18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já vím, e to nechápe, také to nechápu, Mio, ale hold má asi nií sexuální potřebu... Moná na to má něco vliv, ale pokud u je takový odjakiva, tak to nezmění..leda nějak léky na podporu sexuální chuti, pokud bude souhlasit a pokud vůbec fungují, ale asi ano...
Není tady
Teď bere Argin Max...u 14 dní, tak uvidíme co dál. Ptala jsem se ho, jestli ti kluci v tom nehrajou ňákou roli, ale to se urazil - jak mě prej takový věci můou napadnout. Ale to co píe Maričko...tak to mi říká taky. Prej to prostě k ivotu nepotřebuje a je mu líp, kdy se můe třeba jen přitulit.
Není tady
balonek napsal(a):
Mám na tebe prosbičku, takovej dotaz, čtu, e má vysoký tlak a bere dlouhodobě léky. (Co můj drahouek taky, prý od dvaceti a teď je mu o třicet let víc). To má asi taky dost vliv na sexuální ivot, co? Tedy to braní léků. A to brzdí fyzicky a potamo i psychicky, jakoe člověk ani nemá chu?
Já beru léky na tlak asi 15 let. Nikdy jsem neměl tlak nějak extrémně vysokej, proto nemusím uívat nějaké silné léky, beru Betaxu 20, jednu tabletku ráno a ádné poruchy erekce nepozoruju. Chu na sex u mě klesá spí věkem ne prákama, řekl bych, ale nijak dramatický to není... miluji se 2-3x týdně v průměru... (ale je fakt, e mívám někdy období, kdy mi to stačí tak 1x za 14 dní - nevím čím to je, ale prákama určitě ne, protoe ty beru furt).
Není tady
Mike napsal(a):
balonek napsal(a):
Mám na tebe prosbičku, takovej dotaz, čtu, e má vysoký tlak a bere dlouhodobě léky. (Co můj drahouek taky, prý od dvaceti a teď je mu o třicet let víc). To má asi taky dost vliv na sexuální ivot, co? Tedy to braní léků. A to brzdí fyzicky a potamo i psychicky, jakoe člověk ani nemá chu?
Já beru léky na tlak asi 15 let. Nikdy jsem neměl tlak nějak extrémně vysokej, proto nemusím uívat nějaké silné léky, beru Betaxu 20, jednu tabletku ráno a ádné poruchy erekce nepozoruju. Chu na sex u mě klesá spí věkem ne prákama, řekl bych, ale nijak dramatický to není... miluji se 2-3x týdně v průměru... (ale je fakt, e mívám někdy období, kdy mi to stačí tak 1x za 14 dní - nevím čím to je, ale prákama určitě ne, protoe ty beru furt).
Souhlas, ani u enských to nesniuje touhu na sex , beru práky na tlak asi taky 15 let (jsme vysokotlací vichni, mám k tomu dispozice) a nikdy to neovlivnilo sexuální apetit...
Není tady
Misa napsal(a):
Ahojky....teď nevím kde mám začít, ale asi tím, e potíe se sexem máme celou dobu, co jsme spolu. Ale první rok jsem to tak nepociovala, protoe jsem byla na intru, take jsme spolu spali jen o víkendu. Dřív jsme se kvůli tomu hodně hádali...teď u se to snaíme řeit, protoe mě to docela dost trápí. Bohuel nemasturbuje, to vím na 100%. A s tou snahou z naí ( holčičí) strany...nevím co vechno mám dělat...dřív jsem začínala furt já, ale po kadém odmítnutí jsem začala mít strach, e mi zase řekne "nech mě". Nosila jsem domu časopisy s erotickým spodním prádlem, aby mi pomohl vybrat, co by se mu na mě nejvíc líbilo...na to mi řekl, e na takový blbosti není. V sexu máme snad u úplně vechno za sebou...mluvili jsme o tom, co má rád...a říkala jsem mu, e s ním budu dělat vechno, co by se mu líbilo...na to mi řekl, e mu to vyhovuje tak jak to je, ale nemusí to být kadý den...fajn, to beru. Ale nechápu, jak to můe vydret 14 dní. Děkuji zatím vem...zatím se mějte
Některý paka to vydrí i dýl ne 14 dní sorry...
Není tady
Račice dračice napsal(a):
Mike napsal(a):
balonek napsal(a):
Souhlas, ani u enských to nesniuje touhu na sex , beru práky na tlak asi taky 15 let (jsme vysokotlací vichni, mám k tomu dispozice) a nikdy to neovlivnilo sexuální apetit...
Aha...take v naem případě "zástupný problém"
Není tady
balonek napsal(a):
Některý paka to vydrí i dýl ne 14 dní sorry...
Jo, to kdy jsem bral antidepresiva, vydrel jsem pomalu půl roku.... ale tam se to dá asi pochopit...
Není tady
balonek napsal(a):
Pozor, to se nedá asi takhle mahem zhodnotit.
Kamarád bral na vysoký tlak Trimepranol (nebo tak nějak). Pak si el jednou lehnout na pár dní do pitálu, a kdy tam doktorovi říkal, jaké práky pravidelně uívá, tak pan MUDr. se hodně divil, e mu obvoďák předepsal právě tento lék, protoe po něm prý poruchy erekce být mohou. I kdy - u vás to je o porue erekce nebo o nechuti k sexu? Teď si zrovna nevzpomínám...
Není tady
Tak to já mám nízký tlak, u se mi několikrát stalo, e se mi čtvrt, půlhodiny po tom zatočila hlava.
No, me jednou pritel jako vymluvu rekl, ze nemuze, protoze by se mu zvysil tlak, ze mu to doktor zakazal . Hlavne ze v posilovne mu vysokej tlak nevadi...
Upravil(a) venue (1. 4. 2008 17:58)
Není tady
Mike napsal(a):
balonek napsal(a):
Kamarád bral na vysoký tlak Trimepranol (nebo tak nějak). Pak si el jednou lehnout na pár dní do pitálu, a kdy tam doktorovi říkal, jaké práky pravidelně uívá, tak pan MUDr. se hodně divil, e mu obvoďák předepsal právě tento lék, protoe po něm prý poruchy erekce být mohou. I kdy - u vás to je o porue erekce nebo o nechuti k sexu? Teď si zrovna nevzpomínám...
JJ, Trimepranol je svinstvo... jeden čas jsem ho přechodně brala kvůli zvýenýmu krevnímu tlaku a buení srdce ze stresu... po tom jsem byla absolutně frigidní
Není tady
balonek napsal(a):
Mike napsal(a):
Jak to tady tak vechno čtu, tak si myslím, e to normální není.
Jasně - někdo má přímo sexuologické problémy, někdo bere antidepresiva, někdo má cukrovku, stres, vysokej tlak, atd. Třeba já mám vysokej tlak a u léta na to beru práky. Ale co nedokáu pochopit je to, e někdo, podle vaich slov zdravej, nemá chu na sex v 25 (plus mínus několika málo) letech. Nemůe bejt, holky, chybka i tak troku ve vás? Ona toti je taky potřeba chlapa na sex troku naladit, a ne jen si jít lehnout po vykoupání nahá do postele a s napětím čekat, co on udělá... (tímto nijak nekritizuji, jen se zamýlím...) Nejen ena, ale i mu potřebuje určitou "předehru"....Mikeku, i kdy nevěří, jsou tací a ena je v tom kolikrát nevinně, to bys křivdil. Ale píu ti kvůli něčemu jinému...
Mám na tebe prosbičku, takovej dotaz, čtu, e má vysoký tlak a bere dlouhodobě léky. (Co můj drahouek taky, prý od dvaceti a teď je mu o třicet let víc). To má asi taky dost vliv na sexuální ivot, co? Tedy to braní léků. A to brzdí fyzicky a potamo i psychicky, jakoe člověk ani nemá chu?! Děkuji za odpověď. On mi tvrdí, e "mu to vadí"...tedy situace, ale já mám takový nejasný dojem, e mu to snad vadí jen kvůli mě (e jako z ohledu na mé potřeby) a e by to - být to jen na něm - sám i zabalil...
Balonku, co já vím, tak kdy bere člověk zrovna ty určitý blbý léky na vysokej tlak (prý vechny sexu nekodí, jenom některé druhy ano), tak prostě necítí nic, jako by ti někdo vypnul vnímání vlastního těla. Prostě se ti sníí tlak a neprokrvuje se ti to, co by se ti při sexu prokrvovat mělo, a to platí jak u chlapa, tak u enské. Take vnímáno očima eny: tvůj milý ti dělá sex, a ty se u toho cítí, jako by to dělal snad někomu jinýmu, nebo co, protoe ty absolutně, ale absolutně nic necítí a nic ti to nedělá.
(a to já jsem teda extra havá osoba)
Není tady
Ophelie, tak to mohu jedině potvrdit... Jen já ty chutě mám třeba jetě i psychické... Ale kdy si vzpomenu, e mi to stejně nic nedělalo, tak si raději nechám zajít svou "psychickou" chu...
Není tady
Mike napsal(a):
balonek napsal(a):
No hádej co bere Mikeku - fakt Trimepranol No, to je pěkný...
Není tady
shiden napsal(a):
Tak to já mám nízký tlak, u se mi několikrát stalo, e se mi čtvrt, půlhodiny po tom zatočila hlava.
to chce panáka proto hurá do hospody:) Tam příjemnou obsluhu hore bez a hned je po motání
Upravil(a) Pisatel (2. 4. 2008 14:38)
Není tady
Moc děkuju, přetlumočím mu vae zkuennosti...
Není tady
janeta napsal(a):
Ano já a nic jiného mi nezbývá,ale mu je z důvodů zdravotních neschopný sexu,ale bohuel odmítá i jakékoliv intimnosti byt jen city.Je mi 34 a jsem úplně na dně to nikdo nemůe pochopit jak mi je.A le já iju v celibátu
Janeto otevri oci! Tvuj zivot mu nenalezi. V zivote musis hledat tvoje stesti a nestarej se o sobce.
Není tady
Ahojky,řeím právě taky tento problém-jsem s partnerem 3 roky a u od začátku vztahu nemá zájem o sex tak max. 1 x za měsíc. Moc mě to trápí, x-krát jsme se kvůli tomu pohádali a to on pak čekal večer nahý v posteli, jene kdy je to vynucené, tak se mi pak u do toho taky nechce. Byla jsem v poradně, tam doporučili sexuologa, ale partner je přesvědčený, e ádný problém nemá a ná vztah mu takhle vyhovuje, já mám ale pocit, e ijeme jako sourozenci - ve klape, ale nemáme sex. Nevím jak dál, řeím zda se s ním rozejít, nějak se k tomu neumím odhodlat. Díky za radu
Není tady
xixaof napsal(a):
Ahojky,řeím právě taky tento problém-jsem s partnerem 3 roky a u od začátku vztahu nemá zájem o sex tak max. 1 x za měsíc. Moc mě to trápí, x-krát jsme se kvůli tomu pohádali a to on pak čekal večer nahý v posteli, jene kdy je to vynucené, tak se mi pak u do toho taky nechce. Byla jsem v poradně, tam doporučili sexuologa, ale partner je přesvědčený, e ádný problém nemá a ná vztah mu takhle vyhovuje, já mám ale pocit, e ijeme jako sourozenci - ve klape, ale nemáme sex. Nevím jak dál, řeím zda se s ním rozejít, nějak se k tomu neumím odhodlat. Díky za radu
On asi nic dělat nebude, je to jen na tobě, buď si zvykne nebo ne....já bych asi zbláznil - 1x měsíčně.
Take ty by ses s partnerkou rozeel a nebo jak by jsi to řeil?
Není tady
Xixaof, ře to podle sebe, ne podle druhých...kadý si to stejně nakonec vyřeíme sám. U mně se ti zatím vyřeilo samo, přestala jsem mít kvůli prákům chu já (ne vdy bude mít větí chu ne on)...snad. A pokud ano, pokud jsi svobodná a moc Tě to trápí, raději je lepí se rozejít. Nebo pak dalí varianta - zjisti, proč mu to tak málo stačí, buď nemá tak velkou sexuální potřebu, nebo je líný...nebo je nemocný.
Není tady
Lidičky,lidičky.....
Ono se to dobře radí(i kdy v dobrém)...Jene to asi nepochopí človíček,který si to nevyzkouí na vlastní kůi....Je pravda,e se to dá řeit různě a nejspí ten,kdo se právě tímhle problémem trápí,by to nejraději vyřeil hned,protoe mu z toho jistě hrabe(a vím o čem mluvím),ale pokud nechceme řeit věci zkratovitě a díváme se jetě k tomu kolem sebe,jako například,e máme děti,které visí na obou rodičích,je to o to těí řeit tyhle problémy rozchodem...Přesto,e ivot s partnerem-manelem-manelkou bez sexu je velmi,velmi ubíjející...ít pouze v přání a představách,co se sexu týče....Brrrrrr...Taky to asi nějak budu muset řeit...A vlastně nevím jak.....
Není tady
NO a co takhle si najit mileca? Ja nad tim premyslim us davno, ale nevim jestli by se neco vyresilo.
Není tady
To je vytloukání klínu klínem. Osobně:nepřibralas moc a nejsi manelovi s prominutím eklhaft?
Vím, e to zní hnusně cynicky, ale u nás to bohuel byl jeden z důvodů sexuálního nezájmu.... spí výmluva, kdy si nael milenku.
Není tady
Regi, to je důvod....
Nesnáím, kdy si pánové nevidí na pičku nosu. Oni jsou stále mladí, stále vlasatí a bez pupku....
Hm, a málokterou enu nemrzí, e ztloustne... ach jo.
Není tady