|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Jak vidíš, tak nejsem
Hlavně, že on se tváří, jako by bylo vše O.K. a vy tady mi píšete, jak staří pánové skotačej. Si připadám, jak kdybych měla doma 150letýho. A on si o sobě myslí, že je chlapec, že tak i vyadá. To ani náhodou, jsme od sebe o 7 let (já mladší) a většinou mi lidi říkají nebo si myslí, že on je "o hodně starší"....Je prostě nějak nekritickej nebo strká hlavu do písku a místi, aby řešil taky někdy sebe a svoje nedostatky, jeho oblíbeným koníčkem je sledovat, jak je tahle ženská tlustá a a ta druhá je docela pěkná a ta třetí má dobrý nohy a tahle je strašná...etc.
Není tady
balonek napsal(a):
Jak vidíš, tak nejsem
![]()
![]()
Hlavně, že on se tváří, jako by bylo vše O.K. a vy tady mi píšete, jak staří pánové skotačej. Si připadám, jak kdybych měla doma 150letýho. A on si o sobě myslí, že je chlapec, že tak i vyadá. To ani náhodou, jsme od sebe o 7 let (já mladší) a většinou mi lidi říkají nebo si myslí, že on je "o hodně starší"....Je prostě nějak nekritickej nebo strká hlavu do písku a místi, aby řešil taky někdy sebe a svoje nedostatky, jeho oblíbeným koníčkem je sledovat, jak je tahle ženská tlustá a a ta druhá je docela pěkná a ta třetí má dobrý nohy a tahle je strašná...etc.
a když už je teda trochu míň vzrušivej, ruce a jazyk když použije to ti nevyhovuje?
Není tady
Ruce moc nepoužívá, neví, co s nima...na orál je docela šikovnej, právě až moc, na to, že v ostatním je to nic moc
, tak si říkám, jestli tato alternativní záležitost nebyla a není spíš ta hlavní, aby vůbec ženskou uspokojil. A nebudu furt škemrat, nechce se mi a neumím to, když na něm je vidět "zájem", jako kdyby mu bylo těch 150 let a dlel v LDNce.
Preventivně raděj říká, že je unavenej,a le vysledovala jsem, že si raději čte večer třeba tři hodiny, pak už je samozřejmě unavenej...A ráno, (kdy by měl být vyspalej) to se nezmohl nikdy na nic, vlastně ani ráno NIKDY nechtěl. I to mi připadalo divný, mám jiné zkušennosti. Myslím třeba o víkendu... Nevím, je nějakej divněj. Ale strašně chtěl se mnou bydlet, to by nesnesl, abychom randili jen občas nebo se navštěvovali...Asi se obával (právem), že bych si našla náhradu. Rekord sexuální abstinence byl 3/4 roku, známe se dva... 
Není tady
balonek napsal(a):
Ruce moc nepoužívá, neví, co s nima...na orál je docela šikovnej, právě až moc, na to, že v ostatním je to nic moc
, tak si říkám, jestli tato alternativní záležitost nebyla a není spíš ta hlavní, aby vůbec ženskou uspokojil. A nebudu furt škemrat, nechce se mi a neumím to, když na něm je vidět "zájem", jako kdyby mu bylo těch 150 let a dlel v LDNce.
Preventivně raděj říká, že je unavenej,a le vysledovala jsem, že si raději čte večer třeba tři hodiny, pak už je samozřejmě unavenej...A ráno, (kdy by měl být vyspalej) to se nezmohl nikdy na nic, vlastně ani ráno NIKDY nechtěl. I to mi připadalo divný, mám jiné zkušennosti. Myslím třeba o víkendu... Nevím, je nějakej divněj. Ale strašně chtěl se mnou bydlet, to by nesnesl, abychom randili jen občas nebo se navštěvovali...Asi se obával (právem), že bych si našla náhradu. Rekord sexuální abstinence byl 3/4 roku, známe se dva...
hm, já bohužel sexu nepřikládám až takovou důležitost, takže v tomhle ti neporadím, ale pamatuji se, že když jsem byl s nebožkou asi 10 let, tak mne už taky stačilo jednou do měsíce.......a byl jsem taky unavenej 
Není tady
MartínkuF , aspoň jsi upřímnej a "vo tom to je"..
Hezkej víkend 
Není tady
Balonku, moc se nerozčiluj, nejsi sama s tímto problémem
. Jsem se rok doprošovala a najednou se ve mě něco zlomilo a hledala jsem milence:) . Nakonec jsem zjistila a vůbec jsem netušila, co chlapů má problémy. Řečí, jak je manželka odmítá a nakonec nic. Vůbec to není věkem, v 50 i 30 mají uplně stejné problém. Jen ta chyba je, že mají sedět doma a nehledat si milenku, když jí nejsou schopni uspokojit.Vůbec jim to snad nedojde a ještě by to chtěli opakovat. 

Upravil(a) levandulka (20. 10. 2007 16:47)
Není tady
martinF napsal(a):
balonek napsal(a):
hm, já bohužel sexu nepřikládám až takovou důležitost, takže v tomhle ti neporadím, ale pamatuji se, že když jsem byl s nebožkou asi 10 let, tak mne už taky stačilo jednou do měsíce.......a byl jsem taky unavenej
jednou za měsíc 
to by mě šlehlo 
jednou za den zní mnohem líp 

Není tady
levandulka napsal(a):
Balonku, moc se nerozčiluj, nejsi sama s tímto problémem
. Jsem se rok doprošovala a najednou se ve mě něco zlomilo a hledala jsem milence:) . Nakonec jsem zjistila a vůbec jsem netušila, co chlapů má problémy. Řečí, jak je manželka odmítá a nakonec nic. Vůbec to není věkem, v 50 i 30 mají uplně stejné problém. Jen ta chyba je, že mají sedět doma a nehledat si milenku, když jí nejsou schopni uspokojit.Vůbec jim to snad nedojde a ještě by to chtěli opakovat.
Kdo nejvíce kasá ramená, ten většinou zklame. Tichá voda břehy mele, to mi věřte....
Není tady

Kdyby nebylo impotentních chlapů, ženské by vůbec neocenily ty bejky
Na světě musí být ta rovnováha.
Není tady
Klubko napsal(a):
Račice dračice napsal(a):
martinF napsal(a):
jo já furt čekám na ty mladší holky, které hledaj starší muže a pořád nic, pořád se tu řeší něco jiného, úsměv, výtlem, úsměv, úsměv
asi se nedočkáš, protože starší muže většina mladších holek nehledá, teda pokud nemají nevyřešený problém s otcem že
to pak spíš hledají konejšivou náruč , jenže to je podvědomé a samotné pak neví, jak k němu vlastně přišly, řekla bych:)
o kolik starší muž se toleruje? Já mám o 9 let staršího a vždy tomu tak bylo. Jeden dokonce o 12 let. A vztah s otcem mám vyřešený. Spíše ne s matkou.
Třeba jak už jsem tu psala jaký tip se mi líbi, vždy to budou starší muži (Petr Fejk, Michal Prokop, Al Pacino...), sladcí mladíci Di Caprio mě teda vlny v břiše nedělají. Ale třeba tomu bude za 10 let jinak:)))
já měla na mysli generační rozdíl ... taky jsem měla partnery v rozemzí o 6-10 let starší, až na současného, který je stejný ročník a je to OK, ikdyž jsem si to neuměla zpočátku vůbec představit.
Ale popravdě, taky mě vždycky přitahovali starší muži....

Není tady
PPavlaa napsal(a):
martinF napsal(a):
balonek napsal(a):
jednou za měsíc
to by mě šlehlo
jednou za den zní mnohem líp
i vepřová se přejí
, to je jako kdybys chodila do kina na pořád stejnej film (už se těším na ty reakce, hihi:-)
Není tady
Tak, to je jasný, že když je něčeho příliš....., ovšem, vykládejte mi to (nebo někomu), kdo je v opačné situaci
Doufám, že neobrostu mechem.
Připomíná mi to ten vtip:
Sedí čtyři kostry u kavárenského stolu, všude pavučina a prach a pod tím nápis
Čekání na dokonalého chlapa!!
Není tady
A Levandulko dík za příspěvek.
Potěšil mě. Taky mi hlava nebere, jak někteří pánové zahájí vysokou tokací iniciativu, předváděj se, PŘEHÁNÉJ (ačkoliv je nikdo nenutí, samozřejmě), a když uženou - ufff
a změní se v opak. Vždyť musej narážet opakovaně, to jim nedochází. Můj "drahoušek" měl taky několik spíše krátkodobých vztahů.....Proč asi, asi že byl tak "skvělej" ve všech oblastech. 
Není tady
martinF napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
martinF napsal(a):
hm, já bohužel sexu nepřikládám až takovou důležitost, takže v tomhle ti neporadím, ale pamatuji se, že když jsem byl s nebožkou asi 10 let, tak mne už taky stačilo jednou do měsíce.......a byl jsem taky unavenejjednou za měsíc
to by mě šlehlo
jednou za den zní mnohem lípi vepřová se přejí
, to je jako kdybys chodila do kina na pořád stejnej film (už se těším na ty reakce, hihi:-)
já můžu chodit s jedním chlapem po každý na jinej, že ty se nudíš je tvůj problém 
Není tady
balonek napsal(a):
A Levandulko dík za příspěvek.
![]()
Potěšil mě. Taky mi hlava nebere, jak někteří pánové zahájí vysokou tokací iniciativu, předváděj se, PŘEHÁNÉJ (ačkoliv je nikdo nenutí, samozřejmě), a když uženou - ufff
a změní se v opak. Vždyť musej narážet opakovaně, to jim nedochází. Můj "drahoušek" měl taky několik spíše krátkodobých vztahů.....Proč asi, asi že byl tak "skvělej" ve všech oblastech.
Ahoj balonku
,
na to jsem se taky ptala a nakonec jsem se dozvěděla, že manželka je jako ten ohraný film, ztratila už to kouzlo. Ale i první, druhá, pátá milenka nějak to kouzlo nemá. Na konec pán lidstvva zjistí, že chyba je v ženách, ztratily přitažlivost
A pokud se zadaří, nesmíš zapomenout chválit a zase chválit, jak to ted bylo nejlepší a dokonalé 

Není tady
Za největší barbarství považuji, že někteří pánové jsou natolik netaktní, že před svou partnerkou chválí cizí ženu. To mi manžel nikdy neudělal - musela jsem ho skoro násilím nutit k vyjádření, že Angelika je opravdu krásná žena - připustil, že teda trochu jo, ale určitě jen proto, že má na sobě tunu mejkapu
.
A jinak je zajímavé, že co jsem kdy měla obdivovatele, vždycky byli mladší, až o 9 let. Asi je to tím, že jsem hubená a starší pánové mají raději ty plnoštíhlé, nevím.... 
Není tady
Jééé, Klubko, teprve teď jsem to od Tebe přečetla.
Ano, ano - Petr Fejk je nejdokonalejší muž (na pohled a tak) - mně dokonce kolegyně při srandičkách slíbily plakát, abych si ho vylepila do skříně
(jen v legraci, mluvili jsme o pubertálních počinech), ale on je opravdu krásný chlap.
Není tady
Tercila napsal(a):
Jééé, Klubko, teprve teď jsem to od Tebe přečetla.
![]()
Ano, ano - Petr Fejk je nejdokonalejší muž (na pohled a tak) - mně dokonce kolegyně při srandičkách slíbily plakát, abych si ho vylepila do skříně(jen v legraci, mluvili jsme o pubertálních počinech), ale on je opravdu krásný chlap.
To teda je:))) Žádný nabouchanec z posilovny,ale příjmený, úspěšný muž, který nemá potřebu se rvát do každé mediální akce...
Není tady
Fejk se mi taky líbí........a ty pochvalné kydy na ženy v okolí, býválé partnerky , možná i budoucí
, kamarádky etc. má ten můj zamindrákovanec občas taky. I když chválí i mě, ale taky občas pokritizuje, vůůůbec nějak rád vyjadřuje své názory a mínění o druhých. Už méně o sobě...
Bývalý expřítel měl tu milou vlastnost (a byl proti tomuto manekýn), že zásadně nevychvaloval cizí baby. A pronášel, že se na žádnou ani nepodívá, když má mě a podobné milé větičky, vskutku to nedělal a věřím, že byl i věrnej. Ale zase byl příšernej skrbla
Si člověk nevybere, fakt. (Tak možná nechválil a nemilenkoval, protože by musel do nich i sypat, a to jako proč, že jo, takové hýření, když to měl doma... 
Není tady
balonek napsal(a):
Fejk se mi taky líbí........a ty pochvalné kydy na ženy v okolí, býválé partnerky , možná i budoucí
, kamarádky etc. má ten můj zamindrákovanec občas taky. I když chválí i mě, ale taky občas pokritizuje, vůůůbec nějak rád vyjadřuje své názory a mínění o druhých. Už méně o sobě...
Bývalý expřítel měl tu milou vlastnost (a byl proti tomuto manekýn), že zásadně nevychvaloval cizí baby. A pronášel, že se na žádnou ani nepodívá, když má mě a podobné milé větičky, vskutku to nedělal a věřím, že byl i věrnej. Ale zase byl příšernej skrblaSi člověk nevybere, fakt. (Tak možná nechválil a nemilenkoval, protože by musel do nich i sypat, a to jako proč, že jo, takové hýření, když to měl doma...
No snad jsi mu nesežrala, že se na žádnou ani nepodívá, když je s tebou...

Není tady
Bylo špatně pochopeno
jasne, že se podíval, ale velice decentně a nenápadně a ty řečičky (dalo by se říct galantní), co pronášel, se dobře poslouchaly, a to, že nemluvil o svých BÝVALÝCH partnerkách, pokud jsem se přímo nezeptala, bylo taky příjemné.
Zato současný, vejrá na báby docela okatě, až mám chuť ho nakopnout, na své bývalé si vzpomene ..(tedy, že si vzpomene, je normální)), ale ne, že o nich mluví..A zdůrazňuje jejich přednosti, když mě chce naštvat nebo když si vztahovačně myslí, že mám na něj nějaké narážky, na jeho chování, vlastnosti, schopnosti...
Není tady
balonek napsal(a):
Bylo špatně pochopeno
jasne, že se podíval, ale velice decentně a nenápadně a ty řečičky (dalo by se říct galantní), co pronášel, se dobře poslouchaly, a to, že nemluvil o svých BÝVALÝCH partnerkách, pokud jsem se přímo nezeptala, bylo taky příjemné.
Zato současný, vejrá na báby docela okatě, až mám chuť ho nakopnout, na své bývalé si vzpomene ..(tedy, že si vzpomene, je normální)), ale ne, že o nich mluví..A zdůrazňuje jejich přednosti, když mě chce naštvat nebo když si vztahovačně myslí, že mám na něj nějaké narážky, na jeho chování, vlastnosti, schopnosti...
My vejráme oba a hodnotíme spolu. Já se občas podívám co se nosí, občas se i porovnám, nemám problém přiznat, že existují stovky hezčích žen, on smočí oko a já jsem v klidu:))) Ale asi je to i mou vyrovnaností s tím, že ona má "svaly a já čáry" 

Jo a jinak souhlasím, že povídání o bývalých partnerech je tabu. Já nemluvím o svých on taky. To do vztahu nepatří.
Není tady
Tak možná mi to vadí v kombinaci...A asi si ouplně nevěřím, i to přiznám, a on taky ne, jsme holt dvojka...
A já ještě ke všemu nemůžu zapomenout na ex, a a možná proto podvědomě očekávám to samé...i u něj
a ještě k tomu problémy se sexem...a bude z toho
čert ví co..., respektive: dopadne to, kdo ví jak.
Není tady

Aký to má byť rozdiel medzi ženou a mužom? Stačí mojich momentálnych 8 rokov rozdielu?
Není tady
Taky mám mladšího muže ( o 11.let ), jsme spolu už 5.let a máme spolu krásnou malou holčičku :-)))
Není tady