18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Smoke napsal(a):
majkafa napsal(a):
Smoke napsal(a):
Paneboe nedočetl jsem ani první stránku. To jste tady vichni tak hloupí? Paneboe, lidi tady píou aby jim člověk něco řekl a vichni ho tu jenom fuckujete... tomu se říká pomoc? Jste nechutní fakt.
partyzan: Já ty pupínky mám taky, nevím jestli mizí. Jsou takové malé je jich docela hafo. S přítelkyní problém nemám, vysvětlil jsem jí to a pohoda..
I kdy pravda, kdy sem se díval na tu wikipedii, tak ty moje pupínky nemají takové rozměry...jsou určitě mení....Thák za prvé toto není odborná poradna, píeme si tu sami mezi sebou.
Za druhé - to co má tazatel, je zdravotní problém, dle mého názoru to vůbec na sexuologickou nepatří. Dej si ten dotaz na Zdraví muů, viz níe.
Za třetí - jeho dotaz mi zní docela arogantně, ádná kouzelná slovíčka, která nás maminky učily.
Za čtvrté tazatel przní můj rodný jazyk.Není? Tak to je blbé. Protoe si to vichni nově příchozí myslí. Proč tedy je napsané u tohoto tématu:
Odpovídá MUDr. Zlatko Pastor ze Sex-centrum.cz
a u dalího:
Odpovídá porodní asistentka Magdalena Mikulandová ze Studioprozeny.cz a ČAPA.
Tohle není diskuze, tohle je poradna...teda aspoň to tak je napsané
Místo toho a se napíe TADY VÁM NIKDO NEPORADÍ, BĚTE DOP*DELE! a vichni to pochopí. Takhle to zmate plno příchozích a místo odpovědi se dočkají debilních odpovědí naproto mimo topic, typu PPavlaa:
jsi cvok
a vůůůbec jdi si dělat srandu někam jinam
kolik ti je, e se stydí jít k lékaři předpokládám, e jsi dospělej a tak vůbec
co si myslí, e ti na to tady kdo řekne
Místo odpovědí, plna huba keců....
Smoke - souhlasím s tebou !Vnímám to stejně !
Není tady
Zpřízněná due
Jo tak já sem tady začal chodit, prote jsem párkrát potřeboval poradit nebo pomoct. Nikdy jsem z toho moc nevydímal. Je tady pár lidí, kteří poradí ale zbytek začnu na tvůj úkor klábosit....
Není tady
Smoke napsal(a):
Zpřízněná due
Jo tak já sem tady začal chodit, prote jsem párkrát potřeboval poradit nebo pomoct. Nikdy jsem z toho moc nevydímal. Je tady pár lidí, kteří poradí ale zbytek začnu na tvůj úkor klábosit....
Klábosení jim nikdo nebere, názozy ( i debilní) do diskuzí patří -ale to kopání do mrtvol mi vadí
Moná by to tady neměli nazývat poradnama a byl by klid - prostě drbárna
Není tady
Taky nevím, proč je tu partyzan tak peskován.
A aby z toho nebylo vlákno o diskusích obecně - nemyslím si, e je velká ance, e to slečně bude vadit a kdyby se netvářila, tak zkus kondom
Není tady
ludia sory ze zase otravujem, ale kedy by podla vas trebalo oznamit priatelke ze mam takuto esteticku chybu ? uz nieekdy a zaciatku vztahu alebo pri prvom sexe ?
Není tady
Partizane, u sis nael enskou? To je fajn... Nejlépe při prvním sexu...ona ted asi není zvědavá na Tvé sexuologické problémy, ale raději by si uívala romantiky. Ale zva sám... A zala bych za doktorem, jinak Tě třeba opustí...třeba to zafunguje
Není tady
partizan napsal(a):
ludia sory ze zase otravujem, ale kedy by podla vas trebalo oznamit priatelke ze mam takuto esteticku chybu ? uz nieekdy a zaciatku vztahu alebo pri prvom sexe ?
omlouvat se nemusí! má stejné právo se ptát, jako vichni ostatní zde.
Co se týká tvého problému, asi bych to načasovala taky někdy před prvním sexem.Vem si na pomoc i nějakou literaturu.Pokud je rozumná ,vadit jí to nebude. Není to přece ádná pohlavní nemoc, ani se to stykem nepřenáí.
Není tady
Ahojik, troku z kříkem po funuse )
Jáj, chudík je jako spousta jiných kluků, kteří píou na odborné stránky a popisujou svoje pupínky tam, kde radí lékař. Bejvá toho i mnoho stran.
1.Take za prvé pistateli rozhodně nejsi sám, kdo má nějaké pupínky na panise.
2.Za druhé podle fotky by ti stejně nikdo tady(ale pravděpodobně ani jinde) neurčil dignózu, take to byl hloupej nápad. /navíc pochopen tak, e nám tady chce vystavovat svůj penis /
3. Pokud jsou to tyhle nekodné pupínky a ty jsi u u lékaře byl, má základ hotový.Třeba zajdi jetě za jedním , a má jistotu a pak u tyhle pupínky neře. Nikdo ti tady nepoví, jak bude reagovat na to jakákoliv přítelkyně. Kadý jsme troku jiný a samozřejmě asi záleí na velikosti těch pupínků. Ale kdy to není přenosná choroba, pravděpodobně nad tím mávne rukou a nebude si toho vímat.
Pokud by to bylo nějak extra viditilné, tak upozornit předem(ne proboha na prvním rande nebo tak, pokud teda po prvním rande nebude hned sexík), e má to a to, aby se nelekla, e je to nějaká pohlavní nemoc. Pokud to je pár malých pupínků, tak asi říct třeba někdy těsně před, e jsi s tím byl u doktora a e to je nekodné a nepřenositelné.
Nestyď se za to, někdo to řeí tak, e jde hned dovnitř, aby si toho partnerka nevimla Kdyby sis sám jetě nevlíknul kondom, tak to má zfouknutý. Stejně ale pokud to nebude záleitost na jeden krát, tak si toho vimne, a je lepí říct předem )
4. Zkus základní věci, které pomahají proti akné. Hodně pít vodu, jíst méně mastné, mléčné výrobky, nekouřit atd, to má určitě vyzkoumané u kadého pomáhá něco jiného.
6.. Pokud je to tohle, tak se velice pravděpodobně zmení, tvůj pohlavní ivot to nijak nenaruí a opravdu si dělá zbytečně velké starosti )
Není tady
partizan napsal(a):
Počkala bych po prvním sexu. ( S kondomem ).
Ten prolomí ledy a budete mít k sobě trochu blí...pak u jen najít vhodnou chvíli.
Ale, ádnou tragedii bych z toho nedělala
Není tady