Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#76 18. 10. 2007 16:35

martinF
♥♥♥♥♥--

Re: starší žena+ mladší muž

jo já furt čekám na ty mladší holky, které hledaj starší muže a pořád nic, pořád se tu řeší něco jiného, úsměv, výtlem, úsměv, úsměv

Není tady

#77 18. 10. 2007 16:45

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

martinF napsal(a):

jo já furt čekám na ty mladší holky, které hledaj starší muže a pořád nic, pořád se tu řeší něco jiného, úsměv, výtlem, úsměv, úsměv

asi se nedočkáš, protože starší muže většina mladších holek nehledá, teda pokud nemají nevyřešený problém s otcem žewink to pak spíš hledají konejšivou náruč , jenže to je podvědomé a samotné pak neví, jak k němu vlastně přišly, řekla bych:)

Upravil(a) Račice dračice (18. 10. 2007 16:45)

18.12.2009 přišel na svět náš Ondrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#78 18. 10. 2007 16:48

martinF
♥♥♥♥♥--

Račice dračice napsal(a):

martinF napsal(a):

asi se nedočkáš, protože starší muže většina mladších holek nehledá, teda pokud nemají nevyřešený problém s otcem žewink to pak spíš hledají konejšivou náruč , jenže to je podvědomé a samotné pak neví, jak k němu vlastně přišly, řekla bych:)

no ale těch by tu přece pár mělo být, těch co nemaj vyřešený vztah a já bych je ukonejšil smile

Není tady

#79 18. 10. 2007 16:54

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

martinF napsal(a):

martinF napsal(a):

no ale těch by tu přece pár mělo být, těch co nemaj vyřešený vztah a já bych je ukonejšil smile

jj, řekla bych, že tady jich je víc než jen pár big_smile, ale bohužel se dál nemůžu vyjádřit,protože to je offtopic, jelikož se vlákno jmenuje "starší žena + mladší muž"big_smile.....ale zkusím se Ti optat:Ddumbom

18.12.2009 přišel na svět náš Ondrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#80 18. 10. 2007 18:13

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

martinF napsal(a):

o kolik starší muž se toleruje? Já mám o 9 let staršího a vždy tomu tak bylo. Jeden dokonce o 12 let. A vztah s otcem mám vyřešený. Spíše ne s matkou.
Třeba jak už jsem tu psala jaký tip se mi líbi, vždy to budou starší muži (Petr Fejk, Michal Prokop, Al Pacino...), sladcí mladíci Di Caprio mě teda vlny v břiše nedělají. Ale třeba tomu bude za 10 let jinak:)))

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#81 18. 10. 2007 23:21

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

stolt Pozri, čo som písala vyššie.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#82 19. 10. 2007 7:15

Alk
♥♥-----
Místo: Praha

Blondie napsal(a):

Alk napsal(a):

Má tady někdo zkušenosti? Jak jste se s takovou ženou seznámili?

Myslim,  ze v seznamovani je celkem jedno, jestli je zena starsi nez muz. Plati vicemene stejny pravidla, jako u holek mladsich. Teda pokud nebali dvacetilety kluk padesatiletou zenu wink

A co teda když kluk balí padesátnici?wink

Není tady

#83 19. 10. 2007 8:30

levandulka
♥------

A co teda když kluk balí padesátnici?
Původní otázka zněla ......co láká mladého muže na starší ženě .....big_smilebig_smile  Proč si nehledá sobě rovnou, mladých a krásných holek je přeci spousta big_smiletummenupp

Není tady

#84 19. 10. 2007 10:31

balonek
♥♥♥♥---

....budu asi jedovatá, ale zajímalo by mě, kdy se pak měnívá z "mladá dívka + starší muž" na "stále docela zachovalá dívka + starý impotent" usch pardon vissla

Není tady

#85 19. 10. 2007 10:40

Ota
Moderátor(ka)

Balonku, proč hned starý impotent? Jsou muži, kteří "můžou" do vysokého věku. Spíš starý blbec, který si myslí, že ještě chytil vlak big_smile

Ota
------------------------------------------------------
Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit.
K. H. Borovský.

Není tady

#86 19. 10. 2007 10:41

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

o 19:45 kazdy druhy pondelok v mesiaci

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#87 19. 10. 2007 11:20

martinF
♥♥♥♥♥--

balonek napsal(a):

....budu asi jedovatá, ale zajímalo by mě, kdy se pak měnívá z "mladá dívka + starší muž" na "stále docela zachovalá dívka + starý impotent" usch pardon vissla

jo jsi jedovatá, zrovna tak může být někomu nepochopitelné být se starou bábou smile starší žena + mladší muž

Není tady

#88 19. 10. 2007 13:00

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

balonek napsal(a):

Plíživo a nenápadne, rovnako ako sa to môže stať mladému žrebcovi... Bohužiaľ, impotencia nie je obmedzená na vyšší vek - ako ani hlúposť, škudlivosť, po*ná povaha a ďalšie lahôdky. A impotencia je jediná z týchto vecí, ktorá sa obmedzuje na jedno pohlavie... wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#89 19. 10. 2007 13:10

balonek
♥♥♥♥---

martinF napsal(a):

balonek napsal(a):

jo jsi jedovatá, zrovna tak může být někomu nepochopitelné být se starou bábou smile starší žena + mladší muž

Není mnoho, Martine, mladších mužů se staršími ženami. "Co by s nimi dělali, že"...Povadlejší pleť, vrásky, celulitida, chybí pel mládí...Takže těm pár, kteří jsou, fandím tummenupp Jsou mezi nimi i třeba rozumní muži, kterým nejde jen o design, ale i o další věci. Zato starnoucími pardály s mladýma kóčama se to hemží ...stačí otevřít kterýkoliv bulvár, vlastně i normální tiskovinu atd. Zajímavé, že ženě o design jen jít ani nemůže a...jedná-li se o zlatokopky....tak je snad těm stárnoucím dědkům i přeju...
P.S. Nejsem odvržená stárnoucí manželka...vadí mi t z principu.
Pa, Martínku hjarta

Není tady

#90 19. 10. 2007 13:14

balonek
♥♥♥♥---

Ota napsal(a):

Balonku, proč hned starý impotent? Jsou muži, kteří "můžou" do vysokého věku. Spíš starý blbec, který si myslí, že ještě chytil vlak big_smile

Znám Oto pár svazků (dlouhodobějších) párů s větším věkovým rozdílem , tedy starší muž a mladší žena a ta žena si tedy většinou moc neužije. Jakože v dlouholetých manželstvích občas bývá sex rozpačitý, tak v takových to dvojnásob...

Není tady

#91 19. 10. 2007 13:18

balonek
♥♥♥♥---

Selima napsal(a):

balonek napsal(a):

Plíživo a nenápadne, rovnako ako sa to môže stať mladému žrebcovi... Bohužiaľ, impotencia nie je obmedzená na vyšší vek - ako ani hlúposť, škudlivosť, po*ná povaha a ďalšie lahôdky. A impotencia je jediná z týchto vecí, ktorá sa obmedzuje na jedno pohlavie... wink

Pravda, a co slyším od dcerušky, nic moc - druhý kluk a ...problémy a ten první se svěřil, že opakovaně, druhý už se ptal i na sexuologii, ...Na to si v mladých letech nepamatuju, že by lidstvo degenerovalo?!

Není tady

#92 19. 10. 2007 13:28

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Jen aby to nebyla chyba těch dívek, že? big_smile

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#93 19. 10. 2007 13:32

martinF
♥♥♥♥♥--

KALIK napsal(a):

big_smile

jo má se jich zeptat když mu to nestojí :. a stává se ti to často bejby? smile

Není tady

#94 19. 10. 2007 13:43

Alk
♥♥-----

levandulka napsal(a):

A co teda když kluk balí padesátnici?
Původní otázka zněla ......co láká mladého muže na starší ženě .....big_smilebig_smile  Proč si nehledá sobě rovnou, mladých a krásných holek je přeci spousta big_smiletummenupp

A starších krásných žen je taky spousta..... hlavně by mě zajímalo, jak k takovému kontaktu dojde, že padesátnice cítí, že se mladému samečkovi  s 18 lety doopravdy líbí....a že to není jenom nějakej rozmar

Není tady

#95 19. 10. 2007 15:14

balonek
♥♥♥♥---

KALIK napsal(a):

V tom případku si ten první hošík vybíral samé, s kterýma mu to nešlo, zajímavé.  vissla Ale přitom tak nějak chtěl, nebo že by snad byl přemlouván a znásilňován....
A další poznatek ze života. Pokud chlapovi funguje vše, jak má, je zajímavé, že nevyžaduje a nepokňourává, jak by se dotyčná partnerka měla chovat a co by měla dělat, aby se mu vůbec postavil, či vydržel, coho vzrušeuje, či nevzrušuje, jestli náááhodou partnerka nemá nějaké to kilečko navíc nebo snad jí chybí, jestli jí kozy dostatečně trčí do šířky či do výšky etc. blalabla, prostě šuká,...ale jakmile stojí  s ním sex za houby, je poloimpotentní, nenápaditý, fádní a tak: všechny výše uvedené záležitosti ihned skloňuje , pokud možno v souladu se svým chcíplým mužstvím pronáší bláboly typu: nezaslouží si chlapa, která si ho nepostaví či co. To si vždycky vzpomenu na domov důchodců a čiperného staříka mezi 80 až 90 s kroužkem na pinďoura pro povzbuzení erekce...A máte to: 1:1 dumbom

Není tady

#96 19. 10. 2007 15:27

martinF
♥♥♥♥♥--

balonek napsal(a):

KALIK napsal(a):

V tom případku si ten první hošík vybíral samé, s kterýma mu to nešlo, zajímavé.  vissla Ale přitom tak nějak chtěl, nebo že by snad byl přemlouván a znásilňován....
A další poznatek ze života. Pokud chlapovi funguje vše, jak má, je zajímavé, že nevyžaduje a nepokňourává, jak by se dotyčná partnerka měla chovat a co by měla dělat, aby se mu vůbec postavil, či vydržel, coho vzrušeuje, či nevzrušuje, jestli náááhodou partnerka nemá nějaké to kilečko navíc nebo snad jí chybí, jestli jí kozy dostatečně trčí do šířky či do výšky etc. blalabla, prostě šuká,...ale jakmile stojí  s ním sex za houby, je poloimpotentní, nenápaditý, fádní a tak: všechny výše uvedené záležitosti ihned skloňuje , pokud možno v souladu se svým chcíplým mužstvím pronáší bláboly typu: nezaslouží si chlapa, která si ho nepostaví či co. To si vždycky vzpomenu na domov důchodců a čiperného staříka mezi 80 až 90 s kroužkem na pinďoura pro povzbuzení erekce...A máte to: 1:1 dumbom

mělas nějakej problém s mladým klukem, mu to nestálo?, nebo tě nechal?

Není tady

#97 19. 10. 2007 15:33

balonek
♥♥♥♥---

Ne, neměla. Asi jsem chtěla obhájit dcerunku... S mladými jsem problémy nikdy neměla, spíš za mou žlučovitostí stojí jeden poloimpotentní 50ník údajně dřív velký vášnivec (dle svého popisu)...., ale asi ho to přešlo (pokud se popisoval objektivně) už někdy v šerém dávnověku. sova gloria

Není tady

#98 19. 10. 2007 15:34

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

balonek napsal(a):

KALIK napsal(a):

TO se nedá generalizovat. Trochu se pánů musím zastat. Měla jsem poměr s jedním svobodným 40cetiletým, mě bylo tehdy 19náct. Tedy 21 let rozdíl... A myslím, že sex byl super.... A myslím že když ho občas potkám i dnes, (konečně se oženil), tak bych řekla, že jim to klape taky, i když jemu bude 50sát. Někdo to v sobě má,někdo ne.

Pokud bude chtít zlatokopka pracháče,starce, tak ať si ho má... Vždyt je to fuk. Nech je žít. Stačí,když budeš stále spokojená sama se sebou a manžel s tebou i v 50, 60ti atd...

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#99 19. 10. 2007 15:36

martinF
♥♥♥♥♥--

balonek napsal(a):

Ne, neměla. Asi jsem chtěla obhájit dcerunku... S mladými jsem problémy nikdy neměla, spíš za mou žlučovitostí stojí jeden poloimpotentní 50ník údajně dřív velký vášnivec (dle svého popisu)...., ale asi ho to přešlo (pokud se popisoval objektivně) už někdy v šerém dávnověku. sova gloria

tak to jo, mi připadlo, že nějak dštíš oheň a síru na chlapy ohledně sexu, tak to jsem rád, že jsi v pohodě smile

Není tady

#100 19. 10. 2007 15:40

balonek
♥♥♥♥---

A to že je poloimpotentní mi nevadí, resp. vadí, ale nevytáčí. Štve mě, že se dělal, jaký je kanec (furt o tom kecal a on je frigida (snaha o cosi cca jednou za půl roku)...Snažím se být k němu ohleduplná, a tak to odnáší Babinet big_smile  A taky mě štve, že jsem se kvůli němu rozešla s někým, s kým bylo toto v pohodě a bezva.  tummenupp To je snad zlej sen. Že se ti frigiďáci na to nevykašlou, uháněj, uháněj, chvíli něco předváděj a když maj babu skoro jistou, ihned maj jiný zájmy...hlavně ne probůh SEX!
A závěr: "tihle typy by si měli hledat sobě rovnou a hlavně to předem hlásit, svůj k svému ne?".

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí