|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Stránky: 1
Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat, zda někdo neví o někom ,kdo by mi byl ochotný dělat garanta. Chci začít podnikat jako kadeřnice a manikérka. Tudíž potřebuji garanty dva. Našel by se někdo, kdo by na mé osobě nechtěl vydělávat ,ale chtěl mi pomoci? Děkuji ,všem budu vděčná za odpověď Jitka.
Není tady
Tak v dnešní době je někoho takového sehnat problém.
neznám nikoho kdo je tak poctivý, aby nechtěl vydělat na druhých.Jitka
Není tady
pardon, omyl ...
Upravil(a) Oxi (16. 9. 2008 10:23)
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Já sice taky nikoho neznám, ale chtěla bych podotknout, že odpovědný zástupce může nyní dělat až pro 4 podnikatele (dříve jen pro 2), takže by měla být vyšší šance někoho sehnat.
Není tady

Ahoj,mám salon v J.Hradci a můžu dělat garanta.Scháním kadeřnici,pedikérku a masérku.Salon je zaběhnutý 4 roky a já mám praxi 9 let.
Není tady

Dobrý den, nabízím IHNED volné místo na garanci oboru kadeřnice/kadeřník.Cena je 5000Kč za rok.Možno celá Čr, vše jde vyřídít přes poštu.V ceně i vzor provozního řádu pro hygienu.
Praxi v oboru mám 5let.
Upravil(a) lucinas (5. 2. 2012 10:43)
Není tady
Já se nabízím jako garant pro manikúru-nehtovou modeláž, pedikúru. Praxe v nehtové modeláži 5let, pedikúra, manikúra 20let. Mám vlastní salon. Platí pro celou ČR, v ceně vzor provozního řádu.
Nízká cena!
Není tady
Stránky: 1