29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No tomu jedinému, co so ploužil až v těch katakombách, kde se pak objevil ten teleport.... Ostatní duchové taky nic nechtěli. Já tohohle po informaci, co mi nabublinoval, jsem ho majzla zrcátkem a bylo... Ne, zkrátka jsem dala použít a on byl nadšen....
Není tady
A tak to jó, jsem se lekla, že jsem si s tem nepohrála dostatečně ...
Není tady
Hele, otázka z kíkvétestu:
Pokud všechny tralala jsou lululu a všechny lululu jsou pipipi, všechny tralala jsou pipipi. Pravda nebo lež?
Není tady
No tak to je masakr, vyšlo Ti alespoň 165 ikvoušů?
Není tady
Né, ale Frikulínovej 144, je asyk ženijální po mě
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
Hele, otázka z kíkvétestu:
Pokud všechny tralala jsou lululu a všechny lululu jsou pipipi, všechny tralala jsou pipipi. Pravda nebo lež?
Fšechny tralala jsou migmigmig.
Není tady
Hele, dokážete dát tady na tu kostku: http://www.onlinovky.cz/online-hra/1210/grow-cube předměty v takovém pořadí, aby se všechny měly čas vyvinout do posledního stádia a oživit celou kostku?
Ale nečtěte diskuzi pod, nějakej blbec tam dal nápovědu
Není tady
He, he, he...tak jsem to zkusila a co myslíš? ...koukla jsem se na nápovědu!
Kdybys nenapsala, že tam je, ani by mě nenapadlo rolovat až pod hru...
Není tady
...já teď řeším na herna.biz hru Clusterz...dojedu do jednatřicátýho kola a dál, ani hni! Jenže já musím vědět, kolik těch kol je, nebo se dočista vopupínkuju!
Není tady
TAky jsem se na to mrkla, přišla jsem asi na prvních 5 předmětů a pak už mne to přestalo bavit kombinovat, tak jsem jukla na návod a udělala to do konce a musím uznat, že super fantazie, co z toho může vylézt.... Taky je dobrý, že to dělá různý blbosti,když to uděláš špatně jako např. vybuchnutej kotel apod....
Není tady
Hele, dokážete vyvést osla z chlívku?
http://www.webgames.cz/vyvedte-osla/1841-1/
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
Hele, dokážete vyvést osla z chlívku?
Běž s osli do... těch potkávám poslední dobou jaksi moc.
Není tady