|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

kari 
..to je správné ..jen žij,,,

Není tady
Ty jsi ale šikulka
To šlo rychle,tak hlavně mysli na sebe a pokračuj v tom co jsi začala.
Není tady
ooo
Upravil(a) karina51 (7. 6. 2008 9:22)
Není tady
Karino, budu na tebe hodně zlá. Ty totiž ze sebe pořád děláš oběť. Sama se dostáváš do postavení, kdy tě druzí využívají až zneužívají. Děláš si to sama svým postojem. Když se sama sebe nezastaneš, když jsi pořád k dispozici a nikdy neřekneš ne, tak nikdo jiný to za tebe neudělá. A ta hra na chudáčka fakt čiší i z těch písmenek, podívejte se já zadarmo oni za peníze ó já chudinka. Už tak i přemýšlíš. Takže bud se změníš ty a hneš zadkem, aby ses ty cítila a myslela jinak a nebo v tom umřeš.
Není tady
jitulko, nediv se to je jen obranná reakce. Něco takového jsem čekala. Karina neunesla pohled do zrcadla. Není první ani poslední, kdo to nezvládá. V jejích letech je opravdu moc dobře, když jde ven mezi lidi a slyší názory jiných. To je moc dobře. Bohužel na další krok ještě nemá sílu. Moc jí ji přeju, aby ji jednou v sobě našla a sama sebe se zastala. Je to dost náročný úkol, ale nikdo jiný to za ni neudělá.
Karin držím ti palce, aby se ti to povedlo.
Není tady
PavlaH napsal(a):
jitulko, nediv se to je jen obranná reakce. Něco takového jsem čekala. Karina neunesla pohled do zrcadla. Není první ani poslední, kdo to nezvládá. V jejích letech je opravdu moc dobře, když jde ven mezi lidi a slyší názory jiných. To je moc dobře. Bohužel na další krok ještě nemá sílu. Moc jí ji přeju, aby ji jednou v sobě našla a sama sebe se zastala. Je to dost náročný úkol, ale nikdo jiný to za ni neudělá.
Karin držím ti palce, aby se ti to povedlo.
Ja vím,taky to moc dobře znam
když chceš ,aby se měli všichni dobře,aby jim nic nechybělo a nakonec do toho spadneš ani nevíš jak.A potom se už jen vezeš a nejhorší je,že Ti ostatní si na to tááááááááák zvyknou .Potom když chceš říct NE tak to za
1-neumím !!!!!!!!!!!!!!!!!
2-co by si beze mě počali????????
3-co tomu řeknou ostatní????????????
4-asi se zblaznila !!!!!!!!!!!!!!!!
Ale ted už vím,že se to da zvladat i jinak.Ale přiznam,že mi to taky trvalo 
Není tady
Ále Karin, neboj se, manžel to vydrží, žádná rakovina se konat nebude. A jídlo? Uvařila bych jim párkrát takovou dietku, že by dobrovolně začali odebírat jídlo z místní školky
.
Ty se hleď udržet v solidním psychickém stavu a uvidíš, že se všecko v dobré obrátí. Držím palce.
Není tady