29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
To jako fakt jo? ... Tak ona se odpověď sama nabízela ...
A chytrá já su, ale je mi to hóby platný a tak většinu života hraju blbou blondýnu
Není tady
Z pomyslných sirek (zde písmeno l) jsem vytvořila řeku. Pokud ji tam nevidíte, tak si ji představte. Vaším úkolem je přesunout dvě sirky tak, aby byla na obrázku vidět řeka plná krokodýlů. Odpověď na to, jak má vypadat krokodýl neexistuje - prostě to udělejte tak, aby bylo na první pohled jasné, že tam je těch krokodýlů hodně a že jsou v řece.
Takže ta řeka:
l l
l l
l l
Není tady
Já asi možná taky budu chytrá.... já vím....
Z druhého řádku druhá sirka se vezme a dá se do prvního řádku mezi ty dvě a vznikne písmeno N, v druhém tím pádem máme I a v třetím posuneme tu pravou sirku a vznikne písmeno L.
Není tady
Macíííííí
Není tady
Dobrej relax: http://lukas.faltynek.com/2009/03/06/bl … #more-3816
Není tady
Tak jsem si profrkla zkusmo 6 kol a je to strašně lehké a nudné... možná mít možnost jít do nějakého obtížnějšího levelu rovnou...
Není tady
Mě tam uhranula ta hudba a žbluňkání a tak jsem si večer prostě bezmyšlenkovitě skákala ... a bylo mi fajn
Není tady
Aha, to mi uniklo, neb zkouška proběhla za provozu a tudíž by mi asi neprošlo, že si tady žbluňkám a hudbuju....
Není tady
Hele: http://www.sybila.cz/game.php?h=132
našla jsem tam spoustu věcí, opravila hodiny, snad, otevřela několik dveří, ale troje se mi nedaří a nemůžu se hnout z místa
Není tady
Koukám, že účetnictví tě pohltilo zcela....
mrknu na to, po večerech, si taky ráda adventuruju a logikuju....
Není tady
Jak si daleko? Jela si výtahem? Otevřela si tu klec? Otevřela si vůbec ty psí dveře? Já mám pocit, že to je nějaká žrádelna, ne? Kam sáhnu, tam žrádlo....
Není tady
Tak mám dva symboly zasazené v těch kamenných soklech, ale nedaří se mi najít klíč od kočičích dveří a tam bude asi cesta k třetímu symbolu a nebo ke dveřím na čipovou kartu.
Není tady
Hmmm, tak čekám na Tebe, mám asi 11 najítých věcí, plus ca. 4 použité někam nebo do něčeho a jsem před místností,kde je příliš tma, abych mohla pokračovat. Něco jako baterku nebo louči jsem nenašla... tak nevím...
Není tady
Mám 16 věcí, dva symboly mám udané, použila jsem psí klíč a opravila hodiny, baterku mám od začátku, myslím, že byla v jídelně, ale nikdo ji po mě nechtěl, kde se dalo, tam jsem všechno prošmejdila, nedostanu se do klece, do dveří s kočičím klíčem a pak do těch úplně vlevo vzadu, tam je jen tma nebo jsou elektricky jištěny, to se přepíná u klece. A nevím, co s tou klecí.
Upravil(a) Míša Kulička (3. 6. 2009 12:34)
Není tady
No tak to máme zhruba stejně. Jenže já nevím jak ty, ale já mám AA baterii nikoliv baterku, takže proto nic nevidím v té tmavé místnosti, kam mne to nechce dál pustit... Do klece se taky nemůžu dostat... Mám zavřené kočičí,jedny normální dveře v čele a jedny vpravo na čip. Ty máš už ty čipové otevřené? Nedá se něco udělat s tím žrádlem? Zkoušela si komunikovat s těma duchama? Oni se mne pořád na něco ptají, ale nějak nevím, jak z toho ven? Nemá se jim třeba cpát jídlo?
Není tady
Holky, já nějak nevím....známe se vůbec? ....a takové jsem mívala prima kamarádky, dokonce jsme si i rozuměly...
Upravil(a) Hani (3. 6. 2009 12:44)
Není tady
Jo, taky mám jen AA baterii, zkouším s nima komunikovat, proto jsem dole u krbu opravila ty hodiny, ale on s něma otravuje furt dál. Jídlo nechcou. S dveřmi su na tom stejně. Sázím na ten trojúhelník, ten mi tam chybí a někde bejt musí. Myslím, že až budu mít všechny symboly na míste, otevřou se ty čelní dveře.
Hani, di do toho a budem mluvit stejnó řečó
Upravil(a) Míša Kulička (3. 6. 2009 12:46)
Není tady
Helé, v chodbě vlevo je prasklina, jestli máš bombu, objevíš novou cimru
A je v ní trojúhelník i čip
Upravil(a) Míša Kulička (3. 6. 2009 12:48)
Není tady
jseš dobrá, nemám bombu....
Něco je potřeba udělat s krbem, ale čím ho zapálit, máme jen olej....
Jo jinak, byla jsem na druhém průzkumném kole nahoře výtahem a všechny truhly s pokladama tam zmizely a objevila se nová jiná, ovšem obsahuje znovu ten čtverec, který je už vražený v tom kamenném podstavci. Tak tomu nějak nerozumím.... Jinak v těch sudech ani bednách nic není, ne? prohledala jsem jich asi 80% a nic....
Není tady
Prohledala jsi kuchyň a jídelnu? Sirky jsem našla až v kočičí místnosti ... jo u výtahu se to taky mění ale bedny už jsou tam prázdný, mrkla jsi do brnění?
Není tady
No, už mám klíč od kočičákova... tak se tam jdu mrknout... s tou baterkou je to bylo pěkně blbý, furt jsem zakopávala....
Věcí už mám asi 21, už jsou snad jen tři volné pozice, ale podle mne jsou zajímavé jen ty s nápisem, ty co nejsou pojmenované jsou matoucí a na prd....
Není tady
No vono to tím góldnovým klíčem nekončí ... v jídelně chce po mě kostroun večeři, čičo, a nějakej přístroj mi nadává, že s ním neumím, za to jsem našla pifko ... věcí už mám 31, ale mám dojem, že některé z těch, co jsem využila se mi ztratily, takže 35.
Tak jsem tam zahájila akýsi chemický experiment
Upravil(a) Míša Kulička (3. 6. 2009 13:16)
Není tady
Jseš pořád napřed... já nemám zlatej klíč... ale zase se lopotím s tou mašinou, co chce ten proud..., škopek jsem taky te´d našla....
Ty si našla celý kód k trezoru? já jen půlku...
Není tady
Do toho přístroje jsou třeba 4 ingredience, já mám R, G, pak nějaké cosi radiaktivní na misce, ale co má být to čtvrté..
Du koukat po tom goldnovým klíči, páč ten mi nikde nevypad....
Není tady