém co se týká tohoto tématu. Zažila jsem plno výčitek po jednom kratším vztahu, jaká jsem zlatokopka, co do mě "investoval". Stála jsem jako opařená. Když jsem ty dárky odmítala, tak to bylo špatně. Když jsem chtěla platit taky špatně. Děsně mě to mrzelo... Teď to mám v sobě zafixované, raději dávat než něco brát. Občas člověk neví, jak to ti pánové myslí upřímně.

Není tady

#89 16. 4. 2008 9:15

shiden
Host

Klubko napsal(a):

Ale ne Shidene, to je špičkování. Já mám chlapi ráda. Většinou s nimi vycházím lépe,než s některými ženami.
ANo jej to můj problém co se týká tohoto tématu. Zažila jsem plno výčitek po jednom kratším vztahu, jaká jsem zlatokopka, co do mě "investoval". Stála jsem jako opařená. Když jsem ty dárky odmítala, tak to bylo špatně. Když jsem chtěla platit taky špatně. Děsně mě to mrzelo... Teď to mám v sobě zafixované, raději dávat než něco brát. Občas člověk neví, jak to ti pánové myslí upřímně.

Ok, ale ono je skoro stejný, když to tady někdy tak čtu, co zde některé píšou: Když ji chlap neříká pořád, že ji má rád, tak je to špatně a když ji to často říká, tak je to taky špatně atd. Teď si vyber.

#90 16. 4. 2008 9:15

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Klubko napsal(a):

Kluci, já si trochu rejpnu s těmi nejdrašžími milenkami...

Hezká otázka godlike jenže má (aspoň jak já to cítím) dva háčky. První: muž nějak rád dává na odiv část své "mužnosti" tím, že umí a má na zaplacení večeře či to kafe a na ty "dárky". (Kdesi tomu říkají gentlemanství.). je to o tom "mamutovi".
Možná i tak nějak staromódně je to dáno "výchovou" i postavením ženy "ve společnosti", kde (ano dnes je to i jinak) je žena tím méně ekonomicky hodnoceným subjektem.
A současně onen dárek je i fetiš, který muži dělá dobře, že žena si ten "dar" dá na sebe ať už to je prádlo, náhrdelník či kožich (mnozí muži rády když žena v kožichu a pod ním nic smile ). Berou to jako jisté "přivázání" si ženy k sobě.
Druhý je podle mě, že existují takové ženy, ale i tak jakýsi "společenský bontón" či radost z onoho nezávazného přátelství přeteče v onu "dárkovou" pozornost.
Klubko dodám i to, že to existuje i naopak, že mnohé ženy si takto vydržují muže a nebo podobně oplácí.
Mnohdy je to o filozofii a výchově, než o samotném vztahu dvou pohlaví (i mezi stejným pohlaví existují /bez intimity sexu/ podobné prvky drahých přátelství a nebo bez finančního přátelství.)

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#91 16. 4. 2008 9:26

Santala
♥♥♥♥♥♥-

shiden napsal(a):

Klubko napsal(a):

Ok, ale ono je skoro stejný, když to tady někdy tak čtu, co zde některé píšou: Když ji chlap neříká pořád, že ji má rád, tak je to špatně a když ji to často říká, tak je to taky špatně atd. Teď si vyber.

Zlatá střední cesta tummenupp

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#92 16. 4. 2008 17:51

Kuba
♥♥♥♥---

Klubko napsal(a):

Tak to byl blb, že opravdu nezávidím. Občas nějakej dáreček koupím, nebo přítelkyni někam pozvu, protože mi to dělá radost. Ale taky se rád nechám pozvat od ní a taky mě občas něčím příjemně překvapí (-: A jediný počítání který provádím je, jestli si to můžu dovolit.

Není tady

#93 16. 4. 2008 18:41

balonek
♥♥♥♥---

xixaof napsal(a):

Eliska23 napsal(a):
NO a co takhle si najit mileca? Ja nad tim premyslim us davno, ale nevim jestli by se neco vyresilo

Milenec se náhle a nečekaně zjevil, je to úžasné, plno vášně a touhy, to co jsem s partnerem během celého vztahu NIKDY nezažila. Ze začátku vztahu jsme si s mým partnerem jen psali maily - byla jsem v zahraničí - a v těch se mi popsal jako vášnivý milenec a ty fantazie, hrozně jsem se na něj těšila a pak jsme spolu začali chodit a najednou výmluvy - vedle spí rodiče, jsem unavený z práce, není mi dobře a já jsem najednou zjistila, že žiju vedle někoho, s kým si sice po všech ostatních stránkách rozumím, ale kdo nemá rád sex. Tak a teď jsem řešila, zda je pro mě sex tak důležitý a nebo se ho dokážu vzdát...a najedou se objevil skvělý chlap, který mě dokáže vzrušit už jen pohledem, prožívám s ním něco úžasného, po čem jsem celou dobu toužila, ale je to copak řešení? Partnera mám ráda, ale nedokažu si představit život vedle něj téměř v celibátu. Podvádět jej taky nechci - i když už to teď dělám...ale to svědomí!!! Snažila jsem se partera dohnat k sexuologovi, ale on tam nepůjde, protože tvrdí, že žádný problém nemá, podle něj je vynucený sex 1 x za měsíc normální stav.

Plně tě chápu, usch co s tím..., a taky mě zaráží jistá podobnost: mám pocit, že povětšinou se někteří jedinci s malou sexuální potřebou mají tendenci prezentovat, jako nadržení borci. Nějak to nechápu. Mám dvě - možná mylná vysvětlení: buď aspoň po určitou dobu chtějí, aby o nich partnerka měla super mínění v této oblasti (kor, když se jim nevyvedl třeba předchozí vztah(y) z těchto důvodů nebo jsou po jistou kratší dobu nažhavení, a tudíž jim samotným připadá, že jsou vlastně nadržení, protože jsou sami paf, cože se s nimi děje. tongue Možná smile, ale fakt jsem nad tím dumala, jelikož jsem se s těmi případy setkala už 2x  . No jo, ale teorie je jedna věc a praxe.... roll co s praxí.... gloria

Není tady

#94 18. 4. 2008 15:32

Eliska23
♥♥♥----

balonek napsal(a):

xixaof napsal(a):

Eliska23 napsal(a):

Plně tě chápu, usch co s tím..., a taky mě zaráží jistá podobnost: mám pocit, že povětšinou se někteří jedinci s malou sexuální potřebou mají tendenci prezentovat, jako nadržení borci. Nějak to nechápu. Mám dvě - možná mylná vysvětlení: buď aspoň po určitou dobu chtějí, aby o nich partnerka měla super mínění v této oblasti (kor, když se jim nevyvedl třeba předchozí vztah(y) z těchto důvodů nebo jsou po jistou kratší dobu nažhavení, a tudíž jim samotným připadá, že jsou vlastně nadržení, protože jsou sami paf, cože se s nimi děje. tongue Možná smile, ale fakt jsem nad tím dumala, jelikož jsem se s těmi případy setkala už 2x  . No jo, ale teorie je jedna věc a praxe.... roll co s praxí.... gloria

No jo, tet si vspominam,ze ten muj zase cucel furt na baby. Aji kdys sme byli spolu. Ja jsem to nemohla pochopit, vcera me nechtel, a dneska tady cuci na tudle zenskou, jako by roky zadnou nevydel. Ja to nechapu as do dnes.  Jakoby si tim chtel dokazovat jaky je "maco" nebo co.

Není tady

#95 21. 4. 2008 10:30

balonek
♥♥♥♥---

Bingo! Ten můj taky čučel na baby v minisukních a přiléhavých kalhotách, ohlížel se a komentoval, což mě žralo o to víc, že jsem věděla, že je to fakt jen teorie. Když jeden z nějakého důvodu nesexuje, tak proč čumí na sexuální objekty? Jakože si připadá jako na výstavě borazů nebo soch, z uměleckého hlediska, či co?
Jsem si vzpomněla na jeden vtip:
Baví se dva dědci a vzpomínají na mládí.
Jeden říká:"Ty hele, pamatuješ v mládí, jak jsme honili baby??"
A druhý:"Jasně, že jo!! Jenom si už zaboha nemohu vzpomenout proč... roll

Není tady

#96 21. 4. 2008 11:07

Eliska23
♥♥♥----

lollollol Tak to je dost dobre vystizeny. rock

Není tady

#97 13. 5. 2010 7:29

cipisek82
♥------

a

Upravil(a) cipisek82 (13. 5. 2010 7:30)

Není tady

#98 13. 5. 2010 7:34

cipisek82
♥------

Ivana napsal(a):

Dovedu si to představit docela dobře. Mně by to vyhovovalo, ale ještě najít partnera, kterému taky. muži mají v tomhle hrozný problém, berou sex jako nějaký sport nebo ukázku toho, že jsou vitální a že za něco stojí. Pokud jsou impotentní, tak to berou děsně tragicky.
Já si představuji vztah, kdy jsou tam něžnosti typu vodění se za ruku, pohlazení, přivinutí, polibek (bez po*ného strkání jazyka do úst), ale na sex nemá nikdo chuť. Myslím si ale, že je to jen iluze.

možná pomoc pro Ivanu, příspěvek č. 14: www.asexual.cz.

Jenže se tam zařadíš po bok mnoha dalším (hypo)sexuálním ženám ( protože chtějí dítě ), které vzdychají po muži, který by nechtěl sex, ale to dítě jim dopřál. Jak sobecké, ale to si neuvědomujete. Sexualita se u muže projevuje tak, že si chce zasouložit ( zplodit potomka ), u ženy tak, že chce dítě ( zplodit potomka ). Ženy často nechtějí sex, muži děti. Tak to na tom světě je a je krásné, když se sejdou dva prostí lidé, kteří oba dítě chtějí, nejen ona a mají ho oba rádi nebo dva vyspělí lidé, kteří dítě něchtějí, oba, a věnují se rozvíjení ducha, oba.

Není tady

#99 13. 5. 2010 9:03

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ono to občas býva aj naopak ,rozčúlený Cipísku... wink Žena chce sex a muž jej chce akurát urobiť dieťa, aby bola uňho uviazaná a on si mohol chodiť na sex inam... stolt Život je pestrý, nezmestí sa do schém. A Ivanu označuješ za sebeckú zbytočne, ona už deti má, veľké, ďalšie - predpokladám - nechce; a sex tiež nie, čo jasne deklaruje... ČO je na tom sebecké? Podľa mňa to je najférovenjšie jednanie, aké som stretla.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#100 13. 5. 2010 9:12

Blossom
Host

cipisek82 napsal(a):

Ivana napsal(a):

Dovedu si to představit docela dobře. Mně by to vyhovovalo, ale ještě najít partnera, kterému taky. muži mají v tomhle hrozný problém, berou sex jako nějaký sport nebo ukázku toho, že jsou vitální a že za něco stojí. Pokud jsou impotentní, tak to berou děsně tragicky.
Já si představuji vztah, kdy jsou tam něžnosti typu vodění se za ruku, pohlazení, přivinutí, polibek (bez po*ného strkání jazyka do úst), ale na sex nemá nikdo chuť. Myslím si ale, že je to jen iluze.

možná pomoc pro Ivanu, příspěvek č. 14: www.asexual.cz.

Jenže se tam zařadíš po bok mnoha dalším (hypo)sexuálním ženám ( protože chtějí dítě ), které vzdychají po muži, který by nechtěl sex, ale to dítě jim dopřál. Jak sobecké, ale to si neuvědomujete. Sexualita se u muže projevuje tak, že si chce zasouložit ( zplodit potomka ), u ženy tak, že chce dítě ( zplodit potomka ). Ženy často nechtějí sex, muži děti. Tak to na tom světě je a je krásné, když se sejdou dva prostí lidé, kteří oba dítě chtějí, nejen ona a mají ho oba rádi nebo dva vyspělí lidé, kteří dítě něchtějí, oba, a věnují se rozvíjení ducha, oba.

Tedy já bych doporučovala raděj nevyslovovat takovéto kategorické soudy.  va dumbom

Pokud bych měla vytučněnou větu vztáhnout na sebe, tak jsem od začátku svého intimního života byla nejprve asi 5 let mužem, pak asi 3 roky mužem i ženou současně, pak asi 2 roky pouze ženou (dle cipískova pojetí ) - po porodu mi z hormonálních důvodů sex určitou dobu nic neříkal, no a pak jsem už fůru let zas jenom mužem, a předpokládám a(a doufám), že mužem v tomto pojetí budu až do smrti...
lol

Upravil(a) Blossom (13. 5. 2010 9:14)

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí