|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Jeňýk napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Přeji ti a podobným krásný den
Jen jestli to myslíš upřímně, ty brepto.
http://img176.imageshack.us/img176/3391/ilove115wr7.gif
každému co jeho jest velebnosti 
Není tady
No řeknu vám kdyby se tato debata uzavřela bylo by mi smutno.Já se vždycky zasměju nad vašima provokacemi,je to takový kdo z koho (myslím to v dobrým).Petr+Jenýk+Pisatel
!
.

Není tady
Tajgrová, ta pořádná debata ještě nezačala. 
Není tady
Tajgr napsal(a):
No řeknu vám kdyby se tato debata uzavřela bylo by mi smutno.Já se vždycky zasměju nad vašima provokacemi,je to takový kdo z koho (myslím to v dobrým).Petr+Jenýk+Pisatel
!
.
Tohle není debata to má Petr pravdu v debatě se něco děje tady nic každý jen tu svou má za jedinou .... Já mám své jasné takže jděte si hrát aby vám tu hračku někdo neukrad. Ale nechoď te mi brečet že to není vono 
Není tady
Tajgr napsal(a):
No řeknu vám kdyby se tato debata uzavřela bylo by mi smutno.
No vida že to má alespoň nějakej smysl to naše blábolení
Ono to taky jinej cíl ani mít nemůže než se pobavit.
Kdyby se mělo všechnoi brát vážně a svět se řídil dle internetovejch diskusí na Babinetu a podobnejch fórech tak už se dávno houpeme někde na větvi. 
jdu si dát svačinku 
Není tady
Tak najednou radar bývalému šéfu KGB nevadí. No jo, již je po volbách.
Putin na summitu: Hrozba je rozšíření NATO, ne radar
http://aktualne.centrum.cz/zahranici/ev … ?id=601540
Není tady
Petr100 napsal(a):
Tak najednou radar bývalému šéfu KGB nevadí.
Nejspíš se neporadil s naším "expertem na dost věcí" 
Není tady
Petr100 napsal(a):
Tak najednou radar bývalému šéfu KGB nevadí. No jo, již je po volbách.
Putin na summitu: Hrozba je rozšíření NATO, ne radar
http://aktualne.centrum.cz/zahranici/ev … ?id=601540
No když zjistil že je to tvoje a Jendova hračka tak proč by vám ji bral přeci. Kdo si hraje nezlobí 

Upravil(a) Pisatel (4. 4. 2008 15:16)
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Tak najednou radar bývalému šéfu KGB nevadí.
Nejspíš se neporadil s naším "expertem na dost věcí"
Fakt může šéf KGB litovat, že se neporadil s naším Všeexpertem.
Není tady
Možná byste potřebovali v této velmi duchaplné fázi diskuze dospělých mužů i nějaké kuličky, patou vytočit důlek a můžete v dětské tahanici směle ukázat, kdo bere všechno.
Sakra,
jen nevím, jak vám ty kuličky poslat.
Není tady
Pisatel napsal(a):
Tajgr napsal(a):
!
.
Tohle není debata to má Petr pravdu v debatě se něco děje tady nic každý jen tu svou má za jedinou .... Já mám své jasné takže jděte si hrát aby vám tu hračku někdo neukrad. Ale nechoď te mi brečet že to není vono
Já mám své také jasné a mám pocit, že ty těch hraček máš víc než já. Já jen radar.
Není tady
Pisatel napsal(a):
Jeňýk napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Mě návštěva jednoho obchodního domu.
Já tě vidím, pisálku.
Říkáš že ti dnes udělala radost NÁVŠTĚVA OBCHODNÍHO DOMU? Opravdu? Hm............ zajímavej životní styl.![]()
No nic....... jako bych tady nebyl.Ona návštěva jako taková mi radost neudělala, věř že pokud mohu tomuto stylu života se rád vyhnu, ale abych získal informace tak zajdu a to na základě shluku písmenek na oněch blbých internetových konferencích, abych pak v reálu zjistil jak virtuál a se shoduje s reálem lollollol. Větší radost mi udělá krásná procházka přírodou, pokocháním se historií, zajímavýmí místy české kotliny a nejen jí a pokecání s lidmi kteří mají stejnou vibraci a obdoné postřehy a zkušenosti. Ale to ty nemůžeš neboť musíš hlídat společnost aby náhodou nebyla přepadena nehodnými a jino myšlenkovými lidmi.... případně si hrát s hračkou, která stejnak nefunguje.... (nevím co buceš dělat s Petrem až do NATO příjmou Rusko lol, které tak již jistým způsobem JE, což vám nějak uniklo a z toho mám taky velkou radost lollollol)
No jistě....... já vím.

Jo a zkus někdy taky odpovědět třeba jednou holou větou.
Chápu že máš potřebu utlouct mě několikařádkovou, vybroušenou reakcí na všechny témata, včetně těch kterejch se má věta ani netýkala, ono to ale všechny lidi nezajímá o čem se tady dohadujeme. 
Přece jen když se podivím nad tvojí radůstkou z nakupování, přestože dáváš na odiv svůj odpor k hypermarketům, reagovat "Ruskem v NATO" mi připadá poněkud trapné......... 
Upravil(a) Jeňýk (7. 4. 2008 0:01)
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Jo a zkus někdy taky odpovědět třeba jednou holou větou.
Chápu že máš potřebu utlouct mě několikařádkovou, vybroušenou reakcí na všechny témata, včetně těch kterejch se má věta ani netýkala, ono to ale všechny lidi nezajímá o čem se tady dohadujeme.
Přece jen když se podivím nad tvojí radůstkou z nakupování, přestože dáváš na odiv svůj odpor k hypermarketům, reagovat "Ruskem v NATO" mi připadá poněkud trapné.........
Nikoho tlouct nebudu to se utluč sám

Není tady
Peťo, toto možno bude zaujímať práve Teba. Ty tu dosť často argumentuješ samovražednými fanatikmi...
Británie: Podle informací TV IStaqbal (vysílá z Londýna v Arabštině) informovala televizní stanice Abu Dzabi o tom, že irácká policie zatkla před několika dny dva příslušníky amerických ozbrojených sil převlečené za Araby s pomůckami určenými k sestrojováni bomb. Tyto součástky odpovídaly součástkám použitým v bombách odpalovaných mezi iráckými civilisty.
Není tady
Pisatel napsal(a):
![]()
No vidíš že to jde. 
P.S. Nikoho tlouct nebudu ale dám pozor aby ani nikdo netlouk mě.

Upravil(a) Jeňýk (7. 4. 2008 14:03)
Není tady
Marek_ napsal(a):
Británie: Podle informací TV IStaqbal (vysílá z Londýna v Arabštině) informovala televizní stanice Abu Dzabi o tom, že irácká policie zatkla před několika dny dva příslušníky amerických ozbrojených sil převlečené za Araby s pomůckami určenými k sestrojováni bomb. Tyto součástky odpovídaly součástkám použitým v bombách odpalovaných mezi iráckými civilisty.
Marku nezapomínej na ty zdroje: http://www.bezcenzury.org/rs/article.php?id=1040
Můžeme přece vědět odkud čerpáš myšlenky. 
Není tady
Honzo, nieje práve v tom článku spomenutý pôvodnejší zdroj? To aj ten Ti je tak proti srsti? 
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Pisatel napsal(a):
![]()
No vidíš že to jde.
P.S. Nikoho tlouct nebudu ale dám pozor aby ani nikdo netlouk mě.![]()
Ty se utlučeš sám cizích už netřeba 
Není tady
Pisatel napsal(a):
Jeňýk napsal(a):
Pisatel napsal(a):
![]()
No vidíš že to jde.
P.S. Nikoho tlouct nebudu ale dám pozor aby ani nikdo netlouk mě.![]()
Začínám pochybovat o tvém duševním zdraví. Nechtělo by to nějaké vyšetření?
Není tady
To znáš Petře, ne?
Zloděj křičí :Chyťte zloděje.
Není tady
Pisatel napsal(a):
a víš že máš pravdu? Utluču se smíchy nad tebou a tobě podobnýma mluvkama. 
Co jinak? Udělal jsis zase nějakou tu radůstku v hypermarketu, když jsi byl zkontrolovat jestli jsou stále tak odp_orné?

Upravil(a) Jeňýk (7. 4. 2008 20:33)
Není tady
Marek_ napsal(a):
Honzo, nieje práve v tom článku spomenutý pôvodnejší zdroj? To aj ten Ti je tak proti srsti?
Marku já jsem prostý člověk, takže TV IStaqbal ani TV Abu Dzabi nesleduju a ani bych jim nejspíš nerozuměl. Jen tak nějak pochybuju že se něco podobnýho, takhle jak je to popsaný, vůbec událo. Myslim že bychom se to velice rychle dozvěděli z renomovaných agentur, podobně jako třeba o mučení Íráčanů některýma vojákama US Army.
Ty stránky Libertas News jsou pro mě podobně důvěryhodný jako jiný takzvaně necenzurovaný....... snad víš, že k založení podobných stránek stačí základní znalosti práce s počítačem a to pro mě opravdu není záruka objektivních a pravdivých zpráv. 
Není tady
Heluška napsal(a):
To znáš Petře, ne?
Zloděj křičí :Chyťte zloděje.
Heluško, já nikomu nic neukradl. 
Upravil(a) Petr100 (8. 4. 2008 7:54)
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Jen tak nějak pochybuju že se něco podobnýho, takhle jak je to popsaný, vůbec událo.
A máš aj nejaký konkrétny dôvod na pochybnosti, alebo pochybuješ len tak z princípu? 
Není tady
Marek_ napsal(a):
A máš aj nejaký konkrétny dôvod na pochybnosti, alebo pochybuješ len tak z princípu?
Marku a ty věříš všemu co si na internetu přečteš nebo vidíš? Jestli jo tak to tě teda fakt lituju. 
Já bych si tu informaci musel přečíst na více místech z poněkud renomovanějších zdrojů........ a opravdu tím nemyslím pouze CNN. 
Upravil(a) Jeňýk (8. 4. 2008 10:06)
Není tady