29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Což o to, štíhlá fakt opravdu nejsem, ale UŽ mě to nepřipadá jako handicap. Není on, bude jiný Ale musím říct, že to byl také jeden z důvodů, proč jsem sex nevyhledávala, styděla jsem se za sebe. Juž se nestydím, juž řádím jako králík. Proti gustu žádný dišputát.
Není tady
balonek napsal(a):
Misa napsal(a):
Ahojky....teď nevím kde mám začít, ale asi tím, že potíže se sexem máme celou dobu, co jsme spolu. Ale první rok jsem to tak nepociťovala, protože jsem byla na intru, takže jsme spolu spali jen o víkendu. Dřív jsme se kvůli tomu hodně hádali...teď už se to snažíme řešit, protože mě to docela dost trápí. Bohužel nemasturbuje, to vím na 100%. A s tou snahou z naší ( holčičí) strany...nevím co všechno mám dělat...dřív jsem začínala furt já, ale po každém odmítnutí jsem začala mít strach, že mi zase řekne "nech mě". Nosila jsem domu časopisy s erotickým spodním prádlem, aby mi pomohl vybrat, co by se mu na mě nejvíc líbilo...na to mi řekl, že na takový blbosti není. V sexu máme snad už úplně všechno za sebou...mluvili jsme o tom, co má rád...a říkala jsem mu, že s ním budu dělat všechno, co by se mu líbilo...na to mi řekl, že mu to vyhovuje tak jak to je, ale nemusí to být každý den...fajn, to beru. Ale nechápu, jak to může vydržet 14 dní. Děkuji zatím všem...zatím se mějte
Některý paka to vydrží i dýl než 14 dní
sorry...
pro mně 14 dní není žádný problém, ani si neuvědomím , že už uběhlo 14 dní, to až tak po měsíci až dvou.Jsem asi pako.
Není tady
Nejsi pako, jenom nemáš doma dobrého milence, to by ti jinak byla noc krátká!
Není tady
Regina napsal(a):
Což o to, štíhlá fakt opravdu nejsem, ale UŽ mě to nepřipadá jako handicap. Není on, bude jiný
Ale musím říct, že to byl také jeden z důvodů, proč jsem sex nevyhledávala, styděla jsem se za sebe. Juž se nestydím, juž řádím jako králík. Proti gustu žádný dišputát.
Správně!!!! Baculky jsou krásný a příjemný a šťavnatý a vášnivý, když se smíří s vlastním tělem! Sex s baculkou je nádhernej, píšu to všude a podepisuju se pod to. Průzkumem okolí a rozborem "pivních keců" jsem došel k poznatku, že aspoň polovině chlapů se baculky líbí, ale naprosté většině ješitnost brání se k tomu hlásit, natož se o baculku veřejně zajímat, "aby se neshodili".
Takže požehnán budiž lahodný baculatý sex!
Není tady
B-Rider napsal(a):
To jo - navíc jsem někde slyšel, že kdo neměl baculku, neví, co je to milování.
Není tady
Mikeš:
Tak to já fakt asi nevím,co je to milování...Ale není tomu tak,že by ženské s nějakým kilem navíc měly být horší..Pouze život tomu chtěl,že mi prolétly tímhle životem jen samé čáry...A co bych teď dal za "Dámu při těle"..Když jsme v našem vrzajícím manželství před třemi týdny vyškrtli sex z manželského jídelníčku...
Není tady
Mikeš napsal(a):
B-Rider napsal(a):
Tady někdo lítá po chatech co? Že si nedáš pokoj. Počkej až Mikešová nepůjde na keramiku, ale začne chodit po jiu jico a pak jednou udělá chvat hmat a máme po žížalkách tedy po kocourovi
No zkusil jsem obé, ale sloužit nemohu, obě váhy byly dokonalé :-) nezáleží na hmotnosti, ale na samotné ženě
No a pro zábavu http://digitalne.centrum.cz/cz/momentky … video.aspx
Upravil(a) Pisatel (14. 4. 2008 22:00)
Není tady
commex napsal(a):
Tak to já fakt asi nevím,co je to milování...Ale není tomu tak,že by ženské s nějakým kilem navíc měly být horší..Pouze život tomu chtěl,že mi prolétly tímhle životem jen samé čáry...A co bych teď dal za "Dámu při těle"..(
No vidíš to, čoveče
To já za svůj život zažil milování s nádherně šťavnatou dvacítkou, s roztomile prsatou třicítkou, i s vyzrálou, plnoštíhlou čtyřicítkou. A ani jsem kvůli tomu nemusel střídat partnerky
Není tady
tina napsal(a):
můj muž měl těhotnou a poté obtloustlou šestadvacítku, pak plnoštíhlou a celkem štíhlou sedmadvacítku - a s čím se vytasí osmadvacítka, to ještě neví ani ona sama
bude to chlap:)
Není tady
Eliska23 napsal(a):
NO a co takhle si najit mileca? Ja nad tim premyslim us davno, ale nevim jestli by se neco vyresilo.
To je správný přístup!
shiden napsal(a):
Eliska23 napsal(a):
NO a co takhle si najit mileca? Ja nad tim premyslim us davno, ale nevim jestli by se neco vyresilo.
To je správný přístup!
Hlásííš se jako dobrovolník?
Není tady
B-Rider napsal(a):
shiden napsal(a):
Eliska23 napsal(a):
To je správný přístup!
Hlásííš se jako dobrovolník?
Jo jo, dal jsem si za cíl dosáhnout sexu s ženskou 2-3x týdně. Nejsem moc náročný - musí akorát mít 3.14ču, kozy, linie a vypadat alespoň trochu jako ženská
shiden napsal(a):
Jo jo, dal jsem si za cíl dosáhnout sexu s ženskou 2-3x týdně. Nejsem moc náročný - musí akorát mít 3.14ču, kozy, linie a vypadat alespoň trochu jako ženská
![]()
To fakt beries cokolvek? A nieje ti na bliti niekedy?
A kolko si do tohoto konicka ochotny vrazat?
Ma to nejaky vyssi ciel? (Akoze minimalne 365 pichov s minimalne 183 zenami za kalendarny rok 2008, alebo prekonat suseda ... )
Není tady
Regina napsal(a):
Což o to, štíhlá fakt opravdu nejsem, ale UŽ mě to nepřipadá jako handicap. Není on, bude jiný Ale musím říct, že to byl také jeden z důvodů, proč jsem sex nevyhledávala, styděla jsem se za sebe. Juž se nestydím, juž řádím jako králík. Proti gustu žádný dišputát.
Správně!!!! Baculky jsou krásný a příjemný a šťavnatý a vášnivý, když se smíří s vlastním tělem! Sex s baculkou je nádhernej, píšu to všude a podepisuju se pod to. Průzkumem okolí a rozborem "pivních keců" jsem došel k poznatku, že aspoň polovině chlapů se baculky líbí, ale naprosté většině ješitnost brání se k tomu hlásit, natož se o baculku veřejně zajímat, "aby se neshodili".
B-Rider napsal(a):
jezis to bych si mela dat za ramecek aby az se rano kouknu do zrcadla jsem se citila lip...
Není tady
Holky baculatý.
Já jsem vždy sportovala, vymakat svaly nebyl problém. Teď po všech nemocech už je to hudba minulosti
Ale kámoš, sportovec,atlet měl paradoxně vždy baculaté, měkké partnerky. Vždy tvrdil, že vymakaného babochlapa,může vždy vidět ve společných sprchách na atletice:))))
Není tady
Oxi napsal(a):
shiden napsal(a):
![]()
A kolko si do tohoto konicka ochotny vrazat?![]()
Ma to nejaky vyssi ciel? (Akoze minimalne 365 pichov s minimalne 183 zenami za kalendarny rok 2008, alebo prekonat suseda ... )
Cokoliv neberu, ale nesjem moc náročný. Vrazit do toho nechci o moc víc než teď - tj. max. do těch 35 000 kč ročně. Cíl to žádný vyšší nemá, jen normálně píchat, a to třeba s jednou babou.
shiden napsal(a):
Oxi napsal(a):
shiden napsal(a):
![]()
Ma to nejaky vyssi ciel? (Akoze minimalne 365 pichov s minimalne 183 zenami za kalendarny rok 2008, alebo prekonat suseda ... )Cokoliv neberu, ale nesjem moc náročný. Vrazit do toho nechci o moc víc než teď - tj. max. do těch 35 000 kč ročně. Cíl to žádný vyšší nemá, jen normálně píchat, a to třeba s jednou babou.
Vietnamka nevadí ?
Není tady
Santala napsal(a):
shiden napsal(a):
Oxi napsal(a):
Ma to nejaky vyssi ciel? (Akoze minimalne 365 pichov s minimalne 183 zenami za kalendarny rok 2008, alebo prekonat suseda ... )Cokoliv neberu, ale nesjem moc náročný. Vrazit do toho nechci o moc víc než teď - tj. max. do těch 35 000 kč ročně. Cíl to žádný vyšší nemá, jen normálně píchat, a to třeba s jednou babou.
Vietnamka nevadí ?
![]()
Nee! Máš nějakou? Už mám lístky, ozvu se.
Vietnamky sú už na lístky???? A aké? Gastráče? Relax.lístky??? Dar-šek, Cheque déjeuner??? Bože, bože, kam sme to dopracovali...
Není tady
Selima napsal(a):
Vietnamky sú už na lístky????
A aké? Gastráče? Relax.lístky??? Dar-šek, Cheque déjeuner??? Bože, bože, kam sme to dopracovali...
Firemní Relax passy
Není tady
Selima napsal(a):
Vietnamky sú už na lístky????
A aké? Gastráče? Relax.lístky??? Dar-šek, Cheque déjeuner??? Bože, bože, kam sme to dopracovali...
Samo sebou ze pokial vietnamka tak na potravinove v nominalnej hodnote dvasepieee
Není tady