6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
U zas vyhroujou, mrchy
http://www.novinky.cz/zahranicni/protir … q3hlt.html
Není tady
Oto, to je dobry. Oni si musí stále hrát na vojáky.
Není tady
Petře, ale věř tomu fízlovi KGB..
http://zpravy.idnes.cz/putin-srovnal-pl … anicni_mad
Není tady
Oto, StBáky a KGBáky bych pověsil. Nicméně je to od toho hajzla předvolební blábolení, jistě ví, e jak skončí s prezidentováním, tak se chce stát éf jejich parlamentu, nevím jak se to přesně jmenuje. Aby se jím stal, tak musí jeho partaj vyhrát volby. A komunisti na takovou rétoriku slyí.
Není tady
Má Petře bohuel pravdu. Stejně se vdycky "vosypu", jak začnou řvát do světa. Ten 68 rok je moc hluboko zadřenej.
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Tak by mě tak zajímalo co říká ná rozoumek Marek na poslední krok Američanů a naí vlády aby si radar mohli zkontrolovat i Rusové.
Já jakoe Rusáky nemůu, vzhledem k roku svého narození, ani cítit. Tak mi to připadá jako vcelku rozumný návrh.
súhlasím, rozumný návrh... bodaj by boli takéto rozumné a ústretové aj vetky ich ostatné návrhy v oblasti sociálneho ivota vo vetkých častiach sveta...
ale mali by sme rozmýža aj nad tým, prečo sa to rusom aj tak nepozdáva...
Upravil(a) Marek_ (26. 10. 2007 21:04)
Není tady
Marek_ napsal(a):
ale mali by sme rozmýža aj nad tým, prečo sa to rusom aj tak nepozdáva...
Tak to u je myslim dávno rozmylený nebo ne?
Rudým bratrům z východu by se to líbilo jen v případě e by ten radar u nás stavěli oni včetně jejich vojenské přítomnosti jako kdysi.
Není tady
take asi bude súhlasi, e rieenie svetových problémov vojenskou silou (či u americkou alebo ruskou alebo akoukožvek) nikam nevedie a problémy sa takto vyriei nedajú... iba sa takto reprodukujú...
Není tady
Marku dyk ví e já jsem proti zbytečnýmu násilí ale na druhou stranu chci být připraven se násilí a fanatismu bránit.
Jak sem u několikrát říkal, nikoho nenapadám, ke vem se snaím chovat sluně. Pokud ale mě nebo moje blízké někdo napadne tak mi vůbec nebude dělat problém ho navěky umlčet a nebudu mít sebemení výčitky svědomí. Toté platí i ve světovým měřítku.
Take jestli myslí e mi vadí Američani v Iráku, ne nevadí. Husajn byl hajzl kterej ohrooval okolní státy i vlastní lidi. Proto jsem rád e je po smrti a sním i část jeho kamarádů. U nás se říká kdy se kácí les tak létají třísky........ uznávám e Američani nejsou ádný svatouci, to ale není nikdo na světě.
Upravil(a) Jeňýk (27. 10. 2007 11:54)
Není tady
Američanům i Rusům jde myslím o to, mít co nejrozsáhlejí sféru vlivu. Bez ohledu na cokoliv.
Není tady
S radarem nemám problém. U jen proto, e komunisti jsou proti, čili to bude jistě dobrá věc. To si samozřejmě dělám trochu legraci, na druhou strany, ten radar stál roky kdesi na Marshallových ostrovech a nebyl s tím nejmení problém. Vsadím, e a by ( nedejboe ) nastal nějaký problém, zase budeme kvičit k USA o pomoc, ale kdy proto máme taky něco udělat, tak se bojíme. Trapný.
A jetě víc je Trapný, jak si z toho zmr...typu Paroubka udělali politický téma, přitom první začala kdysi v tichosti s Američany vyjednávat právě Paroubkova vláda, ale bohuel ten parchant zjistil, e dost lidí je proti a začul potenciální voliče, to ve.
Není tady
Dalí názory na Studii Ministerstva obrany o bezpečnosti amerického radaru:
Vysílání v rádiu (20 min)
Vysílání ve zprávách naí komerční televize
Není tady
Je jedno z které strany přicházím a myslet si můe kadý co chce. Osobně si myslím, e o systému a pouití radaru něco vím a znám i jeho operační monosti, jsem zásadně proti jeho stavbě.
Důvod? jednoduchej, je na nic. Za stavu vyhodnocování druicových snímků je tento radar stavěn jako radar útočný nikoli obranný jak se ná snaí vláda a představitelé vysvětlit. Mít postavený obraný radar o 3 000 km hluiběji ne je potřeba ke včasné výstraze je zásadní význam. O dalím, e na straně jiné zmizí radar je také otázka proč se má stavět. A dále kdyby Bush nebyl ve zbrojní oobby silně zainteresován pak by jistě takový kolos se nestavěl.
A na úplný závěr. PO 30-40 letech sklízíme plody své práce a zavádění evropsko amerických plodů práce necitelného vnucování mylení a současně geopoliticko surovinových zájmů jednoho.
Není tady
Pisateli, proč chtějí amíci vyhazovat miliony dolarů za něco, co je na nic? Nějak to nechápu, při mé nií inteligenci. Proč stejné radary montují rusáci kolem Moskvy, kdy to není na nic?
Není tady
Petr100 napsal(a):
Pisateli, proč chtějí amíci vyhazovat miliony dolarů za něco, co je na nic? Nějak to nechápu, při mé nií inteligenci. Proč stejné radary montují rusáci kolem Moskvy, kdy to není na nic?
A proč v Nevadské pouti stojí tisíce letadel, které nejsou zapotřebí, proč se vůbec zbraně vyrábí, kdy nic nepřináí?
Ale jistým způsobem má pravdu, ale i věci na nic přináejí zisk jak komu a jak kdy. CO kdy strýčkovi Samovi rupne v bedně a zmáčkne knoflík? CO pak, pak protiraketový útok vymlátí Česko, Polsko a pod.
Radary u Moskvy Co si staví rusové doma mě je jedno, mě je jedno co si staví amíci doma, jejich nejlepí armáda nebyla schpna zabránit útokům na dvojčata, jejich zázračná armáda v první válce lilkvidovala Sadáma 3 týdny apod A´t si svoji politiku a svoje armády nechají doma a nedělají si tít na cizím území. Já jim tam taky nestavím svoje kasárna nebo výrobnu kuličkových loisek
Není tady
Kdy někomu rupne v bedně a zmáčkne knoflík, tak jsme v tom po ui a bude jedno, jestli radar bude, nebo ne. Kdy bude, tak si myslím, e to bude určitá výhoda.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Kdy někomu rupne v bedně a zmáčkne knoflík, tak jsme v tom po ui a bude jedno, jestli radar bude, nebo ne. Kdy bude, tak si myslím, e to bude určitá výhoda.
Mysli si co chce za 22 let v armádě vím své. Jediná dobrá věc je odzbrojení a mírová situace. Vd válka je zakázaná Chartou OSN
Není tady
Pisatel napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Mysli si co chce za 22 let v armádě vím své. Jediná dobrá věc je odzbrojení a mírová situace. Vd válka je zakázaná Chartou OSN
Absolutně souhasím s tím, e veobecné odzbrojení by bylo ideální. Jak to chce udělat? Jak je noné, e si desetiletý kluk na sebe přiváe pár kg TNT a jde se odpálit? Proti takovým fanatikům pomohou jedině zbraně. Kde by byl dnes Kuvajt, kdyba amíci nepomohli? Kde by jsme moná dnes byli my, kdyby amíci "neuzbrojili" rusáky?
Není tady
Petr100 napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Absolutně souhasím s tím, e veobecné odzbrojení by bylo ideální. Jak to chce udělat? Jak je noné, e si desetiletý kluk na sebe přiváe pár kg TNT a jde se odpálit? Proti takovým fanatikům pomohou jedině zbraně. Kde by byl dnes Kuvajt, kdyba amíci nepomohli? Kde by jsme moná dnes byli my, kdyby amíci "neuzbrojili" rusáky?
Nejprve si polo otázku co je to fanatismus a proč tu je resp. proč se děje? Pokud dojde k názoru, e pokud neohrouje mně nás nemá tedy mazinárodní dopad je mi jedno. Vdy tady je taky fanatismus buď v modrém či růovém, blabla,bla,....
Pak si polo otázku kde jsou kořeny.... A hledej to v historii. Začni třeba kříovými výpravami, a hlavně se ptej jaký význam to ve mělo. Jednu a ot boj o moc o bepracný zisk ovládání lidí omezování jejich svobod apod...
Ono kde by byl svět kdyby amíci od 2.SV se nepletli do Evropy a do Asie, Jiní Ameriky. atd. zapoj k dedikci jednu věc a to moc peněz a moc ekonomiky..... A tozhle prodedukuje zjistí, e pokud mám utočit proti raketě tak ne nad místem dopadu, ale kdy je jetě nad zemí ve stoupání nikoli na cestě k dopadu.
Není tady
Pisateli, abych pravdu řekl, také přesně nevím, proč radar má stát. A vím přesně, jak funguje. V době pionáních druic s pro mě nepředstavitelným rozliením. Stáli si kladu otázku, proč by vyhazovali peníze, kdy by to bylo na nic. I kdy je to pár drobných z rozpočtu na obranu USA.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Pisateli, abych pravdu řekl, také přesně nevím, proč radar má stát. A vím přesně, jak funguje. V době pionáních druic s pro mě nepředstavitelným rozliením. Stáli si kladu otázku, proč by vyhazovali peníze, kdy by to bylo na nic. I kdy je to pár drobných z rozpočtu na obranu USA.
S pár dolarama za radar příjde pár bot, s pár botama okovanejma, příjde ekonomické ovlivňování, s ekonomikou příjdou dalí pánové a dámy s kufříkama s dalíma nápadam nebo americký občan potamo voják má jiný aludek a jiné monosti..... a hlavně pokud se něco odhraje je to mimo území USA přeci nebudem objětovat vlastbní lidi, kdy můeme být "sousedů". Přesně jsi napsal druice s dokonalým ropzliením seismografy a dalí dokáí víc ne tento radar.
Není tady
Hm, začínám bejt na nai ekonomiku hrdej kdy nám tady kvůli jejímu ovlivňování chtějí Američani postavit radar. Sakra u aby to bylo!!! Nejlépe kdyby ty nae ekonomiky chtěli zcela sloučit
Upravil(a) Jeňýk (13. 11. 2007 20:00)
Není tady
Ja nechci rada, vzdyt cely ten system ani poradne nefunguje
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Hm, začínám bejt na nai ekonomiku hrdej kdy nám tady kvůli jejímu ovlivňování chtějí Američani postavit radar. Sakra u aby to bylo!!! Nejlépe kdyby ty nae ekonomiky chtěli zcela sloučit
Bacha na to. Dolar vůči koruně klesá a klesá.......
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Nebuď tak náročný, mě stačí výcarsko a výcarský frank:))))
Není tady