6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
pocujte mam taky problem vsimol som si ze na zaludi v miestach kde sa "pripaja na penis" mam velke mnozstvo tykych bielych bodiek...ak treba mozem tu dat foto....
neviete co to je a z coho to je ?
Není tady
jsi cvok nevím jak ostatní, ale já tady nemám chu na něco takového koukat ....
zajdi si k sexuologovi, páč podle mě nejsi normální, kdy sem chce dávat fotku
a vůůůbec jdi si dělat srandu někam jinam
Upravil(a) PPavlaa (8. 10. 2007 10:59)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
jsi cvok nevím jak ostatní, ale já tady nemám chu na něco takového koukat ....
zajdi si k sexuologovi, páč podle mě nejsi normální, kdy sem chce dávat fotku
a vůůůbec jdi si dělat srandu někam jinam
no srandu si nerobim a k sexuologovi sa hambim ist....
foto tu nemusim dat..........aj tak ved toto je odborna medicinska debata nie ? to by nemalo vadit
Není tady
diagnoza: Hirsuties papillaris
daj si to do google, klikni obrazky a porovnaj si to.
je to neskodne a da sa to odstranit laserom za par tisic
Není tady
kolik ti je, e se stydí jít k lékaři předpokládám, e jsi dospělej a tak vůbec
co si myslí, e ti na to tady kdo řekne zajdi si k doktorovi, ten se na to musí mrknout... nebo čeká, e ti tady někdo stanoví diagnózu na dálku
jo a s tímto se nechodí k sexuologovi, ale to ty dobře ví tak to tady nehraj
Není tady
Marek1 napsal(a):
hele, tak přece někdo e by vlastní zkuenost no jen si je pánové předávejte, já tomu nerozumím ... nemám penis
Není tady
Chlapče, neple si to tu s po*no stránkama, na takové fotky tu nikdo zvědavej není.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
co si myslí, e ti na to tady kdo řekne zajdi si k doktorovi, ten se na to musí mrknout... nebo čeká, e ti tady někdo stanoví diagnózu na dálku
jo a s tímto se nechodí k sexuologovi, ale to ty dobře ví tak to tady nehraj
neviem vlastne naco tu odpisujes
Není tady
partizan napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
jo a s tímto se nechodí k sexuologovi, ale to ty dobře ví tak to tady nehrajneviem vlastne naco tu odpisujes
řekla bych e na blbý kecy a jetě blbějí dotaz
Není tady
Marek1 napsal(a):
ano je to ono....podla tyh fotiek som si 100% isty ...Hirsuties papillaris...vdaka....
pisu ze je to u dospievajucich muzoch prirodzene tak super.....
kolki z vas to maju ? a nezlaknu sa toho zeny ked to zbadaju ?
Upravil(a) partizan (8. 10. 2007 11:19)
Není tady
Jei Pavlo, ty jsi zase "radikál " !
Mladej kluk, neví koho se zeptat, tak to sem napíe.
e nestojíme o jeho foto jsi mu napsala, hned z kraje, tak proč jsi hned tak agresivní ?
Boe, co je s tímhle světem, e jsou na sebe vichni hned tak hnusný ?
Partizáne, zahoď stud a jdi k doktorivi - v jednom má Pavla pravdu - je potřeba aby tě prohlédl doktor, můe to být cokoliv
Upravil(a) Santala (8. 10. 2007 12:03)
Není tady
ale no tak, jsem to tak nemyslela.... kdy tady je kolikrát tolik blbejch otázek, e u nevím, kdy si kdo dělá srandu, navíc by mě fakt nenapadlo, e kdybych měla problém, tak to sem napíu a jetě bych byla ochotná sem hodit foto mazala bych k doktorovi.
před doktorem se ho vytáhnout bojí, ale e tady na to bude zírat x lidí, je mu jedno
Není tady
PPavlaa: u vas je prirodzene ist gynekologovi, ale u nas ist k urologovi az take prirodzene neni.
nemusis byt hned hnusna
Není tady
partizan: zlaknut sa mozu, tak to potom treba vysvetlit, moja byvala s tym problem nemala, povedal som o co ide kukli sme to na nete a bolo vybavene.
Není tady
jestli si myslí, e tam snad některá chodí ráda, jsi mimo .... prostě je to nutnost, stejně jako v jeho případě, nebo celkově u vás chlapů, kdy je problém.. tak si tyhle řeči nech prosím
jinak sorry, přehnala jsem to ...
a kdy jsme u toho, kdy jsem hnusná, vypadá to úplně jinak ...
Není tady
Marek1 napsal(a):
partizan: zlaknut sa mozu, tak to potom treba vysvetlit, moja byvala s tym problem nemala, povedal som o co ide kukli sme to na nete a bolo vybavene.
a bola ti ochotna robit oral ? nemala s tym problem ?
Není tady
chlapy kolko z vas tu ma tie biele pupinky ? stale sa niekomu ze mu po case zmyzli ? ze ich mal ked bol mlady a a ked mal viac rokov tak zmyzli?
Není tady
U by si s tím mohl přestat.
Není tady
partizan napsal(a):
chlapy kolko z vas tu ma tie biele pupinky ? stale sa niekomu ze mu po case zmyzli ? ze ich mal ked bol mlady a a ked mal viac rokov tak zmyzli?
Kolik te je prosim let?Jestli 15 tak to chapu.Mas strach,ale tady to opravdu nevyresis musis k lekari.
Není tady
......pytam sa na skusenosti inych.....nechapem co vam vadi....ludia tu pisu hocico co ich trapi tak preco by som sa nemohol spytat ja
:peace:
Není tady
Dostal si tu snad jasnou radu, zajdi si k lékaři.
Není tady
bol som u lekara..povedal ze sa to neliec ia ze niektorym to zmizne....tak sa pytam kolkym chlapom to s vekom zmyzlo
Není tady
partizan napsal(a):
pocujte mam taky problem vsimol som si ze na zaludi v miestach kde sa "pripaja na penis" mam velke mnozstvo tykych bielych bodiek...ak treba mozem tu dat foto....
neviete co to je a z coho to je ?
Ahoj ne sexuolog, ale urolog nebo kozni. Tohle se sexuologem nema nic spolecneho pritel to mel taky,ale nic to nebylo, zajdi tam... budes jen trosku prohlidnut a dostanes masticku tim to hasne...
Není tady
Nechápu, proč pisatele posíláte pryč, kdy dotaz je ze ivota, jako třeba dotaz ,zda je pipka sladká, či kyselá. Pavla, pokud nechce odpovídat, at se raději zdrí výlevů. Chlapi větinou neřeí problémy holek zase......
Partizane, já bych řekla, e jsi chytil infekci, take pokud ti lékař řekl, e se to neléčí - je to vůl a ne lékař, měl by vrátit diplom. Nechej si udělat infekce z krve, u obvodního, nebo na koním. Ale i venerolog by to mohl pomoci. Pokud se nebude léčit, jak ti řekl lékař, bude infekci jen roziřovat nevědomky dál !
Není tady
Děvčata mají pravdu, hele kamaráde, neváhej, zítra se seber a zajdi za odborným lékařem, na na obvod, ale koní. něco ti jistě předepíe nebo pokud jsou to condillomata nebo jak se to jmenuje a píe tak to odstraní. A pohni ne se to jetě zhorí nebo rozíří. nemá se za co stydět. Tohle není pohlavní choroba a i kdyby byla tak odpovědnost Ti musí velet něco s tím udělat.