Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 8. 10. 2007 12:18

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Re: starší žena+ mladší muž

Já jsem o 5 let starší než přítel :-) Ale psychicky jsme tak nastejno :-)

Není tady

#27 8. 10. 2007 12:30

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Santala napsal(a):

Buď v poho, taky jsem na mladší kluky lol

Já taky.cool

Není tady

#28 8. 10. 2007 12:31

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

va co je, tak jsem divná, bo co va

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#29 8. 10. 2007 12:33

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Na gymplu se do mé spolužačky zamiloval 14letý kluk, jí bylo 17, když mu bylo 15, vyspali se spolu a jsou spolu už 22  let. Vypadal starší, nikdo by mu tehdy 15 nehádal.
Kamarádky tehdy spíš sázela na "lepší vrabec v hrsti, než holub na střeše", před dvaceti lety holka, co nebyla ve 20 letech vdaná a těhotná, byla exot.Zvlášť na malé vesnici, kde bylo svobodných kluků málo.

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#30 8. 10. 2007 21:37

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

já toto taky nechapu - ale abyste mě dobře pochopili - nechápu to vlastní zkušeností, nicméně nikomu nic nezazlíám, nevyčítám, nekomentuju...
pro mě je ideál chlap mírně starší - v žádném případě ne mladší, ale ani starší o víc než pět let - manžel je starší o rok a půl a je to to pravé smile

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#31 9. 10. 2007 16:09

destinn
♥♥♥----

Mám mladšího milence a je to super, skvěle si s ním rozumím.

Sláb jenom ten kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl

Není tady

#32 9. 10. 2007 18:56

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

nechtěla bych mladšího chlapa, připadala bych si jako matka, ne jako ženská hmm

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#33 9. 10. 2007 19:04

Ota
Moderátor(ka)

PPavloo, to si nesmíš začít s desetiletým big_smile

Upravil(a) Ota (9. 10. 2007 19:04)

Ota
------------------------------------------------------
Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit.
K. H. Borovský.

Není tady

#34 9. 10. 2007 19:51

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

lol

Není tady

#35 9. 10. 2007 21:50

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Mam kamaradku ktera ve 22 letech zacala chodit s 15-letym klukem.Tehdy to byl docela poprask v nasem mestecku.Rodice jim to oboum rozmlouvali.Ji rikali,ze si on najde mladsi a na ni se vykasle,ale ona ho tak milovala,ze rikala,ze kdyby to bylo na par let tak ji to za to stoji.I pres braneni rodicu si jeden druhyho doslova vybojovali.Kdyz jemu bylo 19 let tak svoji lasku zpecetili svatbou.Rok po svatbe se jim narodilo miminko,ktere po porodu zemrelo a oni bohuzel dalsi dite mit nemohli,protoze kamaradce to nedovoluje zdravi.Postavili si domek a ziji spolu v hezkym vztahu 13 let.A nerozdelilo je ani,ze spolu nemohou mit deti.Tomu rikam opravdova laska.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#36 9. 10. 2007 21:52

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss to je ako z rozpravky ...

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#37 9. 10. 2007 21:57

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

To neni pohadka to je skutecnost.S touto kamaradkou kamaradim,uz od materske skolky.V tu dobu,kdy se ona se svym mladsim pritelem seznamila se nase cesty na cas rozdelili,protoze ja byla cerstve vdana a venovala se jen svemu muzi tak jsme se nenavstevovali.Kdyz jsem se to o ni dozvedela,ze si nasla takhle mladyho kluka tak se musim priznat jsem jim zadnou sanci nedavala.Ji jsem to po letech samozrejme rekla.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#38 9. 10. 2007 22:02

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Oni sice svoje deti nemaji,ale hodne me pomahali s mojimi detmi.On je bral do bazenu a cokoliv potrebovali deti nebo ja opravit,vzdycky nam pomohl.Deti i doucoval matematiku.Obouch si velmi vazim,protoze pro me hodne oba udelali.

Není tady

#39 10. 10. 2007 11:53

balonek
♥♥♥♥---

eremuruss napsal(a):

Oni sice svoje deti nemaji,ale hodne me pomahali s mojimi detmi.On je bral do bazenu a cokoliv potrebovali deti nebo ja opravit,vzdycky nam pomohl.Deti i doucoval matematiku.Obouch si velmi vazim,protoze pro me hodne oba udelali.

Zdá se, že onen 15-letý chlapec byl psychicky daleko vyspělejší, neumím si představit např. svého syna ne jeho místě, ale mám spolužačku ze základky, která od 7. třídy chodila s "deváťákem", pak jsem se doslechla, že se vzali. ..Mají dva synky....po dvaceti letech jsem ho viděla na školním srazu, přijel si pro manželku... Mno..koukám, že jsem trochu offtopic partnerka nebyla mladší, mno jen jsem si vzpomněla, jakože vůbec je někdo v tom věku schopen vyzrálého vztahu, který se po pár letech nerozpadne. gloria

Není tady

#40 10. 10. 2007 12:42

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

to neni nic zvláštního, mě ve škole taky rajcovala naše třídní které bylo 2x to co mě  tongue tongue tongue

Není tady

#41 10. 10. 2007 12:49

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Mna rajcuje druzinarka z dcerinej skoly tongue Je urcite o ... dost starsia ... ale naaadrherna tongue

Upravil(a) Oxi (10. 10. 2007 12:55)

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#42 10. 10. 2007 13:00

martinF
♥♥♥♥♥--

PPavlaa napsal(a):

jo jasně, radši staršího, to dá rozum, to ti schvaluji big_smile vissla

Není tady

#43 10. 10. 2007 13:04

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

Ota napsal(a):

To není jen zvědavost, to je touha..Odborníci to vysvětlují nedobrým kontaktem mezi matkou a synem. Dal bych jim za pravdu. S matkou jsem neměl nikdy dobrý vztah, rozvod rodičů...Vždy mě přitahovala starší žena. První sex..taky starší žena. A nynější žena? Taky starší (jen o pár let), a letos jsme měli stříbrnou svatbu :-)

Že jsi nic neřekl Oto sad já furt přemýšlím, proč mě nechceš a já jsem na tebe moc mladá vavaroll
Jsi mě teda ranil grater

Pavli klid, tebe chtějí přeci všichni chlapi tonguetonguetongue gloria

Není tady

#44 10. 10. 2007 13:51

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Môj kamarát nedávno vystihol môj vývoj vo vzťahu k mužom: "Keď si mala 18, páčili sa ti tridsiatnici, a aj teraz, keď máš 40, sa ti páčia tridsiatnici..." big_smile Mal pravdu. Len neviem, čo bude, keď budem mať 55 - asi prejdem na platoniku hjarta kapitulation

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#45 10. 10. 2007 14:52

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomouc
Web

Sel, moje máma to má taky tak. Říká, že když se jí libili muži ve věku jejích dětí, tak to ještě šlo, ale teď už to jsou muži ve věku vnoučat!!! lol

Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

#46 10. 10. 2007 17:35

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

balonek napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Zdá se, že onen 15-letý chlapec byl psychicky daleko vyspělejší, neumím si představit např. svého syna ne jeho místě, ale mám spolužačku ze základky, která od 7. třídy chodila s "deváťákem", pak jsem se doslechla, že se vzali. ..Mají dva synky....po dvaceti letech jsem ho viděla na školním srazu, přijel si pro manželku... Mno..koukám, že jsem trochu offtopic partnerka nebyla mladší, mno jen jsem si vzpomněla, jakože vůbec je někdo v tom věku schopen vyzrálého vztahu, který se po pár letech nerozpadne. gloria

No byl psychycky vyspelejsi.Jeho rodice ji ,ale neprijmnuli.Takze on s rodicema prerusil veskery styky.Nedokazal poslouchat urazky na svou partnerku.Vzdycky ona u nej byla na prvnim miste v zivote.Taky dneska mam na tohle trochu jinej nazor a neodsuzuju jako driv,kdyz je partnerka starsi.Protoze u nich vidim,ze to funguje.par

Není tady

#47 10. 10. 2007 18:01

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Môj brat má o 11 rokov staršiu ženu, už som to tu niekde písala. Lenže ona je taká... garážovaná a on vyzerá starší, takže to nekole oči. Akurát nechápem, že keď sa prvý raz dali dokopy, mal on cca 18 a ona 29 usch . Čo mohla vidieť na takom cucákovi, to mi je záhadou... Fakt bol vtedy debil, to je logické. Ale sú spolu s prestávkami už dlho, zobratí sú asi 6 rokov, majú 4-ročnú dcéru... normálka. Nikto to už nerieši. Riešia iné problémy, oni aj tí druhí.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#48 10. 10. 2007 19:07

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

PetrHl napsal(a):

to neni nic zvláštního, mě ve škole taky rajcovala naše třídní které bylo 2x to co mě  tongue tongue tongue

vava tak i TY  jsi na vykopávky vahmmgratergrater

Není tady

#49 10. 10. 2007 19:08

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Oxi napsal(a):

Mna rajcuje druzinarka z dcerinej skoly tongue Je urcite o ... dost starsia ... ale naaadrherna tongue

teda Oxi ... vabig_smile

Není tady

#50 10. 10. 2007 19:09

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

martinF napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

jo jasně, radši staršího, to dá rozum, to ti schvaluji big_smile vissla

tongue

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí