|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Jo, rozumím naprosto přesně 

Upravil(a) Míša Kulička (6. 11. 2007 13:11)
Není tady
Taky by šlo čtverec "napižlat" na pět proužků, ty proužky přepůlit (tj. deset kousků) a poskládat kříž tak, že by dva kousky dělaly jeden čtvereček kříže... 
Není tady

Ale ty dva kousky ti udělají obdélník, ne čtverec
Není tady

Přísloví:
1. Exotermní chemický děj, při kterém se chemická energie paliva mění na tepelnou energii a světlo, vykazuje skvělé vlastnosti v dominovaném postavení, v dominantním však má sklony k despotismu.
2. Množina jedinců s vyšším intelektem, kteří započali své působení na zemi přímočarým, rovnoměrně zrychleným pohybem směrem ke středu země v homogenním tíhovém poli je prázdná.
3. Kategorický imperativ velí při volbě způsobu techniky přenosu intelektuální pomoci směrem k jedinci schopnému abstraktního myšlení přiklonit se k verbálnímu projevu, zatímco u ostatních jedinců volit přímý prudký tělesný kontakt.
4. Časová distance mezi příchodem libovolného individua a termínem k této události vhodným implikuje sebeújmu.
5. Kvalita počáteční fáze totální regenerace organismu subjektu a intenzita požitku z téhož jsou přímo úměrné úsilí vynaloženému subjektem k předchozí optimalizaci prostoru pro regeneraci organismu určeného.
Není tady
1. Oheň je dobrý sluha a zlý pán? Tak je to myšlený?
Není tady
5.to by mohlo být - jak si kdo ustele,tak si lehne
Není tady
3. Chytrému napověz, hloupého kopni?
Není tady
4.kdo pozdě chodí,sám sobě škodí
Není tady
4. Kdo pozdě chodí, sám sobě škodí... 
Není tady
2. učený z nebe nespadl
Není tady

Kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá..
Není tady

Hellga: 1., 3., 4. - 

elinka: 2., 4., 5. - 

Není tady
Hm, na tu 4ku byla elinka rychlejší... 
Hele, taky jednu znám... 
Informační entita charakterizovaná objektivně determinovaným atributem negativní validity inkluduje mobilizační periferie monodimenzionálně kontrahované.
Není tady
no jo no to víš... - dyť to bylo v tom přísloví.... 
Není tady

Další várka:
1. Chemická sloučenina vodíku s kyslíkem, jež produkuje minimálně bellů, působí erozí na vrstvy hornin, uložených podél její trajektorie.
2. Vzdálenost bodu A (což je místo, kde ukončí, puzena gravitační silou, svou dráhu malvice) od bodu B (což je místo ležící svisle pod místem započetí její dráhy) se blíží k nule.
3. Více než jednou, ale méně než třikráte urči velikost fyzikální veličiny a méně než dvakráte, ale více než nulakrát použij způsobu obrábění, jímž se části materiálu od sebe oddělují.
4. Abundance šelem z čeledi Canidae přivodí exitus hlodavce z čeledi Leporidae.
5. Subjekt A, jenž vyvíjí úsilí o vytvoření svislého či úklonného díla ústícího na povrch země a determinujícího subjekt B, sám opíše dráhu ve zmíněném díle končící.
Není tady
téda to by mohlo být - lež má krátké nohy ( ale mezi námi - moc nechápu monodimenzionálnost věci..
)
Není tady

Hellga napsal(a):
Hm, na tu 4ku byla elinka rychlejší...
Hele, taky jednu znám...
Informační entita charakterizovaná objektivně determinovaným atributem negativní validity inkluduje mobilizační periferie monodimenzionálně kontrahované.
Já myslela, že jste to datlily zároveň, tak jsem to nechala tak
Lež má krátké nohy
Není tady
téda Míšo,kde to bereš? mi dá spoustu práce to jen přečíst a pak ještě pochopit.... 
4.mnoho psů, zajícova smrt
Není tady
5. kdo jinému jámu kopa,sám do ní padá?
Není tady

eli ... to radši nechtěj vědět
4. a 5. 

Není tady
Míša Kulička napsal(a):
Já myslela, že jste to datlily zároveň, tak jsem to nechala tak
no jo zas nějaká protekce pro Hellgu...
se bojíš,aby tě neuřkla,viď...
ale jelikož já jsem extrémně hodné děvče,tak tu půlku palečku jí klído přenechám, koneckonců bylo to ve stejný minutě

Není tady
2.jablko nepadá daleko od stromu
3.dvakrát měř a jednou řež
Není tady
1.tichá voda břehy mele
Není tady
elinka -
Moc smyslu to nedává, ale poskládat tak vědecky takovou blbost, je samo o sobě výkon! 
1. Tichá voda břehy mele?
Není tady