|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Selima napsal(a):
Aký to má byť rozdiel medzi ženou a mužom? Stačí mojich momentálnych 8 rokov rozdielu?
Na začátku byl jen dotaz, co přitahuje mladé muže na starší ženě. Dvoří se mi kolega a nechápu proč nehledá sobě rovnou. Co třicátníka tak láká na ženě, která je o dvacet let starší
Oba jsme zadaní 

Není tady
levandulka napsal(a):
Selima napsal(a):
Aký to má byť rozdiel medzi ženou a mužom? Stačí mojich momentálnych 8 rokov rozdielu?
Na začátku byl jen dotaz, co přitahuje mladé muže na starší ženě. Dvoří se mi kolega a nechápu proč nehledá sobě rovnou. Co třicátníka tak láká na ženě, která je o dvacet let starší
Oba jsme zadaní

že by mu chyběla matka 

Není tady

levandulka napsal(a):
Na začátku byl jen dotaz, co přitahuje mladé muže na starší ženě.
Nevím co to je, ale chápu to - vždycky mě přitahovaly starší ženy. Snad nejhezčí vztah, trvající 2 roky, jsem měl se ženou o 8 let starší, než já.
A pokud jde o vztah "on 30 - ona pomalu 50", tak je v tom možná i trochu vyčůranost - ženy kolem 50 si většinou (nemusí to samozřejmě platit všude) sexíku doma moc neužijí, protože jejich manžela už to buď nebaví, nebo má nějakou (často i o dost mladší) milenku. Takovéto ženy si často a rády hledají milence.....
Není tady
A co tě na těch starších tak bere 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
Povídám, že nevim
Kdybych věděl, napíšu. Ale teď je mi pár let přes 40 a mé přítelkyni něco málo pod 50, takže mě to drží furt
Fascinuje mě, že takhle - v uvozovkách - "stará ženská" je v posteli stejně divoká a vášnivá jako moje o 6 let mladší manželka, možná i víc.
Není tady

levandulka napsal(a):
Oba jsme zadaní
Tak tu budem len teoretizovať. Najbližšie k tvojmu dotazu má môj brat, ktorý začal chodiť a potom si vzal (po niekoľkých rokoch vzťahu) svoju učiteľku v ĽŠU, staršiu o 11 rokov. On bol vtedy trdlo a ona zrelá žena, vtipná, pekná a skúsená. Pre mňa bolo vždy skôr záhadou a nepochopila som to dodnes, čo videla ONA NA ŇOM. Ale v tvojej situácii je to trochu iné. Bracho mal v čase prvých "erotických" kontaktov 19 a ona 30... Toto je iné.
Není tady
Mikeš napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Povídám, že nevim
Kdybych věděl, napíšu. Ale teď je mi pár let přes 40 a mé přítelkyni něco málo pod 50, takže mě to drží furt
Fascinuje mě, že takhle - v uvozovkách - "stará ženská" je v posteli stejně divoká a vášnivá jako moje o 6 let mladší manželka, možná i víc.
Mikesi tebe fakt nechapu, pises,ze mas dobre fungujici manzelstvi,vasnivou manzelku a jeste si poridis milenku ja myslela,ze milenku si porizuji jen ty nespokojeny .
Dej pozor,aby se te to jednoho dne vsechno nevratilo,protoze si nedokazes vazit toho co mas doma.
Není tady

Zvláštne, že u Mikeša ti to vadí, ale u tvojho ženáča ťa to asi tak nepohoršovalo, čo??? Poturčenec horší od Turka...
(A ak mi napíšeš, že ten tvoj bol nespokojný, tak ti kľudne môžem tvrdiť, že o tom nevieš ani h...o, lebo nespokojnosť mohla nastať až po prevalení vášho vzťahu). Do vzťahu dovch ľudí nikdy poriadne nevidíš...
Není tady

No jo, četla jsem, že mladí kluci hledají starší holky, asi jako učitelky v sexu. Mě oblbuje jeden, je mu 24 a já z toho mám vrtuli. Co s takovým klukem? Já bych snesla mladšího tak maximálně o 5 let, jinak bych měla asi blbý pocity. Třeba ale nevím, o co se připravuju. Pak se divím, že jsem pořád sama.
Není tady

8 rokov je pekný rozdiel, povedala by som po včerajšku... 
Není tady
Před vámi děvčata schovám raděj syna...se bojím, když to tady čtu 

Není tady
Selima napsal(a):
Zvláštne, že u Mikeša ti to vadí, ale u tvojho ženáča ťa to asi tak nepohoršovalo, čo??? Poturčenec horší od Turka...
(A ak mi napíšeš, že ten tvoj bol nespokojný, tak ti kľudne môžem tvrdiť, že o tom nevieš ani h...o, lebo nespokojnosť mohla nastať až po prevalení vášho vzťahu). Do vzťahu dovch ľudí nikdy poriadne nevidíš...
U Mikese me to vadi s toho duvodu,ze pise,ze ze doma je vsecko OK i co se tyce intimniho zivota tak co teda hleda?Muj byvali pritel hledal zenu na sex,rekl mi toho dost i co se tykalo jeho minulosti kde zkousel najit zenu na sex i pres seznamku.Nemam duvod mu neverit.Nerikal mi sve klady,ale i zapory.Nas vztah zacinal opravdu tim sexem, az jsme se do sebe zamilovali.To,uz jsme ovladnout nedokazali.
Není tady
erem, čemu se divíš, chlapi hledaj milenky i když je doma všechno ok, jen tak, jako povyražení.... nic jim neschází, jsou spokojení, chtěj jen zpestření 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
erem, čemu se divíš, chlapi hledaj milenky i když je doma všechno ok, jen tak, jako povyražení.... nic jim neschází, jsou spokojení, chtěj jen zpestření
No, mozna je to moje zivotni neznalost.Nenapadlo by me pokud bych mela krasny vztah se svym partnerem a milovala ho,abych hledala nekde povyrazeni a ublizovala tim nekomu na kom mi zalezi.
Není tady
Chlapi to maj jinak ... a vlastně - i některý ženský 
Není tady
Mikeš napsal(a):
levandulka napsal(a):
Nevím co to je, ale chápu to - vždycky mě přitahovaly starší ženy. Snad nejhezčí vztah, trvající 2 roky, jsem měl se ženou o 8 let starší, než já.
A pokud jde o vztah "on 30 - ona pomalu 50", tak je v tom možná i trochu vyčůranost - ženy kolem 50 si většinou (nemusí to samozřejmě platit všude) sexíku doma moc neužijí, protože jejich manžela už to buď nebaví, nebo má nějakou (často i o dost mladší) milenku. Takovéto ženy si často a rády hledají milence.....
ano, slýchám že zralá žena ví co chce, je rozumná a nehrozí rozpad manželství. každý si užívá toho, co zrovna chce
a co ho láká
mladý muž hledá bezproblémový vztah a zralá žena asi ještě kousek mládí
,nezáleží, jesli je doma sexu dostatek a jestli je kvalitní
je to adrenalin a na věku asi tak nezáleží
. Ale rozdíl by asi neměl být moc velký 

Není tady
levandulka napsal(a):
Mikeš napsal(a):
levandulka napsal(a):
A pokud jde o vztah "on 30 - ona pomalu 50", tak je v tom možná i trochu vyčůranost - ženy kolem 50 si většinou (nemusí to samozřejmě platit všude) sexíku doma moc neužijí, protože jejich manžela už to buď nebaví, nebo má nějakou (často i o dost mladší) milenku. Takovéto ženy si často a rády hledají milence.....ano, slýchám že zralá žena ví co chce, je rozumná a nehrozí rozpad manželství. každý si užívá toho, co zrovna chce
a co ho láká
mladý muž hledá bezproblémový vztah a zralá žena asi ještě kousek mládí
,nezáleží, jesli je doma sexu dostatek a jestli je kvalitní
je to adrenalin a na věku asi tak nezáleží
. Ale rozdíl by asi neměl být moc velký
a je hotovo 
Není tady
PPavlaa 

Není tady
levandulka napsal(a):
PPavlaa
No poreferuj, ať jsme v obraze jak to vypadá 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
Asi tak nějak 
Není tady
Mikeš napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Asi tak nějak
njn, prostě by to chtělo je víc zapřáhnout, ať nemaj na tohle čas ani myšlenky 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
Ak má menej ako 25, predo mnou je bezpečný, nemboj...
Nie som pedofilka a mám svoje hranice.
Není tady
Selima napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Ak má menej ako 25, predo mnou je bezpečný, nemboj...
Nie som pedofilka a mám svoje hranice.
tak to jsem hned klidnější
bude mu 12 
Není tady

Ppavli, a prečo ťa to štve? Život je krátky, tak načo si ho ničiť žiarlivosťou, obmedzovaním a podobne... Pokiaľ ten muž vie, kde je jeho miesto a čo chce a čo nechce, nevidím problém. Zrelý muž a zrelá žena unesú aj prípadnú neveru. A nie každý neverník hneď opustí rodinu kvôli bokovke...
Ja keď mám pekný, vyrovnaný, dlhodobý vzťah, nemám potrebu zahýbať - ale to je ideálna situácia a život nie je ideálny. Deje sa všeličo a ja sa potom hlavne snažím vykorčuľovať zo všetkého tak, aby som neublížila nikomu, ani sama sebe. A nájsť kompromis medzi príjemnosťami života a svojimi zásadami.
Není tady
Já ti Seli ani nevím... prostě když chlapa miluju, nechci se o něj dělit s nějákou další ... prostě žárlím ... ale je jasný, že pokud nic o bokovce netuším, pak není co řešit...
Asi jsem sobecká, majetnická, nevím.... prostě ho chci jen pro sebe 
Není tady