Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 4. 12. 2007 20:14

jindra
♥♥♥♥---

Re: biele bodky na zaludi

Smoke napsal(a):

majkafa napsal(a):

Smoke napsal(a):

Panebože nedočetl jsem ani první stránku. To jste tady všichni tak hloupí? Panebože, lidi tady píšou aby jim člověk něco řekl a všichni ho tu jenom fuckujete... tomu se říká pomoc? Jste nechutní fakt.

partyzan: Já ty pupínky mám taky, nevím jestli mizí. Jsou takové malé je jich docela hafo. S přítelkyní problém nemám, vysvětlil jsem jí to a pohoda..
I když pravda, když sem se díval na tu wikipedii, tak ty moje pupínky nemají takové rozměry...jsou určitě menší....

Thák za prvé toto není odborná poradna, píšeme si tu sami mezi sebou.
Za druhé - to co má tazatel, je zdravotní problém, dle mého názoru to vůbec na sexuologickou nepatří. Dej si ten dotaz  na Zdraví mužů, viz níže.
Za třetí - jeho dotaz mi zní docela arogantně, žádná kouzelná slovíčka, která nás maminky učily. dumbom
Za čtvrté tazatel przní můj rodný jazyk. grater

Není? Tak to je blbé. Protože si to všichni nově příchozí myslí. Proč tedy je napsané u tohoto tématu:
Odpovídá MUDr. Zlatko Pastor ze Sex-centrum.cz
a u dalšího:
Odpovídá porodní asistentka Magdalena Mikulandová ze Studioprozeny.cz a ČAPA.
Tohle není diskuze, tohle je poradna...teda aspoň to tak je napsané roll
Místo toho a se napíše TADY VÁM NIKDO NEPORADÍ, B̎TE DOP*DELE! a všichni to pochopí. Takhle to zmate plno příchozích a místo odpovědi se dočkají debilních odpovědí naproto mimo topic, typu PPavlaa:
jsi cvok
a vůůůbec jdi si dělat srandu někam jinam
kolik ti je, že se stydíš jít k lékaři  předpokládám, že jsi dospělej a tak vůbec
co si myslíš, že ti na to tady kdo řekne

Místo odpovědí, plna huba keců....

Smoke - souhlasím s tebou !Vnímám to stejně !storstark

Není tady

#52 4. 12. 2007 20:39

Smoke
♥♥-----

Zpřízněná duše smile
Jo tak já sem tady začal chodit, protže jsem párkrát potřeboval poradit nebo pomoct. Nikdy jsem z toho moc nevyždímal. Je tady pár lidí, kteří poradí ale zbytek začnu na tvůj úkor klábosit....

Není tady

#53 4. 12. 2007 20:42

jindra
♥♥♥♥---

Smoke napsal(a):

Zpřízněná duše smile
Jo tak já sem tady začal chodit, protže jsem párkrát potřeboval poradit nebo pomoct. Nikdy jsem z toho moc nevyždímal. Je tady pár lidí, kteří poradí ale zbytek začnu na tvůj úkor klábosit....

Klábosení jim nikdo nebere, názozy ( i debilní) do diskuzí patří -ale to kopání do mrtvol mi vadí usch lol
Možná by to tady neměli nazývat poradnama storstark a byl by klid - prostě drbárna tummenupp

Není tady

#54 4. 12. 2007 22:37

jetelík
♥♥-----

Taky nevím, proč je tu partyzan tak peskován.
A aby z toho nebylo vlákno o diskusích obecně - nemyslím si, že je velká šance, že to slečně bude vadit a kdyby se netvářila, tak zkus kondom tummenupp

Není tady

#55 19. 3. 2008 12:27

partizan
♥------

ludia sory ze zase otravujem, ale kedy by podla vas trebalo oznamit priatelke ze mam takuto esteticku chybu ? uz nieekdy a zaciatku vztahu alebo pri prvom sexe ?

Není tady

#56 19. 3. 2008 14:28

maricka
♥♥♥♥♥--

Partizane, už sis našel ženskou? To je fajn... Nejlépe při prvním sexu...ona ted asi není zvědavá na Tvé sexuologické problémy, ale raději by si užívala romantiky. Ale zvaž sám... A zašla bych za doktorem, jinak Tě třeba opustí...třeba to zafunguje reta

Není tady

#57 19. 3. 2008 17:14

lindaB
♥♥♥♥♥♥-

partizan napsal(a):

ludia sory ze zase otravujem, ale kedy by podla vas trebalo oznamit priatelke ze mam takuto esteticku chybu ? uz nieekdy a zaciatku vztahu alebo pri prvom sexe ?

omlouvat se nemusíš! mᚠstejné právo se ptát, jako všichni ostatní zde.

Co se týká tvého problému, asi bych to načasovala taky někdy před prvním sexem.Vem si na pomoc i nějakou literaturu.Pokud je rozumná ,vadit jí to nebude. Není to přece žádná pohlavní nemoc, ani se to stykem nepřenáší.

Není tady

#58 25. 3. 2008 10:13

host eska
♥♥♥♥♥♥-

Ahojik, trošku z křížkem po funuse smile)
Jáj, chudík je jako spousta jiných kluků, kteří píšou na odborné stránky a popisujou svoje pupínky tam, kde radí lékař. Bejvá toho i mnoho stran.

1.Takže za prvé pistateli rozhodně nejsi sám, kdo má nějaké pupínky na panise.

2.Za druhé podle fotky by ti stejně nikdo tady(ale pravděpodobně ani jinde) neurčil dignózu, takže to byl hloupej nápad. /navíc pochopen tak, že nám tady chceš vystavovat svůj penis smile /

3. Pokud jsou to tyhle neškodné pupínky a ty jsi už u lékaře byl, mᚠzáklad hotový.Třeba zajdi ještě za jedním , a mᚠjistotu a pak už tyhle pupínky neřeš.  Nikdo ti tady nepoví, jak bude reagovat na to jakákoliv přítelkyně. Každý jsme trošku jiný a samozřejmě asi záleží na velikosti těch pupínků. Ale když to není přenosná choroba, pravděpodobně nad tím mávne rukou a nebude si toho všímat.

Pokud by to bylo nějak extra viditilné, tak upozornit předem(ne proboha na prvním rande nebo tak, pokud teda po prvním rande nebude hned sexík), že mᚠto a to, aby se nelekla, že je to nějaká pohlavní nemoc. Pokud  to je pár malých pupínků, tak asi říct třeba někdy těsně před, že jsi s tím byl u doktora a že to je neškodné a nepřenositelné.
Nestyď se za to, někdo to řeší tak, že jde hned dovnitř, aby si toho partnerka nevšimla big_smile Kdyby  sis sám ještě nevlíknul kondom, tak to mᚠzfouknutý. Stejně ale pokud to nebude záležitost na jeden krát, tak si toho všimne, a je lepší říct předem smile)

4. Zkus základní věci, které pomahají proti akné. Hodně pít vodu, jíst méně mastné, mléčné výrobky, nekouřit atd, to mᚠurčitě vyzkoumané u každého pomáhá něco jiného.

6.. Pokud je to tohle, tak se velice pravděpodobně zmenší, tvůj pohlavní život to nijak nenaruší a opravdu si dělᚠzbytečně velké starosti smile)

všichni u podpisu moudře hovoří, a já budu mluvit, až mi lýtka dohoří... bo nejsu žadny rétor big_smile
http://www.kamelie.ic.cz/sm1_soubory/sm29_mal.gifhttp://www.bahno.cz/minismile/ms_2294.gifhttp://www.bahno.cz/minismile/ms_2294.gif

Není tady

#59 1. 4. 2008 11:15

Santala
♥♥♥♥♥♥-

partizan napsal(a):

Počkala bych po prvním sexu. ( S kondomem ).
Ten prolomí ledy a budete mít k sobě trochu blíž...pak už jen najít vhodnou chvíli.
Ale, žádnou tragedii bych z toho nedělala tummenupp

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí