Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 10. 10. 2007 19:10

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: starší žena+ mladší muž

PetrHl napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Ota napsal(a):

To není jen zvědavost, to je touha..Odborníci to vysvětlují nedobrým kontaktem mezi matkou a synem. Dal bych jim za pravdu. S matkou jsem neměl nikdy dobrý vztah, rozvod rodičů...Vždy mě přitahovala starší žena. První sex..taky starší žena. A nynější žena? Taky starší (jen o pár let), a letos jsme měli stříbrnou svatbu :-)

Že jsi nic neřekl Oto sad já furt přemýšlím, proč mě nechceš a já jsem na tebe moc mladá vavaroll
Jsi mě teda ranil grater

Pavli klid, tebe chtějí přeci všichni chlapi tonguetonguetongue gloria

Peťo, úplně stačí, že mě chceš ty tonguebig_smilewink

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#52 10. 10. 2007 19:21

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

PPavlaa napsal(a):

PetrHl napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Že jsi nic neřekl Oto sad já furt přemýšlím, proč mě nechceš a já jsem na tebe moc mladá vavaroll
Jsi mě teda ranil grater

jaktože jsi mne prokoukla? tongue gloriagloriatongue

Není tady

#53 10. 10. 2007 19:32

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

PetrHl napsal(a):

to neni nic zvláštního, mě ve škole taky rajcovala naše třídní které bylo 2x to co mě  tongue tongue tongue

vava tak i TY  jsi na vykopávky vahmmgratergrater

tehdy to ještě nebyla vykopávka, bylo jí 28, a ještě když si nevzala podprsenku, tak to mne čeština zajímala jako nic jiného tonguetonguetonguetonguegloria

Není tady

#54 11. 10. 2007 17:28

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Měla jsem vždy mladší partnery, sama nevím, čím to je...Určitě si nechci nic dokazovat, je to tak odjakživa.

Není tady

#55 11. 10. 2007 20:15

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

PetrHl napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

PetrHl napsal(a):

dyť jsi přece říkal, že mě miluješ winkpussabig_smile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#56 11. 10. 2007 20:17

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

PetrHl napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

PetrHl napsal(a):

to neni nic zvláštního, mě ve škole taky rajcovala naše třídní které bylo 2x to co mě  tongue tongue tongue

vava tak i TY  jsi na vykopávky vahmmgratergrater

tehdy to ještě nebyla vykopávka, bylo jí 28, a ještě když si nevzala podprsenku, tak to mne čeština zajímala jako nic jiného tonguetonguetonguetonguegloria

dumbomlol

Není tady

#57 11. 10. 2007 20:18

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

PetrHl napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

tvrdim snad něco jiného? lollollol

Není tady

#58 11. 10. 2007 20:30

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Ježkovo voko, tady to teda začíná jiskřit lol lol lol
Pusineny moje, tiše prchám v dál tongue

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#59 11. 10. 2007 20:38

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

PetrHl napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

PetrHl napsal(a):

tvrdim snad něco jiného? lollollol

ještě aby jo winkpussa

Není tady

#60 12. 10. 2007 19:05

Alk
♥♥-----

Má tady někdo zkušenosti? Jak jste se s takovou ženou seznámili?

Není tady

#61 12. 10. 2007 20:42

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Môj brat si vzal svoju učiteľku... No, trošku neskôr. Ale dokopy sa dali, keď ho ešte učila... wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#62 13. 10. 2007 11:39

Blondie
♥♥-----

Alk napsal(a):

Myslim,  ze v seznamovani je celkem jedno, jestli je zena starsi nez muz. Plati vicemene stejny pravidla, jako u holek mladsich. Teda pokud nebali dvacetilety kluk padesatiletou zenu wink

Není tady

#63 15. 10. 2007 3:29

Damia
♥------

Ja jsem se seznamila pres internet.Sice je to uz minulost nebot se odstehoval ale bylo to krasne.Myslim si ze je to stejne jako muz starsi a zena mladsi.Je to jedno hlavne ze si rozumeji.Sice meli jsme mezi sebou jen milenecky vstah,presto to bylo krasne.big_smile

Snadnějí najdeš prsten ztracený v poušti,než jednu ztracenou důvěru:(perské prisloví)

Není tady

#64 16. 10. 2007 11:03

Brichatka
♥♥-----

eremuruss napsal(a):

Mam kamaradku ktera ve 22 letech zacala chodit s 15-letym klukem.Tehdy to byl docela poprask v nasem mestecku.Rodice jim to oboum rozmlouvali.Ji rikali,ze si on najde mladsi a na ni se vykasle,ale ona ho tak milovala,ze rikala,ze kdyby to bylo na par let tak ji to za to stoji.I pres braneni rodicu si jeden druhyho doslova vybojovali.Kdyz jemu bylo 19 let tak svoji lasku zpecetili svatbou.Rok po svatbe se jim narodilo miminko,ktere po porodu zemrelo a oni bohuzel dalsi dite mit nemohli,protoze kamaradce to nedovoluje zdravi.Postavili si domek a ziji spolu v hezkym vztahu 13 let.A nerozdelilo je ani,ze spolu nemohou mit deti.Tomu rikam opravdova laska.

Nejprv jsem myslela, že píše o mně lol Až když jsem četla "našem městečku" tak jsem si říkala, že to asi já nebudu, protože Praha není moc malé městečko...smile

Já jsem byla do 23. let pannou, protože jsem prostě nenašla žádného muže/kluka, který by mě dostatečně fascinoval. A pak jeden ano, ale ten měl jinou. A tak jsem se nechala svést klukem, o hlavu vyšším, o kterém jsem se domnívala že může mít tak zhruba jako já. Po nezávazném prvním vyspání jsme se "představili": a šok! On měl 16 a půl (takže naštěstí mi už nehrozil trest za pedofilii :-). Pro něj však bylo taky šokem, že ta drobná hubená holka s pubertálním tělem má už 23.

Ten to můj první vztah vydržel sice pouze půl roku, ale to jsme dokonce bydleli spolu u jeho matky (byl to její návrh, aby svého syna mohla častěji vídat, protože on byl tak zamilovaný, že byl pořád u mně).

Byla to zajímavé zkušenost, ale samozřejmě to nemělo smysl. Nejlepší sranda je, že on ve svých 16 a půl letech byl sex. zkušenější než já! A taky bohužel nevěrný, kdy se jen dalo. Ale to je logické, s tak mladým klukem jsem nemohla počítat do vážného vztahu. Ale docela mě to sebralo, když jsme se rozešli... A když jsme se pak setkávali v dospělosti, měli jsme k sobě hezký vřelý kamarádský vztah.

Není tady

#65 16. 10. 2007 11:50

Zakouma
♥♥-----

smilesmile
Když jsem byla mladá, líbili jsem mi starší muži. gloria Dnes jsem starší a přitahují mě mladší muži big_smilebig_smile  Když jsem byla mladá byla jsem hezká a věrná big_smilebig_smile Dneska  nejsem ani jedno  lol tummenupptummenupptummenupp

Upravil(a) Zakouma (16. 10. 2007 11:51)

Není tady

#66 16. 10. 2007 11:59

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Zakouma tummenupplol

Ked som bol mlady, pacili sa mi velmi roznorode zeny. Dnes som starsi a pritahuju ma velmi roznorode zeny. Ked som bol mlady, nebol som pekny, ale bol som verny. Dnes uz niesom ani mlady, stale niesom pekny a verny nemam byt komu big_smile A desim sa toho, co bude, ked budem stary ...

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#67 16. 10. 2007 12:30

majkafa
Host

Oxi lol
Stále mě přitahují mladší muži a díkybohu i já je. lol I manžel byl mladší, sice jen o dva roky, ale byl. Po rozchodu jsem se zkoušela poohlížet po starších, ale nejde tooooooo. A tak jsem se s tím smířila. Tak to prostě je. lol Chvíli jsem byla s přítelem mladším o 22 let, mně je 44. Bylo to krásné jak po stránce duševní, tak i fyzické. Teď jsem "v tom" lol zase s mužem mladším - o dva a půl roku.
V jisté společnosti, kde se teď pohybuju, je spousta mladších kluků, kteří hledají starší partnerky. Jen jsem to dříve asi nevnímala. Asi je to normální, tak jako někteří starší muži chtějí mít mladší partnerky, platí to i naopak. Pouze jakási "norma" naší společnosti se nám snaží namluvit, že je v tom něco, no řeknu mírně -zvláštního. big_smile
A ničeho se nebojím. big_smile

Upravil(a) majkafa (16. 10. 2007 13:25)

#68 16. 10. 2007 12:35

martinF
♥♥♥♥♥--

Zakouma napsal(a):

smilesmile
Když jsem byla mladá, líbili jsem mi starší muži. gloria Dnes jsem starší a přitahují mě mladší muži big_smilebig_smile  Když jsem byla mladá byla jsem hezká a věrná big_smilebig_smile Dneska  nejsem ani jedno  lol tummenupptummenupptummenupp

Když jsem byl mladý, líbili se mi různě mladé/staré holky, čím jsem starší, tím se mi líbí mladší, byl jsem vždycky věrný (a bojím se napsat že budu, po reakcích na jiných vláknách:-) a taky se bojím co bude, až budu starý smile

Není tady

#69 16. 10. 2007 14:19

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Zakouma napsal(a):

smilesmile

Môj kamarát mi urobil diagnózu: Celý život ma priťahujú tridsiatnici, bez ohľadu na môj vek... wink Keď budem mať 70, bude to tragédia... grater kapitulation

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#70 16. 10. 2007 14:29

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Sel tummenupp
Celý život ma priťahujú dvadsaťpäťky, bez ohľadu na môj vek... wink Keď budem mať 70, budem musieť byť pekne zazobaný ... grater kapitulation

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#71 16. 10. 2007 16:05

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

lollollollol vy jste tady všichni tak krásně prdlí lollol pussa

Není tady

#72 17. 10. 2007 9:42

mala.popelka
Moderátor(ka)
Místo: krásné Podbeskydí

PPavloo, pokud sis všimla, toto je rovněž poradna a 70% tvých příspěvků je opět jen smajlových a offtopic.
Proto toto prosím omez, nejsme na chatu a tazatel by se rád dozvěděl informace a ne úsměv, úsměv, úsměv, výtlem, výtlem, výtlem...

Toto samozřejmě platí pro všechny diskutující !

"Proti bolestem duše jsou jen dva léky: naděje a trpělivost" - Pythagoras

http://www.ticker.7910.org/as1cMbUuM2B0010MjAzZHwwMDAwMjY2N2R8TmFzIHphenJhayBLcnlzdHVmZWsgbWE.gif

Není tady

#73 17. 10. 2007 16:06

betunka
♥------

Alk napsal(a):

možná by měl napsat spíš můj přítel jak jsme se seznámili a ne já, ale bohužel on natyhle stránky nechodí. Seznámili jsme se na chatu při první řadě VV. Dnes jsem spolu už 2 roky, je o 12 let mladší, skvěle si rozumíme a doplňujeme. A věk?? vůbec neřešíme, není podstatný a důležitý, když si dva rozumí

Není tady

#74 17. 10. 2007 16:24

majkafa
Host

Na chatu. smile

#75 18. 10. 2007 16:27

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

mala.popelka napsal(a):

PPavloo, pokud sis všimla, toto je rovněž poradna a 70% tvých příspěvků je opět jen smajlových a offtopic.
Proto toto prosím omez, nejsme na chatu a tazatel by se rád dozvěděl informace a ne úsměv, úsměv, úsměv, výtlem, výtlem, výtlem...

Toto samozřejmě platí pro všechny diskutující !

Víš, že jsi hrozně milá smile
Dík za upozornění .... úsměv, výtlem rock

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí