Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 6. 10. 2007 17:17

sa-rik
♥------

cvičení na míčích

Ahoj holky, mohly by jste mi prosím poradit, zda se dá sehnat DVD cvičení na těch velkých míčích ( nevím jestli mají nějaký název ).Koukala jsem už na netu, ale je to všechno pro těhotné a to fakt nejsem.Máme ho už asi půl roku doma v koutě a tak si říkám, že bych ho měla už nějak využít.Díky

Není tady

#2 6. 10. 2007 20:01

Allice
♥♥♥♥♥--

Re: cvičení na míčích

sa-riku, nasla jsem DVD cviceni na velkem mici, Helena Jarkovska..

Není tady

#3 6. 10. 2007 20:49

sa-rik
♥------

Díky moc, juknu na to.Chtela jsem se jeste zeptat, mas nejake zkusenosti s tim cvicenim na micich?Ja jsem na tom nikdy nebala cvicit.Myslim nejake fitko atd.Ja bych totiz potrebovala trosku zhubnout a hlavne zpevnit.Rika se, ze kdyz je clovek pevnej, tak pry vypada i hubeneji.Chodim 2x tydne na aerobik, no snazim se chodit a drzim se i v jidle.Dost jsem zhubla, ale ted to uz nejak nejde.Diky

Není tady

#4 25. 10. 2007 14:32

Dominika 22
♥♥-----

Ahojky, taky bych chtěla vědět kde sehnat nějaké dvd na cvičení na míči, nemohli by jste mi napsat???

Není tady

#5 3. 4. 2008 8:08

naancy
♥------

Ahoj holky, jukněte na tyhle stránky
http://obchod.ronnie.cz/s-1370-cviceni- … i-dvd.html

Jinak já jsem absolvovala pár lekcí cvičení na velkém míči a bylo to moc fajn, nejvíc se mi to líbilo na jednom sportovním pobytu, kde to bylo rychlý a ještě k tomu super music :-) Můžu všem doporučit :-)

Není tady

#6 3. 4. 2008 20:00

Allice
♥♥♥♥♥--

Tak holky, poridily jste si DVD? jake je? ja jsem byla jednou na hodine pilates na mici a je to sranda, hopsate na mici, ale pri nekterych cvicich mi nebylo do smichu smile), neco byl i zahul..

Není tady

#7 9. 6. 2009 23:21

Alunka
♥------

cviceni na mici je na zpevneni urcite super, protoze se balancovanim na mici zapojuji svaly trochu jinak nez v posilovne. nejake tipy urcite najdes i v knizkach , nejen na DVD a co ja vim tak tech je spousta...i kdyz bych doporucila, aby sis sla zacvicit na nejakou hodinu s instruktorem, nez se do toho pustis sama doma...

Není tady

#8 10. 9. 2009 17:54

Jugulator
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Míškovice 191

jj cvičení na míči je hodně zdravé na vnitřní břišní sval, doporučuju ho trénovat ať pak nemusíte na operaci s plotnou jako já big_smile
bylo mi řečeno, bederní část páteře vám držní nějaký pásový břišní sval který zasahuje až do oblasti slabin, je okolo celého pasu a drží v bedrech páteř rovně aby se nekřivila což byl můj případ a jak mi to nedrželo pevně tak mi obratle skříply plotnu a ta mi praskla, dostal sem to jako úkol ho na míči pravidelně cvičit, takže svičte cvičte ať máte pevné záda...

Není tady

#9 19. 10. 2009 13:00

ninisek
♥------

holky, tak já už sedím na míči dva roky v praci a muzu vřele doporučit... břicho mam fakt pevny a to jsem nikdy nedelala zadny sedlehy nebo tak... navic je to hrozne fajn, kdyz si chcete trochu vydechonout, staci si pohopsat a je vam lip... lol

Není tady

#10 19. 10. 2009 14:36

Lili5
♥------

ninisek napsal(a):

holky, tak já už sedím na míči dva roky v praci a muzu vřele doporučit... břicho mam fakt pevny a to jsem nikdy nedelala zadny sedlehy nebo tak... navic je to hrozne fajn, kdyz si chcete trochu vydechonout, staci si pohopsat a je vam lip... lol

Ahoj, chtěla jsem se zeptat jak snáší tvoje záda to sezení na míči? Nevadí, že nemáš žádnou oporu??? Sezení je pro mě na kolečkové židli dost problém a často mám potíže s oblastí břicha a pánve. Bolest a skřípnutí něčeho někde...Díky za odpověď smile

Není tady

#11 2. 3. 2010 13:54

Pavlina.Nov.
♥------

Ahoj holky..ja na mici taky jen sedela ale ted jsem doma zkusila par cviku a je to fajn zprestreni.. nejaky cviky jsem nasla tady http://www.ocviceni.cz/cviceni-na-mici-a204.html

Není tady

#12 1. 4. 2010 21:15

Frycovicka
♥------

Já jsem zase našla web www.fithall.cz, kde jsou umístěná videa s různými cvičeními (Pilates na míčích, joga, bodystyling apod.). Tak se na to podívejte. Mě to teda nadchlo a je to zadarmo :-)

Není tady

#13 17. 5. 2011 18:14

Lenka N.
♥------

Cvičení na velkých míčích - Body Ball - patří mezi jedny z nejoblíbenějších cvičení mezi našimi klientkami. Výhoda je ta, že při správně zvolených cvicích je toto cvičení vhodné téměř pro všechny, a dá se na nich výborně protahovat, posilovat, ale i spalovat tuky, spektrum cviků je opravdu široké. A pokud se cvičením opravdu začínáte, je vždy vhodné mít pro kontrolu dobrého instruktora s patřičným vzděláním, který Vás naučí správnému provádění cviků. V nabídce naší CK máme několik pobytů i pod vedením fyzioterapeutů či lékařů, kteří cvičení na velkých míčích (kromě jiných druhů zdravotních cvičení) mají v programu, neváhejte, a vyzkoušejte! nepovolená reklama, smazáno
Budeme se těšit na viděnou...

Upravil(a) AndreaP. (17. 5. 2011 18:40)

Mějte se krásně a něco pro to dělejte, nikdy není pozdě začít!

Není tady

#14 7. 6. 2011 15:40

rajec
♥------

Pobyty se cvičením nejen na velkých míčích najdete tady nepovolená reklama, odkaz smazán, víkendy, týdny, prodloužené víkendy, pro mladé i starší, pro štíhlé s plnoštíhlésmile))

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí