29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No tak ti želám, aby si našla takého, čo ti to splní.
Je to zvláštne, ja som bola v Čechách, keď mi písal môj terajší Zdravotný vzťah, nadržaný až hrôza. No, delilo nás 300km, tak osm mu napísala, nech si pokojne užije fickend s inou, čo už. A on mi napísal, že keď fickend, tak len so mnou, že si to s inou nevie ani predstaviť.... Zvláštne, keď mu ponúkneš, nechytí sa - a podľa mňa, ked budeš vymáhať vernosť, bude o to viac v pokušení vrznúť si bokom.
Není tady
levandulka napsal(a):
Jsem vdaná,zaralá žena a on je ženatý,mladý muž. Už rok odolávám na jeho návrhy
. je to příjemné, že ve svém věku ještě dokážu zaujmout muže
Jeho návrhy mají jasný cíl, za kterým si jde pomalu,slušně a s velkým citem.Jde jen o flirt....Neptám se na radu co s tím dál, vím to a stejně udělám co sama uznám za vhodné
Jen mě zajímá, co tak moc láká 30-ti letého muže na ženě, která je o 20 let starší. Je to hezký mladý muž a má na to, aby si namluvit sobě rovnou, ale to on nechce.........
Možná je láká zkušenost. A také to, že těm ženám je přesně jasné o co jde. Jo a taky jsou moudré, člověk se může přiučit. Nedávno jsem se pomuchlal s asi o 15 let starší ženou a bylo to super!
Není tady
Bellagambi napsal(a):
levandulka napsal(a):
Jsem vdaná,zaralá žena a on je ženatý,mladý muž. Už rok odolávám na jeho návrhy
. je to příjemné, že ve svém věku ještě dokážu zaujmout muže
Jeho návrhy mají jasný cíl, za kterým si jde pomalu,slušně a s velkým citem.Jde jen o flirt....Neptám se na radu co s tím dál, vím to a stejně udělám co sama uznám za vhodné
Jen mě zajímá, co tak moc láká 30-ti letého muže na ženě, která je o 20 let starší. Je to hezký mladý muž a má na to, aby si namluvit sobě rovnou, ale to on nechce.........
Možná je láká zkušenost. A také to, že těm ženám je přesně jasné o co jde. Jo a taky jsou moudré, člověk se může přiučit. Nedávno jsem se pomuchlal s asi o 15 let starší ženou a bylo to super!
no záleží na tom kolik ti je, já ve svém věku už o 15 let starší moc nestojím
Není tady
Tak to beru. Mě za chvíli bude 30, takže mluvím o čtyřicítkách.
Není tady