|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Když se nad tím zamyslím, tak mi vychází, že vraždil Alf Trouba.
A jediná pravdivá odpověď je ta od Jima Bouchače - protože Sid opravdu lže, když říká, že vraždil Jim.
Míšo, mám pravdu? Jestli ne, jsem blbá .........což nelze vyloučit 

Není tady

jj 
Není tady

Přísloví:
1. Soustavnou výchovu mladého občana k obraně vlasti nelze srovnávat s občankou zakládající výdělečný vztah na své laktační schopnosti.
2. Spektrální odrazivost všech domestikovaných savců z čeledi Felis jde s klesajícím osvitem k nule.
3. Pracovní morálku zemědělce, který dne 12. března soustavně, plánovitě a cílevědomě neobrací ornici a nedodržuje pranosticky stanovenou agrotechnickou lhůtu, pokládáme za tak hrubě nevyhovující a poškozující zájem společnosti, že onoho zemědělce srovnáváme s masožravými savci.
4. Prostorová diskontinuita hmotného tělesa neovlivní časovou kontinuitu procesu nanášení laku na jeho povrch.
5. Vzhledem k časové ztrátě je snaha o překonání dráhy dělící jedince od personifokovaného kondicionálu singuláru existencionálního slovesa bezpředmětná.
Není tady
1. Vojna, není kojná!
2.Potmě, každá kočka černá...
4. Díra "nedíra", furt se natírá!
5. Pozdě "bycha" honit...?
Není tady

A na trojku ti napoví kalendář a máš to na stopro 
Není tady

3. Na svatého Řehoře, líný sedlák, který neoře
Není tady

1. Máme 3 kočky, ty sežerou 3 myši přesně za tři minuty, za jak dlouho sežere 100 koček 100 myší?
2. Malíř pokojů vymaluje pokoj za tři dny. Jak dlouho by malovat místnost, která by byla dvakrát tak vysoká, dvakrát tak široká a dvakrát tak dlouhá, kdyby pracoval pořád stejně rychle?
3. Do hluboké studny spadne opice. Studna má 30 metrů. Opice se každý den vyškrábe o tři metry nahoru, pak usne únavou a spadne o dva metry dolů. Za jak dlouho vyleze za studny?
4. Pokuste se najít dvě čísla, jejichž součet musí být 100 a jejich rozdíl 80.
5. Doplňte číselnou řadu .... 18 20 24 32
6. Doplňte pozici místo otazníku...
D W
2 7
U L
3 3
G O
2 ?
7. Doplňte pozici místo tečky....
4 6 2
7 8 1
1 4 .
Není tady

5. 48
Není tady

4. 90 a 10
Není tady
1. Taky za tři minuty...

Není tady

3. za 28 dní (pokud 28. den nespadne o 2 metry dolů)
Není tady

2. 12 dní .... ale sorry, takovýho malíře bych vyprala z baráku, za tři dny jsem měla 4 pokoje + kuchyň a předsíň
Není tady

1. Hellga 
2. držkatá MišKuliš

3. MišKuliš 
4. MiíšKuliš 
5. MišKuliš 
6. nemáme
7. nemáme
Upravil(a) Macex (17. 1. 2008 22:05)
Není tady

7. 3
Není tady

a u 6 se mi nechce přemejšlet, tak ju přenechám Hellguši, ať si taky zahádá 
Není tady

Hellgo nechcu Ti do toho kecat, ale my osmičku vůbec nemáme....

Upravil(a) Macex (17. 1. 2008 22:10)
Není tady
Kulichu kulichovatej!

...to já ze samýho "kvaltu", aby mě Kulíš nepředběhla a stejně mě to bylo prd platný! 
Upravil(a) Hellga (17. 1. 2008 22:12)
Není tady

Hellga napsal(a):
Kulichu kulichovatej!
![]()
A já tě mám taky ráda 
Není tady
6. Že by 1?
...nějak mě "nedoklepává"... 
Není tady
Hm, tak nic... jak mě tyhle "logický" nekopnou do voka hned, je to ztráta času... 
Není tady

6. 2
a je to podle pořadí písmen v abecedě, tzn:
D W - tzn. 4. a 23. písmeno => 4+23=27, tzn., že další řádek je:
2 7
U L - 21. a 12. písmeno => 33
3 3
G O - 7. a 15. písmeno => 22
2 2
Upravil(a) Míša Kulička (18. 1. 2008 7:56)
Není tady