|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
5. - S poctivostí nejdál dojdeš.

Není tady
2. - Na Hromnice si musí skřivan vrznout i kdyby měl přitom zmrznout.

Není tady
1. - Spíše projde velbloud uchem jehly, než bohatý vstoupí do nebe.

Není tady
4. - Host a ryba třetí den smrdí.

Není tady
3. - Komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí.

Není tady

Steličko: 

Není tady

Jedna cihla váží jedno kilo a půl cihly k tomu.
Kolik kilo váží 2 cihly?
Není tady

jj 
Není tady

Řešení soustavy dvou lineárních rovnic o dvou neznámých
Zadání
Maminka je dnes o 21 let starší než její dítě. Za 6 let bude dítě 5x mladší než maminka. Otázka zní: Kde je tatínek?
Není tady

S maminkou
Není tady

souložej, aby vůbec měli to dítě 
konkrétně:
x - maminka
y - dítě
x=y+21
x+6=5.(y+6) /-6
x=5y+24
za x dosadím y+21
y+21=5y+24 /-21-5y
-4y=3 /:-4
y=-3/4
x=-3/4+21=20 a 1/4
Z čehož vyplývá, že dítě má právě teď 9 měsíců před narozením a matka má 3 měsíce po 20. narozeninách, tudíž je plnoletá a může s nastávajícím tatínkem spáchat uvedené dítě naprosto legálně.
Upravil(a) Míša Kulička (4. 12. 2007 15:31)
Není tady

Výborně Mišo

Upravil(a) Macex (4. 12. 2007 16:12)
Není tady
Kristova noho!
To se dějou věci!
Taky by moh tatínek právě pít "svůj drink! "po té", potažmo se "připravovat na nejhorší", protože nedonošený dítě se taky počítá...
To bude nějaká "vypečenost", co se inspiruje statistikou, nebo je to nějaký příklad "šílený matikářky"...
Jako, co by, kdyby - vyjel vlak z bodu A, rychlostí 70 km/h a jinej oproti němu, z bodu B, rychlostí 48 km/h a z pankejtu, v bodu C, by vykouk krokodýl, co by si udělal zkratku přes koleje, v momentě 7,5 min. po výjezdu vlaků, ve vzdálenosti 5 km od bodu A... Kterej vlak jej přejede?
...a bod A od B, má vzdálenost 35,24 km... 
Není tady

1. Neustále tvar svůj mění, ale přesto je to pořád kulatý...
2. Maminka má sedm dětí, jedna polovina jsou z nich chlapci. Jak to?
3. Tři muži se potápí v řece, když vylezou z vody, jenom dva mají mokré vlasy. Jak to?
4. Kde přichází včerejšek vždy až po dnešku?
5. Řekneš-li nahlas moje jméno, zabiješ mne. Kdo jsem?
6. Kdo dokázal vyvraždit 1/4 všeho lidstva?
7. Má to šest noh, dvě hlavy, dvě pazoury, čtvery uši a kráčí to po čtyřech. Co to je?
8. Na začátku je to černý, při použití je to rudý, na konci je to šedý. Co to je?
9. Kdo ho spatří, ať ho potlačí; kdo ho chce chovat, musí se varovat; dáš-li mu mast, bude růst, když naroste, bude krást, všecko ti před očima pobere a z domu tě vyžene.
10. Ač jsem jenom kůže bez masa, sedím na kůži s masem a nesu kůži a maso. Co jsem?
Není tady

3. Jeden je plešatej
5. ticho
7. chlápek na komoňovi
8. uhlí
9. Káča řiká, že beďár
10. sedlo
Teda bábi, chůdááááááááák krókódýýýýýl ....
Není tady

Miša 3.+5.+7.+8.+10. 

Beďar je zajímavý tip, zvláště ta část, všecko Ti před očima pobere a z domu vyžene....

Není tady
1. Měsíc, ať ho vidíš jak chceš, kulatej je furt...
2. Všichni jsou chlapci...
4. V abecedě...na východě, nebo ve slovníku...
6. Kain... klepnul Ábela a tak Kain, Adam a Eva zvostali... 
Není tady

Hellga 2+4+6 

Upravil(a) Macex (5. 12. 2007 21:27)
Není tady
Hellga krade - ukradla mi Kaina. 
Upravil(a) Stelička (5. 12. 2007 21:35)

Není tady