Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 1. 4. 2008 14:49

maricka
♥♥♥♥♥--

Re: Život v páru bez sexu

Já vím, že to nechápeš, také to nechápu, Mišo, ale hold má asi nižší sexuální potřebu... Možná na to má něco vliv, ale pokud už je takový odjakživa, tak to nezměníš..leda nějak léky na podporu sexuální chuti, pokud bude souhlasit a pokud vůbec fungují, ale asi ano...

Není tady

#27 1. 4. 2008 15:00

Misa
♥------

Teď bere Argin Max...už 14 dní, tak uvidíme co dál. Ptala jsem se ho, jestli ti kluci v tom nehrajou ňákou roli, ale to se urazil -  jak mě prej takový věci můžou napadnout. Ale to co píšeš Maričko...tak to mi říká taky. Prej to prostě k životu nepotřebuje a je mu líp, když se může třeba jen přitulit.

Není tady

#28 1. 4. 2008 15:06

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

balonek napsal(a):

Mám na tebe prosbičku, takovej dotaz, čtu, že mᚠvysoký tlak a bereš dlouhodobě léky. (Což můj drahoušek taky, prý od dvaceti a teď je mu o třicet let víc). To má asi taky dost  vliv na sexuální život, což? Tedy to braní léků. A to brzdí fyzicky a potažmo i psychicky, jakože člověk ani nemá chu?

Já beru léky na tlak asi 15 let. Nikdy jsem neměl tlak nějak extrémně vysokej, proto nemusím užívat nějaké silné léky, beru Betaxu 20, jednu tabletku ráno a žádné poruchy erekce nepozoruju. Chu na sex u mě klesá spíš věkem než práškama, řekl bych, ale nijak dramatický to není... miluji se 2-3x týdně v průměru... (ale je fakt, že mívám někdy období, kdy mi to stačí tak 1x za 14 dní - nevím čím to je, ale práškama určitě ne, protože ty beru furt).

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#29 1. 4. 2008 15:19

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

balonek napsal(a):

Mám na tebe prosbičku, takovej dotaz, čtu, že mᚠvysoký tlak a bereš dlouhodobě léky. (Což můj drahoušek taky, prý od dvaceti a teď je mu o třicet let víc). To má asi taky dost  vliv na sexuální život, což? Tedy to braní léků. A to brzdí fyzicky a potažmo i psychicky, jakože člověk ani nemá chu?

Já beru léky na tlak asi 15 let. Nikdy jsem neměl tlak nějak extrémně vysokej, proto nemusím užívat nějaké silné léky, beru Betaxu 20, jednu tabletku ráno a žádné poruchy erekce nepozoruju. Chu na sex u mě klesá spíš věkem než práškama, řekl bych, ale nijak dramatický to není... miluji se 2-3x týdně v průměru... (ale je fakt, že mívám někdy období, kdy mi to stačí tak 1x za 14 dní - nevím čím to je, ale práškama určitě ne, protože ty beru furt).

Souhlas, ani u ženských to nesnižuje touhu na sex big_smile, beru prášky na tlak asi taky 15 let (jsme vysokotlací všichni, mám k tomu dispozice) a nikdy to neovlivnilo sexuální apetit...

18.12.2009 přišel na svět nᚠOndrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#30 1. 4. 2008 16:26

balonek
♥♥♥♥---

Misa napsal(a):

Ahojky....teď nevím kde mám začít, ale asi tím, že potíže se sexem máme celou dobu, co jsme spolu. Ale první rok jsem to tak nepociovala, protože jsem byla na intru, takže jsme spolu spali jen o víkendu. Dřív jsme se kvůli tomu hodně hádali...teď už se to snažíme řešit, protože mě to docela dost trápí. Bohužel nemasturbuje, to vím na 100%. A s tou snahou z naší ( holčičí) strany...nevím co všechno mám dělat...dřív jsem začínala furt já, ale po každém odmítnutí jsem začala mít strach, že mi zase řekne "nech mě". Nosila jsem domu časopisy s erotickým spodním prádlem, aby mi pomohl vybrat, co by se mu na mě nejvíc líbilo...na to mi řekl, že na takový blbosti není. V sexu máme snad už úplně všechno za sebou...mluvili jsme o tom, co má rád...a říkala jsem mu, že s ním budu dělat všechno, co by se mu líbilo...na to mi řekl, že mu to vyhovuje tak jak to je, ale nemusí to být každý den...fajn, to beru. Ale nechápu, jak to může vydržet 14 dní. Děkuji zatím všem...zatím se mějte

Některý paka to vydrží i dýl než 14 dní roll sorry...kapitulation

Není tady

#31 1. 4. 2008 16:29

balonek
♥♥♥♥---

Račice dračice napsal(a):

Mikeš napsal(a):

balonek napsal(a):

Souhlas, ani u ženských to nesnižuje touhu na sex big_smile, beru prášky na tlak asi taky 15 let (jsme vysokotlací všichni, mám k tomu dispozice) a nikdy to neovlivnilo sexuální apetit...

Aha...takže v našem případě "zástupný problém" sad

Není tady

#32 1. 4. 2008 16:29

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

balonek napsal(a):

Některý paka to vydrží i dýl než 14 dní roll sorry...kapitulation

Jo, to když jsem bral antidepresiva, vydržel jsem pomalu půl roku.... ale tam se to dá asi pochopit...

Není tady

#33 1. 4. 2008 16:33

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

balonek napsal(a):

Pozor, to se nedá asi takhle šmahem zhodnotit.
Kamarád bral na vysoký tlak Trimepranol (nebo tak nějak). Pak si šel jednou lehnout na pár dní do špitálu, a když tam doktorovi říkal, jaké prášky pravidelně užívá, tak pan MUDr. se hodně divil, že mu obvoďák předepsal právě tento lék, protože po něm prý poruchy erekce být mohou. I když - u vás to je o poruše erekce nebo o nechuti k sexu? Teď si zrovna nevzpomínám...

Není tady

#34 1. 4. 2008 16:34

shiden
Host

Tak to já mám nízký tlak, už se mi několikrát stalo, že se mi čtvrt, půlhodiny po tom zatočila hlava.

#35 1. 4. 2008 17:56

venuše
♥♥♥♥♥♥-

No, me jednou pritel jako vymluvu rekl, ze nemuze, protoze by se mu zvysil tlak, ze mu to doktor zakazal roll. Hlavne ze v posilovne styrka mu vysokej tlak nevadi... dumbom

Upravil(a) venuše (1. 4. 2008 17:58)

Není tady

#36 1. 4. 2008 18:32

Opheliaa
♥♥♥♥---

Mikeš napsal(a):

balonek napsal(a):

Kamarád bral na vysoký tlak Trimepranol (nebo tak nějak). Pak si šel jednou lehnout na pár dní do špitálu, a když tam doktorovi říkal, jaké prášky pravidelně užívá, tak pan MUDr. se hodně divil, že mu obvoďák předepsal právě tento lék, protože po něm prý poruchy erekce být mohou. I když - u vás to je o poruše erekce nebo o nechuti k sexu? Teď si zrovna nevzpomínám...

JJ, Trimepranol je svinstvo... jeden čas jsem ho přechodně brala kvůli zvýšenýmu krevnímu tlaku a bušení srdce ze stresu... po tom jsem byla absolutně frigidní sad

Ani největší radič všech radičů přes vztahy MUDr. Plzák neušel rozvodu. /z jedné netové diskuse/

Není tady

#37 1. 4. 2008 18:39

Opheliaa
♥♥♥♥---

balonek napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Jak to tady tak všechno čtu, tak si myslím, že to normální není.
Jasně - někdo má přímo sexuologické problémy, někdo bere antidepresiva, někdo má cukrovku, stres, vysokej tlak, atd. Třeba já mám vysokej tlak a už léta na to beru prášky. Ale co nedokážu pochopit je to, že někdo, podle vašich slov zdravej, nemá chu na sex v 25 (plus mínus několika málo) letech. Nemůže bejt, holky, chybka i tak trošku ve vás? Ona totiž je taky potřeba chlapa na sex trošku naladit, a ne jen si jít lehnout po vykoupání nahá do postele a s napětím čekat, co on udělá... (tímto nijak nekritizuji, jen se zamýšlím...) Nejen žena, ale i muž potřebuje určitou "předehru"....

Mikešku, i když nevěříš, jsou tací a žena je v tom kolikrát nevinně, to bys křivdil. kapitulation Ale píšu ti kvůli něčemu jinému...
Mám na tebe prosbičku, takovej dotaz, čtu, že mᚠvysoký tlak a bereš dlouhodobě léky. (Což můj drahoušek taky, prý od dvaceti a teď je mu o třicet let víc). To má asi taky dost  vliv na sexuální život, což? Tedy to braní léků. A to brzdí fyzicky a potažmo i psychicky, jakože člověk ani nemá chu?! tongue Děkuji za odpověď. On mi tvrdí, že "mu to vadí"...tedy situace, ale já mám takový nejasný dojem, že mu to snad vadí jen kvůli mě (že jako z ohledu na mé potřeby) a že by to  - být to jen na něm - sám i zabalil...

Balonku, co já vím, tak když bere člověk zrovna ty určitý blbý léky na vysokej tlak (prý všechny sexu neškodí, jenom některé druhy ano), tak prostě necítíš nic, jako by ti někdo vypnul vnímání vlastního těla. Prostě se ti sníží tlak a neprokrvuje se ti to, co by se ti při sexu prokrvovat mělo, a to platí jak u chlapa, tak u ženské. Takže vnímáno očima ženy: tvůj milý ti dělá sex, a ty se u toho cítíš, jako by to dělal snad někomu jinýmu, nebo co, protože ty absolutně, ale absolutně nic necítíš a nic ti to nedělá.

(a to já jsem teda extra žhavá osoba)

Ani největší radič všech radičů přes vztahy MUDr. Plzák neušel rozvodu. /z jedné netové diskuse/

Není tady

#38 1. 4. 2008 18:50

maricka
♥♥♥♥♥--

Ophelie, tak to mohu jedině potvrdit... Jen já ty chutě mám třeba ještě i psychické... Ale když si vzpomenu, že mi to stejně nic nedělalo, tak si raději nechám zajít svou "psychickou" chu...

Není tady

#39 2. 4. 2008 14:32

balonek
♥♥♥♥---

Mikeš napsal(a):

balonek napsal(a):

No hádej co bere Mikešku - fakt Trimepranol tummenupp  No, to je pěkný...

Není tady

#40 2. 4. 2008 14:38

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

shiden napsal(a):

Tak to já mám nízký tlak, už se mi několikrát stalo, že se mi čtvrt, půlhodiny po tom zatočila hlava.

to chce panáka proto hurá do hospody:) Tam příjemnou obsluhu hore bez a hned je po motání smile

Upravil(a) Pisatel (2. 4. 2008 14:38)

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#41 2. 4. 2008 14:43

balonek
♥♥♥♥---

Moc děkuju, přetlumočím mu vaše zkušennosti... storstark

Není tady

#42 2. 4. 2008 17:06

Eliska23
♥♥♥----

janeta napsal(a):

Ano já a nic jiného mi nezbývá,ale muž je z důvodů zdravotních neschopný sexu,ale bohužel odmítá i jakékoliv intimnosti byt jen city.Je mi 34 a jsem úplně na dně to nikdo nemůže pochopit jak mi je.A le já žiju v celibátu

Janeto otevri oci! Tvuj zivot mu nenalezi. V zivote musis hledat tvoje stesti a nestarej se o sobce.

Není tady

#43 12. 4. 2008 21:08

xixaof
♥------

Ahojky,řeším právě taky tento problém-jsem s partnerem 3 roky a už od začátku vztahu nemá zájem o sex tak max. 1 x za měsíc. Moc mě to trápí, x-krát  jsme se kvůli tomu pohádali a to on pak čekal večer nahý v posteli, jenže když je to vynucené, tak se mi pak už do toho taky nechce. Byla jsem v poradně, tam doporučili sexuologa, ale partner je přesvědčený, že žádný problém nemá a nᚠvztah mu takhle vyhovuje, já mám ale pocit, že žijeme jako sourozenci - vše klape, ale nemáme sex. Nevím jak dál, řeším zda se s ním rozejít, nějak se k tomu neumím odhodlat. sad Díky za radu

Není tady

#44 12. 4. 2008 21:17

shiden
Host

xixaof napsal(a):

Ahojky,řeším právě taky tento problém-jsem s partnerem 3 roky a už od začátku vztahu nemá zájem o sex tak max. 1 x za měsíc. Moc mě to trápí, x-krát  jsme se kvůli tomu pohádali a to on pak čekal večer nahý v posteli, jenže když je to vynucené, tak se mi pak už do toho taky nechce. Byla jsem v poradně, tam doporučili sexuologa, ale partner je přesvědčený, že žádný problém nemá a nᚠvztah mu takhle vyhovuje, já mám ale pocit, že žijeme jako sourozenci - vše klape, ale nemáme sex. Nevím jak dál, řeším zda se s ním rozejít, nějak se k tomu neumím odhodlat. sad Díky za radu

On asi nic dělat nebude, je to jen na tobě, buď si zvykneš nebo ne....já bych asi zbláznil - 1x měsíčně.

#45 13. 4. 2008 7:42

xixaof
♥------

Takže ty by ses s partnerkou rozešel a nebo jak by jsi to řešil?

Není tady

#46 13. 4. 2008 12:11

maricka
♥♥♥♥♥--

Xixaof, řeš to podle sebe, ne podle druhých...každý si to stejně nakonec vyřešíme sám. U mně se ti zatím vyřešilo samo, přestala jsem mít kvůli práškům chu já (ne vždy budeš mít větší chu než on)...snad. A pokud ano, pokud jsi svobodná a moc Tě to trápí, raději je lepší se rozejít. Nebo pak další varianta - zjisti, proč mu to tak málo stačí, buď nemá tak velkou sexuální potřebu, nebo je líný...nebo je nemocný.

Není tady

#47 13. 4. 2008 20:10

commex
♥♥♥----
Místo: Ostrava

Lidičky,lidičky..... neutral
Ono se to dobře radí(i když v dobrém)...Jenže to asi nepochopí človíček,který si to nevyzkouší na vlastní kůži....Je pravda,že se to dá řešit různě a nejspíš ten,kdo se právě tímhle problémem trápí,by to nejraději vyřešil hned,protože mu z toho jistě hrabe(a vím o čem mluvím),ale pokud nechceme řešit věci zkratovitě a díváme se ještě k tomu kolem sebe,jako například,že máme děti,které visí na obou rodičích,je to o to t잚í řešit tyhle problémy rozchodem...Přesto,že život s partnerem-manželem-manželkou bez sexu je velmi,velmi ubíjející...Žít pouze v přání a představách,co se sexu týče....Brrrrrr...Taky to asi nějak budu muset řešit...A vlastně nevím jak..... sad

Není tady

#48 14. 4. 2008 14:56

Eliska23
♥♥♥----

NO a co takhle si najit mileca? Ja nad tim premyslim us davno, ale nevim jestli by se neco vyresilo. tongue

Není tady

#49 14. 4. 2008 15:06

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

To je vytloukání klínu klínem. Osobně:nepřibralas moc a nejsi manželovi  s prominutím eklhaft?
Vím, že to zní hnusně cynicky, ale  u nás to bohužel  byl jeden z důvodů sexuálního nezájmu.... usch spíš výmluva, když si našel milenku.

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#50 14. 4. 2008 15:11

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Regi, to je důvod.... roll
Nesnáším, když si pánové nevidí na špičku nosu. Oni jsou stále mladí, stále vlasatí a bez pupku....
Hm, a málokterou ženu nemrzí, že ztloustne... ach jo.

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí