29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jsem vdaná,zaralá žena a on je ženatý,mladý muž. Už rok odolávám na jeho návrhy . je to příjemné, že ve svém věku ještě dokážu zaujmout muže
Jeho návrhy mají jasný cíl, za kterým si jde pomalu,slušně a s velkým citem.Jde jen o flirt....Neptám se na radu co s tím dál, vím to a stejně udělám co sama uznám za vhodné
Jen mě zajímá, co tak moc láká 30-ti letého muže na ženě, která je o 20 let starší. Je to hezký mladý muž a má na to, aby si namluvit sobě rovnou, ale to on nechce.........
Není tady
Ahoj, mě je sice 19 a taky je mým snem sex nebo nějaký kontakt se starší ženou...Nemůžu úplně říct, proč to tak je, asi to bude tou zkušeností starší ženy a možná i nějakou mojí domněnkou, že starší žena nebude přihlouplá jako některé mladší holky. Navíc si asi dokáže říct o to, co se jí líbí.....Bohuže musím říct asi protože zkušenost nemam:-( Držim palce
Není tady
Myslím,že to je stejné i opačně.Co mě přitahuje na starších mužích?Jejich moudrost,zkušenost...
Není tady
Třeba je to z jeho strany jen zvědavost, chce to prostě zkusit, nic víc
Není tady
To není jen zvědavost, to je touha..Odborníci to vysvětlují nedobrým kontaktem mezi matkou a synem. Dal bych jim za pravdu. S matkou jsem neměl nikdy dobrý vztah, rozvod rodičů...Vždy mě přitahovala starší žena. První sex..taky starší žena. A nynější žena? Taky starší (jen o pár let), a letos jsme měli stříbrnou svatbu :-)
Není tady
Mňa zas priťahujú mladší muži a ja ich. O starších nemám záujem a tiež neviem prečo...
Není tady
Mně zas přitahují moji vrstevníci a taky nevím proč
Není tady
Ota napsal(a):
To není jen zvědavost, to je touha..Odborníci to vysvětlují nedobrým kontaktem mezi matkou a synem. Dal bych jim za pravdu. S matkou jsem neměl nikdy dobrý vztah, rozvod rodičů...Vždy mě přitahovala starší žena. První sex..taky starší žena. A nynější žena? Taky starší (jen o pár let), a letos jsme měli stříbrnou svatbu :-)
Že jsi nic neřekl Oto já furt přemýšlím, proč mě nechceš a já jsem na tebe moc mladá
Jsi mě teda ranil
Není tady
Ranit jsem Tě nechtěl Ale touze neporučíš..
Není tady
Ota napsal(a):
Ranit jsem Tě nechtěl
Ale touze neporučíš..
když je to teda tak, tak teda
Není tady
Ale taky se mě líběj mladší, zas tak hrozný to se mnou není
Není tady
Není tady
Ještě, že tomu tak je, že i mladí chlapci nepohrdnou starší ženou, jinak by to bylo moc nespravedlivé, když je tolik stárnoucích pardálů s mladými děvčaty
Ale korunu tomu nasadil 24-letý mladík, co si vzal tu svou 82letou opatrovatelku, co se o něj starala od jeho 15 let, kdy osiřel. Viděla jsem i fotku:
Že prý v ní má: babičku, maminku a milenku v jedné osobě.
Není tady
no já si myslím, že ty mladé holky na těch páprdech přitahuje něco úúúplně jiného ¨
chtěla bych vidět sex 24 letýho kluka a 82 leté báby nebo spíš asi radši ani nechtěla
Není tady
balonek napsal(a):
Ještě, že tomu tak je, že i mladí chlapci nepohrdnou starší ženou, jinak by to bylo moc nespravedlivé, když je tolik stárnoucích pardálů s mladými děvčaty
![]()
Ale korunu tomu nasadil 24-letý mladík, co si vzal tu svou 82letou opatrovatelku, co se o něj starala od jeho 15 let, kdy osiřel. Viděla jsem i fotku:
Že prý v ní má: babičku, maminku a milenku v jedné osobě.
No tam je to trochu "Oidipák" a na pychologické vyšetření
Není tady
Tak nevím, jestli je to zvědavos, touha poznat nepoznané, nebo jen přitažlivost . Rok se snažím ho přesvědčit /nenásilně, v klidu a pohodě obou/.Vše je marné, čím je to dýl tím jeho touha je větší
. Tvrdí, že jsem pro něj moc atraktivní zralá žena
. Jen nechápu co ho tak láká. Tělo zralé ženy už není jak za mlada
. Nikde nemá tu jistotu, že zralá žena je zkušená
Ale je fakt, že mi je to příjemné
Není tady
to je ale přece normálka, chlapi chtěj vždycky to co mít nemůžou... pěkně ho napínáš holka a dobře to víš
Není tady
PPavlaa napsal(a):
no já si myslím, že ty mladé holky na těch páprdech přitahuje něco úúúplně jiného
¨
chtěla bych vidět sex 24 letýho kluka a 82 leté bábynebo spíš asi radši ani nechtěla
Je stejně po*n jako sex starýho dědka mladý holky. A těch je všude plno.
Není tady
Není tady
PPavlaa napsal(a):
to je ale přece normálka, chlapi chtěj vždycky to co mít nemůžou... pěkně ho napínáš holka a dobře to víš
ano vím to moc dobře.
nikdy jsem mu nic neslíbila a pořád doufá, že má naději
Není tady
levandulka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
ano vím to moc dobře.
![]()
a ty dobře víš, že tu naději opravdu má, jinak by jsi to tu neřešila
Není tady
PPavlaa napsal(a):
levandulka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
ano vím to moc dobře.
![]()
a ty dobře víš, že tu naději opravdu má, jinak by jsi to tu neřešila
jsi chytrá holka
Není tady
tak proč do toho nejdeš, evidentně tě rajcuje... že by se ti líbilo jen to napětí, jiskření a balení teď před tím a měla jsi strach, že až tě dostane, tak to všechno opadne
Není tady
Emma napsal(a):
Mňa zas priťahujú mladší muži a ja ich. O starších nemám záujem a tiež neviem prečo...
Mne posledni dobou taky pritahuji mladsi kluci. Ale nic hroznyho, je mi 30 a zjistila jsem, ze pokukuju i po klukach okolo 20-ti. Ale jen pokukuju Nevim no, proste mi prijde, ze maji vic stavy.. Asi jsem zastydla pubertacka.
Vzdycky jsem teda mela starsi kluky, az ten posledni pritel byl o pet let mladsi. Ale podle toho, jak se se mnou rozesel, je zrejmy, ze mentalne byl jeste mladsi nez tech 25, ackoliv jinak to byl rozumnej kluk..
Není tady
Buď v poho, taky jsem na mladší kluky
Není tady