|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Jééééchechéééé, Steličko, to by moh říct každej! Taky třeba osm, nebo dvanáct...
Hezky a jmenovitě a "kdo s kým"... Šup, šup... 
Není tady
No tak třeba Pepa oslavenec, jeho sestra Máňa, Pepova dcera Žofka a Mánin syn Rudolf.
Pepa - otec Žofky, bratr Máni a strýc Rudolfa
Máňa - sestra Pepy, matka Rudolfa a teta Žofky
Žofka - dcera Pepy, neteř Máni a sestřenice Rudy
Ruda - synovec Pepy, syn Máni a bratranec Žofky

Není tady

? A kde byl Ferdinand?
Není tady
No jo, no...Jeden ženatý muž a jeho vdaná sestra., pak syn muže a dcera sestry...
Stelička -
... a pak, že by to nešlo! 
Není tady
Proč by musel být muž ženatý a žena vdaná? Kliďánko ať mají levobočky, pořád to bude platit. A jestli má muž syna a žena dceru nebo naopak je taky jedno.

Není tady
Steličko, jasně, že nic by to neměnilo, ale vypadá to líp, né?
Základ jsou ti sourozenci...

Není tady

Hele a co ty zbývající hádanky? Fakt nikdo neví? Ani Hani, ani bábi, ani Stelička, ani Ellinka, ani Macex, ani Lupína, ani Kiara, ani nikdo další?
Ještě je sem překopíruju:
3.
Nemá plíce, přece dýchá,
studená a věčně tichá,
věčně pije na své zdraví
v brnění, co nerezaví.
4.
Kořeny má skryté v zemi,
vypíná se nad jedlemi,
stoupá pořád výš a výš,
ale růst ji nevidíš.
Není tady

Ale Hellga napsala ryba a hora, myslela jsem, že si jí to schválila, že to má dobře???? 
Není tady
No jo, fakt ta 3 vypadá na rybu 
Není tady

A jo, soráč ... Hellguše má dva supráče, já to úplně přehlídla 
Není tady
..jó přehlídla, přehlídla...to já znám, na starý babě už nezáleží...!
...ale já vám umřu a vy nebudete mít můj důchod...!

Není tady

To víš že jo ... náhodou už ti tu v okolí hledáme s Macíkem pěkný penziónek, kde tě budem vždycky navštěvovat v den důchodu a bavit tě přetahováním o chechtáky ... a taky tě životně pojistíme abysme to měly pojištěný .... 
Není tady
To vůbec nejni špatnej nápad!
Zjistila jsem, že švagrová, je jí 54 a má tři děti, je v předčasným důchodu... Hele, hádejte: Jak zjistím, že už mám nárok na důchod? 
Není tady

Začne tě bavit práca?
Není tady
Letí "beruška" rychlostí 10km/h, narazí do skla auta jedoucího rychlostí 120km/h, co jí proletí hlavou?
Není tady
Kulíši, jsi cynik! Práce mě "jaktěživo" nebavila...jednou jsem k tomu měla skoro blízko, ale práce, jako zábava, to je osudový štěstí vyvolených a to já holt, asi nejsem..

Není tady

zadeček
No právě, a podle zákonu schválnosti tě začne bavit ve chvíli, kdy tě pošlou do důchodu 
Není tady
Kulíš - 
Ne, ne, ne... my, "silní jedinci", se zákonem schválnosti zvyklat nenecháváme!
Já vím, je nás na světě jen pár, ale práce, co by zábava, to mě nehrozí...

Není tady
1. Je 5 domů, z nichž každý má jinou barvu.
2. V každém domě žije 1 člověk, který pochází z jiného státu.
3. Každý z majitelů (obyvatel domu) pije j1 nápoj, kouří 1 druh cigaret a chová 1 zvíře.
4. Žádný z nich nepije stejný nápoj, nekouří stejný druh cigaret a nechová stejné zvíře.
A/ Brit bydlí v červeném domě.
B/ Švéd chová psa.
C/ Dán pije čaj.
D/ Zelený dům stojí hned nalevo od bílého.
E/ Majitel zeleného domu pije kávu.
F/ Ten, kdo kouří Pall Mall, chová ptáka.
G/ Majitel žlutého domu kouří Dunhill.
H/ Ten, kdo bydlí uprostřed řady domů, pije mléko.
I/ Nor bydlí v prvním domě.
J/ Ten, kdo kouří Blend, bydlí vedle toho, kdo chová kočku.
K/ Ten, kdo chová koně, bydlí vedle toho, kdo kouří Dunhill.
L/ Ten, kdo kouří BlueMaster, pije pivo.
M/ Němec kouří Prince.
N/ Nor bydlí vedle modrého domu.
O/ Ten, kdo kouří Blend, má souseda, který pije vodu.
Otázka:
Kdo chová rybičky?
Není tady
Němec
Sirius -
Máš na to rovnici?

Není tady
Hellga napsal(a):
Sirius -
![]()
Máš na to rovnici?
![]()
Rovnici? Nemám zkusil jsem to systémem pokus omyl
, kdysi mě tyhle hádanky bavily. Už dlouho jsem to ale neřešil. 

1. Entropie průchodu lichokopytníka se zádovými zásobníky tuku vodicím otvorem kovového hrotu je obecně vyšší než entropie přechodu jedince druhu Homo sapiens vyznačujícího se statisticky významně vyšší životní úrovní ve srovnání s průměrem množiny jedinců sdílejících s ním stejný časoprostor do říše našeho Stvořitele.
2. Dne 2. února vydává drobný opeřenec své typické akustické signály bez ohledu na s tím spojené nebezpečí letálního poklesu teploty.
3. Blokování svislého informačního kanálu nelze kompenzovat finanční transakcí typu emptio venditio ve výdejně léků.
4. Počínaje překročením 48. hodiny po zahájení pobytu mimo obvyklý okruh svého životního prostředí generují jak vodomilní obratlovci, tak jedinci druhu Homo sapiens těkavé organické látky, jež jsou čichovým ústrojím specificky detekovány a centrální nervovou soustavou hrubě nepříznivě hodnoceny.
5. Striktní dodržování zásad občanského soužití vede k maximální délce pěšího transferu jednotlivce, který se tak chová.
Není tady