Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#101 19. 10. 2007 15:46

balonek
♥♥♥♥---

Re: starší žena+ mladší muž

Jak vidíš, tak nejsem grater grater grater Hlavně, že on se tváří, jako by bylo vše O.K. a vy tady mi píšete, jak staří pánové skotačej. Si připadám, jak kdybych měla doma 150letýho. A on si o sobě myslí, že je chlapec, že tak i vyadá. To ani náhodou, jsme od sebe o 7 let (já mladší) a většinou mi lidi říkají nebo si myslí, že on je "o hodně starší"....Je prostě nějak nekritickej nebo strká hlavu do písku a místi, aby řešil taky někdy sebe a svoje nedostatky, jeho oblíbeným koníčkem je sledovat, jak je tahle  ženská tlustá a a ta druhá je docela pěkná a ta třetí má dobrý nohy a tahle je strašná...etc.

Není tady

#102 19. 10. 2007 15:50

martinF
♥♥♥♥♥--

balonek napsal(a):

Jak vidíš, tak nejsem grater grater grater Hlavně, že on se tváří, jako by bylo vše O.K. a vy tady mi píšete, jak staří pánové skotačej. Si připadám, jak kdybych měla doma 150letýho. A on si o sobě myslí, že je chlapec, že tak i vyadá. To ani náhodou, jsme od sebe o 7 let (já mladší) a většinou mi lidi říkají nebo si myslí, že on je "o hodně starší"....Je prostě nějak nekritickej nebo strká hlavu do písku a místi, aby řešil taky někdy sebe a svoje nedostatky, jeho oblíbeným koníčkem je sledovat, jak je tahle  ženská tlustá a a ta druhá je docela pěkná a ta třetí má dobrý nohy a tahle je strašná...etc.

a když už je teda trochu míň vzrušivej, ruce a jazyk když použije to ti nevyhovuje?

Není tady

#103 19. 10. 2007 15:59

balonek
♥♥♥♥---

Ruce moc nepoužívá, neví, co s nima...na orál je docela šikovnej, právě až moc, na to, že v ostatním je to nic moc kapitulation , tak si říkám, jestli tato alternativní záležitost nebyla a není spíš ta hlavní, aby vůbec  ženskou uspokojil. A nebudu furt škemrat, nechce se mi a neumím to, když na něm je vidět "zájem", jako kdyby mu bylo  těch 150 let a dlel v LDNce.  albert Preventivně raděj říká, že je unavenej,a le vysledovala jsem,  že si raději čte večer třeba tři hodiny, pak už je samozřejmě unavenej...A ráno, (kdy by měl být vyspalej) to se nezmohl nikdy na nic, vlastně ani ráno NIKDY nechtěl. I to mi připadalo divný, mám jiné zkušennosti. Myslím třeba o víkendu... Nevím, je nějakej divněj. Ale strašně chtěl se mnou bydlet, to by nesnesl, abychom randili  jen občas nebo se navštěvovali...Asi se obával (právem), že bych si našla náhradu. Rekord sexuální abstinence byl 3/4 roku, známe se dva...  dumbom

Není tady

#104 19. 10. 2007 16:11

martinF
♥♥♥♥♥--

balonek napsal(a):

Ruce moc nepoužívá, neví, co s nima...na orál je docela šikovnej, právě až moc, na to, že v ostatním je to nic moc kapitulation , tak si říkám, jestli tato alternativní záležitost nebyla a není spíš ta hlavní, aby vůbec  ženskou uspokojil. A nebudu furt škemrat, nechce se mi a neumím to, když na něm je vidět "zájem", jako kdyby mu bylo  těch 150 let a dlel v LDNce.  albert Preventivně raděj říká, že je unavenej,a le vysledovala jsem,  že si raději čte večer třeba tři hodiny, pak už je samozřejmě unavenej...A ráno, (kdy by měl být vyspalej) to se nezmohl nikdy na nic, vlastně ani ráno NIKDY nechtěl. I to mi připadalo divný, mám jiné zkušennosti. Myslím třeba o víkendu... Nevím, je nějakej divněj. Ale strašně chtěl se mnou bydlet, to by nesnesl, abychom randili  jen občas nebo se navštěvovali...Asi se obával (právem), že bych si našla náhradu. Rekord sexuální abstinence byl 3/4 roku, známe se dva...  dumbom

hm, já bohužel sexu nepřikládám až takovou důležitost, takže v tomhle ti neporadím, ale pamatuji se, že když jsem byl s nebožkou asi 10 let, tak mne už taky stačilo jednou do měsíce.......a byl jsem taky unavenej smile

Není tady

#105 19. 10. 2007 16:14

balonek
♥♥♥♥---

MartínkuF , aspoň jsi upřímnej a "vo tom to je"..
Hezkej víkend storstark

Není tady

#106 19. 10. 2007 20:04

levandulka
♥------

Balonku, moc se nerozčiluj, nejsi  sama s tímto problémem smile. Jsem se rok doprošovala a najednou se ve mě něco zlomilo a hledala jsem milence:) . Nakonec jsem zjistila a vůbec jsem netušila, co chlapů má problémy. Řečí, jak je manželka odmítá a nakonec  nic. Vůbec to není věkem, v 50 i 30 mají uplně stejné problém. Jen ta chyba je, že mají sedět doma a nehledat si milenku, když jí nejsou schopni uspokojit.Vůbec jim to snad nedojde a ještě by to chtěli opakovat. big_smilebig_smile

Upravil(a) levandulka (20. 10. 2007 16:47)

Není tady

#107 20. 10. 2007 11:46

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

martinF napsal(a):

balonek napsal(a):

hm, já bohužel sexu nepřikládám až takovou důležitost, takže v tomhle ti neporadím, ale pamatuji se, že když jsem byl s nebožkou asi 10 let, tak mne už taky stačilo jednou do měsíce.......a byl jsem taky unavenej smile

jednou za měsíc vava to by mě šlehlo va
jednou za den zní mnohem líp tonguebig_smile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#108 20. 10. 2007 18:06

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

levandulka napsal(a):

Balonku, moc se nerozčiluj, nejsi  sama s tímto problémem smile. Jsem se rok doprošovala a najednou se ve mě něco zlomilo a hledala jsem milence:) . Nakonec jsem zjistila a vůbec jsem netušila, co chlapů má problémy. Řečí, jak je manželka odmítá a nakonec  nic. Vůbec to není věkem, v 50 i 30 mají uplně stejné problém. Jen ta chyba je, že mají sedět doma a nehledat si milenku, když jí nejsou schopni uspokojit.Vůbec jim to snad nedojde a ještě by to chtěli opakovat. big_smilebig_smile

Kdo nejvíce kasá ramená, ten většinou zklame. Tichá voda břehy mele, to mi věřte....gloria

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#109 22. 10. 2007 7:57

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Kdyby nebylo impotentních chlapů, ženské by vůbec neocenily ty bejky smile Na světě musí být ta rovnováha.

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#110 22. 10. 2007 10:12

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Klubko napsal(a):

Račice dračice napsal(a):

martinF napsal(a):

jo já furt čekám na ty mladší holky, které hledaj starší muže a pořád nic, pořád se tu řeší něco jiného, úsměv, výtlem, úsměv, úsměv

asi se nedočkáš, protože starší muže většina mladších holek nehledá, teda pokud nemají nevyřešený problém s otcem žewink to pak spíš hledají konejšivou náruč , jenže to je podvědomé a samotné pak neví, jak k němu vlastně přišly, řekla bych:)

o kolik starší muž se toleruje? Já mám o 9 let staršího a vždy tomu tak bylo. Jeden dokonce o 12 let. A vztah s otcem mám vyřešený. Spíše ne s matkou.
Třeba jak už jsem tu psala jaký tip se mi líbi, vždy to budou starší muži (Petr Fejk, Michal Prokop, Al Pacino...), sladcí mladíci Di Caprio mě teda vlny v břiše nedělají. Ale třeba tomu bude za 10 let jinak:)))

já měla na mysli generační rozdíl ... taky jsem měla partnery v rozemzí o 6-10 let starší, až na  současného, který je stejný ročník a je to  OK, ikdyž jsem si to neuměla zpočátku vůbec představit.
Ale popravdě, taky mě vždycky přitahovali starší muži....

18.12.2009 přišel na svět náš Ondrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#111 22. 10. 2007 13:06

martinF
♥♥♥♥♥--

PPavlaa napsal(a):

martinF napsal(a):

balonek napsal(a):

i vepřová se přejí  tongue , to je jako kdybys chodila do kina na pořád stejnej film (už se těším na ty reakce, hihi:-)

Není tady

#112 22. 10. 2007 13:47

balonek
♥♥♥♥---

Tak, to je jasný, že když je něčeho příliš....., ovšem, vykládejte mi to (nebo někomu), kdo je v opačné situaci styrka
Doufám, že neobrostu mechem.
Připomíná mi to ten vtip:

Sedí čtyři kostry u kavárenského stolu, všude pavučina a prach a pod tím nápis

Čekání na dokonalého chlapa!!

Není tady

#113 22. 10. 2007 13:50

balonek
♥♥♥♥---

A Levandulko dík za příspěvek. big_smile big_smile Potěšil mě. Taky mi hlava nebere, jak někteří pánové zahájí vysokou tokací iniciativu, předváděj se, PŘEHÁNÉJ (ačkoliv je nikdo nenutí, samozřejmě), a když uženou - ufff usch a změní se v opak. Vždyť musej narážet opakovaně, to jim nedochází. Můj "drahoušek" měl taky několik spíše krátkodobých vztahů.....Proč asi, asi že byl tak "skvělej" ve všech oblastech. lol

Není tady

#114 22. 10. 2007 19:40

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

martinF napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

martinF napsal(a):

i vepřová se přejí  tongue , to je jako kdybys chodila do kina na pořád stejnej film (už se těším na ty reakce, hihi:-)

tongue já můžu chodit s jedním chlapem po každý na jinej, že ty se nudíš je tvůj problém reta

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#115 22. 10. 2007 22:12

levandulka
♥------

balonek napsal(a):

A Levandulko dík za příspěvek. big_smile big_smile Potěšil mě. Taky mi hlava nebere, jak někteří pánové zahájí vysokou tokací iniciativu, předváděj se, PŘEHÁNÉJ (ačkoliv je nikdo nenutí, samozřejmě), a když uženou - ufff usch a změní se v opak. Vždyť musej narážet opakovaně, to jim nedochází. Můj "drahoušek" měl taky několik spíše krátkodobých vztahů.....Proč asi, asi že byl tak "skvělej" ve všech oblastech. lol

Ahoj balonku tummenupp,
na to jsem se taky ptala a nakonec jsem se dozvěděla, že manželka je jako ten ohraný film, ztratila už to kouzlo. Ale i první, druhá, pátá milenka nějak to kouzlo nemá. Na konec pán lidstvva zjistí, že chyba je v ženách, ztratily přitažlivost  tummenupp  A pokud se zadaří, nesmíš zapomenout chválit a zase chválit, jak to ted bylo nejlepší a dokonalé  big_smilebig_smile

Není tady

#116 23. 10. 2007 13:48

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Za největší barbarství považuji, že někteří pánové jsou natolik netaktní, že před svou partnerkou chválí cizí ženu. To mi manžel nikdy neudělal - musela jsem ho skoro násilím nutit k vyjádření, že Angelika je opravdu krásná žena - připustil, že teda trochu jo, ale určitě jen proto, že má na sobě tunu mejkapu big_smile big_smile.
A jinak je zajímavé, že co jsem kdy měla obdivovatele, vždycky byli mladší, až o 9 let. Asi je to tím, že jsem hubená a starší pánové mají raději ty plnoštíhlé, nevím.... smile

Není tady

#117 23. 10. 2007 13:51

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Jééé, Klubko, teprve teď jsem to od Tebe přečetla. tummenupp
Ano, ano - Petr Fejk je nejdokonalejší muž (na pohled a tak) - mně dokonce kolegyně při srandičkách slíbily plakát, abych si ho vylepila do skříně big_smile (jen v legraci, mluvili jsme o pubertálních počinech), ale on je opravdu krásný chlap.

Není tady

#118 23. 10. 2007 14:01

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Tercila napsal(a):

Jééé, Klubko, teprve teď jsem to od Tebe přečetla. tummenupp
Ano, ano - Petr Fejk je nejdokonalejší muž (na pohled a tak) - mně dokonce kolegyně při srandičkách slíbily plakát, abych si ho vylepila do skříně big_smile (jen v legraci, mluvili jsme o pubertálních počinech), ale on je opravdu krásný chlap.

To teda je:))) Žádný nabouchanec z posilovny,ale příjmený, úspěšný muž, který nemá potřebu se rvát do každé mediální akce...

Není tady

#119 23. 10. 2007 15:43

balonek
♥♥♥♥---

Fejk se mi taky líbí........a ty pochvalné kydy na ženy v okolí, býválé partnerky , možná i budoucí big_smile , kamarádky etc. má ten můj zamindrákovanec občas taky. I když chválí i mě, ale taky občas pokritizuje, vůůůbec nějak rád vyjadřuje své názory a mínění o druhých. Už méně o sobě...
Bývalý expřítel měl tu milou vlastnost (a byl proti tomuto manekýn), že zásadně nevychvaloval cizí baby. A pronášel, že se na žádnou ani nepodívá, když má mě a podobné milé větičky, vskutku to nedělal a věřím, že byl i věrnej. Ale zase byl příšernej skrbla usch Si člověk nevybere, fakt. (Tak možná nechválil a nemilenkoval, protože by musel do nich i sypat, a to jako proč, že jo, takové hýření, když to měl doma... hmm

Není tady

#120 23. 10. 2007 15:46

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

balonek napsal(a):

Fejk se mi taky líbí........a ty pochvalné kydy na ženy v okolí, býválé partnerky , možná i budoucí big_smile , kamarádky etc. má ten můj zamindrákovanec občas taky. I když chválí i mě, ale taky občas pokritizuje, vůůůbec nějak rád vyjadřuje své názory a mínění o druhých. Už méně o sobě...
Bývalý expřítel měl tu milou vlastnost (a byl proti tomuto manekýn), že zásadně nevychvaloval cizí baby. A pronášel, že se na žádnou ani nepodívá, když má mě a podobné milé větičky, vskutku to nedělal a věřím, že byl i věrnej. Ale zase byl příšernej skrbla usch Si člověk nevybere, fakt. (Tak možná nechválil a nemilenkoval, protože by musel do nich i sypat, a to jako proč, že jo, takové hýření, když to měl doma... hmm

No snad jsi mu nesežrala, že se na žádnou ani nepodívá, když je s tebou...lollollol

Není tady

#121 24. 10. 2007 10:14

balonek
♥♥♥♥---

Bylo špatně pochopeno wink jasne, že se podíval, ale velice decentně a nenápadně a ty řečičky (dalo by se říct galantní), co pronášel, se dobře poslouchaly, a to, že nemluvil o svých BÝVALÝCH partnerkách, pokud jsem se přímo nezeptala, bylo taky příjemné.
Zato současný, vejrá na báby docela okatě, až mám chuť ho nakopnout, na své bývalé si vzpomene ..(tedy, že si vzpomene, je normální)), ale ne, že o nich mluví..A zdůrazňuje jejich přednosti, když mě chce naštvat nebo když si vztahovačně myslí, že mám na něj nějaké narážky, na jeho chování, vlastnosti, schopnosti...

Není tady

#122 24. 10. 2007 10:19

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

balonek napsal(a):

Bylo špatně pochopeno wink jasne, že se podíval, ale velice decentně a nenápadně a ty řečičky (dalo by se říct galantní), co pronášel, se dobře poslouchaly, a to, že nemluvil o svých BÝVALÝCH partnerkách, pokud jsem se přímo nezeptala, bylo taky příjemné.
Zato současný, vejrá na báby docela okatě, až mám chuť ho nakopnout, na své bývalé si vzpomene ..(tedy, že si vzpomene, je normální)), ale ne, že o nich mluví..A zdůrazňuje jejich přednosti, když mě chce naštvat nebo když si vztahovačně myslí, že mám na něj nějaké narážky, na jeho chování, vlastnosti, schopnosti...

My vejráme oba a hodnotíme spolu. Já se občas podívám co se nosí, občas se i porovnám, nemám problém přiznat, že existují stovky hezčích žen, on smočí oko a já jsem v klidu:)))  Ale asi je to i mou vyrovnaností s tím, že ona má "svaly a já čáry" lollollol
Jo a jinak souhlasím, že povídání o bývalých partnerech je tabu. Já nemluvím o svých on taky. To do vztahu nepatří.

Není tady

#123 29. 10. 2007 10:58

balonek
♥♥♥♥---

Tak možná mi to vadí v kombinaci...A asi si ouplně nevěřím, i to přiznám, a on taky ne, jsme holt dvojka... storstark
A já ještě ke všemu nemůžu zapomenout na ex, a a možná proto podvědomě očekávám to samé...i u něj usch a ještě k tomu problémy se sexem...a bude z toho skurt čert ví co..., respektive: dopadne to, kdo ví jak.

Není tady

#124 31. 10. 2007 21:24

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

offtopic Aký to má byť rozdiel medzi ženou a mužom? Stačí mojich momentálnych 8 rokov rozdielu?

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#125 31. 10. 2007 23:46

Helča2
♥♥♥♥♥--

Taky mám mladšího muže ( o 11.let ), jsme spolu už 5.let a máme spolu krásnou malou holčičku :-)))

http://ticker.7910.org/as1cA1P0g410010Mzk0MTIxfDAwMDY3NDRkfCBadXphbmthIG3h.gif
nar. v úterý 15.5.2007 ve 23:55 hod v Motole, váha  3,60 kg a  49 cm *

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí