|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
jo já furt čekám na ty mladší holky, které hledaj starší muže a pořád nic, pořád se tu řeší něco jiného, úsměv, výtlem, úsměv, úsměv
Není tady
martinF napsal(a):
jo já furt čekám na ty mladší holky, které hledaj starší muže a pořád nic, pořád se tu řeší něco jiného, úsměv, výtlem, úsměv, úsměv
asi se nedočkáš, protože starší muže většina mladších holek nehledá, teda pokud nemají nevyřešený problém s otcem že
to pak spíš hledají konejšivou náruč , jenže to je podvědomé a samotné pak neví, jak k němu vlastně přišly, řekla bych:)
Upravil(a) Račice dračice (18. 10. 2007 16:45)

Není tady
Račice dračice napsal(a):
martinF napsal(a):
asi se nedočkáš, protože starší muže většina mladších holek nehledá, teda pokud nemají nevyřešený problém s otcem že
to pak spíš hledají konejšivou náruč , jenže to je podvědomé a samotné pak neví, jak k němu vlastně přišly, řekla bych:)
no ale těch by tu přece pár mělo být, těch co nemaj vyřešený vztah a já bych je ukonejšil 
Není tady
martinF napsal(a):
martinF napsal(a):
no ale těch by tu přece pár mělo být, těch co nemaj vyřešený vztah a já bych je ukonejšil
jj, řekla bych, že tady jich je víc než jen pár
, ale bohužel se dál nemůžu vyjádřit,protože to je
, jelikož se vlákno jmenuje "starší žena + mladší muž"
.....ale zkusím se Ti optat:D

Není tady
martinF napsal(a):
o kolik starší muž se toleruje? Já mám o 9 let staršího a vždy tomu tak bylo. Jeden dokonce o 12 let. A vztah s otcem mám vyřešený. Spíše ne s matkou.
Třeba jak už jsem tu psala jaký tip se mi líbi, vždy to budou starší muži (Petr Fejk, Michal Prokop, Al Pacino...), sladcí mladíci Di Caprio mě teda vlny v břiše nedělají. Ale třeba tomu bude za 10 let jinak:)))
Není tady

Pozri, čo som písala vyššie.
Není tady
Blondie napsal(a):
Alk napsal(a):
Má tady někdo zkušenosti? Jak jste se s takovou ženou seznámili?
Myslim, ze v seznamovani je celkem jedno, jestli je zena starsi nez muz. Plati vicemene stejny pravidla, jako u holek mladsich. Teda pokud nebali dvacetilety kluk padesatiletou zenu
A co teda když kluk balí padesátnici?
Není tady
Původní otázka zněla ......co láká mladého muže na starší ženě .....
Proč si nehledá sobě rovnou, mladých a krásných holek je přeci spousta 

Není tady
....budu asi jedovatá, ale zajímalo by mě, kdy se pak měnívá z "mladá dívka + starší muž" na "stále docela zachovalá dívka + starý impotent"
pardon 
Není tady

Balonku, proč hned starý impotent? Jsou muži, kteří "můžou" do vysokého věku. Spíš starý blbec, který si myslí, že ještě chytil vlak 
Není tady
o 19:45 kazdy druhy pondelok v mesiaci
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
balonek napsal(a):
....budu asi jedovatá, ale zajímalo by mě, kdy se pak měnívá z "mladá dívka + starší muž" na "stále docela zachovalá dívka + starý impotent"
pardon
jo jsi jedovatá, zrovna tak může být někomu nepochopitelné být se starou bábou
starší žena + mladší muž
Není tady

balonek napsal(a):
pardon
Plíživo a nenápadne, rovnako ako sa to môže stať mladému žrebcovi... Bohužiaľ, impotencia nie je obmedzená na vyšší vek - ako ani hlúposť, škudlivosť, po*ná povaha a ďalšie lahôdky. A impotencia je jediná z týchto vecí, ktorá sa obmedzuje na jedno pohlavie... 
Není tady
martinF napsal(a):
balonek napsal(a):
pardon
jo jsi jedovatá, zrovna tak může být někomu nepochopitelné být se starou bábou
starší žena + mladší muž
Není mnoho, Martine, mladších mužů se staršími ženami. "Co by s nimi dělali, že"...Povadlejší pleť, vrásky, celulitida, chybí pel mládí...Takže těm pár, kteří jsou, fandím
Jsou mezi nimi i třeba rozumní muži, kterým nejde jen o design, ale i o další věci. Zato starnoucími pardály s mladýma kóčama se to hemží ...stačí otevřít kterýkoliv bulvár, vlastně i normální tiskovinu atd. Zajímavé, že ženě o design jen jít ani nemůže a...jedná-li se o zlatokopky....tak je snad těm stárnoucím dědkům i přeju...
P.S. Nejsem odvržená stárnoucí manželka...vadí mi t z principu.
Pa, Martínku 
Není tady
Ota napsal(a):
Balonku, proč hned starý impotent? Jsou muži, kteří "můžou" do vysokého věku. Spíš starý blbec, který si myslí, že ještě chytil vlak
Znám Oto pár svazků (dlouhodobějších) párů s větším věkovým rozdílem , tedy starší muž a mladší žena a ta žena si tedy většinou moc neužije. Jakože v dlouholetých manželstvích občas bývá sex rozpačitý, tak v takových to dvojnásob...
Není tady
Selima napsal(a):
balonek napsal(a):
pardon
Plíživo a nenápadne, rovnako ako sa to môže stať mladému žrebcovi... Bohužiaľ, impotencia nie je obmedzená na vyšší vek - ako ani hlúposť, škudlivosť, po*ná povaha a ďalšie lahôdky. A impotencia je jediná z týchto vecí, ktorá sa obmedzuje na jedno pohlavie...
Pravda, a co slyším od dcerušky, nic moc - druhý kluk a ...problémy a ten první se svěřil, že opakovaně, druhý už se ptal i na sexuologii, ...Na to si v mladých letech nepamatuju, že by lidstvo degenerovalo?!
Není tady

Jen aby to nebyla chyba těch dívek, že? 
Není tady
KALIK napsal(a):

jo má se jich zeptat když mu to nestojí :. a stává se ti to často bejby? 
Není tady
levandulka napsal(a):
Původní otázka zněla ......co láká mladého muže na starší ženě .....Proč si nehledá sobě rovnou, mladých a krásných holek je přeci spousta
A starších krásných žen je taky spousta..... hlavně by mě zajímalo, jak k takovému kontaktu dojde, že padesátnice cítí, že se mladému samečkovi s 18 lety doopravdy líbí....a že to není jenom nějakej rozmar
Není tady
KALIK napsal(a):
V tom případku si ten první hošík vybíral samé, s kterýma mu to nešlo, zajímavé.
Ale přitom tak nějak chtěl, nebo že by snad byl přemlouván a znásilňován....
A další poznatek ze života. Pokud chlapovi funguje vše, jak má, je zajímavé, že nevyžaduje a nepokňourává, jak by se dotyčná partnerka měla chovat a co by měla dělat, aby se mu vůbec postavil, či vydržel, coho vzrušeuje, či nevzrušuje, jestli náááhodou partnerka nemá nějaké to kilečko navíc nebo snad jí chybí, jestli jí kozy dostatečně trčí do šířky či do výšky etc. blalabla, prostě šuká,...ale jakmile stojí s ním sex za houby, je poloimpotentní, nenápaditý, fádní a tak: všechny výše uvedené záležitosti ihned skloňuje , pokud možno v souladu se svým chcíplým mužstvím pronáší bláboly typu: nezaslouží si chlapa, která si ho nepostaví či co. To si vždycky vzpomenu na domov důchodců a čiperného staříka mezi 80 až 90 s kroužkem na pinďoura pro povzbuzení erekce...A máte to: 1:1 
Není tady
balonek napsal(a):
KALIK napsal(a):
V tom případku si ten první hošík vybíral samé, s kterýma mu to nešlo, zajímavé.
A další poznatek ze života. Pokud chlapovi funguje vše, jak má, je zajímavé, že nevyžaduje a nepokňourává, jak by se dotyčná partnerka měla chovat a co by měla dělat, aby se mu vůbec postavil, či vydržel, coho vzrušeuje, či nevzrušuje, jestli náááhodou partnerka nemá nějaké to kilečko navíc nebo snad jí chybí, jestli jí kozy dostatečně trčí do šířky či do výšky etc. blalabla, prostě šuká,...ale jakmile stojí s ním sex za houby, je poloimpotentní, nenápaditý, fádní a tak: všechny výše uvedené záležitosti ihned skloňuje , pokud možno v souladu se svým chcíplým mužstvím pronáší bláboly typu: nezaslouží si chlapa, která si ho nepostaví či co. To si vždycky vzpomenu na domov důchodců a čiperného staříka mezi 80 až 90 s kroužkem na pinďoura pro povzbuzení erekce...A máte to: 1:1
mělas nějakej problém s mladým klukem, mu to nestálo?, nebo tě nechal?
Není tady
Ne, neměla. Asi jsem chtěla obhájit dcerunku... S mladými jsem problémy nikdy neměla, spíš za mou žlučovitostí stojí jeden poloimpotentní 50ník údajně dřív velký vášnivec (dle svého popisu)...., ale asi ho to přešlo (pokud se popisoval objektivně) už někdy v šerém dávnověku.

Není tady
balonek napsal(a):
KALIK napsal(a):
TO se nedá generalizovat. Trochu se pánů musím zastat. Měla jsem poměr s jedním svobodným 40cetiletým, mě bylo tehdy 19náct. Tedy 21 let rozdíl... A myslím, že sex byl super.... A myslím že když ho občas potkám i dnes, (konečně se oženil), tak bych řekla, že jim to klape taky, i když jemu bude 50sát. Někdo to v sobě má,někdo ne.
Pokud bude chtít zlatokopka pracháče,starce, tak ať si ho má... Vždyt je to fuk. Nech je žít. Stačí,když budeš stále spokojená sama se sebou a manžel s tebou i v 50, 60ti atd...
Není tady
balonek napsal(a):
Ne, neměla. Asi jsem chtěla obhájit dcerunku... S mladými jsem problémy nikdy neměla, spíš za mou žlučovitostí stojí jeden poloimpotentní 50ník údajně dřív velký vášnivec (dle svého popisu)...., ale asi ho to přešlo (pokud se popisoval objektivně) už někdy v šerém dávnověku.
![]()
tak to jo, mi připadlo, že nějak dštíš oheň a síru na chlapy ohledně sexu, tak to jsem rád, že jsi v pohodě 
Není tady
A to že je poloimpotentní mi nevadí, resp. vadí, ale nevytáčí. Štve mě, že se dělal, jaký je kanec (furt o tom kecal a on je frigida (snaha o cosi cca jednou za půl roku)...Snažím se být k němu ohleduplná, a tak to odnáší Babinet
A taky mě štve, že jsem se kvůli němu rozešla s někým, s kým bylo toto v pohodě a bezva.
To je snad zlej sen. Že se ti frigiďáci na to nevykašlou, uháněj, uháněj, chvíli něco předváděj a když maj babu skoro jistou, ihned maj jiný zájmy...hlavně ne probůh SEX!
A závěr: "tihle typy by si měli hledat sobě rovnou a hlavně to předem hlásit, svůj k svému ne?".
Není tady