29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zajímalo by mě, už to tady vpodstatě několikrát bylo, zda-li někdo z nějakých důvodů (zdravotních, psychických, vyšší věk partnera) rezignoval na sex, smířil se s tímto faktem, a udržuje vztah tak nějak v celibátu, i když ve dvojici?
Není tady
Ano ze zdravotních i psych.důvodu ve věku 26 já a manža 27 nežijeme sex. a jde nám to oboum už pěkně na mozek
Poslední tulení se styxkem bylo cca 2 měsíce zpět a jinak provozujem velmi zřídka jen to tulení poněvadž mám velmi riz.těh a i při pouhém vzrušení jsem ze začátku začala krvácet a nyní mám kontrakce,ale už jdeme do finále ,ale je to na bednu......
Není tady
No ale keny, u vás je vysoká pravdepodobnosť, že sa to raz(možno dokonca v dohľadnom čase) skončí...
Není tady
No to jooooooo už se nemůžu -nemůžeme dočkat...u nás je to přechodné sice dlouhé ,ale nezbytné a když vidíš jak mi pochoduje pupek a mimi tam s sebou hází vyplatí se počkat je to jiné u nás než u někoho s opravdovím problémem....
Není tady
To to je takové optimistické čekání,
. Držím palce
!!! Jsem myslela ty tristnější případy... v lepším případě...věkem vyšumí tyto tužby do ztracena. Pánové se dávají na budhistickou filosofii (R. Gere ad.) Včera jsem četla rozhovor s umělce, kterému je lehce po padesátce, a taktéž si tyto slasti prý již odžil a zbytečně by ho zdržovaly od tvořivé práce...Dle fotky stále "přitažlivý pán v nejlepších letech"...ve svém okolí znám pány od padesáti výš, kteří to zalomili též. Připadá mi, že je jich víc, než těch jurů, co plodí kolem 80ky potomky.........
No, já už blábolím, už mi z toho hrabe. Asi se obrátím na nějaké gerontologické fórum se svám "výzkumem"... Já jen, jestli se má člověk smířit, že je to nový "civilizační trend": pánové po padesátce mají všechny možné zábavy vyjma sexu (odpočtuli období tokání) nebo je to mým chybným výběrem...
Není tady
Balonku, já znám zase víc těch po padesátce, kteří to nezalomili. Ale k tomu původnímu dotazu - umím si představit, že bych se svým současným partnerem dokázala žít i bez sexu. Pro mě to není tím základním ve vztahu. (Ale nevím, jak by se s tím smířil on ).
Není tady
Vztah bez sexu si představit dokážu, ale pokud by to nebylo kvůli už zmiňovaným zdravotním důvodům, tak bych asi pátrala po příčině (případ s překročením padesátky se nás s partnerem zatím netýká ).
Jinak, když už se tu mluví o pánech po padesátce, můžu do pléna hodit vlastního dědečka (vdovce), který má i s šedesátkou na krku přítelkyně u kterých často nocuje
Není tady
Ano já a nic jiného mi nezbývá,ale muž je z důvodů zdravotních neschopný sexu,ale bohužel odmítá i jakékoliv intimnosti byt jen city.Je mi 34 a jsem úplně na dně to nikdo nemůže pochopit jak mi je.A le já žiju v celibátu
Není tady
A jestli ti nevadí tahle otázka, o jaké zdravotní důvody jde?
Není tady
Můj muž má rakovinu varlat a jedno mu museli odebrat.Sex prostě nejde a,když už se to povedlo zase z toho nic není a on vůbec nic necítí,ale vůbec nic.Jsem moc zoufalá,protože ho mám ráda a on mi nedává ani náznak citu kolikrát jsem mu to už polopaticky podala,ale hážu hrách na stěnu.Ještě k tomu vím,že si psal s ženou,ale co tam mezi nimi proběhlo on říká,že to byl omyl,ale já už vím víc.Vůbec nevím co mám dělat
Není tady
Pokud je na Tebe hnusný a dělá schválnosti, tak odejít, pokud nemáte děti. Jinak...těžko říci, snad by se nade mnou slitoval a dovolil mi milence...nechtěla bych jej opustit jen kvůli nemoci...
Není tady
janeta napsal(a):
Můj muž má rakovinu varlat a jedno mu museli odebrat.Sex prostě nejde a,když už se to povedlo zase z toho nic není a on vůbec nic necítí,ale vůbec nic.Jsem moc zoufalá,protože ho mám ráda a on mi nedává ani náznak citu kolikrát jsem mu to už polopaticky podala,ale hážu hrách na stěnu.Ještě k tomu vím,že si psal s ženou,ale co tam mezi nimi proběhlo on říká,že to byl omyl,ale já už vím víc.Vůbec nevím co mám dělat
Ty a co zkusit psychologa, sexuologa? Rakovina varlat jednak sama o osobě něco naznačuje, ale je to doživotní handikep a tam by měli pomoc odborníci a to zejména jemu potažmo i tobě. Přiznám se, že jako muži by se mi, byť se ženou milující a partnerkou "na život a smrt", v prvním okamžiku "s hrdostí mužského "ega"", těžko hovořilo neboť vlastně nejsem muž v pravém slova smyslu. Možná, že je to "hrdý a silný muž" nevím jen usuzuji, který tento nedostatek nechce "projevit" stáhl se do sebe, možná onen kontakt byl zjistit jak ti to sdělit (nevím). Přeje si aby to krásné zůstalo a .... (Také jsem řešil podobný problém ne sice v oblasti sexuální ale trvalého poškození zdraví a také jsem to neustál. Je to však běh na dlouhou trať. Zkuste odborníky. Pak je vždy čas na další řešení.
Není tady
Dá se to, pokud má ten vztah jinou společnou náplň.
On totiž VĚTŠINOU vadí víc ten pocit, že po mně partner netouží - tak, z principu, než že by dotyčnému vyloženě chyběl ten fyzický sex
Není tady
Dovedu si to představit docela dobře. Mně by to vyhovovalo, ale ještě najít partnera, kterému taky. muži mají v tomhle hrozný problém, berou sex jako nějaký sport nebo ukázku toho, že jsou vitální a že za něco stojí. Pokud jsou impotentní, tak to berou děsně tragicky.
Já si představuji vztah, kdy jsou tam něžnosti typu vodění se za ruku, pohlazení, přivinutí, polibek (bez po*ného strkání jazyka do úst), ale na sex nemá nikdo chuť. Myslím si ale, že je to jen iluze.
Není tady
Děkuji vám všem,ale děti máme dceru 12 let.To co píše pisatel je pravda a moc mu děkuji za jeho názor,ale muže k psychologovi ani sexuologovi nelze dostat.Prožila jsem si svou tryznu,než jsem ho dostala k urologům.Trvalo mi to 2 měsíce.Operovali ho hned ten den nechal si to dost zanedbat.Z doktorů má husí kůži a v nemocnici byl poprvé a muka.Ráno v 1hod.mi psal z nemocnice jestli si ho vezmu domů.Mám ho moc ráda a já bych se dokázala smířit s životem bez sexu,ale bez citu,něhy a porozumění je můj život na nic.A no já potřebuji jen to pohlazení,jsem rád,že si semnou,ale to není.Milence to ne nesmím ani za kamarádkou,kontroluje mi telefon.Píše mi jeden kamarád hrůza jaké dělá žárlivé scény i,když nechápu proč,protože jsem snad 1000krát řekla,že chci být sním,ale musí on mi taky něco dát.Chce žít semnou,ale jako bratr a sestra,protože fyzicky mě nechce a já strádám.Jo a psychologovi jdu já aspon mě někam nasměruje.Jste moc hodní a jsem ráda,že se mohu někomu svěřit díky všem
Není tady
Ahoj...jsem tu nová a hned o moc klidnější. Koukám, že nejsem jediná, kdo má tyhle problémy. Je mi 24 let a s přítelem jsem 6 let. Bohužel mu ale posledních 5 let stačí sex tak jednou za 7-14 dní a já, sexuchtivá osůbka, jsem už úplně zoufalá. Poraďte prosím někdo...co s tím??? K doktorovi jít ale nechce a nemocný taky není...ale já si říkám, že to není normální, aby mladý chlap neměl chuť na sex. Zatím pa pa
Není tady
Miso, je to normální...každý jsme jiný... A sám masturbuje?
Není tady
Jak to tady tak všechno čtu, tak si myslím, že to normální není.
Jasně - někdo má přímo sexuologické problémy, někdo bere antidepresiva, někdo má cukrovku, stres, vysokej tlak, atd. Třeba já mám vysokej tlak a už léta na to beru prášky. Ale co nedokážu pochopit je to, že někdo, podle vašich slov zdravej, nemá chuť na sex v 25 (plus mínus několika málo) letech. Nemůže bejt, holky, chybka i tak trošku ve vás? Ona totiž je taky potřeba chlapa na sex trošku naladit, a ne jen si jít lehnout po vykoupání nahá do postele a s napětím čekat, co on udělá... (tímto nijak nekritizuji, jen se zamýšlím...) Nejen žena, ale i muž potřebuje určitou "předehru"....
Není tady
Misa napsal(a):
Ahoj...jsem tu nová a hned o moc klidnější. Koukám, že nejsem jediná, kdo má tyhle problémy. Je mi 24 let a s přítelem jsem 6 let. Bohužel mu ale posledních 5 let stačí sex tak jednou za 7-14 dní a já, sexuchtivá osůbka, jsem už úplně zoufalá. Poraďte prosím někdo...co s tím??? K doktorovi jít ale nechce a nemocný taky není...ale já si říkám, že to není normální, aby mladý chlap neměl chuť na sex. Zatím pa pa
Míšo, a jak často to bylo dřív? a vyhovovala vám oběma původní frekvence? ono marná sláva, obvykle je ten sex nejčastější v začátcích vztahu, pak ta frekvence klesne... jestli je to normální... nevím. Každýmu vyhovuje něco jinýho, takže pro někoho to normální a zcela přijatelný bude, pro sexuálně žhavější osoby asi nikoli...
Není tady
Njn, Mikeši, ale jsou i takové případy, kdy se žena může snažit ladit sebevíc a je to marný... je to marný ... je to marný Zrovna tak to platí i opačným směrem pro muže.
Toto vlákno je postaveno na nevyřčené otázce - co dělat, jak se zachovat a jaké stanovisko zaujmout k faktu, že jeden z páru (lhostejno zda muž či žena) není z jakýchkoliv důvodů schopen či ochoten praktikovat sex, jestli druhý z páru absencí sexu strádá či se dotyčná dvojice se stavem věcí smířila...atd. atd.
Není tady
Kiara napsal(a):
Njn, Mikeši, ale jsou i takové případy, kdy se žena může snažit ladit sebevíc a je to marný... je to marný ... je to marný
Zrovna tak to platí i opačným směrem pro muže.
Jasně - já to myslel spíš akademicky, než že bych tady chtěl rozvinout nějakou kontroverzní diskusi. Vzpomněl jsem si na naše mladší léta - nejdřív jsem chtěl pořád já a žena ne, pak (kupodivu po porodu) zase chtěla žena a já ne, pak bylo období, kdy tak nějak nechtěl moc nikdo a nakonec se to ustálilo na nějakém rozumném konsensu... jen ale furt nepochopím, jak 25-letej kluk najednou nechce šu..., u mě to byl naprostej vrchol mýho sex. života (druhej přišel až teď, po 20 letech
)
Není tady
u mně rozhodně neplatí, že sex je nejčastější a nejlepší v začátcích vztahu - to jsme neměli svoje soukromí, navíc i přes antikoncepci přetrvával strach z nechtěného těhotenství, a taky jsem nebyla moc vyrovnaná a spokojená sama se sebou, jak po stránce fyzické, tak i psychické
až po několika letech se stále stejným partnerem se mi podařilo (hodně pomalu, ale zato jistě a snad napořád) odstranit všecky bloky a mindráky, a i když i předtím jsem měla chuť experimentovat a objevovat, teprve poslední cca rok si to opravdu užívám se vším všudy, bez přemýšlení, že tam mi někde neesteticky vykukují špeky a tak podobně...
jinak k původní otázce - s manželem bych pravděpodobně bez sexu vydržela, vztah s ním mi dává hodně i "netělesně", i když by to bylo hodně těžký - no, proto taky píšu pravděpodobně, že jo... i když, zatím nemám nejmenší důvod si myslet, že k tomu někdy dojde
Není tady
Mikeš napsal(a):
Jak to tady tak všechno čtu, tak si myslím, že to normální není.
Jasně - někdo má přímo sexuologické problémy, někdo bere antidepresiva, někdo má cukrovku, stres, vysokej tlak, atd. Třeba já mám vysokej tlak a už léta na to beru prášky. Ale co nedokážu pochopit je to, že někdo, podle vašich slov zdravej, nemá chuť na sex v 25 (plus mínus několika málo) letech. Nemůže bejt, holky, chybka i tak trošku ve vás? Ona totiž je taky potřeba chlapa na sex trošku naladit, a ne jen si jít lehnout po vykoupání nahá do postele a s napětím čekat, co on udělá... (tímto nijak nekritizuji, jen se zamýšlím...) Nejen žena, ale i muž potřebuje určitou "předehru"....
Mikešku, i když nevěříš, jsou tací a žena je v tom kolikrát nevinně, to bys křivdil. Ale píšu ti kvůli něčemu jinému...
Mám na tebe prosbičku, takovej dotaz, čtu, že máš vysoký tlak a bereš dlouhodobě léky. (Což můj drahoušek taky, prý od dvaceti a teď je mu o třicet let víc). To má asi taky dost vliv na sexuální život, což? Tedy to braní léků. A to brzdí fyzicky a potažmo i psychicky, jakože člověk ani nemá chuť?! Děkuji za odpověď. On mi tvrdí, že "mu to vadí"...tedy situace, ale já mám takový nejasný dojem, že mu to snad vadí jen kvůli mě (že jako z ohledu na mé potřeby) a že by to - být to jen na něm - sám i zabalil...
Není tady
Ahojky....teď nevím kde mám začít, ale asi tím, že potíže se sexem máme celou dobu, co jsme spolu. Ale první rok jsem to tak nepociťovala, protože jsem byla na intru, takže jsme spolu spali jen o víkendu. Dřív jsme se kvůli tomu hodně hádali...teď už se to snažíme řešit, protože mě to docela dost trápí. Bohužel nemasturbuje, to vím na 100%. A s tou snahou z naší ( holčičí) strany...nevím co všechno mám dělat...dřív jsem začínala furt já, ale po každém odmítnutí jsem začala mít strach, že mi zase řekne "nech mě". Nosila jsem domu časopisy s erotickým spodním prádlem, aby mi pomohl vybrat, co by se mu na mě nejvíc líbilo...na to mi řekl, že na takový blbosti není. V sexu máme snad už úplně všechno za sebou...mluvili jsme o tom, co má rád...a říkala jsem mu, že s ním budu dělat všechno, co by se mu líbilo...na to mi řekl, že mu to vyhovuje tak jak to je, ale nemusí to být každý den...fajn, to beru. Ale nechápu, jak to může vydržet 14 dní. Děkuji zatím všem...zatím se mějte
Není tady
A není na kluky?
Není tady