1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Zajímalo by mě, u to tady vpodstatě několikrát bylo, zda-li někdo z nějakých důvodů (zdravotních, psychických, vyí věk partnera) rezignoval na sex, smířil se s tímto faktem, a udruje vztah tak nějak v celibátu, i kdy ve dvojici?
Není tady
Ano ze zdravotních i psych.důvodu ve věku 26 já a mana 27 neijeme sex. a jde nám to oboum u pěkně na mozek
Poslední tulení se styxkem bylo cca 2 měsíce zpět a jinak provozujem velmi zřídka jen to tulení poněvad mám velmi riz.těh a i při pouhém vzruení jsem ze začátku začala krvácet a nyní mám kontrakce,ale u jdeme do finále ,ale je to na bednu......
Není tady
No ale keny, u vás je vysoká pravdepodobnos, e sa to raz(mono dokonca v dohžadnom čase) skončí...
Není tady
No to jooooooo u se nemůu -nemůeme dočkat...u nás je to přechodné sice dlouhé ,ale nezbytné a kdy vidí jak mi pochoduje pupek a mimi tam s sebou hází vyplatí se počkat je to jiné u nás ne u někoho s opravdovím problémem....
Není tady
To to je takové optimistické čekání,
. Drím palce
!!! Jsem myslela ty tristnějí případy... v lepím případě...věkem vyumí tyto tuby do ztracena. Pánové se dávají na budhistickou filosofii (R. Gere ad.) Včera jsem četla rozhovor s umělce, kterému je lehce po padesátce, a takté si tyto slasti prý ji odil a zbytečně by ho zdrovaly od tvořivé práce...Dle fotky stále "přitalivý pán v nejlepích letech"...ve svém okolí znám pány od padesáti vý, kteří to zalomili té. Připadá mi, e je jich víc, ne těch jurů, co plodí kolem 80ky potomky.........
No, já u blábolím, u mi z toho hrabe. Asi se obrátím na nějaké gerontologické fórum se svám "výzkumem"... Já jen, jestli se má člověk smířit, e je to nový "civilizační trend": pánové po padesátce mají vechny moné zábavy vyjma sexu (odpočtuli období tokání) nebo je to mým chybným výběrem...
Není tady
Balonku, já znám zase víc těch po padesátce, kteří to nezalomili. Ale k tomu původnímu dotazu - umím si představit, e bych se svým současným partnerem dokázala ít i bez sexu. Pro mě to není tím základním ve vztahu. (Ale nevím, jak by se s tím smířil on ).
Není tady
Vztah bez sexu si představit dokáu, ale pokud by to nebylo kvůli u zmiňovaným zdravotním důvodům, tak bych asi pátrala po příčině (případ s překročením padesátky se nás s partnerem zatím netýká ).
Jinak, kdy u se tu mluví o pánech po padesátce, můu do pléna hodit vlastního dědečka (vdovce), který má i s edesátkou na krku přítelkyně u kterých často nocuje
Není tady
Ano já a nic jiného mi nezbývá,ale mu je z důvodů zdravotních neschopný sexu,ale bohuel odmítá i jakékoliv intimnosti byt jen city.Je mi 34 a jsem úplně na dně to nikdo nemůe pochopit jak mi je.A le já iju v celibátu
Není tady
A jestli ti nevadí tahle otázka, o jaké zdravotní důvody jde?
Není tady
Můj mu má rakovinu varlat a jedno mu museli odebrat.Sex prostě nejde a,kdy u se to povedlo zase z toho nic není a on vůbec nic necítí,ale vůbec nic.Jsem moc zoufalá,protoe ho mám ráda a on mi nedává ani náznak citu kolikrát jsem mu to u polopaticky podala,ale háu hrách na stěnu.Jetě k tomu vím,e si psal s enou,ale co tam mezi nimi proběhlo on říká,e to byl omyl,ale já u vím víc.Vůbec nevím co mám dělat
Není tady
Pokud je na Tebe hnusný a dělá schválnosti, tak odejít, pokud nemáte děti. Jinak...těko říci, snad by se nade mnou slitoval a dovolil mi milence...nechtěla bych jej opustit jen kvůli nemoci...
Není tady
janeta napsal(a):
Můj mu má rakovinu varlat a jedno mu museli odebrat.Sex prostě nejde a,kdy u se to povedlo zase z toho nic není a on vůbec nic necítí,ale vůbec nic.Jsem moc zoufalá,protoe ho mám ráda a on mi nedává ani náznak citu kolikrát jsem mu to u polopaticky podala,ale háu hrách na stěnu.Jetě k tomu vím,e si psal s enou,ale co tam mezi nimi proběhlo on říká,e to byl omyl,ale já u vím víc.Vůbec nevím co mám dělat
Ty a co zkusit psychologa, sexuologa? Rakovina varlat jednak sama o osobě něco naznačuje, ale je to doivotní handikep a tam by měli pomoc odborníci a to zejména jemu potamo i tobě. Přiznám se, e jako mui by se mi, by se enou milující a partnerkou "na ivot a smrt", v prvním okamiku "s hrdostí muského "ega"", těko hovořilo nebo vlastně nejsem mu v pravém slova smyslu. Moná, e je to "hrdý a silný mu" nevím jen usuzuji, který tento nedostatek nechce "projevit" stáhl se do sebe, moná onen kontakt byl zjistit jak ti to sdělit (nevím). Přeje si aby to krásné zůstalo a .... (Také jsem řeil podobný problém ne sice v oblasti sexuální ale trvalého pokození zdraví a také jsem to neustál. Je to vak běh na dlouhou tra. Zkuste odborníky. Pak je vdy čas na dalí řeení.
Není tady
Dá se to, pokud má ten vztah jinou společnou náplň.
On toti VĚTINOU vadí víc ten pocit, e po mně partner netouí - tak, z principu, ne e by dotyčnému vyloeně chyběl ten fyzický sex
Není tady
Dovedu si to představit docela dobře. Mně by to vyhovovalo, ale jetě najít partnera, kterému taky. mui mají v tomhle hrozný problém, berou sex jako nějaký sport nebo ukázku toho, e jsou vitální a e za něco stojí. Pokud jsou impotentní, tak to berou děsně tragicky.
Já si představuji vztah, kdy jsou tam něnosti typu vodění se za ruku, pohlazení, přivinutí, polibek (bez po*ného strkání jazyka do úst), ale na sex nemá nikdo chu. Myslím si ale, e je to jen iluze.
Není tady
Děkuji vám vem,ale děti máme dceru 12 let.To co píe pisatel je pravda a moc mu děkuji za jeho názor,ale mue k psychologovi ani sexuologovi nelze dostat.Proila jsem si svou tryznu,ne jsem ho dostala k urologům.Trvalo mi to 2 měsíce.Operovali ho hned ten den nechal si to dost zanedbat.Z doktorů má husí kůi a v nemocnici byl poprvé a muka.Ráno v 1hod.mi psal z nemocnice jestli si ho vezmu domů.Mám ho moc ráda a já bych se dokázala smířit s ivotem bez sexu,ale bez citu,něhy a porozumění je můj ivot na nic.A no já potřebuji jen to pohlazení,jsem rád,e si semnou,ale to není.Milence to ne nesmím ani za kamarádkou,kontroluje mi telefon.Píe mi jeden kamarád hrůza jaké dělá árlivé scény i,kdy nechápu proč,protoe jsem snad 1000krát řekla,e chci být sním,ale musí on mi taky něco dát.Chce ít semnou,ale jako bratr a sestra,protoe fyzicky mě nechce a já strádám.Jo a psychologovi jdu já aspon mě někam nasměruje.Jste moc hodní a jsem ráda,e se mohu někomu svěřit díky vem
Není tady
Ahoj...jsem tu nová a hned o moc klidnějí. Koukám, e nejsem jediná, kdo má tyhle problémy. Je mi 24 let a s přítelem jsem 6 let. Bohuel mu ale posledních 5 let stačí sex tak jednou za 7-14 dní a já, sexuchtivá osůbka, jsem u úplně zoufalá. Poraďte prosím někdo...co s tím??? K doktorovi jít ale nechce a nemocný taky není...ale já si říkám, e to není normální, aby mladý chlap neměl chu na sex. Zatím pa pa
Není tady
Miso, je to normální...kadý jsme jiný... A sám masturbuje?
Není tady
Jak to tady tak vechno čtu, tak si myslím, e to normální není.
Jasně - někdo má přímo sexuologické problémy, někdo bere antidepresiva, někdo má cukrovku, stres, vysokej tlak, atd. Třeba já mám vysokej tlak a u léta na to beru práky. Ale co nedokáu pochopit je to, e někdo, podle vaich slov zdravej, nemá chu na sex v 25 (plus mínus několika málo) letech. Nemůe bejt, holky, chybka i tak troku ve vás? Ona toti je taky potřeba chlapa na sex troku naladit, a ne jen si jít lehnout po vykoupání nahá do postele a s napětím čekat, co on udělá... (tímto nijak nekritizuji, jen se zamýlím...) Nejen ena, ale i mu potřebuje určitou "předehru"....
Není tady
Misa napsal(a):
Ahoj...jsem tu nová a hned o moc klidnějí. Koukám, e nejsem jediná, kdo má tyhle problémy. Je mi 24 let a s přítelem jsem 6 let. Bohuel mu ale posledních 5 let stačí sex tak jednou za 7-14 dní a já, sexuchtivá osůbka, jsem u úplně zoufalá. Poraďte prosím někdo...co s tím??? K doktorovi jít ale nechce a nemocný taky není...ale já si říkám, e to není normální, aby mladý chlap neměl chu na sex. Zatím pa pa
Mío, a jak často to bylo dřív? a vyhovovala vám oběma původní frekvence? ono marná sláva, obvykle je ten sex nejčastějí v začátcích vztahu, pak ta frekvence klesne... jestli je to normální... nevím. Kadýmu vyhovuje něco jinýho, take pro někoho to normální a zcela přijatelný bude, pro sexuálně havějí osoby asi nikoli...
Není tady
Njn, Mikei, ale jsou i takové případy, kdy se ena můe snait ladit sebevíc a je to marný... je to marný ... je to marný Zrovna tak to platí i opačným směrem pro mue.
Toto vlákno je postaveno na nevyřčené otázce - co dělat, jak se zachovat a jaké stanovisko zaujmout k faktu, e jeden z páru (lhostejno zda mu či ena) není z jakýchkoliv důvodů schopen či ochoten praktikovat sex, jestli druhý z páru absencí sexu strádá či se dotyčná dvojice se stavem věcí smířila...atd. atd.
Není tady
Kiara napsal(a):
Njn, Mikei, ale jsou i takové případy, kdy se ena můe snait ladit sebevíc a je to marný... je to marný ... je to marný
Zrovna tak to platí i opačným směrem pro mue.
Jasně - já to myslel spí akademicky, ne e bych tady chtěl rozvinout nějakou kontroverzní diskusi. Vzpomněl jsem si na nae mladí léta - nejdřív jsem chtěl pořád já a ena ne, pak (kupodivu po porodu) zase chtěla ena a já ne, pak bylo období, kdy tak nějak nechtěl moc nikdo a nakonec se to ustálilo na nějakém rozumném konsensu... jen ale furt nepochopím, jak 25-letej kluk najednou nechce u..., u mě to byl naprostej vrchol mýho sex. ivota (druhej přiel a teď, po 20 letech
)
Není tady
u mně rozhodně neplatí, e sex je nejčastějí a nejlepí v začátcích vztahu - to jsme neměli svoje soukromí, navíc i přes antikoncepci přetrvával strach z nechtěného těhotenství, a taky jsem nebyla moc vyrovnaná a spokojená sama se sebou, jak po stránce fyzické, tak i psychické
a po několika letech se stále stejným partnerem se mi podařilo (hodně pomalu, ale zato jistě a snad napořád) odstranit vecky bloky a mindráky, a i kdy i předtím jsem měla chu experimentovat a objevovat, teprve poslední cca rok si to opravdu uívám se vím vudy, bez přemýlení, e tam mi někde neesteticky vykukují peky a tak podobně...
jinak k původní otázce - s manelem bych pravděpodobně bez sexu vydrela, vztah s ním mi dává hodně i "netělesně", i kdy by to bylo hodně těký - no, proto taky píu pravděpodobně, e jo... i kdy, zatím nemám nejmení důvod si myslet, e k tomu někdy dojde
Není tady
Mike napsal(a):
Jak to tady tak vechno čtu, tak si myslím, e to normální není.
Jasně - někdo má přímo sexuologické problémy, někdo bere antidepresiva, někdo má cukrovku, stres, vysokej tlak, atd. Třeba já mám vysokej tlak a u léta na to beru práky. Ale co nedokáu pochopit je to, e někdo, podle vaich slov zdravej, nemá chu na sex v 25 (plus mínus několika málo) letech. Nemůe bejt, holky, chybka i tak troku ve vás? Ona toti je taky potřeba chlapa na sex troku naladit, a ne jen si jít lehnout po vykoupání nahá do postele a s napětím čekat, co on udělá... (tímto nijak nekritizuji, jen se zamýlím...) Nejen ena, ale i mu potřebuje určitou "předehru"....
Mikeku, i kdy nevěří, jsou tací a ena je v tom kolikrát nevinně, to bys křivdil. Ale píu ti kvůli něčemu jinému...
Mám na tebe prosbičku, takovej dotaz, čtu, e má vysoký tlak a bere dlouhodobě léky. (Co můj drahouek taky, prý od dvaceti a teď je mu o třicet let víc). To má asi taky dost vliv na sexuální ivot, co? Tedy to braní léků. A to brzdí fyzicky a potamo i psychicky, jakoe člověk ani nemá chu?! Děkuji za odpověď. On mi tvrdí, e "mu to vadí"...tedy situace, ale já mám takový nejasný dojem, e mu to snad vadí jen kvůli mě (e jako z ohledu na mé potřeby) a e by to - být to jen na něm - sám i zabalil...
Není tady
Ahojky....teď nevím kde mám začít, ale asi tím, e potíe se sexem máme celou dobu, co jsme spolu. Ale první rok jsem to tak nepociovala, protoe jsem byla na intru, take jsme spolu spali jen o víkendu. Dřív jsme se kvůli tomu hodně hádali...teď u se to snaíme řeit, protoe mě to docela dost trápí. Bohuel nemasturbuje, to vím na 100%. A s tou snahou z naí ( holčičí) strany...nevím co vechno mám dělat...dřív jsem začínala furt já, ale po kadém odmítnutí jsem začala mít strach, e mi zase řekne "nech mě". Nosila jsem domu časopisy s erotickým spodním prádlem, aby mi pomohl vybrat, co by se mu na mě nejvíc líbilo...na to mi řekl, e na takový blbosti není. V sexu máme snad u úplně vechno za sebou...mluvili jsme o tom, co má rád...a říkala jsem mu, e s ním budu dělat vechno, co by se mu líbilo...na to mi řekl, e mu to vyhovuje tak jak to je, ale nemusí to být kadý den...fajn, to beru. Ale nechápu, jak to můe vydret 14 dní. Děkuji zatím vem...zatím se mějte
Není tady
A není na kluky?
Není tady