29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ellischka: Vytrvala bych. Nejde změnit za jeden víkend to, co přítel provozuje léta. Chce to trpělivost (to ti radí ta pravá já jsem netrpělivá jak příslovečný sáňky v létě). Buď si zvykneš ty nebo to začne vadit příteli nebo si ty nezvykneš a jemu to nedojde a to je, podle mě, konečná. Každý má plusy a mínusy, jde o to se vzájemně kvůli tomu nepožrat
Mě by třeba dřív hrozně vadilo, že chlap nedává nádobí do myčky, ale do dřezu a já ho musím přendávat do tý myčky... po zkušenostech jsem přehodnotila svoje názory a to nádobí mě netočí...no a co? Však já zas několikrát vysadila dveře od sprcháče z pantů a on je tam zas nasadil a taky mě kvůli tomu nebije, tak co?
Je to o prioritách a každý si musí najít ty svoje. A taky je časem může měnit, to je jasná věc. Já třeba zaboha nechtěla střídavou péči, nebyla jsem mstivá, jen jsem se bála, jak to bude bývalý muž praktikovat, když za manželství zájem o dceru nejevil....ale dítě chtělo, on jako otec není žádný úchyl, takže jsem přání dcery respektovala...a po dvou letech začínám vidět i výhody týhle péče ... změnila jsem názor zkrátka.
Není tady
qwassa napsal(a):
No, takhle nějak to vidím - prostě bych jako první hlavně nechtěla, aby si kluk myslel, že ho táta nechce nebo Eliška o něj nestojí... a podle mě si to ten kluk myslet může na základě čehokoliv, i kdyby si něco veskrze kladného a dobře myšleného vysvětlil holt jinak. Vždyť Eliška i psala, že s přítelem spolu vlastně byli o prázdninách jen sami dva.. tak třeba se zkus těšit na další prázdniny :-))
Já myslím,že Kryštof(syn) určitě nemůže mít pocit,že by byl odstrčený,věnuju se mu,když tam jsem a táta mu skoro denně volá.Spíš bych potřebovala vědět,že nejsem někde v pozadí mysli mého přítele a že mě neřadí na druhou kolej.
Na prázdniny se těším,díky za povzbuzení
Není tady
Eva36 napsal(a):
Ellischka: Vytrvala bych. Nejde změnit za jeden víkend to, co přítel provozuje léta. Chce to trpělivost (to ti radí ta pravá
já jsem netrpělivá jak příslovečný sáňky v létě). Buď si zvykneš ty nebo to začne vadit příteli nebo si ty nezvykneš a jemu to nedojde a to je, podle mě, konečná. Každý má plusy a mínusy, jde o to se vzájemně kvůli tomu nepožrat
Mě by třeba dřív hrozně vadilo, že chlap nedává nádobí do myčky, ale do dřezu a já ho musím přendávat do tý myčky... po zkušenostech jsem přehodnotila svoje názory a to nádobí mě netočí...no a co? Však já zas několikrát vysadila dveře od sprcháče z pantů a on je tam zas nasadil a taky mě kvůli tomu nebije, tak co?
Je to o prioritách a každý si musí najít ty svoje. A taky je časem může měnit, to je jasná věc. Já třeba zaboha nechtěla střídavou péči, nebyla jsem mstivá, jen jsem se bála, jak to bude bývalý muž praktikovat, když za manželství zájem o dceru nejevil....ale dítě chtělo, on jako otec není žádný úchyl, takže jsem přání dcery respektovala...a po dvou letech začínám vidět i výhody týhle péče ... změnila jsem názor zkrátka.
Zkusím to tedy postupně,netlačit na něj.
Není tady
Lilith napsal(a):
Opět souhlasím.Chápu Elisku jak to myslí,ale...Mám pocit,že nebude spokojený ani jeden.Buď přítel ustoupí a bude naštvaný,nebo ustoupí ona bude naštvaná.Trochu se mi zdá,že by měla ustoupit Eliska,za prvé,může být v podobné situaci jednou ona a navíc,bylo jí tu navrhováno několik různých řešení a v podstatě na všech "něco" našla.A že je otec se synem každý víkend?no a co?!V manželství,pokud nefungují babičky to tak také je (i když vím,že si každý rád odpočine i od vlastního potomka)Jenže,pokud nefnguje synova matka,měla by být ráda že alespoň otec se snaží.Já si myslím,že dítě by mělo být na prvním místě a oba by se měli snažit v mezích možností ustoupit a nějak domluvit.Eliska by si měla víc přítele užívat v týdnu a holt příjmout fakt,že víkendy jsou ve třech.
Netrávim snimi vákendy, ale podľa toho, čo písala, ich s ním trávi skôr ONA - a to teda zasa celkom nechápem... Nie je to predsa jej dieťa a začať sa zrazu hrať na to, že mám bez donosenia a pôrodu 14-ročného syna... Ja som takto "prišla" k 5-ročnému, a aj to bol trochu problém... a to sme sa zžívali intenzívne, lebo ho mal v starostlivosti otec. Napriek tomu by som tu hľadala KOMPROMIS. Ibaže mne sa zdá byť väčším problémom otecko ako syn - jeho neochota čokoľvek meniť na svojich zvykoch, počúvať nespokojnosť partnerky - a prípadne aj vytvoriť synovi i partnerke pestrý program.
Není tady
ahoj Ellischko, tak co děláte tenhle víked?
Není tady
pecule napsal(a):
ahoj Ellischko, tak co děláte tenhle víked?
Ahoj Pecule,díky za optání Tento víkend jsme zcela výjimečně byli spolu jen my dva,vybírali jsme totiž nábytek do nového bytu,který rekonstruujem.
Není tady