29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Druhá je za čipovejma dveřma
Není tady
Macex napsal(a):
Do toho přístroje jsou třeba 4 ingredience, já mám R, G, pak nějaké cosi radiaktivní na misce, ale co má být to čtvrté..
Du koukat po tom goldnovým klíči, páč ten mi nikde nevypad....
Tak to ti ještě chybí V a N a musíš to tam přidat ve správném poměru. Mám dojem, že jsem to našla v té samé místnosti.
Jak to, že máš pivo bez zlatýho klíče? To vypadá, že ty věci jsou pokaždý jinde
Upravil(a) Míša Kulička (3. 6. 2009 13:35)
Není tady
Hmm, tak z boudy na zahradě moc moudrá nejsem, nic jsem tam nenašla a zrcadlo ničím rozbít nejde....
Ta radioaktivní látka je asi na nic a čtvrtou lahvičku s písmenkem nemůžu najít.... Nějak je mi záhadou na co je tam většina těch věcí... nemyslím, jídlo a pití a toaletní papír... ale potěšil....
Není tady
Taky mám ten pocit, páč pivo leželo na stole v té místnosti před laboratoří.
No a taky mi příjde, že některé věci se objeví na již prohledaných místech až ve správnou dobu, porotže pořád dokola lezu na ty stejný místa, ťukám do těch stejných rohů nádob apod... a skoro pokaždý najdu v každé místnosti něco nového, co tam tutově předtím nebylo....
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
Macex napsal(a):
Do toho přístroje jsou třeba 4 ingredience, já mám R, G, pak nějaké cosi radiaktivní na misce, ale co má být to čtvrté..
Du koukat po tom goldnovým klíči, páč ten mi nikde nevypad....Tak to ti ještě chybí V a N a musíš to tam přidat ve správném poměru. Mám dojem, že jsem to našla v té samé místnosti.
Jak to, že máš pivo bez zlatýho klíče? To vypadá, že ty věci jsou pokaždý jinde
V a N? Já už jsem našla R,G, M, ale válce jsou tam jen čtyři, tak co budu dělat s těma navíc?
Není tady
jo tak M, sorry, já už to použila, tak nic nemám, všechno jsem našla v té labině. Véčko za těma potvorama v lihu. Toaletní papír ještě nemám ... Jsem to prolezla křížom krážom a j pokus mám za sebou, získala jsem nějakou spešl kádinku, ale na nic.
Není tady
A v tý garáži či boudě na dvoře Ti něco to nebo tak?
Není tady
Za potvorama v lihu nic nemám, ty tři ingredience jsem našla v pokoji před labinou. A poměr jsem taky nikde nenašla. Zkusila jsem projít celý dům i venek znovu, zda se někde něco objeví, jen jsem teda nejela nahoru výtahem, se mi nechtělo mezi ty sudy a bedny... Ale nikde nic....
Není tady
Zkusilas náhrobní kameny? Tam jsem našla pivo
Není tady
Jsem se rozhodla znovu si pokecat s duchama a kostrounama. Někteří změnili hlášky ... nejlepší je ten v chodbě, jak jsme použili tu bombu. Tvrdí, že jsem ho tak málem zabila
Není tady
Pivo jsem měla někde v baráku, za jedním šutrem je, kdo tu hru napsal a za druhým šutrem je zlatej peníz na nic.
Není tady
Něco jako zlatej peníz jsem použila na opravu hodin
Už jsi rozdělala oheň v krbu? Za to jsem dostala seznam všech věcí k nalezení
Upravil(a) Míša Kulička (3. 6. 2009 14:34)
Není tady
Ne, to bylo ozubené kolo v kuchyni, hńed na začátku, ne? Hodiny už jsou pasivní, ty už nic nechcou, ale co s tím krbem? Já žádné sirky nikde nenašla... A furt nemám tu čtvrtou lahvičku a návod poměru...
Není tady
p*del si dělej z plastelíny, Haňule, todlenc je vážná věc ...
Serke byly v knihovně - čipový dveře
A helé, za nebezpečnejma bednama v předsálí labiny jsem našla Popelčin střevíček
Upravil(a) Míša Kulička (3. 6. 2009 14:42)
Není tady
Hmm, tak tam jsem našla nefunkční Hotdog.... takže to fakt generuje cosi komusi, jaksi....
Není tady
Už to mám, jak zjistíš disproporci mezi skutečností a obrazem v zrcadle, dostaneš se dál
Není tady
použilas na něco to zrcátko?
Není tady
Mám to ... to teda byla pracovní doba
Ne, ale možná jsem ho měladát tomu duchovi, co mě říkal, že se nevidí
Upravil(a) Míša Kulička (3. 6. 2009 15:14)
Není tady
Já tam hupsla chvilku po obědě a pak asi 3x mezi jednáním se Slovákama o chybně dodaných pouzdrech na vrtáky a sjednáváním dopravy do Dánska. Musím si to doma v klidu celý projít, protože nejsem schopná najít zbytek k tomu stroji a tudíž mi to asi neukáže další kouzelné předměty... Jinak duchové furt říkají to stejné, u žádného žádná změna... Jen ten venku má dvě hlášky místo jedné...
Není tady
Bééé, já jsem na konci a proč? Však nemám splněno... přišel za mnou tajtrdlík, cosi mi sprostýho napsal a ukončil mi hru.... s bodovým skore 156000, protože za všechny zajímavé předměty mi dal mínus, za žrádlo a pití plus a nejvíc mínus jsem dostala za 10 let starej tvrdej chleba, gumovou hračku a tu radioaktivní misku nebo co...
Není tady
No, tak jsem se vrátila k poslední uložené pozici, směs ingrediencí jsem nenašla, tak jsem si ji odhadem namixovala sama a na 21 pokus se povedlo... Předtím jsem teleport našla hned, teď jsem myslela, že v tom bludišti bídně zhynu, protože on se objevil až potom, co jsem duchovi dala to zrcátko, kdežto předtím tam (v tom prvním uložení, jak mne to násilně ukončilo) byl už od začátku... A tu místnost, kde se najednou objevil, jsem měla již 5x projítou a šup najednou tam byl....
Hm, pak mi tam "fujtajblík" cosi mlel o dceři, pak zmizel a ukončilo mi to hru. To byl jako ten správný konec?
Co to mělo za význam? Napsalo mi to, že mám asi 330 000 bodů, že jsem osmá ve světě a nazdar....
Není tady
No vidíš, já měla jen 297 000 ... ale byla to dobrá ptákovinka
Není tady
A takys měla stejnej konec, s dědkem u zrcadla? A pak už nic?
Není tady
Jj, ale taťka se mi taky mocky nelíbil ... Hele a tys tomu duchovi vnutila zrcátko? Ode mě nikdo nic nechtěl ... teda nic z toho, co jsem jim nabízela ...
Není tady