Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#151 4. 11. 2007 11:12

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: starší žena+ mladší muž

No tak ti želám, aby si našla takého, čo ti to splní.
Je to zvláštne, ja som bola v Čechách, keď mi písal môj terajší Zdravotný vzťah, nadržaný až hrôza. No, delilo nás 300km, tak osm mu napísala, nech si pokojne užije fickend s inou, čo už. A on mi napísal, že keď fickend, tak len so mnou, že si to s inou nevie ani predstaviť.... cool Zvláštne, keď mu ponúkneš, nechytí sa - a podľa mňa, ked budeš vymáhať vernosť, bude o to viac v pokušení vrznúť si bokom.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#152 8. 11. 2007 14:17

Bellagambi
♥♥♥♥♥--
Místo: Morava

levandulka napsal(a):

Jsem vdaná,zaralá žena a on je ženatý,mladý muž. Už rok odolávám na jeho návrhy smile. je to příjemné, že ve svém věku  ještě dokážu zaujmout muže smile Jeho návrhy mají jasný cíl, za kterým si jde pomalu,slušně a s velkým citem.Jde jen o flirt....Neptám se na radu co s tím dál, vím to a stejně udělám co sama uznám za vhodnésmile  Jen mě zajímá, co tak moc láká 30-ti letého muže na ženě, která je o 20 let starší. Je to hezký mladý muž a má na to, aby si namluvit sobě rovnou, ale to on nechce.........tummenupp

Možná je láká zkušenost. A také to, že těm ženám je přesně jasné o co jde. Jo a taky jsou moudré, člověk se může přiučit. Nedávno jsem se pomuchlal s asi o 15 let starší ženou a bylo to super!

Super mašina: http://www.achtungpanzer.com/pz6.htm
Silná, výkonná, dobře chráněná! Bohužel i ten nejlepší pancíř může vyřadit obyčejný pěšák!  Která hrdinka si troufne a přežije to? Zatím se to žádné nepovedlo....

Není tady

#153 8. 11. 2007 14:36

martinF
♥♥♥♥♥--

Bellagambi napsal(a):

levandulka napsal(a):

Jsem vdaná,zaralá žena a on je ženatý,mladý muž. Už rok odolávám na jeho návrhy smile. je to příjemné, že ve svém věku  ještě dokážu zaujmout muže smile Jeho návrhy mají jasný cíl, za kterým si jde pomalu,slušně a s velkým citem.Jde jen o flirt....Neptám se na radu co s tím dál, vím to a stejně udělám co sama uznám za vhodnésmile  Jen mě zajímá, co tak moc láká 30-ti letého muže na ženě, která je o 20 let starší. Je to hezký mladý muž a má na to, aby si namluvit sobě rovnou, ale to on nechce.........tummenupp

Možná je láká zkušenost. A také to, že těm ženám je přesně jasné o co jde. Jo a taky jsou moudré, člověk se může přiučit. Nedávno jsem se pomuchlal s asi o 15 let starší ženou a bylo to super!

no záleží na tom kolik ti je, já ve svém věku už o 15 let starší moc nestojím smile

Není tady

#154 8. 11. 2007 14:50

Bellagambi
♥♥♥♥♥--
Místo: Morava

Tak to beru. Mě za chvíli bude 30, takže mluvím o čtyřicítkách.

Super mašina: http://www.achtungpanzer.com/pz6.htm
Silná, výkonná, dobře chráněná! Bohužel i ten nejlepší pancíř může vyřadit obyčejný pěšák!  Která hrdinka si troufne a přežije to? Zatím se to žádné nepovedlo....

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí