Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 8. 10. 2007 0:06

levandulka
♥------

starší žena+ mladší muž

Jsem vdaná,zaralá žena a on je ženatý,mladý muž. Už rok odolávám na jeho návrhy smile. je to příjemné, že ve svém věku  ještě dokážu zaujmout muže smile Jeho návrhy mají jasný cíl, za kterým si jde pomalu,slušně a s velkým citem.Jde jen o flirt....Neptám se na radu co s tím dál, vím to a stejně udělám co sama uznám za vhodnésmile  Jen mě zajímá, co tak moc láká 30-ti letého muže na ženě, která je o 20 let starší. Je to hezký mladý muž a má na to, aby si namluvit sobě rovnou, ale to on nechce.........tummenupp

Není tady

#2 8. 10. 2007 7:31

Alk
♥♥-----
Místo: Praha

Re: starší žena+ mladší muž

Ahoj, mě je sice 19 a taky je mým snem sex nebo nějaký kontakt se starší ženou...Nemůžu úplně říct, proč to tak je, asi to bude tou zkušeností starší ženy a možná i nějakou mojí domněnkou, že starší žena nebude přihlouplá jako některé mladší holky. Navíc si asi dokáže říct o to, co se jí líbí.....Bohuže musím říct asi protože zkušenost nemam:-( Držim palce

Není tady

#3 8. 10. 2007 7:41

dzahila
♥♥♥♥---

Myslím,že to je stejné i opačně.Co mě přitahuje na starších mužích?Jejich moudrost,zkušenost...

Není tady

#4 8. 10. 2007 9:49

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Třeba je to z jeho strany jen zvědavost, chce to prostě zkusit, nic víc va

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#5 8. 10. 2007 10:03

Ota
Moderátor(ka)

To není jen zvědavost, to je touha..Odborníci to vysvětlují nedobrým kontaktem mezi matkou a synem. Dal bych jim za pravdu. S matkou jsem neměl nikdy dobrý vztah, rozvod rodičů...Vždy mě přitahovala starší žena. První sex..taky starší žena. A nynější žena? Taky starší (jen o pár let), a letos jsme měli stříbrnou svatbu :-)

Ota
------------------------------------------------------
Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit.
K. H. Borovský.

Není tady

#6 8. 10. 2007 10:03

Emma
♥♥♥♥♥--
Místo: Bratislava

Mňa zas priťahujú mladší muži a ja ich. O starších nemám záujem a tiež neviem prečo... va

Ak chceš nájsť poklad, musíš na tenký ľad. rodna

Není tady

#7 8. 10. 2007 10:09

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Mně zas přitahují moji vrstevníci a taky nevím proč vava tonguelol

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#8 8. 10. 2007 10:11

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Ota napsal(a):

To není jen zvědavost, to je touha..Odborníci to vysvětlují nedobrým kontaktem mezi matkou a synem. Dal bych jim za pravdu. S matkou jsem neměl nikdy dobrý vztah, rozvod rodičů...Vždy mě přitahovala starší žena. První sex..taky starší žena. A nynější žena? Taky starší (jen o pár let), a letos jsme měli stříbrnou svatbu :-)

Že jsi nic neřekl Oto sad já furt přemýšlím, proč mě nechceš a já jsem na tebe moc mladá vavaroll
Jsi mě teda ranil grater

Není tady

#9 8. 10. 2007 10:13

Ota
Moderátor(ka)

Ranit jsem Tě nechtěl big_smile Ale touze neporučíš..

Ota
K. H. Borovský.

Není tady

#10 8. 10. 2007 10:16

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Ota napsal(a):

Ranit jsem Tě nechtěl big_smile Ale touze neporučíš..

smile když je to teda tak, tak teda pussa

Není tady

#11 8. 10. 2007 10:21

Ota
Moderátor(ka)

Ale taky se mě líběj mladší, zas tak hrozný to se mnou není big_smile

Ota
K. H. Borovský.

Není tady

#12 8. 10. 2007 10:22

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

gloriagloria

Není tady

#13 8. 10. 2007 10:28

balonek
♥♥♥♥---

Ještě, že tomu tak je, že i mladí chlapci nepohrdnou starší ženou, jinak by to bylo moc nespravedlivé, když je tolik stárnoucích pardálů s mladými děvčaty vissla grater Ale korunu tomu nasadil 24-letý mladík, co si vzal tu svou 82letou opatrovatelku, co se o něj starala od jeho 15 let, kdy osiřel. Viděla jsem i fotku: tummenupp  Že prý v ní má: babičku, maminku a milenku v jedné osobě.

Není tady

#14 8. 10. 2007 10:32

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

no já si myslím, že ty mladé holky na těch páprdech přitahuje něco úúúplně jiného tongue¨
chtěla bych vidět sex 24 letýho kluka a 82 leté báby yikes nebo spíš asi radši ani nechtěla usch

Není tady

#15 8. 10. 2007 10:47

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

balonek napsal(a):

Ještě, že tomu tak je, že i mladí chlapci nepohrdnou starší ženou, jinak by to bylo moc nespravedlivé, když je tolik stárnoucích pardálů s mladými děvčaty vissla grater Ale korunu tomu nasadil 24-letý mladík, co si vzal tu svou 82letou opatrovatelku, co se o něj starala od jeho 15 let, kdy osiřel. Viděla jsem i fotku: tummenupp  Že prý v ní má: babičku, maminku a milenku v jedné osobě.

No tam je to trochu "Oidipák" a na pychologické vyšetřenídumbom

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#16 8. 10. 2007 11:06

levandulka
♥------

Tak nevím, jestli je to zvědavos, touha poznat nepoznané, nebo jen přitažlivost smile. Rok se snažím ho přesvědčit /nenásilně, v klidu a pohodě obou/.Vše je marné, čím je to dýl tím jeho touha je větší smile. Tvrdí, že jsem pro něj moc atraktivní zralá žena tummenupp. Jen nechápu co ho tak láká. Tělo zralé ženy už není jak za mlada tummenupp. Nikde nemá tu jistotu, že zralá žena je zkušená tummenupp Ale je fakt, že mi je to příjemné  tummenupptummenupp

Není tady

#17 8. 10. 2007 11:10

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

big_smile to je ale přece normálka, chlapi chtěj vždycky to co mít nemůžou... pěkně ho napínáš holka a dobře to víš wink

Není tady

#18 8. 10. 2007 11:13

balonek
♥♥♥♥---

PPavlaa napsal(a):

no já si myslím, že ty mladé holky na těch páprdech přitahuje něco úúúplně jiného tongue¨
chtěla bych vidět sex 24 letýho kluka a 82 leté báby yikes nebo spíš asi radši ani nechtěla usch

Je stejně po*n jako sex starýho dědka mladý holky. A těch je všude plno.

Není tady

#19 8. 10. 2007 11:15

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

stolt

Není tady

#20 8. 10. 2007 11:16

levandulka
♥------

PPavlaa napsal(a):

big_smile to je ale přece normálka, chlapi chtěj vždycky to co mít nemůžou... pěkně ho napínáš holka a dobře to víš wink

tummenupp ano vím to moc dobře.  big_smile   tummenupp  nikdy jsem mu nic neslíbila a pořád doufá, že má naději  big_smile

Není tady

#21 8. 10. 2007 11:19

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

levandulka napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

tummenupp ano vím to moc dobře.  big_smile   tummenupp  nikdy jsem mu nic neslíbila a pořád doufá, že má naději  big_smile

smile a ty dobře víš, že tu naději opravdu má, jinak by jsi to tu neřešila winklol

Není tady

#22 8. 10. 2007 11:21

levandulka
♥------

PPavlaa napsal(a):

levandulka napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

smile a ty dobře víš, že tu naději opravdu má, jinak by jsi to tu neřešila winklol

tummenupp jsi chytrá holka  tummenupp

Není tady

#23 8. 10. 2007 11:28

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

tak proč do toho nejdeš, evidentně tě rajcuje... va že by se ti líbilo jen to napětí, jiskření a balení teď před tím a měla jsi strach, že až tě dostane, tak to všechno opadne va

Není tady

#24 8. 10. 2007 12:14

Blondie
♥♥-----

Emma napsal(a):

Mňa zas priťahujú mladší muži a ja ich. O starších nemám záujem a tiež neviem prečo... va

Mne posledni dobou taky pritahuji mladsi kluci. Ale nic hroznyho, je mi 30 a zjistila jsem, ze pokukuju i po klukach okolo 20-ti. Ale jen pokukuju gloria Nevim no, proste mi prijde, ze maji vic stavy.. Asi jsem zastydla pubertacka. vissla
Vzdycky jsem teda mela starsi kluky, az ten posledni pritel byl o pet let mladsi. Ale podle toho, jak se se mnou rozesel, je zrejmy, ze mentalne byl jeste mladsi nez tech 25, ackoliv jinak to byl rozumnej kluk..

Není tady

#25 8. 10. 2007 12:17

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Buď v poho, taky jsem na mladší kluky lol

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí