|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
ahojky, chtela bych se zeptat co se deje pri prvni prohlidce u gynekologa, kdyz chci napsat prasky? diky za odpovedi 

Vyptá se tě na anamnézu, vyšetří zrcadlem a pohmatem, vezme stěry, napíše antikoncepci. 
Není tady
Já myslím, že na první prohlídce se zdrcadlem nevyšetřuje - tedy pokud je panna.
Když jsem byla poprvé na gyndě, tak nám (šly jsme ve 14 celá třída holek) dokrotka dělala ultrazvuk a vyšetření konečníkem.
no a většina dr ted dělá už jenom vyšetření ultrazvukem s tím, že vyšetření jako takové si nechají až dívka nebude panna.říká se tomu myslím holandský způsob.je dobré se s dr předem telefonicky domluvit nebot se většinou vyžaduje plný močový měchýř kvůli temu ultrazvuku.
Není tady

yellow108 napsal(a):
Já myslím, že na první prohlídce se zdrcadlem nevyšetřuje - tedy pokud je panna.
Když jsem byla poprvé na gyndě, tak nám (šly jsme ve 14 celá třída holek) dokrotka dělala ultrazvuk a vyšetření konečníkem.
Předpokládám, že když chce předepsat antikoncepci, panna nebude...
Není tady
Damila napsal(a):
yellow108 napsal(a):
Když jsem byla poprvé na gyndě, tak nám (šly jsme ve 14 celá třída holek) dokrotka dělala ultrazvuk a vyšetření konečníkem.Předpokládám, že když chce předepsat antikoncepci, panna nebude...
Těžko říct. Když já jsem si nechala předepsat svou první hormonální antikoncepci, panna jsem byla 
yellow108 napsal(a):
Damila napsal(a):
yellow108 napsal(a):
Když jsem byla poprvé na gyndě, tak nám (šly jsme ve 14 celá třída holek) dokrotka dělala ultrazvuk a vyšetření konečníkem.Předpokládám, že když chce předepsat antikoncepci, panna nebude...
Těžko říct. Když já jsem si nechala předepsat svou první hormonální antikoncepci, panna jsem byla
Já taky a je to lepší, pak byl klídek a žádné stresy..
Není tady
Boooze!! Panna sem... bez antikoncepce bych do toho nesla!!!
indoinek2 napsal(a):
Boooze!! Panna sem... bez antikoncepce bych do toho nesla!!!
Tyy neber si to tak vztahovačně, i kondom je antikoncepce, některejma používaná dokonce dlouhodobě.prášky sou tvoje volba, je to jenom pohodlnější
Není tady