29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Teda Miš, ty perlíš!
No, když jich zbývá 24, tak by jich tam mohlo těch 24 být. Nebo taky žádnej, nevím, jestli zrovna sloni žijí v lese.
Není tady
Nené, je jich o trochu víc ... teda několikanásobně víc
Není tady
Téda bábi
Není tady
...inu "matyka", to bylo "dycinky" moje...
Není tady
Hele, našla jsem další, tentokrát z fyzikálního soudku:
Mate list bileho papiru na ktery rovnomerne nasypete sul. Potom do soli nasypete mlety pepr. Za ukol mate rozdelit castecky soli a pepre. Jedinym nastrojem ktery vam muze pomoci je umelohmotny hreben. Najdete nejrychlejsi zpusob jak oddelit jednotliva koreni. (Tim pomalym zpusobem je rucni vytrideni, ktere by mohlo trvat i par dni )
Upravil(a) Míša Kulička (16. 10. 2007 10:17)
Není tady
A je ta sůl hrubozrná?
Není tady
může být , ovšem ne až tak, aby neprošla skrzevá hřebínek
Upravil(a) Míša Kulička (16. 10. 2007 13:07)
Není tady
No dobrá, takže systém sítka si mi vyloučila, takže zbývá už jen rezonance...
Tudíž správně nabudím hřeben a on mi vytahá tu sůl ven.
A nemusí to být hřeben může to být cokoliv plastového, jde to např. i s propiskou....
Polymery mají tu vlastnost že při tření povrchu z nich vytrháváš elektrony a ty mají zápo*ný náboj , normálně jsou v rovnováze s protony ale když pár elektronů ztratí, rázem se kladně nabijí a přitahují zápo*ně nabité částice a šup a máme vytříděno i bez holubů.....
Není tady
Macku, ty jsi ale pěkně vypečená Popelka!
Není tady
Písnička nakřáplá, mnohým se nelíbí,
i když má očí moc o nic líp nevidí...
... a "dopa", že to je?
Není tady
Macex napsal(a):
No dobrá, takže systém sítka si mi vyloučila, takže zbývá už jen rezonance...
Tudíž správně nabudím hřeben a on mi vytahá tu sůl ven.
A nemusí to být hřeben může to být cokoliv plastového, jde to např. i s propiskou....
Polymery mají tu vlastnost že při tření povrchu z nich vytrháváš elektrony a ty mají zápo*ný náboj , normálně jsou v rovnováze s protony ale když pár elektronů ztratí, rázem se kladně nabijí a přitahují zápo*ně nabité částice a šup a máme vytříděno i bez holubů.....
až na to, že se na cokoliv plastového přichytí lehčí zrnka pepře
Holky vy ste tááák chytrý
Bábi, páv to je
Není tady
No, Mišo, pepř v práci nemám, ale polymerů a soli nadbytek.... a musím Tě zklamat, sůl tam drží jako přibitá.....
Takže pokud tam drží i pepř, je to špatně....
Není tady
Schválně jsem to zkusila s tím hřebínkem ... vlasy drží perfektně a s trochou dobré vůle i jemně mletý pepř. Sůl už to nezvedlo, je patrně těžká. No - možná to chtělo blíže specifikovat velikost zrna soli a velikost zrna mletého pepře, vzdálenost hřebínku od pokusné směsi atd.
Není tady
NO vidíš a když to zkusíš s jemnou solí a obyčejnou propisku s plastovým (gumovým) úchopem a otřeš ji párkrát o obrus a položíš do té soli, tak je bílá jak, až to z ní sundat nejde, jak to tam drží jak přibitý.....
Z jaké výšky skáče ten pepř na ten hřeben?
Není tady
von teda neskáče z výšky, ale vyskakuje z hloubky , cca do vzdálenosti 1cm bajvočko
V horách roste,
na poli se pase,
po stěnách běhá
a nohou nemá.
Není tady
NO, taky jsem si to pak uvědomila, že by skákal tak max. hřebínek z vejšky... ale už jsem to nechala....
Hele a co ta Hellžina nakřáplá vokatá písnička? To už někdo uhod?
Není tady
Hele tutovej kamzík, ale proč si mu amputovala nohy, to teda fakt nevím...
Není tady
Hm, tak to už je taky hádanka sto let za opicema.... žádnej malíř ti nepříjde malovat štětkou s přírodním vláknem....
Jooo, portrét ten Ti namaluje profík štětcem a štětečkem z nejrůznějších materiálů... od čínských prasat až po sobola apod.... ale na stěnu.... pcha.....
Není tady
Macex napsal(a):
Hele a co ta Hellžina nakřáplá vokatá písnička? To už někdo uhod?
Dyť jsem už psala, že je to páv, né?
Akorát že bábi radši někde nahání kolouchy, místo aby mi sem hodila supráče
Jo a za štětku zasloužíš jednoho aj ty
Upravil(a) Míša Kulička (17. 10. 2007 19:12)
Není tady
Kulíšku -
Kolouchy nehoním, kapitalista honí mě...
Není tady
Ze střechy se na svět dívá,
nezamává, nezakývá.
Roste shora dolů k zemi,
nehýbá se a je němý.
Sotva slunce zazáří,
už má slzy na tváři.
Není tady
rampouch, rampouch, rampouch.....
Není tady
A něco pro milovníků obrazců na pastvinách:
Když přivážeme ovci k jednomu kolíku provazem, tak vyžere z trávy kruh.
Pokud protáhneme kroužkem u krku provaz, jehož konce přivážeme ke dvoum kolíkům, vyžere nám elipsu.
Budeme-li chtít ovál, tak napneme provaz mezi dva kolíky, na něj navlečeme kroužek, a na ten přivážem provaz, na jehož druhém konci je ovce.
Jak přivázat ovci, aby nám vyžrala v trávě čtverec? Máte provazy, kroužky a jednu ovci.
Není tady
Provazy budou tvořit H, tam, kde se spojují, budou kroužky a ovce bude uvázaná na kroužek za tu prostřední nožičku z H. Teda ale líp to fakt popsat neumím.
Není tady