|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj všem.... máš poněkud zvláštní dotaz..-. sama se v sobě nevyznám...... mám za sebou docela bolestné období s manželem, s nímž jsem byla 10 let ....... je mi 28 let...... prostě..velice mi ublížil.... a moment¨álně jsme od sebe-- on pravděpodobně dojíždí za svou milenkou ...a já byla 8 měsíců sama s naší malou dcerou...... ted jsme se zamilovala.... teda,alespon jsem si to myslela....s člověkem,se kterým je mi fajn si v podstatě ve všech směrech rozumíme, včetně sexu, k dceři má krásný vztah, máme stejné cíle i sny...ale i přesto to není tak,že bych lítala k nebesům... jako když mi bylo 15 ......
nevyznám se v sobě... manžel mi velice ublížil...a já jsem byla 8 měsíců jako tělo bez duše.... potkala jsem spoustu mužů,ale ani s jedním jsem nevydržela víc jak dvě kávy..... až ted---- jenže občas mám stavy,že bych nejraději utekla někam hodně daleko a dali mi všichni pokoj...... nového přítele mám ráda,ale bojím se,že jej nikdy nebudu milovat jako svého muže...... pořád se mi vrací vzpomínky na to hezké a ty ošklivé věci,které mi manžel udělal jsou jakoby upozaděny...
prostě..když mě třeba přitel objímá,tak v duchu se mi vrací, jak mě kdysi objímal manžel.... přitom nechci,aby se čas vrátil,.protože k manželovi jsem ztratila absolutně důvěru i respekt... jen prostě nějak nemohu najít takový ten pocit vnitřního štěstí a vnitřního klidu...
myslíte,že to může být ovlivněno zklamáním z mého manželství...... a podvědomě do dalšího vztahu vstupuji už jinak a s raději menším očekáváním... nebo je to věkem ?????? .... nebo je to jen o tom,že zřejmě mám přítele méně ráda,než si myslím...... ..
S novým přítelem jsem teprve 2 měsíce..v podstatě jsme pořád spolu..... je to doba,kdybych měla lítat a vznášet se.... ..... takže nejspíš je opravdu něco špatně........ ,že ?
nevyznám se v sobě a chtěla jsem jen vědět,jestli se někomu z Vás něco podobného přihodilo ?! děkuji
Není tady
Já myslím, že všechno spraví čas, deset let manželství jen tak nezahodíš, vzpomínky se ti budou vracet ještě dlouho, hlavně ty hezký, takhle to máme myslím všichni. Nejste od sebe zase tak dlouho pryč, to se spraví uvidíš
a tvůj nový přítel... srdíčko máš ještě bolavé, ať si to přiznáš nebo ne... pořád je v něm manža, pořád to hezké i ta zrada, která pořád někde v koutku bolí... deset let není jako dva měsíce, možná budeš ty dva i srovnávat, všechno je to asi přirozený, chce to jen čas .. 
Není tady
to Pola28:
Milá zlatá, chtělo by to přibrzdit... (teď myslím samozřejmě na vztah s přítelem).
Jste s manželem od sebe, ale zřejmě ještě nejste rozvedení - tímto jste si kvit - on zahýbá tobě, ty jemu. - (Mám pravdu?) 
Je ale otázka, kdo z vás dvou je lepší?
Myslím, že ten lepší by měl něco udělat pro normalizaci vztahů. Třeba i cestou rozvodu.
Trvalá nevěra přece není řešením. Ani pro jednoho z vás.
Ze zkušenosti, on rozvod ukáže, co je ve vás. Mnohdy pomůže i k "odmilování" ... což je možná právě to, co potřebuješ.
Není tady
Slávku a jak víš, že nemají žádost podanou ?
Kde se v tobě bere to, že soudíš, kdo je lepší a kdo ne ?
občas bys měl možná přibrzdit ty sám ..
Není tady
Myslím si, že jsi po 10tiletém vztahu začla moc brzo hledat nový vztah. Určitě by jsi měla ještě nějakou dobu počkat a vše si srovnat v hlavě. Asi to bude ještě dlouhá cesta, ale určitě najdeš někoho kdo tě obejme tak hezky a krásně, že si v tu chvíly na svého BM ani nevzpomeneš.
Držim ti palce!
Není tady
Pane jo, to tady snad nikdo nezažil, že po nějákém velkém zklamání ze strany partnera hledal útěchu u někoho jiného? nejen sex, ale i pohlazení, něhu, pochopení, prostě to, co mu chybí ?
moralisti 
Není tady
Polo, všechno chce čas.
A jinak si nějak nemyslím, že by chvilkové (třeba i roční) vznášení se a lítání bylo zárukou následného letitého spokojeného života. Někdy se může pohodově žít i s někým, s kým se zrovna na začátku vztahu nevznášíme...
Není tady
Ja Polu neodsuzuji za to, ze si nasla tak brzo po tak dlouhem vztahu pritele...
Osm mesicu neni zas tak kratka doba, ale je jasny, ze z predeslyho vztahu jeste nejsi porad vylecena. Spis mam strach, aby to novy pritel neodskakal a neublizila jsi mu... Mozna bys mu mela rict, ze potrebujes trochu zvolnit...
vekem ta nedostatecna zamilovanost urcite nebude. zaprvy si myslim, ze zamilovat se clovek muze i v 60-ti a zadruhy 28 neni zadny vek, vzdyt jsi mlada holka. Mne je tricet a pred par mesici jsem se zamilovala az po usi. Bohuzel, ac to tak nevypadalo, tak ted uz muzu rict, ze nestastne, protoze jsem se nejspis dostala do pozice jako je ted tvuj novy pritel.. asi jsem se objevila prilis brzo po predeslym vztahu... no ale to je jina kapitola..
Není tady
myslela jsem to na pírko, ta tady moralizuje
Není tady
PPavlaa napsal(a):
A ty snad ne? ........ 
P.S.: Nějak moc příspěvků za 7 měsíců, nemyslíš? - Anebo jsi snad studovaná psycholožka? ..... 
Není tady
Slavek17 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
A ty snad ne? ........
P.S.: Nějak moc příspěvků za 7 měsíců, nemyslíš? - Anebo jsi snad studovaná psycholožka? .....
tak do toho tobě milej Slávku vůbec nic není, kolik já mám nebo nemám příspěvků
starej se o svý, nestrkej čumák kam nemáš 
a měla jsem dojem, že do role psychologa ses tady pasoval ty
a pokud jsem si všimla, ty jsi ten, co odsuzuje, já ji docela chápu, tak kdo tady moralizuje 
nebuď kousavej, když si do tebe někdo vrtne 
Není tady
Slavek17 napsal(a):
to Pola28:
Milá zlatá, chtělo by to přibrzdit... (teď myslím samozřejmě na vztah s přítelem).
Jste s manželem od sebe, ale zřejmě ještě nejste rozvedení - tímto jste si kvit - on zahýbá tobě, ty jemu. - (Mám pravdu?)
Je ale otázka, kdo z vás dvou je lepší?
Myslím, že ten lepší by měl něco udělat pro normalizaci vztahů. Třeba i cestou rozvodu.
Trvalá nevěra přece není řešením. Ani pro jednoho z vás.
Ze zkušenosti, on rozvod ukáže, co je ve vás. Mnohdy pomůže i k "odmilování" ... což je možná právě to, co potřebuješ.
Slávku, děkuji za tvou reakci,ale chci říct,že rozhodně se nejdedná z mé strany -- Tvé heslo jsme si kvit !!!!!! Já na manžela 8 měsíců čekala, než se rozhodne ,kterou z nás si vybere !!! opustil s maličkýn dítětěm a já s malou byla po celou dobu sama, neuvěřitelně se trápila a pořád a pořád doufala a věřila,že se manžel vrátí.... nakonec se vrátil,ale po čase jsem zjistila,že na mě to krásné hraje...a svůj vztah se slečnou udržuje dál..... proto jsem se rozhodla,že musím odejít...protože by mě utrápil.... .... pořád jej mám ráda a zřejmě vždy budu,ale to neznamená,že si zničím život s chorobným záletníkem,který navíc nemá absolutní zájem žít rodinným životem ....
mé rozhodnutí se vším skoncovat bylo po osmiměsíčním trápení, ....přemýšlení a bolení...... několika bolestných odhalení atd....
a najednou jsem potkala někoho s kým mi bylo fajn, po první kávě mě ani nenapadlo,že bych s přítelem mohla vůbec někdy chodit,trvalo to tak 14 dní než mi začalo docházet,že je mi s ním víc než hezky,ale nebylo a není to takové to šílené vzplanutí,kdy člověk lítá ve hvězdách...jaké jsem zažila s manželem a proto se ptám...
nemyslím,že rozvod zde hraje až tak velkou roli....
Upravil(a) Pola28 (9. 10. 2007 11:32)
Není tady