6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat, zda někdo neví o někom ,kdo by mi byl ochotný dělat garanta. Chci začít podnikat jako kadeřnice a manikérka. Tudíž potřebuji garanty dva. Našel by se někdo, kdo by na mé osobě nechtěl vydělávat ,ale chtěl mi pomoci? Děkuji ,všem budu vděčná za odpověď Jitka.
Není tady
Tak v dnešní době je někoho takového sehnat problém.
neznám nikoho kdo je tak poctivý, aby nechtěl vydělat na druhých.Jitka
Není tady
pardon, omyl ...
Upravil(a) Oxi (16. 9. 2008 10:23)
Není tady
Já sice taky nikoho neznám, ale chtěla bych podotknout, že odpovědný zástupce může nyní dělat až pro 4 podnikatele (dříve jen pro 2), takže by měla být vyšší šance někoho sehnat.
Není tady
Ahoj,mám salon v J.Hradci a můžu dělat garanta.Scháním kadeřnici,pedikérku a masérku.Salon je zaběhnutý 4 roky a já mám praxi 9 let.
Není tady
Dobrý den, nabízím IHNED volné místo na garanci oboru kadeřnice/kadeřník.Cena je 5000Kč za rok.Možno celá Čr, vše jde vyřídít přes poštu.V ceně i vzor provozního řádu pro hygienu.
Praxi v oboru mám 5let.
Upravil(a) lucinas (5. 2. 2012 10:43)
Není tady
Já se nabízím jako garant pro manikúru-nehtovou modeláž, pedikúru. Praxe v nehtové modeláži 5let, pedikúra, manikúra 20let. Mám vlastní salon. Platí pro celou ČR, v ceně vzor provozního řádu.
Nízká cena!
Není tady
Stránky: 1